Skoči na vsebino

Gumb za ocenjevanje objav

Alan_New

Recommended Posts

Dokler je minus bele barve je vse v redu. To pomeni da nimaš nobenega opozorila. Je pa čudno, da sploh vidiš to, ker gre za administratorski sistem.

Mimogrede: jaz tudi vidim "bel minus".

I'm so special too :2src:

x:o)x

(Samo tok, če boste moral kaj popravljat)

Tale beli ozek minus je viden verjetno vsem, ker je meni tudi ;)

Na zej, a pol le nisem tok special :o|o:

... Say what you mean

And mean what you say ...

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...
A bi lahko povečali kvoto plusov in minusov, ki jih lahko dodelimo na dan? Glede na število objav, je razmerje št. objav : kvota +/-, po mojem mnenju, premajhno.
  • Lajkam 2
Possible—but highly unlikely.

ok, kolk jih predlagaš?

in kaj kej ostali mislijo...

zdaj jih je menda 10.

kako pa je drugod? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)

Predlagam vsaj 30.

Kako je drugod, ne vem.

Pa tudi pri oznakah na profilu za ugled predlagam večji razmak, recimo 100 ali morda tudi 200 med oznakami, že ker so tako visoke številke.

Popravljeno -> Alan_New
  • Lajkam 1
Possible—but highly unlikely.

Guest Jeti

A bi lahko povečali kvoto plusov in minusov, ki jih lahko dodelimo na dan? Glede na število objav, je razmerje št. objav : kvota +/-, po mojem mnenju, premajhno.

Predlagam vsaj 30.

Kako je drugod, ne vem.

Pa tudi pri oznakah na profilu za ugled predlagam večji razmak, recimo 100 ali morda tudi 200 med oznakami, že ker so tako visoke številke.

:palec: Alan_New xyesx x:px

jst jih imam tudi premalo, da ocenim vse kar mi je všeč x;)x

ni dolgo, ko sem v tehnični temi pojamrala :inocent:

• Lajkam 1

Zmenjeno.

Bova dala 20. x:)x

(kwa bodo minusi padal, a ne, Alan? :vragec: x:px x;)x)

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja Alan, se strinjam. Sem sedaj zelo spremenil te oznake za ugled, dodal nove in nastavil veliko večje razmake.

Pomoje da bo tako bolje, res je zdaj veliko glasov in so številke veliko večje, kot sva pričakovala na začetku.

Hvala za dober nasvet....

• Lajkam 3
Mitja

Evo Alan, tudi ta nasvet sva upoštevla. Različne skupine (odvisno od števila objav) imajo dovoljeno različno število plusov in minisov. Jasno ;))

Tako da napredni uporabniki imate zdaj več kot podvojeno število + in -

• Lajkam 2
Mitja

eh... te ocene pričajo bolj o miselni in čustveni naravnanosti ocenjevalcev in manj o kvaliteti napisanega.

se pravi, da ocenjevalec ocenjuje samega sebe x8Dx

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

zanimivo mnenje, Xyz. imaš prav v bistvu.. xDDx

ampak sej.

a ni fajn?

k dobiš pluse pa pohvale pa razne ovacije še? x8Dx xokx x;)x

Picasso

se strinjam z xyz da ocene povejo več o ocenjevalcu..... sam skor nikoli - ne talam..praviloma sam + pa še to ne velik..
  • Lajkam 1
  • Buuuu 2
«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

jst pa zadnje čase kar porabim dnevno kvoto plusov. Minuse redko talam, no če so žalitve al pa u iber nebuloze butaste, na katere se ni tut odgovarjat ne lub :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Še študiram o čem se sploh pogovarjate...20- pa šta je to neka čudna brojka...http://serve.mysmiley.net/confused/confused0005.gif...poznajem brojeve samo do 17....opet bom morao malo da učim neki matematički jezik...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Tist v profilu mi pa itak ni jasn, ker mi vse liči isto kot prej...mogoče se mi bo pa poblisknil malo v možgančkih...čez kakšne pol leta...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

• Buuuu 1

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

• Objavi novo...