Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Ne, gre se za pojmovanje riti kot objekta seksualnosti na nek način, ne pa s fizično ritjo. Jebeš boke in miganje, dobro, je to tud fora, ampak tu se pogovarjava o obvladovanju moškega v celoti (tudi) s pomočjo ene navadne smrdljive riti. Seksi, zapeljive, ponujajoče, slastne, željene, prijazne, vedno voljne ritke na kateri je pripet ostali del prijazne, voljne, zapeljive, ponujajoče, slastne, željene babe. Če je slednji del vehurast, gospodovaln, žleht, opravljiv etc., ma da ti pade dol in tič in seks in familija in služba in in in...Seks je vedno v (dobri) babi. Moški samo fehtamo, se plazimo, se slinimo, prosjačimo, obljubljamo, ko pa dobimo, gremo za TV gledat fuzbal. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Zato baba, ki seks zlorablja ali ga ne zna uporabljat, potegne kratko.Sexi rit zna bit zlo pripravna za pucanje negatvne energije, ja. Najboljš odzadaj, da babe niti v oči ne rabiš gledat. In ko se spucaš greš gledat fuzbal. Baba pa nadaljuje s pomivanjem posode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Še vedno je odprto vprašanje, zakaj izbereš takega desca, ne kako si temu zadnjemu stregla. Vidiš tega ne razumem. Kako lahko daš vse dedce na skupni imenovalec? Moji dedci so bili totalno različni. Ni vse belo in črno. Nič ni tako preprosto kot se zdi. Življenje je mavrica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Imaš prav. Skupni imenovalec ne morejo bit, skupni imenovalec pri njih si ti. Ampak tu sem se res zapeljal v eno samo špuro, ki je sicer pomembna, ni pa še zrela.V dobrem tednu si zelo napredovala. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Streznitev, tek, čiščenje, branje... Povej mi, kaj vse si še naredila! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Ah, če je kakšen pocen viski ga lahko komot zliješ stran...če je pa kakšen Jack Daniels bi ga pa jaz raje uporabil za namakanje rožic...potem pa odvisno od rožic al bi ga spil al pa uporabil kot razkužilo (arnika)...Sicer pa meni bolj paše vodka, viskiji niso po mojem okusu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Narava, svež zrak, voda, sonce in kakšno globoko in hitro dihanje...pa se človečku res lahko zarola v glavi...in potem res lahko zgleda ves evforičen, nasmejan...kot da bi bil na kakšni drogi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif V kanalizacijo je šel Ballantines´s. Sicer pa vseeno koliko kakovosten je bil. Sem v fazi, ko sem še vedno ranljiva. Nisem tako cool in ni vse tako ok kot izgleda. Ne lažem sebi. In ne lažem vam. Ampak narava je pa res prava droga. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 ...ma polna usta besed o ljubezni do vseh, pa izkorišča bližnjega. Hotel s petimi zvezdicami, postrežba v posteljo, deklo ljubico, prijateljico, čistilko in kuharico hkrati. Pa še marsikaj drugega... Ne mi blefirat tukej. V čem sta si bla pa podobna? V čem je bil on lahko zamašek za tvojo luknjasto dušo? Nimam pojma. Sploh ni bil zamašek. Ob njem sem res pozabila na svoje bistvo.Bisvo je bil on, da se ma fajn, da ga nahranim z zdravo hrano, da ma svoj space, da ma kam prijatlje povabit.Ma saj on je takšen kot je. Niti ga ne krivim, niti nimam pravice da ga.Vprašujem se samo, kaj se je z mano dogajalo da sem se vse to šla. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Ne. To je v človekovem značaju. Ni želja. Dominantna ženska nabavi pjanca, da mu lohk komandira in ga nadvlada ... Kje pa sama presodi. (BeriRuglja.edu) Ok. Sem pijanca nabavla. A ne za to da dominram. Da mi ni dolgčas. Pa da imam skom žurat. Če bi bila dominantna, bi se zgodba drugače odvijala. Verjemi. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 V kanalizacijo je šel Ballantines´s. Sicer pa vseeno koliko kakovosten je bil. Sem v fazi, ko sem še vedno ranljiva. Nisem tako cool in ni vse tako ok kot izgleda. Ne lažem sebi. In ne lažem vam.Ampak narava je pa res prava droga. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Kaj je Goldie, ti Egec ne da miru? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 A se imaš ti za večvrednega od žensk?S takimi izjavami,ki jih spuščaš proti ženskemu spolu,boš še dolgo igral rokomet!Še ena boljša ideja za tebe;Kar med vrata ga daj in fajn zaloputni.Boš ženskam prišparal ponižanje in bolečino(duševno in psihično)! Eh. Saj Secirator je fajn. In res sem ga prosila, da iskreno pove kaj misli.Problem je v tem, da mu je Rugelj napolnil možgane. Z vsebino, ki je veljala mogoče 50 let nazaj. Ko so bile ženske zgolj gospodinje, varuške otrok in tiste, ki zadovoljijo svojega moža. Ženske so šle korak naprej (imajo službo, kariero itd.) in nič več ne more bit kot je bilo. Pa čeprav si moški želijo da bi bilo kot včasih. Bi imeli več gnarja v družinskem proračunu, ostalo pa naj bo kar po starem. Hallo? Morš pa res tumpiko najt da se ti izide. Ker se računica ne izzide, je posledično vedno več samskih. Moških in žensk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 1. Vsi dobri desci. Sam ta je ostal. Pa še ta je zbežal.2. Ne. Pohodila si se sama in dokler nisi totalno na tleh, ne boš vstala. Nisi jeklena, si pa kamnita. Ja, sem sadist - uživam ko te matram http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/devil.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/devil.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/devil.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_wink.gif 3. Ne se mi zdej sama seb smilit. Povedal sem ti lepe reči, pa jih še ne vidiš. Lepo je blo na hribu, tukile te pa čaka Secirator, ne uživanje! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/devil.gif Sej res, lepe besede pašejo, ampak - a jim verjameš?4. Ja. Z božanjem nisi prišla nikamor, se spomniš svojih besed?5. Vse v najboljšem redu. Me je pravkar zgaga, pa sem ruknil en Donat Mg.6. Vežda mi. Čez pet let se bova temu smejala. Če prideš. 1.Nihče mi ni pobegnil. Samo ta zadnji. Pa še ta ne bi, če bi se mi dalo it staro igro. Če že trdiš, povej, kdo mi je pobegnil?2.Očitno to rabim. Da sem na tleh. In mi tudi tvoj sadizem prav pride.3.Verjamem lepim besedam če prihajajo od srca. In niti najmanj se sama sebi ne smilim. Prosim, verjaemi na besedo.4.Če bi me tapravi božal, bi pomagalo. Od množičnega božanja ljudi ki jih sploh ne poznam pa res ni profita. Priznam. Vem da se bova smejala. Itak da pridem. Na Donat MG. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Točno tako, Beli lotos. Težava je v tem, da človek navade lahko spreminja, značaja pa ne. Dominanco lahko vsebuje vsak značaj, moški ali ženski, v naravi je moška dominanca običajna. Velika težava nastane, če želi ženska, ki ni glih fem fatal, (nad)obvladovat moškega. Kako to počne, je stvar vzgoje in kasneje odnosov, v odnosu ženska-alkoholik pa je to kar običajna igra. Gold, nimam se za večvrednega, vsak, moški in ženska imata svojo vlogo in bogvari da ju zamenjata. Med vrata pa mi ga ni treba dajat in loputat, ker imam zaenkrat orng nabrisabl žensko, od katere sem se naučil marsikaj, tudi veliko stvari, ki so v mojih izjavah. Saj vem da češ pomagat. Ampak prosim stopi iz tega kar ti je Rugelj povedal. Zate je njegova beseda zakon in hvalabogu, da je tvoja žena sprejela to igro. Pa si ziher da je ona tudi tako navdušena. Ali pač igra to igro da je mir pri bajti? Nikoli nisem imela želje koga nadvladat. Ker cenim sebe imam svojo ceno. Doprinesem to in to, ti pa daj to in to. Deal. In ker poznam svojega dedca mu znižam kriterije. Jaz 80%, ti 20%. Ampak za božjo voljo, daj že teh 20% od sebe. Če bi želela koga nadvladat bi dala 20% in uživala v vlogi princeske. Se lepo oblečem, nastavim rit, skuham, operem, zlikam.Moj se ga naceja 1x na 14dni v družbi, torej pogovor dominatna ženska-pijanec ne vodi nikamor. Daj gremo v kako drugo smer, ker to je že dolgocajtno. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Kot sem bral poste Belega lotosa v tej temi, vidim da ima zelo razčiščene pojme o teh stvareh in sem užival v branju njenih prispevkov. Mnogo ljudi bi lažje živelo na tem svetu, če bi prišlo do njene stopnje vpogleda v stvari. Da sem pa provokativen - sem pa v tej osebi namenoma! Drugače se znam čisto lepo obnašat. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Izjave aka Rugelj pa seveda zadanejo in užalijo predvsem tiste, ki tematiko vzamejo osebno, torej nimajo razčiščenih določenih pojmov.Beli lotos je zgleda tako nafilan z Rugljevimi besedami kot ti in tvoja žena. Tudi prav. Sem vesela za vas. Samo.....jaz se tu ne najdem. Žal. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Pusti Ruglja, to so moje besede.Ko že mislim, da si stvari premaknila kam naprej, vidim da si telo premaknila, misel pa ne.Tvoje težave, draga moja, izvirajo iz značaja, ne iz okoliščin, tako da verjetno ne bova prišla nikamor.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Pusti Ruglja, to so moje besede.Ko že mislim, da si stvari premaknila kam naprej, vidim da si telo premaknila, misel pa ne.Tvoje težave, draga moja, izvirajo iz značaja, ne iz okoliščin, tako da verjetno ne bova prišla nikamor.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Bol sem premaknila misli kot telo. Verjemi. Nekje ga lomim na poti, priznam.Kakšen je torej moj značaj, če je ta sporen?Vedno sem bila fer do vseh. Rada bi bila kdaj pa kdaj tudi fer do sebe.Pa da bi kdo bil fer do mene. Je to tako težko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 da postaneš Jasmina je dooolga pot. Ne meri se v tednih ampak letih ali življenjih (dolžina je odvisna od tega, kako hitro razdiraš obrambne zidove oz. maske, za katere si skrila Jasmino.) Ko boš že nekje blizu Jasmine, boš sprevidela, da pri Ruglju ni point v vlogah, ki naj bi jih ženske igrale, ampak v provokaciji, ki pomaga razdirati maske. (in seveda ne trdim, da moški nimajo mask, ampak tukaj je govor o Yasmini in njenih/naših babjih maskah). BTW: Secirator, dobro ti gre! (Jasmina pa to dobro ve! (Yasmina pa še ne zmeraj )) 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Ma ja. Če vas ravno zanima(v kar dvomim). Niti nisem Yasmina. Še manj Jasmina. Jaz sem pač xy. Če me želi kdo srečat, naj mi piše na zs.Tolk sem prebrala, da vem za kaj gre. Odgovora na nekaj osnovnih vprašanj mi ni nihče dal. Ne eno snovno relacijo baba-pijanček, se pač vsega ne da. To je po Rugljevo, ali za njegov učbenik. In bog mu daj večni mir. Ne pokrije vsega. In teorija marsikje pade.No, pa saj je že Secirator opazil da sem trd oreh. Sem. Priznam. Mene zanima samo čista resnica. In ne da se mi kar tako z ritko migat. Dobim deda. Vem. A to ni to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Beli lotos je zgleda tako nafilan z Rugljevimi besedami kot ti in tvoja žena. Tudi prav. Sem vesela za vas. Samo.....jaz se tu ne najdem. Žal. Ha ha ta pa je dobra, od Ruglja sploh nisem nič brala razen kak članek ali gledala kako oddajo po TV. Moje mnenje je da je dobro naštudiral družbo in da je bil radikalen, kar pa je nekaterim šlo v nos. Od tega kar sem brala lahko rečem, da se z nekaterimi izjavami strinjam in so dobre ,z vsemi pa tudi ne. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Hvala Iknee za vzpodbudo, vendar priznam, da sem danes po zadnjih postih in dogodkih prišel do zaključka, da Yasmini ne moremo več kaj dosti pomagati z odgovori. Yasmina, že na začetku sem ti povedal, da moraš odgovore najti sama. Mi te samo butamo, da razmišljaš, ne jemlji tega osebno.Zadnji posti kažejo (eh, pa saj to vem že od začetka) da sem tisto z dominanco zadel v polno. Vendar je punt, ki sem ga sicer predvidel, ustavil zadevo na razpotju, kjer je Yasmina krenila na pot k Jazmini. Za kaj gre? Pozabil sem namreč na to, da ima Yasmina moški značaj. To ni slabo, je pa narobe.Dominanca je posledica moškega značaja in zdaj sta se pojavila dva petelina na dvorišču. Namesto debate bodo zdaj letela kopja in se bomo šli, kdo je glavni na svinjskem placu. Moj namen ni tak, zato se umikam.Otepanje pravim odgovorom je res spravilo debato na nivo pjanc-baba, kar sploh ni slabo, saj to približno tako tudi je. Verjemem, da se tu ne vidiš, saj potrebuješ leta za uvid v svojo osebnost. Slabo je le, da smo tako popolnoma zašli s poti. Rugelj žal s tem nima nobene veze. Če bi ga preštudirala, bi verjetno drugače razmišljala, pa vem da ga ne maraš. Študija ene njegove knjige zahteva vsaj tri mesece dela in ne mi reči, da si jo porebrala. Človek odpre ušesa le tistemu, katerega spoštuje. Tu je Rugelj pri tebi žal oplel, jaz pa takoalitako.Yasmina, nisi povedala, katerih odgovorov še nisi dobila.Yasmina, še vedno nisi odgovorila, kaj vse si že storila v tem tednu.Mi ti drugih odgovorov očitno ne moremo dat. Ostane ti še kakšna numerološka analiza, astrološka karta ali vedeževalka. Mi pa daje veliko upanje prvi stavek v zadnjem tvojem postu: ... Če vas ravno zanima(v kar dvomim). Niti nisem Yasmina. Še manj Jasmina. Jaz sem pač xy. Če me želi kdo srečat, naj mi piše na zs. Beli lotos, se ni za sekirat za tak odziv. Za razumevanje ozadja takih odzivov sem pri sebi potreboval 40 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yasmina 22. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2010 Točim britke solze. Pa komu mar.Svojim ne smem povedat. Bom pač tu nekje. Sama. In moja žalost. In nihče od mojih ne bo zvedel. In jutri bom spet happy. Za njih. Za mene je tako vseeno. Tuhtam kako naj grem. Brez da koga od bližnjih prizadenem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Yasmina, zjutraj se repenčiš, zvečer jočeš. Nehaj se smilit sama sebi in spelji. Veš, kje je tvoja pot.Bližnje prizadeneš, ko odideš. Življenje je borba, ne odhajanje. Odidejo le slabiči. Ti to nisi.Yasmina, nisi povedala, katerih odgovorov še nisi dobila.Yasmina, še vedno nisi odgovorila, kaj vse si že storila v tem tednu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 Točim britke solze. Pa komu mar.Svojim ne smem povedat. Bom pač tu nekje. Sama. In moja žalost. In nihče od mojih ne bo zvedel. In jutri bom spet happy. Za njih. Za mene je tako vseeno. Tuhtam kako naj grem. Brez da koga od bližnjih prizadenem. yasmina,a je tebi mar zase?če bi ti bilo ne bi zdaj jokala ampak bi se razvajala.jaz ti lahko odgovorim na tvoja ,vprašanja.Zakaj si najdeš take moške?zato ker se ne spoštuješ in se nimaš rada,ker rada žuraš in ker si neodgovorna do življenja.zato si si izbrala pijanca ker si vedela da boš lahko žurala in ker si rada sama spila in vedela si da ti ne bo nič težil ,ampak bo pač zadovoljen z vsem kar mu boš prinesla k riti,on se je pa vrejetno čudil s čim si je vse to prislužil in ti bil hvaleženin bila si najboljša ženska zanj,pa si se ti tudi tako počutila?.tukaj res ni šlo za dominanco ampak za neprevzemanje odgovornosti do svojega življenja.rekla si da se še z težavo upreš alkoholu?te vprašam kako si se počutila po skrokani noči globoko v sebi,da je svet lepši ali grši?pol si pa rabila še en kozarček da si ga spet polepšaš in si v začaranem krogu.Ženska začni spoštovati svoje telo,zavedaj se da s pitjem uničuješ svoje telo in svojega duha in ga odlagaš nekam na temno.Česa se bojiš? Da nisi dovolj dobra za druge,zavedaj se da se bo vedno nekdo našel,ki mu ne bo všeč tvoje bitje.hej, pa kaj, bodi dobra do sebe,postavi se na noge,začni se spoštovati in imeti rada.Vedno bo kdo prizadet,še posebej zdaj ko si začela delati na sebi,ampak takih ljudi ne rabiš okoli sebi,to so ljudje ki vidijo samo sebe in v resnici ne vidijo tebe.drži se prijateljev ki te spodbujajo pri tvojih spremembah.ko boš začela ljubiti sebe in ko se boš začela spoštovati,potlej boš dovolila tudi drugim,da te ljubijo in spoštujejo.Kako naj te drugi ljubijo,če se sama ne?kako naj te drugi spoštujejo če se sama ne.ne odlagaj odgovornosti na jutri,kajti že to sekundo si lahko pomagaš.NaREDI NEKAJ ZA SVOJO DUŠO,kar ti paše, prija,in ne beži pred življenjen.Ko boš samostojna,brez priveskov ko boš ljubila sebe in ko boš začela spoštovati sebe,boš našla tudi moškega ki te bo ljubil,ki bo samostojen in ki te bo spoštoval.bodi nekaj časa sama,posveti se sebi in še enkrat sebi.brcni se v rit in si reči,hej saj zmorem, če zmorem za druge, zakaj ne bi še zase. ko boš vesela in ko se boš zares dobro počutila in si ne nadevala mask pred drugimi,in bila iskrena do sebe in drugih jim boš veliko bolje in lažje pomagala,vem da rada pomagaš.zato naj ti bo to v moto.kako boš pomagala drugim ko boš do konca izmozgana?takrat te tudi noben moški ne bo hotel,pa če bo mimo prišel moški ki ti je usojen. čestitam ti za prvi korak,to da hodiš v naravo je super.daje ti moč in energijo.kokrkoli sprejmeš moje besede ti pošiljam objem. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 drugače pa o dominantih ženska ,te si nikoli ne vzamejo pijance,kajti ti so ponavadi dominantni,slovenski pijani moški radi pretepajo ženske.Dominantna ženska si ponavadi izbere moškega brez hrptenice te ponavadi pijejo na skrivaj če si sploh upajo piti.So seveda izjeme da so prijazni pijančki ampak to je veliko redkeje,sem bila pa priča temu.naš sosed je bil tak,vsakič ko je prišel pijan domov ga je žena pretepla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 ... jaz ti lahko odgovorim na tvoja ,vprašanja.Zakaj si najdeš take moške?zato ker se ne spoštuješ in se nimaš rada,ker rada žuraš in ker si neodgovorna do življenja.zato si si izbrala pijanca ker si vedela da boš lahko žurala in ker si rada sama spila in vedela si da ti ne bo nič težil ,ampak bo pač zadovoljen z vsem kar mu boš prinesla k riti,on se je pa vrejetno čudil s čim si je vse to prislužil in ti bil hvaleženin bila si najboljša ženska zanj,pa si se ti tudi tako počutila?.tukaj res ni šlo za dominanco ampak za neprevzemanje odgovornosti do svojega življenja.rekla si da se še z težavo upreš alkoholu?te vprašam kako si se počutila po skrokani noči globoko v sebi,da je svet lepši ali grši?pol si pa rabila še en kozarček da si ga spet polepšaš in si v začaranem krogu.Ženska začni spoštovati svoje telo,zavedaj se da s pitjem uničuješ svoje telo in svojega duha in ga odlagaš nekam na temno.Česa se bojiš? Da nisi dovolj dobra za druge,zavedaj se da se bo vedno nekdo našel,ki mu ne bo všeč tvoje bitje.hej, pa kaj, bodi dobra do sebe,postavi se na noge,začni se spoštovati in imeti rada... Mayita, hudoooo! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 vsakič ko je prišel pijan domov ga je žena pretepla. tole pa v dvome postavlja teorijo, da babe ne tepe pijani dedec, ampak njen jezik. kokrkoli sprejmeš moje besede ti pošiljam objem. še men, še men, še men... plis plis plis...jes tut zblojeni pjanček, jes tut zblojeni pjanček... Nehaj se smilit sama sebi in spelji. če pa use spet sfališ, pa loh tko kt use grde babe in impotentni desci začneš filozofirat o nekakšni notranji lepoti in plemenitosti in taka jajca Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Secirator 22. julij 2010 Prijavi Deli 22. julij 2010 če pa use spet sfališ, pa loh tko kt use grde babe in impotentni desci začneš filozofirat o nekakšni notranji lepoti in plemenitosti in taka jajca http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.