The Dude 12. september 2010 Prijavi Deli 12. september 2010 No, pa se je zgodilo tisto, za kar sem cel turnir upal ,da se ne bo. Zmaga ZDA. Turki so me v finalu razočarali, fizična moč američanov je bila preveč. Izdelane situacije, pa ni bilo koša. Preveč napak v organizaciji napada. Ja kaj čem drugega, kot priznat Američanom, da so bili najboljši. Durant pa sploh,.neustavljiv. Gibčen in z mehko roko,..neobičajno za tako velikega igralca. Letos bo v NBA presenečenje, če ne dal največ pik v rednem delu. Malo so me presenetili Američani tudi v skoku. Kljub temu, da niso imeli pravih centrov,.Odom je igral bolj pod košem kot običajno, Chandler in Love povprečna, pa so krila skakala izredno. Iguodala. Kolikor v napadu nič posebnega, pa se je izkazal v obrambi. Turki pa medlo, bojazljivo. Ne razumem zakaj tako, ko pa so prej odigrali super. sem pričakoval igro na nož, borbeno do konca. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2010 Prijavi Deli 14. september 2010 Mene je tud presenetil (pa mal razočaral) Sagadin. :| Sicer se strinjam z Objemčkom, tud jaz sem pričakovala kvalitetnejšo igro Turkov (oz. clo upala na zmago, po tem, ko Srbi niso več bili v igri). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.