free 28. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2010 Aha, kul. zdej nocem da cist "ven pades" zarad mojga ali najinga ali pac blogov.. ker ocitno je stvar bolj zakomplicirana kot se zdi. Pac, sej jst probam sprejet da je pac kot je. tega:http://www.lunin.net/forum/index.php/blog/290-sin/torej gre za novejsi blog. ne deluje recimo tudi to, ce zelim izbrisat ze lastno ustvarjen info-blog, ga ne morem, ker zato nimam dovoljenja. Lahko pa ga zgolj izkljucim s klikon na X. druga zadeva je tudi ta, da pri lastno ustvarjen info-blogu ne morem spreminjat barve fonta. ok, lp Tako da... ne obupat, bom že zrihtal to stvar saj res nič ne pomeni, če ne morete uporabljati blogov vsaj tako kot do zdaj. PA NIČ NI ZBRISANO!!! V bazi je vse shranjeno, ne vem zakaj je ravno pri vajinih blogih ta problem. Mogoče imata v info blokih kakšne nekompatibilne vsebine, pa zaradi tega naprimer noče pokazati vsebine. Novi blog misliš tega http://www.lunin.net/forum/index.php/blog/325-frees-blog-2/?Jaz spet vidim normalen in lepo oblikovan desni stolpec z info bloki. Ne štekam. Tudi fonti izgledajo v redu... ja, pomoč uporabnikov prevajam popolnoma na novo in žal traja veliko dlje, kot sem mislil. Vsak dan popravim kakšno temo, in prej ko slej bo na voljo vsa pomoč. Se oproščam . Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 28. junij 2010 Prijavi Deli 28. junij 2010 Aha, kul. zdej nocem da cist "ven pades" zarad mojga ali najinga ali pac blogov.. ker ocitno je stvar bolj zakomplicirana kot se zdi. Pac, sej jst probam sprejet da je pac kot je. tega:http://www.lunin.net/forum/index.php/blog/290-sin/torej gre za novejsi blog. ne deluje recimo tudi to, ce zelim izbrisat ze lastno ustvarjen info-blog, ga ne morem, ker zato nimam dovoljenja. Lahko pa ga zgolj izkljucim s klikon na X. druga zadeva je tudi ta, da pri lastno ustvarjen info-blogu ne morem spreminjat barve fonta. ok, lp Hja, tudi jaz bi rad videl, da vse dela kot je treba. Mora delat. Tudi zaradi takih stvari se izogibam nadgradnjam ampak je treba že zaradi varnosti. Bom že zrihtu, sam ne morem na brziino. Pa saj info blok se zbriše s klikom na X, če se ne motim. V administraciji namreč imaš dovoljenje za brisanje info blokov. Kako pa spreminjaš bravo bloka, z urejevalnikom? V katerem bloku si to probal? Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2010 Prijavi Deli 28. junij 2010 Hvala, Mitja! Tako da... ne obupatkje pa upam, da ne boš ti obupal, ker si komaj predstavljam, koliko dela je s tem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2010 Aja, a ni s klikom samo izkljucitev, da se ga ne vidi, potem pa ga v nadzorni plosci lahko ponovno vkljucis kot vidnega? Kot je bilo popreje?Prouzaprou zdej te nadzorne plosce ni vec ane!? Skoda, je bila uporabna zadeva. Namrec pod vsakim info-blokom je tudi gumb "Izbrisi" + gumb "Uredi". Na desni strani naslova info-bloka pa je tudi X, ki je predvidevam predvidoma namenjen izkljucitvi dolocenega info-bloka.Probal sem na novem blogu, ne na starem, saj na starem itaq ni niti enega info-bloka vec. No, je pa tudi res, da sem jih imel pred updatanjem foruma na obeh straneh bloga veliko. Hja, tudi jaz bi rad videl, da vse dela kot je treba. Mora delat. Tudi zaradi takih stvari se izogibam nadgradnjam ampak je treba že zaradi varnosti. Bom že zrihtu, sam ne morem na brziino. Pa saj info blok se zbriše s klikom na X, če se ne motim. V administraciji namreč imaš dovoljenje za brisanje info blokov. Kako pa spreminjaš bravo bloka, z urejevalnikom? V katerem bloku si to probal? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 29. junij 2010 Prijavi Deli 29. junij 2010 upam, da ne boš ti obupal, ker si komaj predstavljam, koliko dela je s tem he he, ne bom. sam ne stignem vsega niti sproti. Kot sem napisal, naslednji dan po nadgradnji je izšla nova verzija foruma. Tako da izglda kot never ending story Aja, a ni s klikom samo izkljucitev, da se ga ne vidi, potem pa ga v nadzorni plosci lahko ponovno vkljucis kot vidnega? Kot je bilo popreje?Prouzaprou zdej te nadzorne plosce ni vec ane!? Skoda, je bila uporabna zadeva. Namrec pod vsakim info-blokom je tudi gumb "Izbrisi" + gumb "Uredi". Na desni strani naslova info-bloka pa je tudi X, ki je predvidevam predvidoma namenjen izkljucitvi dolocenega info-bloka.Probal sem na novem blogu, ne na starem, saj na starem itaq ni niti enega info-bloka vec. No, je pa tudi res, da sem jih imel pred updatanjem foruma na obeh straneh bloga veliko.Ja sori, maš prav. Jaz sem pač pregledal vse nastavitve, če je slučajno kaj narobe. Pa vse izgleda OK. Tko da enkrat se moram zakopat v to pa rešit. Zagotovo je nek sistemski problem... najprej ga moram definirat potem pa probat popravit. Ahhh... Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2010 Prijavi Deli 29. junij 2010 Kot sem napisal, naslednji dan po nadgradnji je izšla nova verzija foruma. Tako da izglda kot never ending story sej bo! ... če je vse v bazi, ni nič izgubljenega... ti pa tolk stvari naenkrat delaš in je res tolk teh *funkcijskih* napak (tud jaz imam nekaj težav z združevanjem tem in podobnim), da je preveč vsega in ne moreš zagledati napake oz. kaj ven tolče - na prvi pogled... kot praviš, se boš prav temu posvetil 1x pa morda prec poštekal, zakaj je prišlo do napake... je pa res tečno tole, ko tebi normalno dela, nekomu pa ne in si ti ne moreš niti predstavljati, kaj je narobe, ker ne moreš locirat/identificirat napake (kot si tud rekel) in je tako tud rešit ne moreš. ~~~ Free, v takih temah se skušaj izogibati ribjim solatam, da ne bo Mitja že tle vsega cajta porabil, da bo dešifriral, kaj imaš za povedat. To ni duhovna ali podobna tema, tle je treba navest čimbolj kratko opis težave. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2010 a ti kje solate vidis?mitja nima 2 leti, da ne bi znal sam povedat, ce ze. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 30. junij 2010 Prijavi Deli 30. junij 2010 a ti kje solate vidis?mitja nima 2 leti, da ne bi znal sam povedat, ce ze. he he, se ne pritožujem ampak res raje vidim kratke, jasne in jedrnate komentarje, po možnosti s screen shotom.Drugače se pa znajdem, vsak ma malo svoj način. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2010 Iz vidika uporabnika je isto kot da je izbrisano; torej NI vidno.Glih ene tolk nekompatibilne vsebine kot na drugih blogih recimo. Hkrati pa je blog itaq tehnicno omejen s tem kaksne vsebine se lahko da gor in kaj ne; torej nemogoce da bi bile nekompatibilne vsebine; ker jih sicer tudi objavit ne bi mogel. Kar se tice izbrisanih objav imam shranjen tvoj email v katerem si mi potrdil da se dogajajo cudne stvari. Torej tudi izbrisi vsebin. Konkretno je bilo direktno posezeno v vsebino mojih objav na blogu; kar pomeni da ni bil zgolj izbris, temvec tudi direktno poseganje v vsebino. V praksi je pomenilo, da je bilo namesto vsebine, napisano kar nekaj v stilu proba proba proba itn. O cemer sem te obvestil in nato popravil te popravljene objave v blogu. Meni je sicer menda jasno kaj se je dogajal in kaj se je zgodilo, samo se mi nikakor ne zdi fer da se o tem ne pove lastniku bloga; torej v tem primeru meni. Tolk o tem.Kdaj torej lahko pricakujem da bo blog deloval enako kot prej oz. bil vsebinsko enak, namrec pravis da imas se vse vsebine spravljene v bazi? Ali se pac lahko poslovim od bloga kot je bil vsebinsko sestavljen, preden je bilo vanj vsebinsko posezeno? PA NIČ NI ZBRISANO!!! V bazi je vse shranjeno, ne vem zakaj je ravno pri vajinih blogih ta problem. Mogoče imata v info blokih kakšne nekompatibilne vsebine, pa zaradi tega naprimer noče pokazati vsebine. 4 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. julij 2010 Prijavi Deli 8. julij 2010 Iz vidika uporabnika je isto kot da je izbrisano; torej NI vidno.Glih ene tolk nekompatibilne vsebine kot na drugih blogih recimo. Hkrati pa je blog itaq tehnicno omejen s tem kaksne vsebine se lahko da gor in kaj ne; torej nemogoce da bi bile nekompatibilne vsebine; ker jih sicer tudi objavit ne bi mogel. Kar se tice izbrisanih objav imam shranjen tvoj email v katerem si mi potrdil da se dogajajo cudne stvari. Torej tudi izbrisi vsebin. Konkretno je bilo direktno posezeno v vsebino mojih objav na blogu; kar pomeni da ni bil zgolj izbris, temvec tudi direktno poseganje v vsebino. V praksi je pomenilo, da je bilo namesto vsebine, napisano kar nekaj v stilu proba proba proba itn. O cemer sem te obvestil in nato popravil te popravljene objave v blogu. Meni je sicer menda jasno kaj se je dogajal in kaj se je zgodilo, samo se mi nikakor ne zdi fer da se o tem ne pove lastniku bloga; torej v tem primeru meni. Tolk o tem.Kdaj torej lahko pricakujem da bo blog deloval enako kot prej oz. bil vsebinsko enak, namrec pravis da imas se vse vsebine spravljene v bazi? Ali se pac lahko poslovim od bloga kot je bil vsebinsko sestavljen, preden je bilo vanj vsebinsko posezeno? Free... pojma nimaš kaj pomeni tehnično hendlat tako stvar kot je Lunin net in LNF!!!!! In to zastonj, zgolj iz lastnega užitka.Jaz ne pišem programa za forum, samo uploadam vse skripte ki jih dobim. Samo vidim v bazi podatkov, da so vse tvoje objave, bloki itd. še vedno shranjeni, ni mi pa jasno, zakaj se ne pojavijo online. Mogoče si ti tehnični maher pa bi lahko kaj pmagal na tem področju... ti lahko dam administratorski dostop pa sam najdi med več 1000 skriptami, ki so potrebne samo za delovanje foruma. Kot sem zapisal, prej ali slej bo tudi to zrihtano. Ne morem pa vse spustit iz rok in se lotiti enega samega problemna, če recimo sploh še nisem uspel do konca spisati Pomoči (pa je bolj osnovna vsebina, ki bi morala že zdavnaj biti gor).... 1 Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. julij 2010 Prijavi Deli 8. julij 2010 free, ne bod tečen, madona!Bo, ko bo Se te ekstra prosi, da nehi z dolgovezenjem, ti pa kot zanalašč 2 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. julij 2010 Prijavi Deli 8. julij 2010 Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2010 Tolk da obvestim Pred pol ure je blog zgledu tkole:pomanjsana slika 1:http://cokolada.net/lunin_net/blog2/blog2.jpg zdej zgleda tkole:se bolj pomanjsana slika 2:http://cokolada.net/lunin_net/blog2/blog3.jpg (okna sem pomanjsal v toliko da se vidi, da stranskih info blogov NI VEC! Izginili torej) ostala sta samo se dva - zadnji zapisi in moji linki, pa se teh izgleda nekaj manjka. Izginili so celo "iskalnik", "trenutno na blogu" in "moja slika". in bajdvej, info blogov se se vedno ne da brisat, ko so enkrat ustvarjeni, zgolj izkljucit. ni pa pa moznosti, kako jih nazaj vkljucit, kot je bila moznost prej. Torej kaj, ima smisel imet svoj blog klele, ki bajdvej promivira ob drugem tudi sam lnf, ce gre u maloro po parih postih!?Predvidevam da se je sam izbrisu al kako!? Ze ta drug. 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2010 Vau, ocitno je pomagalo in je dobu vsaj se "moja slika" nazaj, tiste neosnovne, ki sem jih pa ustvaril pa pac se ne oz. spet se ne.Tako bi rekel, da je zelo kreativno "vspodbuden". in ne promocijsko naravnan sploh pa je blog iz ure v uro spreminjajoc, kar sam od sebe, kajti tule na lnf se prav nic ne brise ane a je prevec za vas al kako!? 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 sploh pa je blog iz ure v uro spreminjajoc, kar sam od sebe, kajti tule na lnf se prav nic ne brise ane ja, Mitja se na petkov večer zabava tko, da teb blog briše pa nazaj daje. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2010 Ocitno! Ker ce se ne mitja al pa ti, lahko samo se jaz brisem. in meni glede na to, da sem jih dva dni popal gor, ni ravno v interesu brisat jih ane. Po tvoje se zgleda blog torej kar sam od sebe brise ocitno so te nove tehnologije res "napredne" Ne vem kaksen dokaz rabis se vec, ce ti ga tule v sliki pod nos pomolim. Sicer pa lahko pogledas ane, saj je vidno, tudi sedaj, da info blogov, ki sem jih sam dodal enostavno NI vec! in to ze na drugem blogu; in da so ostali samo se osnovni, ki so po defultu gor. Kr naenkrat jih ni. Samo najprej je se "moja slika" izginila, potem pa cudezno cez cca. 10 minut nazaj prisla In da ne bo pomote, sem to istocasno preverjal v dveh razlicnih brskalnikih, ki sta kazala enako in kasneje tudi se na drugem racunalniku.Mislm halooooooo, a misls, da si kr zmisljujem al kaj, sej je vsak k je ta blog vidu do sedaj, je lahko videl moje dodane info bloge, ki jih sedaj "cudezno" ni vec. Kaj naj si mislm drugega, ce mi blog dobesedno pred ocmi izgineva; in to se je zgodilo ocitno ker sem dal neke vsebien spet gor, ki so bile prav tako na prejsnjem blogu, ki pa je tudi cudezno izginili oz. so izginile dolocene vsebine.Ocitno vama gredo te neke vsebine res v nos! mal prevec za vaju zgleda. Sicer pa sej ste rekl, da povem/o in dodam/o slikco ane. Tolk o tem torej. 5 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 ....Mislm halooooooo, a misls, da si kr zmisljujem al kaj, sej je vsak k je ta blog vidu do sedaj, je lahko videl moje dodane info bloge, ki jih sedaj "cudezno" ni vec. Kaj naj si mislm drugega, ce mi blog dobesedno pred ocmi izgineva; in to se je zgodilo ocitno ker sem dal neke vsebien spet gor, ki so bile prav tako na prejsnjem blogu, ki pa je tudi cudezno izginili oz. so izginile dolocene vsebine.Ocitno vama gredo te neke vsebine res v nos! mal prevec za vaju zgleda. ... () ... sicer se pa s človekom s fiksno idejo nima smisla prepirat. V zadnjem času (od tedaj ko smo imeli 'Stanetovo akcijo'?) si se pritožil že na vse, kar je bilo možno, v različnih temah, na različne načine: akcijo si skritiziral, sol si skritiziral, LN si skritiziral [v temi 'Jod napada ščitnico']; v temi Arbitražni sporazum si me na xx-ti strani [tisti hip neaktivne] teme nenadoma baral, kam da je izginil en (MOJ!) post. Sem ti prijazno razložila.Tule se vsake tolk odločiš, da boš pa malo pospešil zadeve in se ufuraš, očitno ponoč sam o tem razmišljaš, se počutiš nekako opeharjenega (pa te je ves forum poln, imaš podforum, svoj blog -ki pa je pri njem prišlo do tehničnih zapletov, ki jih OČITNO še nismo uspeli rešiti).Vmes si še pisal na uredništvo in zahteval, da izbriševa tvoj bener (ki sva ga malo predtem dala gor, kar sem ti sama ponudla in zaktivirala, ker se mi je zdelo fer, ker si mi dal veliko izdelkov že...) in ker Mitja ni prvi hip reagiral (ker ga ni bilo v Lj), si spet pisal, da kaj je zdaj, s takim tečnim tonom, kot da je vsako (ne)ukvarjanje s tabo nekakšna zarota itd. Kaj misliš, kaj je boljše, ko nekdo rešuje zapleten tehnični problem?Da ga pustiš pri miru, da ga reši, ali da med reševanjem ga neprestano drkaš in mu težiš? 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2010 aja, sej nism slep, pa tudi drugi niso. a se ni vedi al kaj dokaz imas pred nosom in vsak ga lahko vidi. za mene upraviceno. zelo redko se pritozujem tule in prej hvalim kot ne, ampak je slo zec rob. in to lahko tudi vsak vidi. kar se teme arbitrazni sporazum tice sem tudi jaz tebi nazaj pojasnil, da sem gledal moje ustvarjene teme na tem forumu v svojem profilu, in videl temo ki je nisem ustvaril, ceprav pise da sem jo, torej! Tvojega odgovora nazaj ni bilo. aja, tehnicnih zapeltov 2x predvsem na mojmu blog (in matejinem), ki se sam od sebe spreminja vsakih 5 minut pa kaj misls da sm prefuknjen al kaj. Kdo ima moznost naredit info blog "moja slika", neviden in ga cez 5 minut postavit kot vidnega nazaj? Jst ne. Vidva z mitjo kot administratorja pa. Drugi nihce! In to je dejstvo! Tko da ne me met za norca please. kr neki. kaj si ti mislis o tem je tvoj problem. ton razumes kot ti pac pase. napisal sem da naj se skine banner in to je to. brez pojasnjevanja. kot prvo mi ni met bannerja zraven stanetovga zavejanja in nakladanja in kot drugo predvsem ne tule, ce je vajin odnos po 8 letih moje veliko vlozne energije tule tak. in meni je jasno zakaj in je tudi ocitno. v "zapletenem" tehnicnem problemu stvari ne izginjajo same od sebe. tko da please, ce ti nimas pojma o racunalnistvu, ga ima jaz vsaj nekaj. dokaz imas zgorja slike in tudi sam blog, ki je vsakemu obiskovalcu viden tudi sedaj (zaenkrat).o zapletenosti tehnicnih tezav pa lahkh gres koga druzga farbat. ... sicer se pa s človekom s fiksno idejo nima smisla prepirat. V zadnjem času .......ki jih OČITNO še nismo uspeli rešiti)....s takim tečnim tonom, kot da je vsako (ne)ukvarjanje s tabo nekakšna zarota itd. v temi Arbitražni sporazum si me na xx-ti strani [tisti hip neaktivne] teme nenadoma baral, kam da je izginil en (MOJ!) post. Sem ti prijazno razložila. Kaj misliš, kaj je boljše, ko nekdo rešuje zapleten tehnični problem?Da ga pustiš pri miru, da ga reši, ali da med reševanjem ga neprestano drkaš in mu težiš? 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 ... v zapletenem tehnicnem problemu stvari ne izginjajo same od sebe. tko da please, ce ti nimas pojma o racunalnistvu, ga ima jaz vsaj nekaj. ...Jah, če gre za problem, ki ga niti Mitja ne uspe rešit, lahko sklepam, da gre za zapleten tehnični problem. ... Kot rečeno: z nekom s fiksno idejo se nima smisla prepirat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2010 vsem jasno vidno fiksno idejo! a mas ljudi za norca? 5 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 Joj, free, daj se no malo ohladi. Pa menda ne misliš, da sta se Marsa in Mitja prav nate in na tvoj blog spravila, ali kaj? Saj vem, da je vroče in smo vsi že skisani, ampak tole je pa že skoraj paranoično. Če pa že ne paranoično, pa vsaj zelo nestrpno. 5 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 Free poglej, bil je velik update... in zgleda da je nov blog sistem zastavljen malo drugače in se ne ujema 100% s starim... baza podatkov je verjetno drugače zastavljena in update ni bil 100% uspešen... da bi na roke spreminjal toliko vrstic v bazi, ne bo šlo... boš delal par dni kot črnc... Dal bi se s kodo, upam da bo Mitja od IPB dubu kakšno pomoč da mu tole uredijo, če ni preveč modificirano vse skupaj... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif Uglavnem, dajte Mitju čas... vem kak je, ko te nekdo priganja pri takšnih zadevah... ni dobr, nardiš sam kasnej al pa slabo... če pa maš del in si za ta del vzameš časa toliko kolikor ga rabiš, boš naredil dobro in na koncu bodo vsi zadovoljni... uspelo mu bo, če bi res rad pohitril zadeve pri reševanju, mu pa vsaj klimo kupi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 5 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 Hvala Mateja in Svizec! ... mi je bilo mimo to izpostavljat, upam da mi Mitja ne zameri, ampak (glede na to da so to dejstva, nekaj kar se je pač zgodilo in - Free to VE): Mitja je imel pred parmeseci precej hudo nesrečo, kjer si je polomil par reber, izpahnil ramo, si hudo poškodoval glavo in dobil par šivov na njej in hud pretres možganov. ()Zato tudi nisva uspela spravit skozi apdejta 1. maja (na rojstni dan - deseti! - Luninega neta), kot sva nameravala.Ker s takimi poškodbami ležiš in ne muvaš in s takim pretresom možganov že govoriš težko in sploh funkcioniraš, je lotevanje takih operacij strašno težko, poleg tega te neprenehoma boli glava.LNF nadgradnjo sva pripravljala par mesecev pred tem, da bo ja, ko jo bomo izvedli, potekala čimbolj smooth.Žal je ta poškodba zamaknila ves proces in še milijardo drugih stvari je (v zvezi z LNF), ki jih je potrebno napedenat - nujneje! Kot rečeno, mi je mimo da o tem pišem (a Mitja itak ne bi), fržmaga se mi pa dodatno tak odnos tudi zato, ker je Free za to (poškodbe in kako hude so) vedel. In menim, da je hud napor vse imeti pod nadzorom (na stotisoče fajlov in infotov), sploh s tako poškodbo oz. v fazi okrevanja, sploh pa na tak način (da ne samo da moraš to tehnično reševat, se pričakuje da se boš šel še besedne dvoboje itd.). ... 4 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2010 ja ne vem kaj naj mislim glede na to kaj dogaja. najprej en blog, zdej drugi ze na novem forumu in vedno tocno dolocene vsebine. kako ne bi pomislu da je to torej, ce lahko prakticno vidim z ocmi.je pa se ena moznost: da je bil overdoze info blogov. tolk moznosti se dopuscam, ker sicer ne vem kaj bi bilo lahko lahko drugega.in ce je to to, potem se iskreno opravicujem. Joj, free, daj se no malo ohladi. Pa menda ne misliš, da sta se Marsa in Mitja prav nate in na tvoj blog spravila, ali kaj? Saj vem, da je vroče in smo vsi že skisani, ampak tole je pa že skoraj paranoično. Če pa že ne paranoično, pa vsaj zelo nestrpno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 ja ne vem kaj naj mislim glede na to kaj dogaja. najprej en blog, zdej drugi ze na novem forumu in vedno tocno dolocene vsebine. kako ne bi pomislu da je to torej, ce lahko prakticno vidim z ocmi.je pa se ena moznost: da je bil overdoze info blogov. tolk moznosti se dopuscam, ker sicer ne vem kaj bi bilo lahko lahko drugega.in ce je to to, potem se iskreno opravicujem. Mislim da je Mitja enkrat napisal da ni nevem kak expert za kodo... nekaj zna, ni pa nek hard programer, sploh pa ni expert za IPBjevo kodo, ker je tle verjetno čist njihov framework in vse skupaj, ogromo kode napisane na način ki ti ni domač... (če se motim me popravte) In glede na to predvidevam, da malo probava možnosti, verjetno kakšne query-je... Vedno ko ne veš točno kaj je, probaš, ker druge ni... in normalno tudi on proba, če hoče videt rezultat tega, pa mora to zadevo tudi pognati... Tist trenuteh ti nisi vidu blokov pri sebi, verjetno jih tudi nihče drug ni (na nobenem blogu, lahko pa da ja). V kolikor vidiš da se ti nekaj samo spreminja vedi, da se na stvari nekaj dela http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 2 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.