Andreja:) 16. avgust 2010 Prijavi Deli 16. avgust 2010 Tale beli ozek minus je viden verjetno vsem, ker je meni tudi 1 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. avgust 2010 Prijavi Deli 16. avgust 2010 Dokler je minus bele barve je vse v redu. To pomeni da nimaš nobenega opozorila. Je pa čudno, da sploh vidiš to, ker gre za administratorski sistem.Mimogrede: jaz tudi vidim "bel minus". I'm so special too (Samo tok, če boste moral kaj popravljat) Tale beli ozek minus je viden verjetno vsem, ker je meni tudi Na zej, a pol le nisem tok special ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. avgust 2010 Prijavi Deli 16. avgust 2010 Tale beli ozek minus je viden verjetno vsem, ker je meni tudi itaq.pred zakonom smo vsi enaki. tut pičkarjenje nč ne zaleže sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 16. avgust 2010 Prijavi Deli 16. avgust 2010 Na zej, a pol le nisem tok special Seveda si, samo ne zaradi minusa itaq.pred zakonom smo vsi enaki. tut pičkarjenje nč ne zaleže Če bi bilo res tako, bi bilo super! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. avgust 2010 Prijavi Deli 16. avgust 2010 Seveda si, samo ne zaradi minusa Če bi bilo res tako, bi bilo super! 1 ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2011 A bi lahko povečali kvoto plusov in minusov, ki jih lahko dodelimo na dan? Glede na število objav, je razmerje št. objav : kvota +/-, po mojem mnenju, premajhno. 2 Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 ok, kolk jih predlagaš? in kaj kej ostali mislijo... zdaj jih je menda 10. kako pa je drugod? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2011 (popravljeno) Predlagam vsaj 30.Kako je drugod, ne vem. Pa tudi pri oznakah na profilu za ugled predlagam večji razmak, recimo 100 ali morda tudi 200 med oznakami, že ker so tako visoke številke. Popravljeno 2. oktober 2011 -> Alan_New 1 Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 tega zadnjega ne razumem.. 1 1 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2011 Sem lih popravil. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 ok tenx, bom predlagala Mitji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 A bi lahko povečali kvoto plusov in minusov, ki jih lahko dodelimo na dan? Glede na število objav, je razmerje št. objav : kvota +/-, po mojem mnenju, premajhno. Predlagam vsaj 30.Kako je drugod, ne vem. Pa tudi pri oznakah na profilu za ugled predlagam večji razmak, recimo 100 ali morda tudi 200 med oznakami, že ker so tako visoke številke. Alan_New jst jih imam tudi premalo, da ocenim vse kar mi je všeč ni dolgo, ko sem v tehnični temi pojamrala 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 Zmenjeno.Bova dala 20. (kwa bodo minusi padal, a ne, Alan? ) 1 1 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 Pa tudi pri oznakah na profilu za ugled predlagam večji razmak, recimo 100 ali morda tudi 200 med oznakami, že ker so tako visoke številke. ja Alan, se strinjam. Sem sedaj zelo spremenil te oznake za ugled, dodal nove in nastavil veliko večje razmake.Pomoje da bo tako bolje, res je zdaj veliko glasov in so številke veliko večje, kot sva pričakovala na začetku. Hvala za dober nasvet.... 3 Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 A bi lahko povečali kvoto plusov in minusov, ki jih lahko dodelimo na dan? Glede na število objav, je razmerje št. objav : kvota +/-, po mojem mnenju, premajhno. Evo Alan, tudi ta nasvet sva upoštevla. Različne skupine (odvisno od števila objav) imajo dovoljeno različno število plusov in minisov. Jasno )Tako da napredni uporabniki imate zdaj več kot podvojeno število + in - 2 Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2011 Cool. (kwa bodo minusi padal, a ne, Alan? ) 1 1 Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 eh... te ocene pričajo bolj o miselni in čustveni naravnanosti ocenjevalcev in manj o kvaliteti napisanega. se pravi, da ocenjevalec ocenjuje samega sebe 2 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 zanimivo mnenje, Xyz. imaš prav v bistvu.. ampak sej.a ni fajn?k dobiš pluse pa pohvale pa razne ovacije še? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ja, dokler so plusi že 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 jst mam same fene........-270 pa neki 1 1 «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 to zato k si tolk skuliran k vadiš jogo. 1 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 se strinjam z xyz da ocene povejo več o ocenjevalcu..... sam skor nikoli - ne talam..praviloma sam + pa še to ne velik.. 1 2 «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 jst pa zadnje čase kar porabim dnevno kvoto plusov. Minuse redko talam, no če so žalitve al pa u iber nebuloze butaste, na katere se ni tut odgovarjat ne lub You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 Še študiram o čem se sploh pogovarjate...20- pa šta je to neka čudna brojka...http://serve.mysmiley.net/confused/confused0005.gif...poznajem brojeve samo do 17....opet bom morao malo da učim neki matematički jezik...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Tist v profilu mi pa itak ni jasn, ker mi vse liči isto kot prej...mogoče se mi bo pa poblisknil malo v možgančkih...čez kakšne pol leta...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif 1 Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 Prodajam svojo kvoto pluskov, cijena sitnica..... 1 «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts