free 18. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2010 No cist tko, se tut jst zdej boljs pocutm, ker mi je dol padu ta breme mojega naezaupanja, ki izgleda ni bilo upraviceno.V tistem momentu se mi je opcija izbrisa zdela edina mozna, ceprav izgleda da ni bila in v tem priznam svojo zmoto, za kar se se enkrat opravicujem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 19. julij 2010 Prijavi Deli 19. julij 2010 No cist tko, se tut jst zdej boljs pocutm, ker mi je dol padu ta breme mojega naezaupanja, ki izgleda ni bilo upraviceno.V tistem momentu se mi je opcija izbrisa zdela edina mozna, ceprav izgleda da ni bila in v tem priznam svojo zmoto, za kar se se enkrat opravicujem.Free, preberi še enkrat svizceve komentarje pa ti bo jasno, zakaj ne komentiram tukaj. Nimam časa, raje ga porabim za reševanje tehničnih problemov, torej tudi tvojega. Žal je ta očitno precej bolj zaj..., saj mi tudi na IPB ne morejo pomagat. Vsa vsebina je v bazi, torej ni zbrisana, samo ne najdem napake, zaradi katere se tvoj blog obnaša tako čudno. Sori za probleme, še vedno iščem rešitev in jo bom prej ko slej tudi našel.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 4 Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2010 ok, hvala in srecno.a sicer nimas nikogar ki bi ti lahko eventuelno pomagal oz. ga vprasal za nasvet? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 19. julij 2010 Prijavi Deli 19. julij 2010 ok, hvala in srecno.a sicer nimas nikogar ki bi ti lahko eventuelno pomagal oz. ga vprasal za nasvet? žal ne. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/blush.gif Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. julij 2010 Prijavi Deli 19. julij 2010 v "zapletenem" tehnicnem problemu stvari ne izginjajo same od sebe. tko da please, ce ti nimas pojma o racunalnistvu, ga ima jaz vsaj nekaj. dokaz imas zgorja slike in tudi sam blog, ki je vsakemu obiskovalcu viden tudi sedaj (zaenkrat).o zapletenosti tehnicnih tezav pa lahkh gres koga druzga farbat. ok, hvala in srecno.a sicer nimas nikogar ki bi ti lahko eventuelno pomagal oz. ga vprasal za nasvet? evo free, rešitev se ponuja "na dlani": če neky veš, pomagaj po svojih najboljših močeh drgač pa ja, tudi jaz sem te v tej temi videla zelo nestrpnega z zelo neprijetnim tonom in ne, pomoje ne gre za zaroto Torej, lahko Mitja računa na tvojo pomoč 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2010 ja, kaj cmo, sej pravim, da vsak kdaj na mino stopi tut jst sm ocitno in to tu priznal.nisem pa uporabljal zaljivk in se kaj husjega, kar smo tudi ze videli ane. se trudim da ljudje ostanejo ljudje, in ne kaj drugega, kljub postopkom s katerimi se eventuelno ne strinjam recimo. ce bi znal z veseljem, a programiral nisem nikoli vec kot osnovnega html-ja in nekaj preurejanja skript. sem bolj v dizajnerskih, filmskih in osnovnih softwerskih vodah. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2010 a ves, ce ma v slo. se kdo ta(k) abdejtan forum? žal ne. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/blush.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2010 Vau, moj drugi blog spet dela v info blogih Mitja, carsk! 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Opazil sem, da vedno, ko nekdo bere blog, piše: VSi ogleduje blog. V je odveč Thanx. Že popravljeno.Drugače pa, meni ne gre nastavit opcije zadnjih obiskovalcev bloga Hja, kaj si pa naštimal? Možno da ni bilo toliko obiskovalcev, če si npr. povečal število prikazanih.Meni namreč dela. 1 Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Že, ki je tema o blogih... Kensei, zelo lepo pišeš! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Emm Grem na info bloki, da bi dodal blok zadnji obiskovalci in se mi odpre okno, v katerem piše Akcija ni uspela. ahh, jeba, bom probu kej pošraufat. Malo zoprno, ker meni dela pa ne vem kje začeti Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. september 2010 Avtor Prijavi Deli 12. september 2010 Helou. No tkole. Jst sm reku da je ocitno moja napaka da sem prehitro sodil, zakaj free bloga ni vec oz. ni vec takega kot je bil, torej da bi bil celoten vkljucno z info blogi kot je bil originalen.Blog naj bi po besedah urednistva bil se vedno (v celoti) shranjen v bazi, arhivu ali kakorkoli pac to imenujete. Sprasujem torej ali bo in kdaj bo free blog lahko ponovno deloval oz. bil prenesen kot tak oz. viden v celoti kot je bil pac v uporabnikom viden free blog pred menjavo dizajna foruma, ki naj bi po besedah urednistva povzrocil nedelovanje bloga kot takega v celoti oz. v originalni izvedbi? Sedaj je minilo ze skoraj 3 mesece in me zanima kako zadeva napreduje in kaj lahko sploh pricakujem oz. ce lahko sploh kaj pricakujem v vezi z free blogom? - Ob tem dodajam, da na novem blogu ne morem brisati info blogov (se vedno ne). Ter, kdaj bo eventuelno to odpravljeno, ce bo?In sporocam tudi to, da se ogled bloga s strani clanov tule ne belezi vedno. Primer: kensei je komentiral v eno mojo objavo na blogu, ni pa ga zabelezilo kot obiskovalca bloga? kar je tudi vidno na mojem novem blogu samem. Tretja stvar pa je, da ko sem logiran kot drug uporabnik (ne kot free), nimam pravice brisat lastnih postov oz. komentarjev na forumu. Cemu to? bajdvej, upam da je z glavo ze bolje. lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 14. september 2010 Prijavi Deli 14. september 2010 Helou. No tkole. Jst sm reku da je ocitno moja napaka da sem prehitro sodil, zakaj free bloga ni vec oz. ni vec takega kot je bil, torej da bi bil celoten vkljucno z info blogi kot je bil originalen.Blog naj bi po besedah urednistva bil se vedno (v celoti) shranjen v bazi, arhivu ali kakorkoli pac to imenujete. Sprasujem torej ali bo in kdaj bo free blog lahko ponovno deloval oz. bil prenesen kot tak oz. viden v celoti kot je bil pac v uporabnikom viden free blog pred menjavo dizajna foruma, ki naj bi po besedah urednistva povzrocil nedelovanje bloga kot takega v celoti oz. v originalni izvedbi? Sedaj je minilo ze skoraj 3 mesece in me zanima kako zadeva napreduje in kaj lahko sploh pricakujem oz. ce lahko sploh kaj pricakujem v vezi z free blogom? - Ob tem dodajam, da na novem blogu ne morem brisati info blogov (se vedno ne). Ter, kdaj bo eventuelno to odpravljeno, ce bo?In sporocam tudi to, da se ogled bloga s strani clanov tule ne belezi vedno. Primer: kensei je komentiral v eno mojo objavo na blogu, ni pa ga zabelezilo kot obiskovalca bloga? kar je tudi vidno na mojem novem blogu samem. Tretja stvar pa je, da ko sem logiran kot drug uporabnik (ne kot free), nimam pravice brisat lastnih postov oz. komentarjev na forumu. Cemu to? bajdvej, upam da je z glavo ze bolje. lp Oj free očitno se je nabralo toliko enih napak, da bom moral ponovno upgradeati celotno aplikacijo na novejšo verzijo (tam naj bi bilo večina teh bug-ov odpravljenih).Ampak... kot si morda opazl, za en upgrade potrebujem jaz 2-3 mesece dela. In tega časa si ne morem vzet kadarkoli, še posebej ne jeseni (ker pač je treba najprej delat za kruh, potem pa za lastno veselje). Kot rečeno, vse je shranjeno v bazi, prosim še za malo potrpljenja da pripravim nov upgrade. Ne morem reči, kdaj bo to, morda že oktobra 3 Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. september 2010 Avtor Prijavi Deli 14. september 2010 Fajn Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 14. september 2010 Prijavi Deli 14. september 2010 Fajn Ni tko zlo fajn. Se še nisem rešil ene more, pa že druga http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/blush.gif Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2010 Prijavi Deli 14. september 2010 ( ) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. september 2010 Avtor Prijavi Deli 14. september 2010 Kakor si si izbral, se odlocil ane. Ni tko zlo fajn. Se še nisem rešil ene more, pa že druga http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/blush.gif 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2010 Avtor Prijavi Deli 18. november 2010 Hey od tega maila je spet 2 meseca. 5 v celoti... Oj free očitno se je nabralo toliko enih napak, da bom moral ponovno upgradeati celotno aplikacijo na novejšo verzijo (tam naj bi bilo večina teh bug-ov odpravljenih).Ampak... kot si morda opazl, za en upgrade potrebujem jaz 2-3 mesece dela. In tega časa si ne morem vzet kadarkoli, še posebej ne jeseni (ker pač je treba najprej delat za kruh, potem pa za lastno veselje). Kot rečeno, vse je shranjeno v bazi, prosim še za malo potrpljenja da pripravim nov upgrade. Ne morem reči, kdaj bo to, morda že oktobra infoblogov se se vedno ne da brisat! Ne vem torej zakaj sploh so, ce se jih ne da pobrisat potem ko jih enkrat ustvarimo!? kaj in kdaj torej lahko pricakujem resitve? problem je. ker z vec leti ustvarjeno gre lahko cez noc v nic. pojasnila pa tudi nobenega oz. komunikacije v vezi s tem zdej. Prišlo je do napake Ups, izgleda da je prišlo do napake. Če ne veš, kako uporabljati to možnost oz. ne veš, zakaj si dobil/a to sporočilo, potem poskusi najti odgovor v Pomoči uporabnikom. [#106141] Nimaš dovoljenja za uporabo te možnosti sej res.. mam dovoljenje da dajem gor, nimam pa dovoljenja tega brisat objavljenega. med drugim na to nisem opozoril edini.A je ta problem tesko odpravt, da oseba ne more svojga infobloga pobrisat? namrec kmal po updejtu se je to cist kamot dal. sej men ni panike, sam povej a se ti jebe, pa da neham uporabljat kar sam nudis; al kaj je zdej... ne pa nas nategovat s funckijami, k potem ne delujejo. mojga starga bloga tudi se ni nazaj v prvotno obliko, ceprav si navajal kolk da mas se vse v bazi shranjen in tko... in kolk bos zrihtu.pa k bi se vsaj zjasnu, pa da zinproviziram neki iz prejsnjega bloga z info blogi. torej nam ostane kaj.. da ne furamo vec blogov, ker bodo mogoce ze jutr zbrisani z naslednjim updateom. pa tut taki kt so, ne delujejo kokr treba. -- sej res, v 5 mesecih... kako naj ti se verjamem torej. pa k bi vsaj kej napisu... ne pa da si lahk vsak misli svoje, ker s tvoje strani ni ne glasa, ne resitev. Free, preberi še enkrat svizceve komentarje pa ti bo jasno, zakaj ne komentiram tukaj. Nimam časa, raje ga porabim za reševanje tehničnih problemov, torej tudi tvojega. Žal je ta očitno precej bolj zaj..., saj mi tudi na IPB ne morejo pomagat. Vsa vsebina je v bazi, torej ni zbrisana, samo ne najdem napake, zaradi katere se tvoj blog obnaša tako čudno. Sori za probleme, še vedno iščem rešitev in jo bom prej ko slej tudi našel.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 ah ja free, kaj naj ti rečem? Če misliš, da je LNF stvar od katere živim, potem se zelo motiš.To je stvar ki jo delam free, ne vem več točno zakaj že, verjetno zaradi ene notranje potrebe zadovoljiti kul ljudi. Za kruh in mleko moram seveda delat druge stvari, tako kot ti. In če nimam časa ali energije za svoj hobi (kar LN pač je) boš pač moral to sprejeti. In ja, da ti ne bo treba čez 2 ali 5 mesecev spet pisat takih postov predlagam, da blog preseliš nekam, kjer imajo zaposlene tehnike in urednike, da stvari laufajo tako, da jih lahko vsi uporabljajo brezplačno in se ne rabijo pritoževati. Lahko pa najamem kakšnega programerja, da zrihta to stvar - če si ga pripravljen plačat. 4 Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 mene pa zanima, kako se vstavi muska not, ker ni nobenega knofa..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2010 Avtor Prijavi Deli 18. november 2010 Ok, ni panike, sam da vem kako pa kaj.kot predlog pa bi blo fajn da folku tut napises, da njihov blog mogoce jutr ali pac ko bo updatean ne bo vec delovou, da ne bodo energije usmrejal sem in jo raj kam drgam, k bo vec moznosti za obstoj njihove vlozenega dela. predlog sam. In ja, da ti ne bo treba čez 2 ali 5 mesecev spet pisat takih postov predlagam, da blog preseliš nekam, kjer imajo zaposlene tehnike in urednike, da stvari laufajo tako, da jih lahko vsi uporabljajo brezplačno in se ne rabijo pritoževati. Lahko pa najamem kakšnega programerja, da zrihta to stvar - če si ga pripravljen plačat. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2010 Avtor Prijavi Deli 18. november 2010 lahko ti jst povem; sam bi ti povedou tut to, kar urednisto ne, da je potem ne mores vec odstrant nikakor (tut ce ji kodo, povezavo na glasbo ali sam komad spremenis ne) razen ce urednika foruma prosis ce ti jo, kar mu glede na to kolk je bizi za vsakdanji kruh, tut ne bi blo vsec. predvidevam. tko da je 2x za premislt ce sploh glasbo gor dajat al pa kaksen info blog, ker lahko tam ostane za vekomaj veke, oz. dokler urednistvo ne bo "ponesreci" susulo tvojga bloga s kaksnim updejtom. zal. ampak govorim sam to kar se je zgodilo in je. sorry. mene pa zanima, kako se vstavi muska not, ker ni nobenega knofa..... 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 hm, tole pa ni ok:( urednik, več pozornosti na forum.....l pa več moderatorjev s pooblastili, da pomagajo Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2010 Avtor Prijavi Deli 18. november 2010 to sm tut jst ze parkrat predlagu.je pa o tem ze tut marsa povedala svoje v drugi temi zakaj in kako. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 Evo malo podpore Mitju...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Blogi so že nadstandardna storitev...tisti ki hoče, da stvari laufajo hitreje in tako kot je treba naj lepo nakaže X dinarčkov na X račun pa bodo stvari lepo delale...Mitja bo sigurno z veseljem povedal ŽR...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Da pa Mitja ureja zadevce v prostem času za take kot nas je večina, je pa njegova dobra volja...evo rukice...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ...In sedaj se bliža december in prazniki...tako da mu nič ne zamerim tudi če se začne z blogi ukvarjat po novem letu...skratka Mitja žuri polako...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif 6 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.