Andreja:) 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Ah, sej jaz se ne sekiram. Če komu paše Je pa bužec. Kaj čmo 2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 še teb.tko, zdej pa konc, da nau u nawado pršlo 1 sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Moja nečimernost je zadovoljna 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Moja nečimernost je zadovoljna a šele zdej ane, ko te je poleg mene še nekdo počastil 1 sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. julij 2010 Prijavi Deli 23. julij 2010 jst sm zdej kr povrsti navzgor pluse talu, k vidim da se radi igrate 2 2 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 23. julij 2010 Prijavi Deli 23. julij 2010 jst sm zdej kr povrsti navzgor pluse talu, k vidim da se radi igrate hm ja, to je najboljši način da dosežemo, da to ocenjevanje ne bo delovalo učinkovito. Ne štekam, kaj tukaj ne razumeš: pozitivno oceniš tiste objave, ki so ti kakorkoli pomagale ali se zelo strinjaš z njimi.Negativno pa oceniš tiste objave (IN NE AVTORJE) ki so brezvezne, neuporabne, škodljive itd. Če bi se vsi držali teh res preprostih navodil potem bi imelo to ocenjevanje smisel za vse, saj bi lažje ločili med dobro in slabo vsebino in nebi bilo treba brati čisto vsake solate... Če je problem v tem, da imaš kot avtor premalo pozitivnih ocen, potem je rešitev zelo enostavna:OBJAVLJAJ DOBRO VSEBINO! Hvala za razumevanje 6 Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. julij 2010 Prijavi Deli 23. julij 2010 Hvala za razumevanje prosim za razumevanje.bl ajnfoh bi blo, če bi se dal kr avtorju prlimat kšn minus, pa nej ga spremlja pri vseh objawah, da se mi ne kolca skos a weš, k me non stop kdo po wudu vzoru špika pa pika.ker en point klele je. lej... a si loh npr. predstawljaš od kšnga astrologa kšn pametn post? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2010 Prijavi Deli 24. julij 2010 CE BI ja, tega ocitno ne razumes. pa sm jst mislu da sem naiven in kaj je dobra vsebina? ja tista ki dobi najvec + ane najslabsa pa je tista ki dobi veliko - logicno. in ker polde neki napise kar je cist kul, nekomu pa polde pac osebno ni kul, ker mu zameri ker mu je enkrat neki napisu, mu ne bo stisnu plusa, ceprou se je tut njemu zdel dober tekst od poldeta; ampak ne bo, ze zato ne, ker je pac polde.torej, bi rekel, da se vidi da kaj dosti tule ne sodelujes v razpravah. ker, kar je tebi samoumevno v odnosu, ni nujno tudi drugim in jst kot uporabnik z izkusnjami tule, ti to pac lahko potrdim, da se zanasat na neko logicno in eticno in dovolj dosledno uporabo tega ocenjavanja, tako kot si si ti zamislu pac ni mozno, da bi bial dovolj pravicna, ker je ze razlika med samimi uporabniki foruma v zavedanju prevelika. - Rezultat tega je, da se nadpovprecne vsebine lahko tretirajo kot podpovprecne v kolikor stiskajo pluse in minuse zgolj nekateri. In predvsem dokler oseba ni zmozna custvena reagiranja minimizirat v odnosu do druge osebe oz. sami komunikaciji, nacin kot je nastavljen, pac ne more biti pravicen in dosleden.upam, da sm zdej vsaj mal bolj priblizn razlozu moje stalisce, ker pac ze imamo tudi temo o tem. zato je iz mojega vidika povsem vseeno ali grem kar tako vsem po vrsti talat pluse ali minuse, ker ce ima XX to moznost, ceprav on to pocne nezavedeno in neodvezano od custvenih reakcij, je prav tako vseeno ce se se sam malce igram in ce ze ocenjevanje ki je veckrat nasprotno od igranja uporabim za igro, bo verjetno se tolk boljs. ampak je itaq useen, sam da dogaja, pa da lahk tule cim vec svojih obcutkov izrazamo ane s + in - sicer pa je, sej jst sam neki bluzim tko da whatever ...Če bi se vsi držali teh res preprostih navodil ...OBJAVLJAJ DOBRO VSEBINO! 3 2 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2010 Prijavi Deli 24. julij 2010 člouk je loh fuknen tut brez plusov, posti majo pa za mnoge kakšno vrednost šele, če je spodej podpisan kšn fensi peder iz prejšnjega stoletja. sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2010 Prijavi Deli 24. julij 2010 dobr da nimam kakšnga fensi pedra v podpisu, ampak sam eno fajn fensi luno.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg no, pa tut to se lahko spremeni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif fju, deževali bi jankotovi minusi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif tis pa itaq ena tko nežna pa prjazna punčka, da sploh neb smela nkol niti zwedet, kwa je minus sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. julij 2010 Prijavi Deli 24. julij 2010 Za takega polapismenga Mujota kot sem jaz so lahko te matematični znakci že pevelik napor...jaz bi raje imel križce pa krogce...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2010 Prijavi Deli 24. julij 2010 hwala, stric janko žal pa že vem. ampk hwala wseenx;)x ni še wse izgubljen. če veš, kwa je minus, ti še jes enga prpopam... tko... zdej se pa samo še pozanimej, kwa pomenta 2 minusa... sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 dobr si napisala Free, prbližno vem kaj govoriš, ampk, hej, don't worry, glej, vzem to kot nekej kar ni dokončno.Men osebno je recimo ful sumljivo vau, eni imajo bodisi ful - al pa + , ampk sej so si jih lahko sami naklikali (pluse , očitno), če ni javno, kdo tala in kdo ne. Sm šur da te večina tukej niti osebno ne pozna, torej se nimaš kej sekirat, kaj tam en Poldek naklika, folk se jasno tut mal izživlja, ker ima cajta al pa ne puca pr seb.Če veš, da v lajfu stojiš za svojimi besedami in dejanji in da se trudiš delat pozitivo pa tako, loh te pluse pa minuse spregledaš. Lažji rečt k nardit. Ampk vrjamem, da tut sam to veš. Sam se pač mal zasekiraš, vodne fore pa to.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Just be free. Plis, a mi kdo da kak minus, mi je ful rajc pa to.. ayd. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 odvisn kaj misls brezveze. enmu ni brezveze ze zato ker ma slab dan, pa kr minuse tala. torej se posebej fajn, ko pride sem kaksna depresivna oseba ki isce pomoc, napise kaksno neumnost, povrsnost, slabovoljni uporabniki pa ji nalimajo 5 minusov. tko, zlo motivacisjko deluje.sploh pa vecina klele pride sem pisat zato, da so lahk ocenjeni! k tko zelo pogresajo solo. a stekas... pisemo in govorimo ze tako preveckrat brez premisleka; zdej bomo pa celo te nepremisleke ocenjevali custvena gor ali dol, custva niso point. konc koncov so tuki e-motions, smeskoti, smajliji, ki so temu namenjeni. men cist drgac zgleda al nekomu nalimas palec ker ti je pac neki v redu napisal; tko osebno je; za razliko ko nek uporabnik ali gost pride na forum in vidi ob enem postu 5 minusov, in si na podlagi teh ustvari mnenje se preden sploh prebere dobro kaj je napisano. Meni deluje zavajajoce, ne fer in nemotivacijsko. Motions pa izrazajo predvsem custva, so nekak temu tudi namenjeni in kolikor vidim, smo jih uporabniki tudi kot take sprejeli in ce ti kdo nalima :xx!: je vseeno malo drugace, tudi za druge, kot pa ce ima oseba 10 minusov ob postu.In tako LNF mislim da mnogi dozivljajo, bolj osebno kot druge forume, ravno zaradi tega, ker lahko podajajo svoja custva. Ocenjevanje je temu prej nasprotno kot vspodbuda. Morda bi lahko govorili o nivoju visje s tem ocenjevanjem in tudi emotions ne bi vec uporabljali, samo vsi uporabniki se niso/nismo tam, ce me razumes. Pa tudi dvomim, da bi to bilo vecini ljubo. Motions izrazajo predvsem neko lastno trenutno mnenje (vsaj jaz jih tako razumem), ne pa zakoliceno oceno. Motions izrazajo bolj osebno noto, so bolj osebni nekak, tisti minusi pa povsem neosebni. Clovek se ve ne zakaj jih je dobil, aka ker se nekdo ne strinja! aja, s cem pa, s katerim delom posta sploh, zakaj ne, argument? Nic od tega. Samo sodba in konec. In to NE vspodbuja k sodelovanju glih ane. No, vsaj tiste z minusom ne. Ce bi forum dal ob postu se kladivo, bi ga marsikdo pobral in sogovornika virtualno po buci tupa tupa... ker pac, v navalu custev smo videli ze marsikaj tule. Jasno, narod se zdravi. Gre v zakup, se razume, custva. Ampak OCENA! Tole je zdej RESNO postal Pazi, da ne dobis slabe ocene. Zdej se tut "skregal" ne bomo vec, ker f.ck, lahk dobis slabo oceno. pa "se ve", da lahko na podlagi "krega", pride do vecje povezanosti, ker se oseba eventuelno odpre (ne nujno). In to vcasih bolj gradi ta forum kot ... da forum postane "Urad za gubljenje vremena!" Sicer pa ves o cem govorim., da ne razlagam bolj na sirok. Z ocenjevanjem na nek nacin to se vspodbuja: ocenjevanje, sodbo, pristranskost, razdeljevanje, dobro-slabo, ne integrira, temvec locuje, ker je ze sama narava ocenjevanja taksna. Tekmovalna! In tile minusi in plusi ostanejo, se ne izbrisejo; temvec ostajajo, kar je nemotivacijsko za pisanje tistega. ki je minuse dobil. (pac odvisno kolk osebno to vzame).Verjamem pa, da nekdo ki pade not v debato, in pa recimo zeli nekaj sporociti, bodisi da se z necem ukvarja (recimo z zascito zivali) mu ni vseeno ali se zaradi neki slabovoljnezev in osebnih zamer na podlagi minusov tule ustvarja neko javno mnenje, ki pa morda sploh nima relevantne podlage.Stara, tuki se delajo "hude resne ankete"; tezki atitudi, zagovarjanja skor na smrt, zraven pa se talajo minusi pa plusi! Dejmo mogoce to se v parlament predlagat folk "ne bo mel kej pocet", pa se bomo sli ocenjevat; ceprav bolj strankarsko, ampak ej, sej useen, glavn da dogaja! ja, sej ok, za ene se pac vse vrti okol fuzbala in tekmovanja, nasi, vasi, mi, oni,. sam ej... meni pac to ni kul.in ok, pac jst zadevo tko dozivljam. mogoce drugi ne, jst jo pa in to je moje mnenje. nc tazga pac. ce ne drugega, sem vsaj mal bolj razmislu o zadevi. torej free, če te prav štekam, po tvoje bo en xx šel kr tko mal za brezveze klikat + pa - (valjda čist pod vplivom čustev in tko), teb se to ne zdi ok in zato boš šel še ti počet isto (s to razliko, da tvoja reakcija ne bo čustvena? ) in ja, jst si kr sama dajem pluse 1 1 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 Skratka, imamo pač zdaj na novem LNF tudi ta gumb za ocenjevanje objav. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 Ubooooooooogi free Evo, tale filmcek so posneli prav zate: 1 2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 sej je menje, tko kt u kaksni drugi temi ane zakaj je ta tema zdej kej drgac sicer ti je pa candle dobr povedala - brigaj se zase free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 nism sou niti gledat, ker vem da od tebe v vecini kaksne sick humor pride. zanimiv k se zmer najdes tkole kaksno kritiko men spustit, se ti ta zamera vlece ze kr ene kaj 5 ali 6 let ali vec!? ti more bit res tesko zivet s takim sranjem k ga nosis s seboj do mene no jak, tolk o "bogosti". in folk kt ti bo OCENJEVAL tule na forumu Ubooooooooogi free Evo, tale filmcek so posneli prav zate: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 Free, v tem zadnjem postu se mi zdi, da imaš eno lepo preganjavico In se z napisanim niti malo ne strinjam in bi lahko mimogrede pritisnila na minus. Sigurno ne zato, ker te nebi marala. Ne tako posploševat in vpletat svoje strahove ... 2 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 jp, kul ane da nau tolk dolgcas. bog ne dej, da se ti kdo zameri, bo mel hiter ene 3 krokodile za vratom. konc koncev pa sej, ti je kul ane, mogoce se kaksno darilo pade v krokodilji obliki. m ja sej si KUL! si skulirana totalno ane marsa. Skratka, imamo pač zdaj na novem LNF tudi ta gumb za ocenjevanje objav. Ja, sej vredu, stekam; ampak pri tvojih kolk 322 objavah full poznas tale forum in njegove uporabnike! verjetn dost boljs kot jaz ane. Free, v tem zadnjem postu se mi zdi, da imaš eno lepo preganjavico In se z napisanim niti malo ne strinjam in bi lahko mimogrede pritisnila na minus. Sigurno ne zato, ker te nebi marala. Ne tako posploševat in vpletat svoje strahove ... 5 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 Imam v navadi, da preden karkoli napišem v bilokateri forum, prej preberem že napisano. Tale forum sem brala cca. 2 leti preden sem kaj napisala. Nekulturno se mi zdi prit nekam in se predhodno ne pozanimat kam sem sploh prišla. Kar pa itak trenutno ni pomembno. Komentiram itak poste in ne osebe, ker jih/vas itak ne poznam in preko neta, ki ne nudi vpogled na kretnje, barvo glasu in ostale veliiiike podrobnosti, karkoli drugega ne pride v poštev. Pa tudi sicer gledam na dejanja neke osebe in ne bluzim kakšna naj bi bila ta in ta oseba. To je bolno in če se zalotim pri čem takem, je prav zabavno 3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 2 leti si rabla!? Hudo. brat je eno, sodelovat, biti not, pa veckrat precej drugo. in v tem sodelovanju bi vedela da nimam preganjavice, temvec konkretne izkusnje, ki jih ni malo.sicer pa se ze v tej temi lahko vidi kam zadeva pelje imas pac mnenje, imam ga tudi jaz. ni blema.ja pac, "bluzis" o tem kaksen je moj post. lahko pa mu reces tudi mnenje.kakorkoli se menmo (bluzimo), sej je forum in smo kompetentni OCENJEVAT. ce urednistvo tako pravi, potem pa ze ane, sej se ve kdo je capo! (hierahicnega sistema). tako ali tako, nima dost smisla dabtirat ane. je tako kot je in to je to. ce te kaj ni vsec, in to poves, dobis minus in krokodila za vrat! skratka, boljs je bit tih in se zase brigat. pa ne sam kle, povsod. Imam v navadi, da preden karkoli napišem v bilokateri forum, prej preberem že napisano. Tale forum sem brala cca. 2 leti preden sem kaj napisala. Nekulturno se mi zdi prit nekam in se predhodno ne pozanimat kam sem sploh prišla. Kar pa itak trenutno ni pomembno. Komentiram itak poste in ne osebe, ker jih/vas itak ne poznam in preko neta, ki ne nudi vpogled na kretnje, barvo glasu in ostale veliiiike podrobnosti, karkoli drugega ne pride v poštev. Pa tudi sicer gledam na dejanja neke osebe in ne bluzim kakšna naj bi bila ta in ta oseba. To je bolno in če se zalotim pri čem takem, je prav zabavno 5 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 Hja. Res nima smisla. Lahko se gre pa pogledat v temo o blogih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 jst sm do zdej dala sam en minus, pa ne teb. drugač dajem pluse; kar mi ni všeč, pustim pr miru.čustva res niso bila point pri tem, kar sm hotela povedat. sej te štekam in po eni strani ti dam prav, boljš bi bilo, če bi človek povedal, zakaj se (ne) strinja; Jaz tudi delujem podobno minusa še nisem dala in ga verjetno tud ne bom, ko sem videla možnost ocenjevanja, sem se takoj odločila da bom dajala sam pluse tam kjer se mi zdi post dober, če pa se mi ne zdi dober in se bom vanj že vtaknila, pa bo tud napisano zakaj. Tako se mi zdi bolje saj če se z nekom strinjaš in ti je post dober daš plus ni potrebno razlagati zakaj, obratno pa, če se ne strinjaš ali se ti zdi njegov post zgrešen moraš znati tudi argumentirati zakaj. Tako se potem lahko razvije tud dobra debata ali se stvari pogleda z več zornih kotov. 1 Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. julij 2010 Prijavi Deli 25. julij 2010 nism sou niti gledat, ker vem da od tebe v vecini kaksne sick humor pride. zanimiv k se zmer najdes tkole kaksno kritiko men spustit, se ti ta zamera vlece ze kr ene kaj 5 ali 6 let ali vec!? ti more bit res tesko zivet s takim sranjem k ga nosis s seboj do mene no jak, tolk o "bogosti". in folk kt ti bo OCENJEVAL tule na forumu Tale tema ni nekako namenjena temu, pa ker si ravno mene omenil... Ne, ne gre za nikakrsno zamero, samo neznasko me zabavas No, upam, da je to dovoljeno. O čem govorim ? Ja, o tvoji pristnosti, verodostojnosti, aja, pa predvsem doslednosti. Čeprav... Potem pa v temi Lunin party (april, 2008) pokažeš nekoliko drugačen obraz,strpen si samo do ljudi, ki so po tvojem okusu/merilih,ostale bi pa nekako oddaljil, vsaj nekaj sto metrov od sebe. Pa zgoraj omenjaš "sranje ki ga nosim s seboj".Malo me je zbodla beseda, nekako pogosto jo uporabljas, za strpneža.V temi Prometne kazni sem komenitral tvoj post, v katerem si hotel kar omejiti/ukiniti vsepa sem dobil v odgovor tvoje vprašanje, če sem si prišel izpraznit črevesje nate, če se ne motim. Pa hrana, tvoje elitna tema, bi človek pričakoval, da imaš vsaj malo spoštovanja do nje,če bi imel, verjetno zanjo ne bi tako pogosto uporabljal besed sranje, drek, MCshit in podobno. Pa za strpneža nekako prepogosto pošiljaš ljudi k psihijatru. Malo si še druge teme preberi, kjer sodeluješ, preberi dvakrat, trikrat.Predvsem poste s tabo in Cookie/Dancerk-o. Aja, višek doslednosti si pa dosegel nekaj mesecev nazaj v enem postu, kjer si govoril o strpnosti,v njem si pa uporabil kar 56 (še z besedo: šestinpetdeset) klicajev.//hvala Wordu za copy/paste/štetje izbranega znaka// A je treba še kaj dodati ? Fuck no !!!! Da se vrnem k temi, ne, brez strahu, jaz funkcije ocenjevanje na forumu ne uporabljam,ne boš dobil ne minusa ne plusa od mene. (sem pa jankotu poslal OS, naj ti stisne minus, upam, da me ne bo zatožil ) A lahko zdaj pričakujem kakšen tvoj post, kjer boš dokazoval svojo redkobesednost,post bo pa dolg nekaj strani ? No, samo da si dosleden pa iskren 5 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts