Skoči na vsebino

Jod napada ščitnico

Guest sstane

JOD NAPADA ŠČITNICO  

7

1. 1. Imaš problem s ščitnico?

• DA
      0
    • NE
      5
    • NE VEM
      2
  2. 2. Če te trese statična elektrika, je v tvoji hrani premalo natrija, če te ne, je v njej preveč joda, ščitnica pa trpi v obeh primerih

• DA
      0
    • NE
      7

Recommended Posts

Guest sstane

Narobe si razumel ni problem v tresenju statične elektrike, govorim da na to vpliva več dejavnikov.

Ti lahko govoriš, kar hočeš, dokazov, da moja trditev drži, pa je nebroj.

Prvi dokaz pred desetimi leti sem bil kar sam sebi.

Domišljavost ti k tvojemu zdravju ne bo čisto nič pripomogla.

Jaz te nič ne strašim, te samo opozarjam na nevarnosti v sodobni prehrani.

Predpostavljam, da nisi prebrala niti moje knjige, preden si pričela modrovati.

Deli na socialnih omrežjih

Zdrava pamet pripomore precej k zdravju in da tudi VEŠ kaj daš na svoj krožnik.

Nevarnosti v sodobni prehrani je še precej, umetno jodirana sol je samo ena od njih. Tega se zaveda vsak, ki malo da na svoje zdravje.

To domišljavost ki jo tako rad poudarjaš se drži predvsem tebe. Naj preberem knjigo, prodajaš tako izdelke in tudi informacije o svojih izdelkih, naj kar kupim knjigo in veselo v branje, ali pa pokličem v oddajo na 090 linijo. Ne se hecat, mal zdrave pameti, ne moreš kar nekaj skoz sam prodajat.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Sam ti maš pa tud fore... :o|o:

Folk lahko zanima sol ali pa ne, ne glede na to, ali prebere knjigo ali ne, ne štekam pa, kako ne poštekaš, da jih ravno to moti!

Poleg tega smo pa na forumu in lahko kar poveš kaj, ni treba da nekoga najprej pošiljaš brat knjigo, ki jo v takem primeru magari nalašč ne bo, saj to ljudi odbija - posiljevanje.

Ni fer tale gonja proti tebi in soli, si si pa malo tudi sam kriv, ker ne znaš odnehat oz. goniš svoje in isto (poveš pa malo oz. pošlješ po razlage drugam - zakaj? če je že TU debata? - In če jih odpreš/začneš 10, se pričakuje, da bo kakšna tudi stekla oz. da bo v kakšni tudi kaj povedano - in ne samo link na knjigo, link na oddajo, etc.)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In če jih odpreš/začneš 10, se pričakuje, da bo kakšna tudi stekla oz. da bo v kakšni tudi kaj povedano - in ne samo link na knjigo, link na oddajo, etc.)...

točn tko.

ta kratko pa potegnemo nekateri, k bi radi imel razčiščeno in smo laiki.

jes bi rad verjel, da ima stane prou, ampak velik pointa ima pa tut free, kensei, iknee, kapica, don karlos, pa še kdo...

kriv je pa stane sam, glih zato, k nč ne argumentira tko k je treba in pol imam tut jes resno občutek, da je nawaden trgowc, prewarant, bedak, al intuziast, al kr neki ugiba.... uglawnem... ni wreden mojega zaupanja in tut soli zato nimam, niti jo sploh komu omenjam.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

uglawnem... ni wreden mojega zaupanja in tut soli zato nimam, niti jo sploh komu omenjam.

verjamem. Imaš pravico do tega in vsak, da ima svoje kriterije.

No mene je prepričala - sol.

Jo pač uporabljam že cca 8 let al kolk in sem nad njo navdušena, skratka odkar sem jo probala, jo želim imet, ker mi nobena druga ni tako dobra.

Mi skratka *dela*.

Ker sem občutljive sorte in se moj organizem odzove na vse, kar ne paše zraven/vanj, je zame dovolj že to, da se pri meni tako dobro obnese, ker pa sem kot rečeno v teh letih imela ogromno priložnosti za pomoč folku z njo, sem dobila tudi dosti fidbeka, da sem lahko presodila, da ni samo meni gud.

Verjamem pa, da to drugih ne zadovolji, kot rečeno, imate pravico.

Ne pa tud pravice žalit Staneta (in mene) in mu celo postavljat razne psihiatrične diagnoze ipd. (meni pa podkupljivost itd.), kot tudi najbrž ni treba petih front furat z desetkratno bombardažo [2 posta na uro v 5 temah 14 dni], ker očitno ni haska: Stane je isti kot vedno, meni pa soli na tak način pač ne boste mogli zagraužat, ker imam kot rečeno preveč pozitivnih izkušenj z njo, tako je to zame oz. meni videti preprosto kot totalen pritisk tudi name [ne samo na Staneta] s hotenjem me prisilit, da bom imela o njej negativno mnenje.

Morda ima Free tu prav (ne berem njegove solate tu, ker me odbija zaradi sovražnosti in ihte, podobno kot je on alergičen na Staneta), ampak to ni edina fronta, ki jo ima odprto: motijo ga tudi LN blogi in gumb za ocenjevanje in še kaj, kjer ni milimetra Staneta zraven. x:)x

Tako da pravzaprav če nekoga tako strahotno vse mogoče moti, morda tudi sam ni najobjektivnejši, če si pa na grmadi kamenja in tik pred tem da te bo besna množica kamenjala, pa se morda tud ne odzivaš tako modro in gostobesedno in zbrano, kot v normalnih okoliščinah v normalni debati, tako da razumem tudi Staneta, da zakrkne, ko jih je okol tolk, ki mečejo kamenje.

In s histeričnim zahtevanjem in vpitjem se bodo težko dosegli umirjeni, modri odgovori in takšna debata.

Skratka, v besni množici linčarjev težko vidim razumnike, ki jih zgolj skrbi za zdravje drugih, ni pa zanemarljivo da je to ravno zdaj, ko imamo akcijo, ko je torej do zdaj LN dobil 80€ donacij. x:o)x

In se me je bilo pripravljeno total pokozlat zato.

Skratka, zraven sem bila osrana še jaz in celotna akcija - dobrodelna.

Ne glede na to, s kakšno kao pravico so se to šli nekateri, je rpeseglo vse meje, doseglo se je pa to, da se mi je kar kaj dokončno uprlo - a ne to, kar se je hotelo (kot je to pogosto).

No, doseglo se je pa tudi to, da ima ta akcija zaradi te sovražne antipropagande grd priokus in je zato precej manj naročil/donacij, kot bi jih lahko bilo (sklepam).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx mislis da ce je tebi delovalo in se komu pa je kar pravilo, ki avtomaticno odrinja vse druge moznosti!

hvala. :palec: to mu pravim sicer ze nekaj let.

točn tko.

ta kratko pa potegnemo nekateri, k bi radi imel razčiščeno in smo laiki.

jes bi rad verjel, da ima stane prou, ampak velik pointa ima pa tut free, kensei, iknee, kapica, don karlos, pa še kdo...

kriv je pa stane sam, glih zato, k nč ne argumentira tko k je treba in pol imam tut jes resno občutek, da je nawaden trgowc, prewarant, bedak, al intuziast, al kr neki ugiba.... uglawnem... ni wreden mojega zaupanja in tut soli zato nimam, niti jo sploh komu omenjam.

Ko bo to stane sam nehal pocet, bomo verjetno tudi drugi! Ignorantski odnos je zame povsem enako zaljiv kot to kar pravis da pocnem jaz. Pac stvar meril.

Ce se jaz z njim menim ure in ure, dam full energije v pogovor, na konc pa zvizne, in zakljuci pogovor z poneumljanjem in vzvisenostjo je to lahko zaljivo sprejeto. Tega pa ni blo malo. Tko da pac, iz mojega vidika so pa stvari pac take.

Ce je stane trdil kar pac je trdil, kar je po moje skregano z zdravo pametjo, tudi. In ce se odriva tule po forumu, prav tako.

Vsak od nas ma svoj vidik in svojo zgodbo zakaj nekaj pocne.

Smo staneta velik toleriral tuki in forum je, da povemo svoje mnenje.

Ce se ti zdi karkoli zaljivo, obstaja gumb prijava urednistvu. Si prijavis in eventuelno izbrises zaljive poste ane. x:o)x

aja, pritisk nate. x:Dx verjetno lahko vsak od nas govori o njegovem pritisku ane. pa pritisku raznih stanetovih reklamnih sporocil v kar precejsnjem delu foruma z oglasnimi bannerji vmes med samimi posti recimo. Pa ne da nekoc tut jst nisem kaksno slikco dodal, ampak ce bi vsi to pocel ne bi blo fajn. Tko je lahko razumljivo, da nate kot urednico pade kritika, se posebej ce ti sama odpres temo namenjeno temu, da se pove.

Meni se je celo full ocitalo s strani forumasev, da posiljuje ljudi z ekologijo, ceprav sem o njej govoril predvsem v temi namenjeni temu. Pritiski torej x:o)x

Se hujs pritisk pa je, ko vidis da nekdo direkt pred tvojimi ocmi nekoga zavaja in mu govori s pametjo skregane trditve v nameri prodat mu sol. In to je point vsega tega, kar se mene tice.

Clovek se pa vprasa, kako torej urednistvo to tolerira kljub vsemu! In ocitno tudi nisem edini ki se to sprasuje.

Namrec zato ker tebi sol dela, se ne pomeni da je stane postal dr.primarij in da se meni zdi kar vredu, ce (po moje) zavaja ljudi. Morda ti mislis da jih ne, jaz pac menim drugace in to tudi povem. Jasno pa so tudi nekateri njegovi nasveti, kot sem lahko videl tudi po mojem misljenju povsem korektni; torej zadeva itaq da ni CB.

Tko kot ti vidis pac ti vidis. Ne gre za nikakrsno sovraznost, temvec nestrinjanje s tem kar se pocne.

Ne motijo blogi, temvec izbrisane vsebine blogov v katere je bilo vlozeno precej energije in casa. Ravno obratno torej od tega kar trdis.

Vidva z Mitjo vesta kaj je res in kaj ne in o tem se mogoce nima smisla pregovarjat dokler je relacija taka kot je.

Gumbi za ocenjevanje pa so zame pac ne fer do uporabnikov. Torej imam pac mnenje o tem ki sem ga izrazil v temu namenjeni temi, ki jo je odprlo urednistvo samo. Torej v cem je problem?

Ocitno izgleda to, da imam drugacno mnenje od tebe. Torej pritisk ce nekdo zagovarja svoje mnenje in ga tudi argumentira. Tut prou.

Ko ravno govoris o zaljenju in kaj je zaljivo, je tudi to, da nekomu reces da pise solate, potem ko je vlozil veliko casa in energije za samo objavo. neglede na to kaksna je po tvojem okusu.

Vau, do sem si prisla. :palec: skoda da se tega nisi spomnila v temi bulmastifi, saj ocitno nisi razumela kaj sem pisal. se je moral zgodit (tule) da razumes.

Sicer pa je tvoja predstava da mene vse strahotno moti, ker sicer nebi bil se vedno tule, in bil toliko tule kot sem.

Stane zakrkne, zakaj torej odpira teme, ce ve da ga lahko sprasujemo stvari o katerih ne zeli govort? In to ne ene, full tem, in full "hudih" trditev. x;)x

Ce jih ne zna zagovarjat in se ukvarjat, potem se kamot vprasam zakaj potem odpira teme? A da pove kar misli, proda kar misli, in to je to.

Tut prou, samo a se tebi to zdi vredu?

Namrec kako bi se ti zdelo vredu, ce bi tule zacelo oglasevat znotraj tem, podobno kot stane, veliko uporabnikov, produkte od katerih nimas nic, (kar se eventuelno itaq ze dogaja, ceprav dejansko to ne pomeni nic), je pa mozno se precej vec, pa ti ze zdej ni najbolj prav.

Vsak postavlja svoje meje. Moja meja je bial prekoracena s strani staneta 2x. Enkrat z izpodrivanjem in v istem hipu tudi z zavajanjem cloveka. Na vse preteklo ignoriranje in nespostovanje v debatah, je vse skupaj z njegovo vecjo mero poguma govoriti v kar je pac prepricanj, tako tudi moje zagovarjanje mojega naraslo. Vsak v svojem filmu kaj je prav in kaj ne.

Zate so dolocena merila prekoracena, zame druga, ti opravicujes tvoje pocetje s tem, stane z njegovim, jaz s svojim, nacinom.

Kam to pelje ne vem; vem pa kam ne pelje. Jst sm se veckrat umaknu k si vidu kaj dodgaja, a za zdej se pac se nisem.

In tako kot recemo da ni prav ce se zgodi ta in ta krivica, jaz pravim da se prav tako godi krivica zaradi stanetove fanaticnosti in zavajanja. Kljub temu, da evnetuelno sol lahko nekomu tudi pomaga k izboljsanju zdravja.

In tko kot staneta moti ker se ukvarjam s clovekom ki tule isce pomoc in mu zelim pomagat po svoji moci in znanju (brez da pretirano vsiljujem in reklamiram svojo ponudbo zaradi zelje uporabnikov foruma saj ne zelijo reklamiranja); ker imam drugacno mnenje o necem kot on, brezvestno uleti ko bager in cloveku rece, da sploh ni tezava v tem ali onem, ampak da cloveku enosatvno manjka NJEGOVE soli.

Ob tem pa mu hitro ponudi brezplacen paket. Ker je oseba labilna in obrnjena navzvzen v iskanju kakrsnekoli pomoci, zlahka nasede lepim besedam in brezplacni ponudbi.

In ko vidis taksno zavajanje, ki se ga potrjuje celo javno na televiziji, pac tudi mene moti to pocetje. Se posebje ko vem da se stuli povsod brez kancka uvidevnosti do drugih tule, urednistvo pa to kljub veckratnim prosnjam se vedno in vec let ze dopusca.

Namrec ce si predstavljas da ima vsak clan foruma svojo ponudo, in bo vsak uletel v pogovor med dvema osebama, bi verjetno bila cela stran polna oglasnih sporocil in prepricanj da ima vsak najboljsi produkt ki resi vse tezave clovestva.

In tako kot mene moti njegovo poctje, tebe moti moje. Pa smo tam, kjer pravzaprav ne zelimo.

In meni je ob vsem tem postala malce bolj jasno kaj dogaja in se gre, tudi kar se mene samega tice.

In meni je najbolj hudo cloveka, ki ga je stane preprical da bo njegova sol resila vse njegove zdravstvene tezave, vkljucno s holesterolom. In lahko ti povem da bi vecina zdravnikov in ljudi, ko bi prebrala kaj stane pise, sprejela se kaksen dodaten zakon, da razni susmarji nehajo svetovat ljudem, ker zato defitnitivno niso usposobljeni vsaj kar tice splosne medicine in razlicnih zdravstvenih stanj, ki jih stane vse po vrsti resuje s soljo.

Pa da se postavim v obratno vlogo - tudi jaz nisem zdravnik in kaj sploh svetujem tule kdaj torej!? - A razlika je ocitna, vsaj zame - v vecini povem lastne izkusnje in rezulatate raziskav. V vecini ne trdim da bo cloveku pomagalo to in to, kar ljudje najveckrat zelijo slisat - odresilno biljko, "lazno" upanje. Kar pocne stane in si upa to poceni celo javno. S cimer se pac ne strinjam.

Lahko pa si v primeru predstvljas kako bi izgledalo, da se ti tukaj z osebno ki zeli od tebe astroloski nasvet pogovarjas in ji svetujes na korekten nacin primeren javnemu forumu, kjer se pretiranega oglasevanja izogiba, potem pa sredi vajinega pogovora uleti neka XY astrologinja in te brezkompromisno postavi na laz in ponudi lasten produkt. Tako nekako vcasih izgleda njegovo zavestno ali nezavestno pocetje; predvsem pa fanaticno, ki ga tako zelo zagovarjas.

Mene ne moti ce kaj ne prodam, ker bi bilo to tako malo, da je boljs drugac vlagat energijo v promocijo, ce ze, moti pa me, ce vidim da se cloveka (po moje) zavaja in nacin ko to pocne, kar sem tule ze itaq veckrat povedal.

Meje kaj se lahko tule dogaja in kako dogaja pa (v vecini) postavlja urednistvo. Kot uporabnik tako imam mnenje o tem ali to urednistvo pocne primerno ali ne, se posebej ce v ta namen urednistvo samo odpre temo, torej da mnenje izrazimo.

Kako pa ves da jih je manj? Kaj pa ce jih je vec? x:o)x Sej ne mors tega vedet. No, mogoce po obcutku ali pa intuinitivno.

Skoda torej ker se o tem nisi hotla pogovrt, ko je pogovor nanesel in je bila vzadaj energija, ki se sedaj tudi "puca" na tak nacin.

Ne pa tud pravice žalit Staneta (in mene) in mu celo postavljat razne psihiatrične diagnoze ipd. (

meni pa podkupljivost itd.), kot tudi najbrž ni treba petih front furat z desetkratno bombardažo [2 posta na uro v 5 temah 14 dni], ker očitno ni haska: Stane je isti kot vedno, meni pa soli na tak način pač ne boste mogli zagraužat, ker imam kot rečeno preveč pozitivnih izkušenj z njo, tako je to zame oz. meni videti preprosto kot totalen pritisk tudi name [ne samo na Staneta] s hotenjem me prisilit, da bom imela o njej negativno mnenje.

Morda ima Free tu prav (ne berem njegove solate tu, ker me odbija zaradi sovražnosti in ihte, podobno kot je on alergičen na Staneta), ampak to ni edina fronta, ki jo ima odprto: motijo ga tudi LN blogi in gumb za ocenjevanje in še kaj, kjer ni milimetra Staneta zraven. x:)x

Tako da pravzaprav če nekoga tako strahotno vse mogoče moti, morda tudi sam ni najobjektivnejši, če si pa na grmadi kamenja in tik pred tem da te bo besna množica kamenjala, pa se morda tud ne odzivaš tako modro in gostobesedno in zbrano, kot v normalnih okoliščinah v normalni debati, tako da razumem tudi Staneta, da zakrkne, ko jih je okol tolk, ki mečejo kamenje.

In s histeričnim zahtevanjem in vpitjem se bodo težko dosegli umirjeni, modri odgovori in takšna debata.

Skratka, v besni množici linčarjev težko vidim razumnike, ki jih zgolj skrbi za zdravje drugih, ni pa zanemarljivo da je to ravno zdaj, ko imamo akcijo, ko je torej do zdaj LN dobil 80€ donacij. x:o)x

In se me je bilo pripravljeno total pokozlat zato.

Skratka, zraven sem bila osrana še jaz in celotna akcija - dobrodelna.

Ne glede na to, s kakšno kao pravico so se to šli nekateri, je rpeseglo vse meje, doseglo se je pa to, da se mi je kar kaj dokončno uprlo - a ne to, kar se je hotelo (kot je to pogosto).

No, doseglo se je pa tudi to, da ima ta akcija zaradi te sovražne antipropagande grd priokus in je zato precej manj naročil/donacij, kot bi jih lahko bilo (sklepam).

Free si se pa potrudil s odgovorom.

Res je, ure in ure, dnevi (cca 14) časa in energije...

Ma vsi svetnikihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/mad.gif , a mi lahko že enkrat kdo odgovori koliko stane 1 kg stanetove soli.

Mah, če tolk obvladaš biokemijo, boš pa tud en preprost računček zmogel.

Ker očitno si prišel samo 'napadat', ker si celo uporabil lažnive infote o ceni, pa lepo piše, da je 20€ za ŠESTKRAT (in NE enkrat, kot si neresnično namigoval, ker naenkrat, tolk prodoren kot si, nisi znal več računat) po 240g.

....

Kako pa ves da jih je manj? Kaj pa ce jih je vec? x:o)x Sej ne mors tega vedet ane.

Imaš prav. Ne morem vedeti.

To sem sklenila; saj je tudi obisk manjši v teh dneh (ne večji, k je kao tolk spajsi na forumu).

Folk se ne počuti dobro če nekdo takšno zganja in če nekdo total negativne vibre (in po vsem forumu, v številnih temah) pušča in spodbuja.

...

p.s. sem *opazila* x;)x da si mi dal minus (spet sklepam, saj sem prejle imela dva plusa) - zakaj že?

Sem mislila da si proti tako banalnemu ocenjevanju. x:)x

Jaz ga tebi recimo nisem dala (sem dala pa zgoraj Janku plus, ker je lepo povedal svoj vidik v petih vrsticah brez žaljivk, čeprav njegovo mnenje ni bilo naklonjeno in tudi samo po sebi ne tolk nad džazno, da bi glih palce dajala xDDx - samo se mi je zdel normalen, fer komentar in je zato dobil plus).

Če mi pa nisi ti dal minusa, se ti pa opravičujem za napačno prehitro sklepanje. :vio:

Picasso

In zakaj naj bi potem kupoval Stanetovo sol

saj je -več kot očitno- ne in te tudi nihče ne sili; sklepam da misliš s svojo glavo in si ne pustiš prodati ničesar, kar ti ni kul.

That's it. Zakaj sto objav in nove teme in zavajanje okol cifer?

, ki je samo dvakrat dražja od Himalajske in 20 krat dražje od piranske nejodirane?

ah seveda, himalajska.

izza devetih voda in gora - zihr dela (in je vsaj 1000x boljša). xDDx

je tudi meni gud, se pa ne more kosati s Stanetovo - sorči, to je moje mnenje (in tud parih mojih frendic, ki mi hočejo menjat himalajsko za stanetovo, kadar jo imam, a mi stanetove zmeraj zmanjka, himalajsko imam pa še vso x;)x).

Piranska je tud kul (jih poznam ene par, recimo 3 - poleg Stanetove), pa so mi vse všeč, a nobena, kot Stanetova.

xnckrivx

Ti pa kr sebe posluš (ne mene), saj jo ti (ne)uporabljaš.

Vsakdo kar mu paše, še dobro, da je toliko izbire.

Če bi nekdo želel oglaševati himalajsko sol, pa bi se prec "pustila podkupit" tud z njo (pa imela benerje, akcije itd.).

Tudi tedaj pa bi mi osebno bila ljubša, boljša in okusnejša Stanetova; tako pač je.

Picasso

Oh, cena ni pomembna, pomembno je zdravje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif

Ja zato naivci kupujejo sol z izvlečki biserov in vitamin C za dosego starosti 120 let.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

stane pejd u qrac. zdej si kle use skregou, marsa te zagowarja, ti pa glumiš gljiwu in nas maš za bedake al kwa?

pejmo lepo po vrsti, kt se za normalne ljudi spodobi, če se hočjo kej zmenit.

interes imamo vsi. eni bi radi kvaliteten izdelek, eden bi ga rad prodal. še vse v redu, ampak za swojimi trditvami stoj in na vprašanja začni odgowarjat, ne pa mutit. če prodajaš revolucionarno odkritje, pol je ja logično, da boš dobil morje različnih vprašanj. od provokativnih do tistih, katerim si upanje po zdrawju. sploh tem si moralno dolžan se 100% poswetit.

če te kdo vpraša po dokazih, jih predloži oz. priznej, da raziskave oz. analize niso narjene. ko da je to kakšna sramota ali greh. sej je tut kozmodisk in dormeo super čudežno samo u naših koncih-kolikor je meni znano. loh bi bil mogoče clo mal bl odprt, da se kej stestira, dokaže, razišče... ne pa rečt, ( kot si enkrat že, da se jest spomnim...) da nej se s tem ukvarjajo za doktorske naloge- zate je to itaq že dejstwo. bolano. res.

in tut nikjer nisem vidu, da bi kdo čez twojo sol šinfal, ampak vse samo zanimajo dokazi, zakaj misliš, da je res tko super in ker nimaš konkretnih argumentov, se te pol vsak, ki ne verjame na prwo žogo počasi naweliča.

jest sem prwi ki jo kupi zase in vse frende, samo prepričej me z dejstvi, da je to res neki dobrga. normalen človek pomoje itaq ne pričakuje, da je tko čudežna, kot jo ti predstavljaš, ampak vsaj konkretno kost za glodat je pa že treba no. če tega ne zmoreš iz kateregakoli razloga, pol se pridružujem vsem, ki te majo za nateganta.

enkrat sem se ti celo zahvalil, da vztrajaš pri ozaweščanju, če si tko prepričan, da je tvoja sol res tko dobra in zdravilna. zdej ti clo pir oblubljam, samo nehi se pa zajebawat in če nam res hočeš dobro, pol se sprijazni, da smo skeptiki in nam v nam razumljivem jeziku razloži, zakaj to sol res rabimo oz. bi blo pametno, da jo imamo.

zdej si kle use skregou, marsa te zagowarja,

NI Stane tisti, ki je vse skregal, jaz pa ne zagovarjam Staneta, pač pa "dajem roko v ogenj" za SOL.

Kolikor pa "zagovarjam Staneta" tu kot Staneta, pa vsacga, ki je kot člowk tako napaden.

Ker je ravno Free tu tolk glasen, pa še ena postrežba z moje strani z njim; v temi Anionski vložki sem ne samo zagovarjala Freeja, pač pa skoraj bila v tem celo malo nesramna do Cookie in Dancerke (sem jima očitala da sta se "spravili na Freeja") - sem ga torej BRANILA, ob tem, da (do tedaj) NISEM imela nobene zveze z anionskimi vložki, jih še v lajfu nisem videla od blizu.

In ker sem jih KASNEJE tudi imela priložnost sprobati, ne bi najbrž nikogar več mogla prepričat, da 'nisem podkupljiva', če bi imela tako akcijo s Freejem oz. s temi vložki.

Tolk o mojem branjenju Staneta...

Če bi bilo tedaj ocenjevanje, bi najbrž s strani Freeja dobila kak plus ali dva, tri, s strani Dancerke pa Cookie pa -z njunega vidika upravičeno- minuse.

Tako da kogarkoli se z vsemi topovi tu napade, sem ga in ga bom branila.

"Tvoje" pravice ne segajo čez pravice drugega.

In tle se ni po miz tolkl sam z argumenti, ki da jih Stane nima, pač pa ste mu napopali že razne probleme psihične itd..

Naj mi pokaže kdo tacga frajerja (psihično skuliranega), ki tud mal ne popizdi, ko doživi tak bombardaraj.

...

Picasso

pac. ce sem jih ze miljon, me ne bo vrag vzel ce se nekaj par njih.

pa dopusti so tudi menda.

da, pa tudi ne, ce nekdo oglasuje in zavaja ljudi ne.

sicer pa imas prav kar se tega tice. a v tem primeru jaz pac nisem bil tiho.

jst ne dajem plusov in minusov vec od kar sem probal zadevo kako deluje, ker mi je glupo. mi lahko verjames. me pa kdaj stisne cist nagibno plus dat.

ljudje se lahko logirajo z drugimi nick namei in klikajo. ne vem sicer ali lahko preveris IP naslov ali ne, ampak jst nisem nobenmu dal ne plusa in ne minusa.

ni panike, v taki ihti kot je, so reagiranja in sodbe hitrejse.

ce bomo zmozni se obratno bomo pa ze junaki.

Res je, ure in ure, dnevi (cca 14) časa in energije...

To sem sklenila; saj je tudi obisk manjši v teh dneh (ne večji, k je kao tolk spajsi na forumu).

Folk se ne počuti dobro če nekdo takšno zganja in če nekdo total negativne vibre (in po vsem forumu, v številnih temah) pušča in spodbuja.

p.s. sem *opazila* x;)x da si mi dal minus (spet sklepam, saj sem prejle imela dva plusa) - zakaj že?

Sem mislila da si proti tako banalnemu ocenjevanju. x:)x

Jaz ga tebi recimo nisem dala (sem dala pa zgoraj Janku plus, ker je lepo povedal svoj vidik v petih vrsticah brez žaljivk, čeprav njegovo mnenje ni bilo naklonjeno in tudi samo po sebi ne tolk nad džazno, da bi glih palce dajala xDDx - samo se mi je zdel normalen, fer komentar in je zato dobil plus).

Če mi pa nisi ti dal minusa, se ti pa opravičujem za napačno prehitro sklepanje. :vio:

NI Stane tisti, ki je vse skregal, jaz pa ne zagovarjam Staneta, pač pa "dajem roko v ogenj" za SOL.

Kolikor pa "zagovarjam Staneta" tu kot Staneta, pa vsacga, ki je kot člowk tako napaden.

Ker je ravno Free tu tolk glasen, pa še ena postrežba z moje strani z njim; v temi Anionski vložki sem ne samo zagovarjala Freeja, pač pa skoraj bila v tem celo malo nesramna do Cookie in Dancerke (sem jima očitala da sta se "spravili na Freeja") - sem ga torej BRANILA, ob tem, da (do tedaj) NISEM imela nobene zveze z anionskimi vložki, jih še v lajfu nisem videla od blizu.

In ker sem jih KASNEJE tudi imela priložnost sprobati, ne bi najbrž nikogar več mogla prepričat, da 'nisem podkupljiva', če bi imela tako akcijo s Freejem oz. s temi vložki.

Tolk o mojem branjenju Staneta...

Če bi bilo tedaj ocenjevanje, bi najbrž s strani Freeja dobila kak plus ali dva, tri, s strani Dancerke pa Cookie pa -z njunega vidika upravičeno- minuse.

Tako da kogarkoli se z vsemi topovi tu napade, sem ga in ga bom branila.

"Tvoje" pravice ne segajo čez pravice drugega.

In tle se ni po miz tolkl sam z argumenti, ki da jih Stane nima, pač pa ste mu napopali že razne probleme psihične itd..

Naj mi pokaže kdo tacga frajerja (psihično skuliranega), ki tud mal ne popizdi, ko doživi tak bombardaraj.

...

uglawnem... BRIGEJ SE ZASE !!! :vragec:

hehehe... to je blo dobronameren namig v tvoje dobro x:)x (sej ok. kle morš vzdržewat red... ampak useen)

pa še neki... tkole, k že nagonsko braniš napadene, se loh tut mal izgubi jasna slika. veš samo, da braniš ogroženega, čeprou u bistvu sploh ne weš več, zakaj se sploh gre. sem tut sebe že zalotu pri tem. kaj se zgodi? s silo se boriš proti sili in sploh ne weš, zakaj že??? x:o)x

pa še neki... jebeš unga, k niti ne popizdi nikol. kakšen pa je pol tak člouk u ljubezni? tut čist brez wognja in strasti? x:o)x

Guest sstane

ne moreš kar nekaj skoz sam prodajat.

Ti čisto nič ne prodajam, knjigo imaš tu brezplačno na voljo.

Moraš pa razumeti, da nimam časa vsakemu vedno znova razlagati, kar je v javnosti že skoraj deset let.

uglawnem... BRIGEJ SE ZASE !!! :vragec:

hehehe... to je blo dobronameren namig v tvoje dobro x:)x

ja hvala.

Vem da je dobronameren, žal pa neuresničljiv.

Briga se zase vsak, ki govori zgolj iz svoje osebe (po možnosti tudi anonimno).

če si pa urednik, pa si pravzaprav ne moreš privoščit, da bi se brigal samo zase.

Ob zadnjem pogledu je bilo na forumu 152 obiskovalcev, kar pomeni 152 potencialnih vzvodov, zaradi katerih se ne brigam samo zase.

Saj sicer itak tudi mojih odgovorov/komentarjev tu ne bi bilo: bi se pač brigala zase: meni sol dela, okej, eni jo kupijo, še bolj okej.

Od mene se torej takorekoč terja in zahteva, da se brigam še za malo morje tega. x:)x

Picasso

Hm... na nek način bi ti verjela, da nimaš časa vsakemu posebej razlagat. Po drugi strani pa odgovarjaš in pišeš neke prazne in brez haska odgovore.

Če bi v vsakem postu, ki si ga napisal v tej temi odgovoril konkretno in argumentirano, pa čeprav samo kratke in jedrnate povzetke iz svoje knjige, ki jo, predvidevam, dobro poznaš, bi bilo vse skupaj dosti bolj verodostojno in koristno. Tako za sol, uporabnike in prav tako zate.

In hkrati bi "ubil" več muh na en mah. Pridobil bi nove uporabnike oz. kupce, za sol bi bila dobra in kvalitetna reklama, tebi bi šel posel dobro od rok, pa še forumaši bi nebi bili med seboj skregani.

Lahko čisto iz svojega vidika povem, da te soli nebi kupila in to samo zato, ker je preveč nekega mutenje in nategovanja okrog nje. Žal. Z takim pristopom dosežeš čisto kontra učinek, vsaj pri meni. Pa verjetno nisem edina.

Ampak to je samo moje skromno mnenje....

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Guest sstane

Zalaya, nikoli ni bil moj namen, niti cilj, prodaja soli, ki sem jo razvil in napisal knjigo na osnovi lastnih izkušenj in odkritij.

To se je zgodilo popolnoma slučajno, ker mi srce ni dopuščalo, da teh odkritij ne bi obelodanil vsem ljudem.

Ker pa me na začetku nihče ni jemal resno, kar pomeni, da bi se lotil proizvodnje in prodaje soli biocode v paketu s knjigo, kar je za uspeh v prakticiranju biodiete neobhodno, sem se lotil tega pač sam.

Morda iz jeze, morda iz užaljenosti, nikakor pa ne zato, da bi obogatel, kar mi je mnogo zavistnežev od vsega začetka do danes metala pod nos.

Nekdo drugi, ki bi se ravnal po tvojih navodilih, morda bi, jaz pa nisem in na tak način tudi ne nameravam večati prodaje.

Mi ni potrebno, se mi ne ljubi, pa tudi star sem že dovolj in zabit, da bi menjal svoje manire.

Ne tajim pa, da so mi takšni televizijski razgovori, kratki in jedrnati, brez pod.ebavanja, ker za kaj takega niti ni časa, v veselje.

Če me katera javno tudi pohvali, mi pa kar malo špeh raste x;)x

Če je res ta sol tako enkratna in učinkovita, kot trdiš, ji delaš s tako "reklamo" medvedjo uslugo.

S konkretno in argumentirano ter stoično razlago bi ji samo dodajal vrednost in verodostojnost. Tako pa...

Uspešna prodaja bi bila samo posledica zadovoljstva tako tebe kot uporabnikov.

Nikakor ti pa nisem dajala nobenih navodil kako in kaj, pa tudi tole ni nobeno navodilo, kajti kdo sem pa jaz, da bi ti solila pamet in te učila poslov. Povedala sem samo in čisto samo svoje mnenje.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...