Alan_New 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 Sem opazil eno estetsko napako: gumb za ocenjevanje objav se izriše nad samo objavo, tako lahko prekrije zadnjo besedo ali dve v objavi, sploh ko ta doseže desni rob. Če podatek pomaga, uporabljam Firefox 3.6.3. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 To je res, hvala ker si pripomnil (sem ob vsem pozabla sama Mitji rečt).Zaenkrat (dokler tega ne reši, saj namreč gotovo bo) preprosto vštejte kak razzmak viška (ker recimo pri tistih, ki imamo podpis, se to ne dogaja ali se mi tako samo zdi, skratka se mi zdi, da se to dogaja samo, ko se piše čisto do konca strani, namenjene za komentar, ko dodaš samo še piko in oddaš komentar - se pravi ko ne greš v novo vrstico). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 Alan thanx. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Je Marsa že prav odgovorila.Če je stvar moteča, potem bom moral premaknit gumbe za ocenjevanje. Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2010 Hvala za pojasnila, Marsa. Zaenkrat ne moti, takih primerov je razmeroma malo. Če jih bo kaj več in me bo začelo motit, se bom že spet oglasil v tej temi. 1 Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 11. junij 2010 Prijavi Deli 11. junij 2010 Če jih bo kaj več in me bo začelo motit, se bom že spet oglasil v tej temi. Zmenjeno Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Tkole pa zgleda to (*sicer tule pride ves text not, ker se slučajno glih tam konča - pri 'več' - a če bi napisal še kako besedo, pa bi prekrilo) - ker mogoče sploh nisi videl tega, ker ni tako pogosto in itak ima po mojem večina podpis (tako da sem komaj našla kak tak post, ko sem iskala, a vmes sem pa kje predtem tud sama opazila to). **pa še en (boljši) primer (upam da ga Jeti ne popravi, da boš lahko videl, kako pride) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Eno vprašanje... Pravkar sem se zmotla oz. mi je miška malce skočla (še malo in leti v smeti) in sem napačno ocenla. Se da to spremenit ali ni pomoči? Sej ni neke panike, ma že ki je tema... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Hoj, ne, ker lohk oddaš samo 1 glas. Pač. Se zgodi. Sej za tele pluse in minuse bomo videli sploh, če se bodo obdržali. Varianta je, ampak ne vem če smo dovolj zreli tu.Naj se NE BI ocenjevalo po simpatiji oz. zgolj všečnosti, pač pa predvsem po VSEBINI.Zdej ti bo šel pa nekdo na jetra in mu boš napopal pri vsaki objavi minus, pa se utegne to obrnit v tovrstno obračunavanje, saj če ima nekdo ful minusov recimo, mu tud *ugled* pade... in obratno seveda... bo nek frend od nekoga pri vsaki objavi mu popal plus (tudi če post recimo sploh ne bo imel vsebine)... Mišljeni so ti minusi recimo tud zato, da bi npr. na tak način nekomu dal vedet, da žaljivi in podobni posti niso zaželeni, ampak ko/če odtehta npr. ful dobra vsebina, potem pa včasih kak neprimeren ton al besede tud mal *spregledamo* (očitno, ker sem videla par postov, zarad katerih bi včas dobila celo prijavo, ki pa imajo pluse)... Sama sem pritisnila že nekaj plusev (pa ker so zdaj recimo izenačeni oz. nimajo ocen, je očitno, da nekateri kar stiskate minuse), no minusa pa še nisem nobenega dala.Jemljem to bolj kot strinjanje s postom (pa da ne citiram pa dajem palcev), pač pa v primeru nestrinjanja pa morda raje vskočim z mnenjem kot zgolj pritisnem minus (ker če se strinjaš, se pač strinjaš, sicer je pa morda čist kul utemeljit oz. še sam kej rečt). No, vsakdo kot želi oz. kot se mu zdi, glede na to, da je možnost, je seveda za izkoristit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 sem cist za. zakaj: ker je ocenjevanje relativno glede na posameznika in pomoje ne prinasa enakosti oz. zdruzevanja. Namrec kako kdo razume gumb za ocenjevanje je prav tako relativno, kot je njegova uporaba in samo ocenjevanje oz. ocena. Alan thanx. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Je Marsa že prav odgovorila.Če je stvar moteča, potem bom moral premaknit gumbe za ocenjevanje. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 ja sej zato ker smo za, pa to imamo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif ne stekam? za v cem? v ocenjevanju? (bdw: a mamo temo o blogih? kjer se pogovarjamo o delovanju blogov?) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Hočem rečt, da lohk tud ne bi dal te možnosti. Ne vem, mislim da ne (še), odpri jo, če maš v zvezi z blogi vprašanje/-a. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Skopirano iz teme Kako začeti (PREBERITE JO!) "OCENJEVANJE ČLANOV IN VSEBINE Pri vsakem članu imate možnost, da ga ocenite z zvezdicami od 1 do 5. V članskem profilu se potem prikaže povprečna vrednost vseh ocen za posameznega člana. Ocenite pa lahko tudi vsako objavo posebej, in sicer pozitivno ali negativno. To storite tako, da kliknete ikono dlani s palcem, ki se nahaja desno na dnu belega okvirja posamezne objave (palec navzgor pomeni pozitivno oceno, palec navzdol pomeni negativno oceno). Vsaka ocena pomeni 1 točko (vsako objavo lahko ocenite le enkrat). Točke se seštevajo in rezultat je prikazan desno od obeh ikon za ocenjevanje. S tem ocenjevanjem dobimo ugled posameznega člana, kar je uporabno npr. v primeru, da želite blokirati člane oz. objave z negativnim ugledom. Pri ogledovanju posamezne teme imate tako na dnu možnost filtriranja prikazanih objav glede na oceno. Prosimo, da ocenjevanje uporabljate s premislekom in smotrno. Vsako zlorabo bomo poskusili preprečiti, zato tega ne uporabljajte za nabijanje negativnih ocen tistih članov, ki jih pač ne marate. Bodite objektivni in korektni. Dejansko pozitivno ocenite tiste objave, ki so vas na tak ali drugačen način zadovoljile, negativno pa ocenite tiste objave, ki so napačne, žaljive, nepotrebne, neuporabne itd. S tem, upamo, bomo dvignili nivo objavljene vsebine na LNF in zmanjšali žaljive in neprimerne objave. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif saj s knofom za ocenjevanje ni nič narobe ... kot ste-smo ugotovili, mi očitno nismo zreli zanj sama sem potalala par +, ker so se mi zdele informacije v objavi koristne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ne glede na to kdo jih je podal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 saj s knofom za ocenjevanje ni nič narobe ... kot ste-smo ugotovili, mi očitno nismo zreli zanj no ja, kot rečeno, če bo čisto mimo izpadlo al bodo kake *nepravilnosti* al kej (to se težko predvidi, ker je nekaj novega, pa tudi ni tako, kot je na teh raznih portalih, kjer imajo podobno [pač ocenjevanje s plusi in minusi), ampak je čist specifično), bomo skenslali to možnost.Ali (za probo) naredili tako, da bo javno (da se bo vidl lohk, kdo in kako je ocenjeval). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 no ja, kot rečeno, če bo čisto mimo izpadlo al bodo kake *nepravilnosti* al kej (to se težko predvidi, ker je nekaj novega, pa tudi ni tako, kot je na teh raznih portalih, kjer imajo podobno [pač ocenjevanje s plusi in minusi), ampak je čist specifično), bomo skenslali to možnost.Ali naredili tako, da bo javno (da se bo vidl lohk, kdo in kako je ocenjeval) tole je dobra varianta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 ja. sej pravim, bomo videli.Tega še nismo imeli, bomo sproti to ugotovili, kolk oz. če ima smisel (kolk pripomore k nivoju, vsebini...). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Jaz sem to ocenjevanje vzela bolj kot strinjanje ali nestrinjanje z vsebino. Sem pa tam, ko se nisem strinjala tudi pisala... Vedet kdo ocenjuje bi bilo verjetno kar zanimivo. Zakaj pa bi nas bilo sram za plusek ali minus je pa res, da nimam pojma kaka logistika je zadaj. Nočem komplicirat. Da se pa po defoltu tala minuse je pa res brez veze... mogoče pa nebi bilo slabo poleg omejitve števila glasov še to razdelit, da ne moreš dat več minusov kot plusov, samo to ne izključuje glasovanja po všečnosti pisočega. No ja... Kakor bo, bo v redu. Drugje recimo tega še nisem zasledila. Če si je kdo kje prislužil kako točko je bilo na podlagi ocene moderatorja in več priporočil. Ni bilo kaj dosti subjektivnosti zraven. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Jaz sem to ocenjevanje vzela bolj kot strinjanje ali nestrinjanje z vsebino. Sem pa tam, ko se nisem strinjala tudi pisala... Ja, sej. (*tud sama si tko predstavljam oz. temu naj bi bila tud namenjena ta funkcija, itak). Vedet kdo ocenjuje bi bilo verjetno kar zanimivo. Zakaj pa bi nas bilo sram za plusek ali minus Ja, čist kul (po eni strani). (po drugi pa tud ne). (ampak bomo sproti videli, kako se bo najbolj obneslo oz. da bo čimbolj prav. ) Da se pa po defoltu tala minuse je pa res brez veze... mogoče pa nebi bilo slabo poleg omejitve števila glasov še to razdelit, da ne moreš dat več minusov kot plusov, samo to ne izključuje glasovanja po všečnosti pisočega. ne, to ne more bit tko... tud smiselno ni. Če je varianta, naj bo potem tako.Sej eni so pa bolj pozitivni, pa bodo pluse stiskali. No ja... Kakor bo, bo v redu. Drugje recimo tega še nisem zasledila. Če si je kdo kje prislužil kako točko je bilo na podlagi ocene moderatorja in več priporočil. Ni bilo kaj dosti subjektivnosti zraven. Tega ne vem, ker nikjer ne sodelujem (kjer bi imeli to), sem pa videla te možnosti na teh večjih portalih (24ur, rtvslo ipd.), ne recimo na forumih. Sej pravim - bomo vidl. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. junij 2010 Prijavi Deli 13. junij 2010 (bdw: a mamo temo o blogih? kjer se pogovarjamo o delovanju blogov?)Ja mamo, POMOČ na blogih Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Evo moj koment na ocenjevanja brez zamere, sam tole mi je pa res mim no.Mislm, kaj vspodbujajo tile ocenjevalci (+/-) sploh? A se je kdo vprasu o tem?A ni dost? 1 1 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Evo moj koment na ocenjevanja brez zamere, sam tole mi je pa res mim no.Mislm, kaj vspodbujajo tile ocenjevalci (+/-) sploh? A se je kdo vprasu o tem?A ni dost? Če bi mel samo + oziroma http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif bi mel ugled vsi nad 100... tko se pa mal "pogliha" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif 2 Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Ampak to, da ti nekdo tala minuse kar tako, je pa tudi zelo zanimivo. Veliko pove o zagrenjencu 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Ampak to, da ti nekdo tala minuse kar tako, je pa tudi zelo zanimivo. Veliko pove o zagrenjencu Hja, tko žau je ja... če bi vsi uporablal tele +/- bi verjetno blo drugač... se tut tisti posamezniki skrijejo... maš pa tut take ki po + stiskajo kar tako, za dobro voljo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 hehe... si prwi, ki sm ga glihkar počastil s tem 1 sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts