Skoči na vsebino

Svetovno prvenstvo v košarki 2010

čebelica01

Recommended Posts

No, pa se je zgodilo tisto, za kar sem cel turnir upal ,da se ne bo. Zmaga ZDA. Turki so me v finalu razočarali, fizična moč američanov je bila preveč. Izdelane situacije, pa ni bilo koša. Preveč napak v organizaciji napada.

Ja kaj čem drugega, kot priznat Američanom, da so bili najboljši. Durant pa sploh,.neustavljiv. Gibčen in z mehko roko,..neobičajno za tako velikega igralca. Letos bo v NBA presenečenje, če ne dal največ pik v rednem delu. Malo so me presenetili Američani tudi v skoku. Kljub temu, da niso imeli pravih centrov,.Odom je igral bolj pod košem kot običajno, Chandler in Love povprečna, pa so krila skakala izredno. Iguodala. Kolikor v napadu nič posebnega, pa se je izkazal v obrambi.

Turki pa medlo, bojazljivo. Ne razumem zakaj tako, ko pa so prej odigrali super. sem pričakoval igro na nož, borbeno do konca.

Deli na socialnih omrežjih

Mene je tud presenetil (pa mal razočaral) Sagadin. :|

Sicer se strinjam z Objemčkom, tud jaz sem pričakovala kvalitetnejšo igro Turkov (oz. clo upala na zmago, po tem, ko Srbi niso več bili v igri).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...