Skoči na vsebino

Delovanje bloga, blogov

free

Recommended Posts

Dan

Ali je v prenovljenrm forumu mozno imeti stranska oknaoz. info bloge?

Oziroma kje se pojavi novo dodan nov info blog, ce ga dodam na stran?

Namrec kolikor vidim se ne prikaze ko ga dodam?

Torej moznost obstaja, izvedba tudi, a vidise ga ne?

Deli na socialnih omrežjih

Ali je v prenovljenrm forumu mozno imeti stranska oknaoz. info bloge?

Oziroma kje se pojavi novo dodan nov info blog, ce ga dodam na stran?

Namrec kolikor vidim se ne prikaze ko ga dodam?

Torej moznost obstaja, izvedba tudi, a vidise ga ne?

Ja seveda, info bloge je možno imeti.

Nov blok, ki ga dodaš, se pojavi v desnem stolpcu na dnu. Lahko ga premakneš višje, če želiš.

Sem ravnokar dodal en blok TEST na moj blog, pa si ga lahko ogledaš - je na vrhu desnega stolpca.

Mitja

Jaz pa svojega bloga ne morem zbrisat... vse se pokaže, samo ko klikneš Izbriši se ne zgodi nič...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

Sem potem samo objave pobrisal...

Hm, meni dela.

Ko klikneš na Izbriši se ti pojavi en obrazec, kjer moraš označiti eno od dveh možnosti (vpraša te, kaj želiš storiti z objavami v blogu). Poskusi še enkrat pliz, pa javi.

Ali pa pošlji link svojega bloga, da ga jaz zbrišem v administraciji, če želiš.

Mitja

Hm, meni dela.

Ko klikneš na Izbriši se ti pojavi en obrazec, kjer moraš označiti eno od dveh možnosti (vpraša te, kaj želiš storiti z objavami v blogu). Poskusi še enkrat pliz, pa javi.

Ali pa pošlji link svojega bloga, da ga jaz zbrišem v administraciji, če želiš.

http://www.shrani.si/t/1e/o7/4pTXu2fm/slika.jpg

Do tukaj pride, ampak ta gumb delete pa ne naredi več ničesar...

Ja, lahko zbrišeš...

Če želiš lahko potem zopet ustvarim in poskusim zbrisat... morda se je tut kaj zalomlo pri upgrejdu IPBja?

Zbrisal. Daj poskusi pliz, da vidmo če je kej novega ;)

Mitja

Enako, gumb Delete ne prime...

Sem poskusil še v Firefox, če bi bila težava z javascript pa tudi tam ne gre... očitno bo nek bug http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

Thanx. Bom mogu zrihtat. Sam da najdem cajt - v bistvu vsak dan kaj novega odkrijem na LNF, kar je treba zrihtat.

eeh

Mitja

Thanx. Bom mogu zrihtat. Sam da najdem cajt - v bistvu vsak dan kaj novega odkrijem na LNF, kar je treba zrihtat.

eeh

Tko je pr updatejih, ko bo porihtano pa bo tko kot treba http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Ne vem, nisem prav veliko gledu... Sem sam div pogledu od tega okna ki se pojavi, pa ni nobebe form značke... čeprav verjetno se procesira ta delete kr z javascriptom? ni se mi dalo preveč gledat... upam da odriješ kaj je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Tko je pr updatejih, ko bo porihtano pa bo tko kot treba http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Mah, tko je to, bi moru 12 ur na dan sam to šraufat da bi blo tko, kot hočem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif

Pa čaka že nov upgrejd, kjer je ful teh bugov že poštimanih, pa ful enih novih funkcij.

Sem samo na brzino pogledu pa ni simple, ja. Pa še pr men dela, tko da ne morem niti odkrivat napake

Mitja

Mah, tko je to, bi moru 12 ur na dan sam to šraufat da bi blo tko, kot hočem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif

Pa čaka že nov upgrejd, kjer je ful teh bugov že poštimanih, pa ful enih novih funkcij.

Sem samo na brzino pogledu pa ni simple, ja. Pa še pr men dela, tko da ne morem niti odkrivat napake

Kaj pa če tko en acc nardiš? da nisi kot admin? Ker mi je hecno zakaj ne gre... Ker če tebi dela, potem je forma sigurno OK, morda navadni userji nimamo pravih pravic?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

Cer

Ja seveda ne. Info blog, kljub temu da je v predogledu vredu, se ne pojavi na blogu, ko je ustvarjen.

Tam kjer bi moral biti info blog, imam jaz povsem prazen prostor.

Ali se obstaja moznost urejanja info blogov, kot je to bilo na prejsnjem forumu? Namrec sedaj je ne najdem?

Popreje sem lahko oznacil katere ustvarjene info bloge naj blog prikaze in katere ne; kar je bilo zelo prakticno, saj neke informacije na bolgu niso az vedno, temvec so aktualne obcasno (kot recimo reklama za lunin.net koledarcek, ki je aktualna okoli novega leta).

Torej obenem tudi ni vec nobenih, nikakrsnih prejsnjih info blogov ki so bili na blogu? Izginili VSI!?

lp

Ja seveda, info bloge je možno imeti.

Nov blok, ki ga dodaš, se pojavi v desnem stolpcu na dnu. Lahko ga premakneš višje, če želiš.

Sem ravnokar dodal en blok TEST na moj blog, pa si ga lahko ogledaš - je na vrhu desnega stolpca.

Kaj pa če tko en acc nardiš? da nisi kot admin? Ker mi je hecno zakaj ne gre... Ker če tebi dela, potem je forma sigurno OK, morda navadni userji nimamo pravih pravic?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

Jah, zgleda da je neki narobe s formo. Kot navadnemu userju tudi meni nič ne naredi, ko pritisnem IZBRIŠI.

Chekiram...

Ja in to je očitno bug v instalaciji. Čakam na odgovor od programerjev...

Mitja

a seveda ne. Info blog, kljub temu da je v predogledu vredu, se ne pojavi na blogu, ko je ustvarjen.

Tam kjer bi moral biti info blog, imam jaz povsem prazen prostor.

Ali se obstaja moznost urejanja info blogov, kot je to bilo na prejsnjem forumu? Namrec sedaj je ne najdem?

Popreje sem lahko oznacil katere ustvarjene info bloge naj blog prikaze in katere ne; kar je bilo zelo prakticno, saj neke informacije na bolgu niso az vedno, temvec so aktualne obcasno (kot recimo reklama za lunin.net koledarcek, ki je aktualna okoli novega leta).

Torej obenem tudi ni vec nobenih, nikakrsnih prejsnjih info blogov ki so bili na blogu? Izginili VSI!?

Hja

pri tebi res ne pokaže nobenega info bloka, čeprav so vsi v bazi in zgledajo OK.

Meni tudi dela normalno vse, če sem kot admin ali kot navaden član.

Ali ima še kdo drug podobne težave?

Mitja

In torej?

meni pa ne deluje niti kot freeju, niti kot navadnemu clanu. Torej bi rekel da deluje samo tebi in nikomer vec.

In torej... v bistvu samo tebi ne deluje. Če pogledaš ostale bloge so povsod vidni bloki.

Kot rečeno, sem pregldal vse kar se tiče tvojega bloga in vse izgleda OK. Jaz pač nisem programer in ne vem, kaj narest.

Mitja

Jaz imam isto tezavo; a samo na blogu free, na drugem blogu ne.

ocitno so problemi s vecjimi starejsimi blogi. pri novejsih z manj vsebine pa ne? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

ps

sicer tudi sam ne vem zakaj, ampak po novem letu sem zacel ustvarjat nov blog. starega bloga pa v delovanju ne bi opustil, ker se mi zdi dober, torej mislim da je dobro da bi bil tak kot je bil saj je vseboval in deloma se vsebuje precej dobrih vsebin in informacij ter povezav.

... če želim dodati nov info blok, pa se po tem, ko ga vnesem, ta ne pojavi.

Hm, ce bi bila programerska zadeva, potem verjetno nikjer ne bi delovalo, pa ni, ker starih info blogov enostavno vec ni samo na blogu free!

Ali lahko torej predvidevam, da so bile vsebine enostavno izbrisane?

Ker roko na srce, tudi prej je nekaj vsebin izginilo kot sem te tudi seznanil.

Obenem pa ocitno nisem edini ki mu funkcija info blogov v starejsih blogih ne deluje kot je predvidevano oz. naj bi omogocal sam blog.

Torej pravim, da izgleda vredu samo tebi; meni kot registiranemu ali neregistriranemu (torej prijavljenemu v sistem z uporabniskim imenom) ali neprijavljenemu uporabniku foruma (ne clanu) pa ne. - Kar pomeni da ne deluje! In mi zato tudi ni jasno kako ti lahko vidis moje info bloke, nihce drug pa jih ne!?

In ce torej pravis da je vse ok, obenem pa pravis da ni kaj narest, te enostavno ne morem razumet, tudi ce se trudim.

Torej kaj sedaj? Pac nimam(o) vec bloga al kako, vsaj taksnega kot je bil zastavljen in ustvarjen ne?

Pa upam da me ne bos napak razumel; saj ce me probas razumet kot ustvarjalca, bi predvsem rad bi vedel pri cem sem. Namrec, ce morda tukaj nima smisla ustvarjat vsebine, ki ni ne bodo dovolj trajne v prostoru, potem pac morda to ni mesto kjer bi jih ustvarjal in si moram najti drugacen prostor, tak, ki bo to omogocal. Torej predsvem zaradi namena ustvarjenega.

lp

In torej... v bistvu samo tebi ne deluje. Če pogledaš ostale bloge so povsod vidni bloki.

Kot rečeno, sem pregldal vse kar se tiče tvojega bloga in vse izgleda OK. Jaz pač nisem programer in ne vem, kaj narest.

Aja, pa se tole, tolk da ves kaj dogaja: Na novem blogu se je tudi info blog oblikovno sesul. Ko ga hocem popraviti popravka ne prezvame in vztraja na objavljeni obliki

Torej info bloga oblikovno ne morem popravljati.+ na novem blogu tudi ne morem dodati novega info bloga, kot ne dodajati vsebine obstojecim

Drugo: danes je moj nov blog oblikovno drugacen kot vceraj (sem registriran kot drug user) ceprav ga nisem popravljal, se je spremenil

Tretje: sesuvajo se tudi fonti

Kaj pomeni status opozorila?

ja, pa jih imam res. če želim izbrisat info blok, mi napiše [#106141] Nimaš dovoljenja za uporabo te možnosti. če želim dodati nov info blok, pa se po tem, ko ga vnesem, ta ne pojavi.

Jaz imam isto tezavo; a samo na blogu free, na drugem blogu ne.

ocitno so problemi s vecjimi starejsimi blogi. pri novejsih z manj vsebine pa ne? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

ps

sicer tudi sam ne vem zakaj, ampak po novem letu sem zacel ustvarjat nov blog. starega bloga pa v delovanju ne bi opustil, ker se mi zdi dober, torej mislim da je dobro da bi bil tak kot je bil saj je vseboval in deloma se vsebuje precej dobrih vsebin in informacij ter povezav.

Hm, ce bi bila programerska zadeva, potem verjetno nikjer ne bi delovalo, pa ni, ker starih info blogov enostavno vec ni samo na blogu free!

Ali lahko torej predvidevam, da so bile vsebine enostavno izbrisane?

Ker roko na srce, tudi prej je nekaj vsebin izginilo kot sem te tudi seznanil.

Obenem pa ocitno nisem edini ki mu funkcija info blogov v starejsih blogih ne deluje kot je predvidevano oz. naj bi omogocal sam blog.

Torej pravim, da izgleda vredu samo tebi; meni kot registiranemu ali neregistriranemu (torej prijavljenemu v sistem z uporabniskim imenom) ali neprijavljenemu uporabniku foruma (ne clanu) pa ne. - Kar pomeni da ne deluje! In mi zato tudi ni jasno kako ti lahko vidis moje info bloke, nihce drug pa jih ne!?

In ce torej pravis da je vse ok, obenem pa pravis da ni kaj narest, te enostavno ne morem razumet, tudi ce se trudim.

Torej kaj sedaj? Pac nimam(o) vec bloga al kako, vsaj taksnega kot je bil zastavljen in ustvarjen ne?

Pa upam da me ne bos napak razumel; saj ce me probas razumet kot ustvarjalca, bi predvsem rad bi vedel pri cem sem. Namrec, ce morda tukaj nima smisla ustvarjat vsebine, ki ni ne bodo dovolj trajne v prostoru, potem pac morda to ni mesto kjer bi jih ustvarjal in si moram najti drugacen prostor, tak, ki bo to omogocal. Torej predsvem zaradi namena ustvarjenega.

lp

Hja, jaz sem preveril oba vajina bloga in v bazi vidim vso vsebino info blokov. V bazi so tudi povezani z vajinima blogoma. Vse nastavitve v administraciji so OK zato res ne morem identificirati napake.

Sem poslal vprašanje razvijalcem aplikacije in so mi dali najbolj grozen odgovor: upgrade to the newest version - pa sem ravnokar porabil 3 mesece za ta upgrade.

Da bi se pa sam spravil popravljati kodo in poskusiti odpraviti napako pa enostavno nimam dovolj znanja.

Tako da... ne obupat, bom že zrihtal to stvar saj res nič ne pomeni, če ne morete uporabljati blogov vsaj tako kot do zdaj.

PA NIČ NI ZBRISANO!!! V bazi je vse shranjeno, ne vem zakaj je ravno pri vajinih blogih ta problem. Mogoče imata v info blokih kakšne nekompatibilne vsebine, pa zaradi tega naprimer noče pokazati vsebine.

Aja, pa se tole, tolk da ves kaj dogaja: Na novem blogu se je tudi info blog oblikovno sesul. Ko ga hocem popraviti popravka ne prezvame in vztraja na objavljeni obliki

Torej info bloga oblikovno ne morem popravljati.+ na novem blogu tudi ne morem dodati novega info bloga, kot ne dodajati vsebine obstojecim

Drugo: danes je moj nov blog oblikovno drugacen kot vceraj (sem registriran kot drug user) ceprav ga nisem popravljal, se je spremenil

Tretje: sesuvajo se tudi fonti

Kaj pomeni status opozorila?

Novi blog misliš tega http://www.lunin.net/forum/index.php/blog/325-frees-blog-2/?

Jaz spet vidim normalen in lepo oblikovan desni stolpec z info bloki. Ne štekam. Tudi fonti izgledajo v redu...

v pomoci uporabnikov je veliko tem praznih?

ja, pomoč uporabnikov prevajam popolnoma na novo in žal traja veliko dlje, kot sem mislil. Vsak dan popravim kakšno temo, in prej ko slej bo na voljo vsa pomoč. Se oproščam .

Mitja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...