Skoči na vsebino

Jasnina

Yasmina

Recommended Posts

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

no... ane? ane?

notranja lepota je pomembna x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

yasmina,a je tebi mar zase?če bi ti bilo ne bi zdaj jokala ampak bi se razvajala.

jaz ti lahko odgovorim na tvoja ,vprašanja.Zakaj si najdeš take moške?zato ker se ne spoštuješ in se nimaš rada,ker rada žuraš in ker si neodgovorna do življenja.zato si si izbrala pijanca ker si vedela da boš lahko žurala in ker si rada sama spila in vedela si da ti ne bo nič težil ,ampak bo pač zadovoljen z vsem kar mu boš prinesla k riti,on se je pa vrejetno čudil s čim si je vse to prislužil in ti bil hvaleženin bila si najboljša ženska zanj,pa si se ti tudi tako počutila?.tukaj res ni šlo za dominanco ampak za neprevzemanje odgovornosti do svojega življenja.rekla si da se še z težavo upreš alkoholu?te vprašam kako si se počutila po skrokani noči globoko v sebi,da je svet lepši ali grši?pol si pa rabila še en kozarček da si ga spet polepšaš in si v začaranem krogu.Ženska začni spoštovati svoje telo,zavedaj se da s pitjem uničuješ svoje telo in svojega duha in ga odlagaš nekam na temno.Česa se bojiš? Da nisi dovolj dobra za druge,zavedaj se da se bo vedno nekdo našel,ki mu ne bo všeč tvoje bitje.hej, pa kaj, bodi dobra do sebe,postavi se na noge,začni se spoštovati in imeti rada.

Vedno bo kdo prizadet,še posebej zdaj ko si začela delati na sebi,ampak takih ljudi ne rabiš okoli sebi,to so ljudje ki vidijo samo sebe in v resnici ne vidijo tebe.drži se prijateljev ki te spodbujajo pri tvojih spremembah.ko boš začela ljubiti sebe in ko se boš začela spoštovati,potlej boš dovolila tudi drugim,da te ljubijo in spoštujejo.Kako naj te drugi ljubijo,če se sama ne?kako naj te drugi spoštujejo če se sama ne.ne odlagaj odgovornosti na jutri,kajti že to sekundo si lahko pomagaš.NaREDI NEKAJ ZA SVOJO DUŠO,kar ti paše, prija,in ne beži pred življenjen.Ko boš samostojna,brez priveskov ko boš ljubila sebe in ko boš začela spoštovati sebe,boš našla tudi moškega ki te bo ljubil,ki bo samostojen in ki te bo spoštoval.

bodi nekaj časa sama,posveti se sebi in še enkrat sebi.brcni se v rit in si reči,hej saj zmorem, če zmorem za druge, zakaj ne bi še zase. x;)x

ko boš vesela in ko se boš zares dobro počutila in si ne nadevala mask pred drugimi,in bila iskrena do sebe in drugih jim boš veliko bolje in lažje pomagala,vem da rada pomagaš.zato naj ti bo to v moto.kako boš pomagala drugim ko boš do konca izmozgana?takrat te tudi noben moški ne bo hotel,pa če bo mimo prišel moški ki ti je usojen.

čestitam ti za prvi korak,to da hodiš v naravo je super.daje ti moč in energijo.

kokrkoli sprejmeš moje besede ti pošiljam objem.

To drži in je tud fajn napisano! :palec:

Obstaja pa v zvezi s tem ena past za Jasmino. Samospoštovanje oz. spoštovanje do življenja (kar je v bistvu eno in isto - eno brez drugega sploh ne gre) je namreč nekaj, kar prihaja iz globin človekovega bitja in preseva njegovo fizično, čustveno, mentalno in duhovno bitje. Lahko prebereš stavek moraš se spoštovati in si rečeš "Ja, vredna sem spoštovanja in od zdaj naprej se spoštujem in skrbim zase!" Lahko si je ustvariti mentalno predstavo (ali prepričanje) o tem, da se spoštuješ. Ampak to ni TO, to je samo še ena maska, ki se ji reče "ga. Samospoštovana". In veš, kako se to vidi na zunaj? To je ena baba, ki leta iz enega masažnega salona v drugega, se udeležuje takih in onakih delavnic, je samo superzdravo hrano... in vsakemu, ki ima pet minut časa teži, kako se je treba spoštovati in skrbeti zase, če pa jo kdo slučajno malce ovira pri njenih samospoštujočih se dejavnostih oz. ji pove, da je ena Narciska, bo odreagirala zelo agresivno ali pa vzvišeno. Do tistega pravega samospoštovanja, ki izvira iz tvojih globin, boš morala pa iti zelo zelo globoko... Do tja vodi več poti, nobena pa ni kratka in lahka in vmes boš morala skozi zelo temno noč duše ... Srečno pot, Ženska!

Česa se bojiš? Da nisi dovolj dobra za druge,zavedaj se da se bo vedno nekdo našel,ki mu ne bo všeč tvoje bitje.hej, pa kaj, ...

Jasmina se globoko v sebi boji, da ni dovolj dobra za svoje starše. Ne za kogarkoli drugega, ampak za svoje starše. To za majhnega otroka ni majhen strah ampak je smrten strah, ker je preživetveno odvisen od svojih staršev (tako fizično kot čustveno). Ta strah tiči globoko v nezavednem čustvenem bitju in ima močan vpliv na vse življenje: onemogoča pravo samospoštovanje, odločilno vpliva na izbiro partnerjev, sili v razna zasvojenska vedenja in so-odvisniške odnose... Tega strahu si še odrasel ne upaš niti pogledati, kaj šele podoživeti in zato gradiš en obrambni zid za drugim od tistega "moje otroštvo je bilo lepo" naprej. Do tega prastrahu pa ne moreš z razumom, do njega lahko prideš le neposredno preko čustvenega kanala, potem, ko padejo obrambni zidovi.

Jasmina, tvoje pravo bitje je skrito za vsemi temi obrambnimi zidovi, prav tam je, kjer je ta pra-strah. Zato svoje bitje tako slabo čutiš in se počutiš izgubljeno, zato nimaš pravega samospoštovanja in zato ne čutiš svojih mej in dovoliš, da ti jih drugi prestopajo.

V dobrem tednu si zelo napredovala. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Streznitev, tek, čiščenje, branje... Povej mi, kaj vse si še naredila!

Nič kaj posebnega. Probam sama sebe umestit, se razumet, razumet druge. In mi od jutro do večera odzvanjajo moje in vaše misli. Odstrnili ste mi nekaj meglic, na nekatera vprašanja še nimam odgovorov.

In počasi se oddaljujem od "dragega"

Yasmina, že na začetku sem ti povedal, da moraš odgovore najti sama. Mi te samo butamo, da razmišljaš, ne jemlji tega osebno.

Vem. Odgovore moram najt sama. Tudi tako, da se kdaj pa kdaj ne strinjam z vami. Sama sebe najbolje poznam in če bom res iskrena do sebe se bom dokopala do bistva.

Zadnji posti kažejo (eh, pa saj to vem že od začetka) da sem tisto z dominanco zadel v polno. Vendar je punt, ki sem ga sicer predvidel, ustavil zadevo na razpotju, kjer je Yasmina krenila na pot k Jazmini. Za kaj gre? Pozabil sem namreč na to, da ima Yasmina moški značaj. To ni slabo, je pa narobe.

Dominanca je posledica moškega značaja in zdaj sta se pojavila dva petelina na dvorišču. Namesto debate bodo zdaj letela kopja in se bomo šli, kdo je glavni na svinjskem placu. Moj namen ni tak, zato se umikam.

To z dominanco me je presenetilo. Nikoli nisem mislila da želim dominirat. Niti se mi ni zdelo, da imam moški značaj. Bom razmišljala. In kopja ne bodo letela. Prosim, ne hodi.

Otepanje pravim odgovorom je res spravilo debato na nivo pjanc-baba, kar sploh ni slabo, saj to približno tako tudi je. Verjemem, da se tu ne vidiš, saj potrebuješ leta za uvid v svojo osebnost. Slabo je le, da smo tako popolnoma zašli s poti. Rugelj žal s tem nima nobene veze. Če bi ga preštudirala, bi verjetno drugače razmišljala, pa vem da ga ne maraš.

Kot sem obljubila, bom prebrala tudi Ruglja. Ne bom a priori proti. Pa naj se mi zdi kak stavek še tako butast v tem trenutku.

Yasmina, zjutraj se repenčiš, zvečer jočeš. Nehaj se smilit sama sebi in spelji. Veš, kje je tvoja pot.

Bližnje prizadeneš, ko odideš. Življenje je borba, ne odhajanje. Odidejo le slabiči. Ti to nisi.

Yasmina, nisi povedala, katerih odgovorov še nisi dobila.

Yasmina, še vedno nisi odgovorila, kaj vse si že storila v tem tednu.

Thanks za toel. Sem se mogla malo zjokat. Sorry. Res nisem slabič.

Katerih odgovorov nisem dobila? Eh. Saj niti ne vem več prvotnega vprašanja. Moja glava je trenutno zbegana. Misli mi tavajo sem in tja. In kaj oprijemljivega ta teden res nisem storila.

...Česa se bojiš?

Česa se bojiš? Uspeha?

Ali lahko, lepo prosim, po vrsti našteješ, kaj si uspela v tem dobrem tednu naredit? Ne mi samo nekaj momljat!

Kaj misliš, da te zajebavamo? Zakaj iz naših besed prebereš samo slabe stvari?

A moram jaz?

- iz svojega življenja si vrgla alkohol

- razčistila si z impotentnim moškim

- razčistila si z nekaterimi osebnimi težavami

- povezala si se s svojimi najbližjimi

- začela si dihat z naravo in teči

- začela si brat dobro literaturo

...

KAJ ŠE?

Bogami, a je to res tolk težko napisat?

To so tvoji uspehi. Veliki uspehi. Tudi jaz sem vesel tega. In tvoja hčerka tudi.

Zdaj preberi tole še enkrat, počasi in si zamisli, kako to izgleda.

yasmina,a je tebi mar zase?če bi ti bilo ne bi zdaj jokala ampak bi se razvajala.

jaz ti lahko odgovorim na tvoja ,vprašanja.Zakaj si najdeš take moške?zato ker se ne spoštuješ in se nimaš rada,ker rada žuraš in ker si neodgovorna do življenja.zato si si izbrala pijanca ker si vedela da boš lahko žurala in ker si rada sama spila in vedela si da ti ne bo nič težil ,ampak bo pač zadovoljen z vsem kar mu boš prinesla k riti,on se je pa vrejetno čudil s čim si je vse to prislužil in ti bil hvaleženin bila si najboljša ženska zanj,pa si se ti tudi tako počutila?.tukaj res ni šlo za dominanco ampak za neprevzemanje odgovornosti do svojega življenja.

Ne da se ne spoštujem, kot da rabim da za nekoga skrbim. In lahko skrijem svoje težave ki so posledica neodgovornosti. Se zavedam. Rada sem žurala samo nekaj mesecev. Potem sem hodila ven, ker je "dragi" želel ven. Sama bi bila raje doma.

Da živi v hotelu se mu niti ni zdelo. Pravi, da je živel v zaporu. In ne. Ni mi bil hvaležen.

rekla si da se še z težavo upreš alkoholu?te vprašam kako si se počutila po skrokani noči globoko v sebi,da je svet lepši ali grši?pol si pa rabila še en kozarček da si ga spet polepšaš in si v začaranem krogu.Ženska začni spoštovati svoje telo,zavedaj se da s pitjem uničuješ svoje telo in svojega duha in ga odlagaš nekam na temno.

Nimam rada dni po tem. Se nimam rada.

Česa se bojiš? Da nisi dovolj dobra za druge,zavedaj se da se bo vedno nekdo našel,ki mu ne bo všeč tvoje bitje.hej, pa kaj, bodi dobra do sebe,postavi se na noge,začni se spoštovati in imeti rada.

Vedno bo kdo prizadet,še posebej zdaj ko si začela delati na sebi,ampak takih ljudi ne rabiš okoli sebi,to so ljudje ki vidijo samo sebe in v resnici ne vidijo tebe.drži se prijateljev ki te spodbujajo pri tvojih spremembah.ko boš začela ljubiti sebe in ko se boš začela spoštovati,potlej boš dovolila tudi drugim,da te ljubijo in spoštujejo.Kako naj te drugi ljubijo,če se sama ne?kako naj te drugi spoštujejo če se sama ne.ne odlagaj odgovornosti na jutri,kajti že to sekundo si lahko pomagaš.NaREDI NEKAJ ZA SVOJO DUŠO,kar ti paše, prija,in ne beži pred življenjen.Ko boš samostojna,brez priveskov ko boš ljubila sebe in ko boš začela spoštovati sebe,boš našla tudi moškega ki te bo ljubil,ki bo samostojen in ki te bo spoštoval.

bodi nekaj časa sama,posveti se sebi in še enkrat sebi.brcni se v rit in si reči,hej saj zmorem, če zmorem za druge, zakaj ne bi še zase. x;)x

ko boš vesela in ko se boš zares dobro počutila in si ne nadevala mask pred drugimi,in bila iskrena do sebe in drugih jim boš veliko bolje in lažje pomagala,vem da rada pomagaš.zato naj ti bo to v moto.kako boš pomagala drugim ko boš do konca izmozgana?takrat te tudi noben moški ne bo hotel,pa če bo mimo prišel moški ki ti je usojen.

čestitam ti za prvi korak,to da hodiš v naravo je super.daje ti moč in energijo.

kokrkoli sprejmeš moje besede ti pošiljam objem.

Hvala za tele besede. Me ma, da si jih nalepim povsod po bajti. Vem da zmorem, vem da sem ok. Ampak pogosto pozabim.

To drži in je tud fajn napisano! :palec:

Obstaja pa v zvezi s tem ena past za Jasmino. Samospoštovanje oz. spoštovanje do življenja (kar je v bistvu eno in isto - eno brez drugega sploh ne gre) je namreč nekaj, kar prihaja iz globin človekovega bitja in preseva njegovo fizično, čustveno, mentalno in duhovno bitje. Lahko prebereš stavek moraš se spoštovati in si rečeš "Ja, vredna sem spoštovanja in od zdaj naprej se spoštujem in skrbim zase!" Lahko si je ustvariti mentalno predstavo (ali prepričanje) o tem, da se spoštuješ. Ampak to ni TO, to je samo še ena maska, ki se ji reče "ga. Samospoštovana". In veš, kako se to vidi na zunaj? To je ena baba, ki leta iz enega masažnega salona v drugega, se udeležuje takih in onakih delavnic, je samo superzdravo hrano... in vsakemu, ki ima pet minut časa teži, kako se je treba spoštovati in skrbeti zase, če pa jo kdo slučajno malce ovira pri njenih samospoštujočih se dejavnostih oz. ji pove, da je ena Narciska, bo odreagirala zelo agresivno ali pa vzvišeno. Do tistega pravega samospoštovanja, ki izvira iz tvojih globin, boš morala pa iti zelo zelo globoko... Do tja vodi več poti, nobena pa ni kratka in lahka in vmes boš morala skozi zelo temno noč duše ... Srečno pot, Ženska!

Se prav globoko zavedam da ne bo tako zlahka šlo. Ne moreš si zapovedat:"Imej se rad!" In se maš pol kr rad. To ni maska. To je laž. Lažeš sam sebi!

In ne boš verjela, nisem tip babe ki leta po masažnih salonih in obiskuje delavnice in je zdravo hrano in ima polna usta nekih pozitivnih besed. Živim po načelu Do what do wilt. A če naredim kaj dobrega zase sem zadovoljna sama s sabo. Drugače pa ne.

In beseda Narciska me niti ne moti. Niti ne prizadene. Ker globoko v sebi vem, da to nisem. Trenutno sem omahljivec, zmedenec, lenuh itd.

Hvala da mi želiš srečo.

Jasmina se globoko v sebi boji, da ni dovolj dobra za svoje starše. Ne za kogarkoli drugega, ampak za svoje starše. To za majhnega otroka ni majhen strah ampak je smrten strah, ker je preživetveno odvisen od svojih staršev (tako fizično kot čustveno). Ta strah tiči globoko v nezavednem čustvenem bitju in ima močan vpliv na vse življenje: onemogoča pravo samospoštovanje, odločilno vpliva na izbiro partnerjev, sili v razna zasvojenska vedenja in so-odvisniške odnose... Tega strahu si še odrasel ne upaš niti pogledati, kaj šele podoživeti in zato gradiš en obrambni zid za drugim od tistega "moje otroštvo je bilo lepo" naprej. Do tega prastrahu pa ne moreš z razumom, do njega lahko prideš le neposredno preko čustvenega kanala, potem, ko padejo obrambni zidovi.

Jasmina, tvoje pravo bitje je skrito za vsemi temi obrambnimi zidovi, prav tam je, kjer je ta pra-strah. Zato svoje bitje tako slabo čutiš in se počutiš izgubljeno, zato nimaš pravega samospoštovanja in zato ne čutiš svojih mej in dovoliš, da ti jih drugi prestopajo.

Da se bojim, da nisem dovolj dobra za starše? Zanimivo. Nikol nisem imela takšnega občutka. Oče ni bogve kaj zahteval od mene, tisto kar pa je sem z lahkoto dosegla. Brez nekega velikega truda. Mama je pa tako bila poosebljenje čiste ljubezni.

Če sem stroga do koga oz. če je kdorkoli bil strog do mene ali če hočeš, če me je koga strah in koga nisem zadovoljila. Samo sebe. Ker sem bila razvajeno dete ki ni rabilo s prstom migniti, sem nedisciplinirana. Ker sem nedisciplinirana ne opravim del ki bi jih morala in vse prelagam na jutri. In pol sem skregana sama s sabo.

A ni možna ena taka simpl razlaga brez da kopljemo nekje v globinah.

Nedisciplinirana sem in to je vzrok vseh mojih težav. In ker svoje težave vidimo v drugih sem poskušala popraviti "dragega". V bistvu pa sem želela popraviti svoje lastne napake.

In kako se naj pol spoštujem, če ne opravim nalog ki si jih sama zadam? Moje nespoštovanje do same sebe je toliko večje ker se vseeno toliko poznam, da vem da zmorem. Pa česarkoli se že lotim.

Ja včasih bi se kar pretepla.

a se morm ponawlat spet ane?

k ti bo prwi ene 2 stara vica powedou, boš spet čist u luft pa mokra not pa uzun. pa ne rabiš se zato obremenjewat. baba kt baba pač x:px x:Dx

Česa se bojiš? Uspeha?

Ali lahko, lepo prosim, po vrsti našteješ, kaj si uspela v tem dobrem tednu naredit? Ne mi samo nekaj momljat!

Kaj misliš, da te zajebavamo? Zakaj iz naših besed prebereš samo slabe stvari?

A moram jaz?

- iz svojega življenja si vrgla alkohol

- razčistila si z impotentnim moškim

- razčistila si z nekaterimi osebnimi težavami

- povezala si se s svojimi najbližjimi

- začela si dihat z naravo in teči

- začela si brat dobro literaturo

...

KAJ ŠE?

Bogami, a je to res tolk težko napisat?

To so tvoji uspehi. Veliki uspehi. Tudi jaz sem vesel tega. In tvoja hčerka tudi.

Zdaj preberi tole še enkrat, počasi in si zamisli, kako to izgleda.

In zmaga bo sladka.

Veš kaj se mi zdi najpomembneje kar sem v tem času naredila?

1.Spoznala sem, da sem sama odgovorna zase in če se ne spravim v red mi nihče ne bo mogel pomagat.

2.Zavedla sem se nekaterih dimenzij o katerih prej nisem razmišljala.

3.Uživam v samoti in počnem tisto kar rada počnem in ne razmišljam kaj moram storiti za druge.

4.Končno sem pričela z fizičnim odstranjevanjem "dragega" iz mojega življenja. Preprosto povedano, odstranjujem njegove cunje iz moje omare. In je občutek nepopisno lep, ker ne rabim več bit stlačena na treh poličkah.

5.In sem vsak dan bolj ženstvena. In se ne skrivam za črnimi razvlečenimi cunjami. In se zdim sama sebi spet lepa.

Danes sem našla majčko ki mi jo je dragi podaril za novo leto. Na njej piše:"Bog daj da shujšam, če pa že ne, pa naj se zredijo vse moje prijateljice." In se nasmehnem. In majčko odložim na vidno mesto kot spomin na čas ko mi je nekdo želel vcepiti v glavo, da nisem ok. Jaz pa sem to verjela.

Da se bojim, da nisem dovolj dobra za starše? Zanimivo. Nikol nisem imela takšnega občutka. Oče ni bogve kaj zahteval od mene, tisto kar pa je sem z lahkoto dosegla. Brez nekega velikega truda. Mama je pa tako bila poosebljenje čiste ljubezni.

Če sem stroga do koga oz. če je kdorkoli bil strog do mene ali če hočeš, če me je koga strah in koga nisem zadovoljila. Samo sebe. Ker sem bila razvajeno dete ki ni rabilo s prstom migniti, sem nedisciplinirana. Ker sem nedisciplinirana ne opravim del ki bi jih morala in vse prelagam na jutri. In pol sem skregana sama s sabo.

Nedisciplinirana sem in to je vzrok vseh mojih težav. In ker svoje težave vidimo v drugih sem poskušala popraviti "dragega". V bistvu pa sem želela popraviti svoje lastne napake.

In kako se naj pol spoštujem, če ne opravim nalog ki si jih sama zadam? Moje nespoštovanje do same sebe je toliko večje ker se vseeno toliko poznam, da vem da zmorem. Pa česarkoli se že lotim.

Ja včasih bi se kar pretepla.

Joj Yasmina ta zadnji stavek me je kr zmrazil. Ne bit taka do sebe. Res ne. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

Razumem pa kako je to, če si nediscipliniran. Vsega kar se lotiš traja in traja. Tukaj je res pomembna močna volja, vztrajnost in organiziranost.

Si pa sama to zelo dobro dojela, da si svoje težave hotela popraviti na "dragemu". Tega se verjetno takrat niti nisi zavedala. S časoma, ko si pa videla, da ni nobenga pravega odziva oz. je vse skupaj še slabše, si pa verjetno dojela, da nisi delala v pravo smeri.

Sej veš kakšni smo ljudje, vedno je nekdo drug kriv, ker se tako bojimo pogledati same sebe. Tako lažje živimo sami s seboj, ker se potem imamo za "nekaj več" oz. tako mislimo, da bodo naše težave izginile. Tega dejansko nikoli nisem razumela.

Mogoče si zadaš preveč. Dobro je da greš postopoma in tako, da začneš z malimi stvarmi, ki pa ti vseeno dosti pomenijo. Potem pa sam sebe nekako nagradiš oz. pohvališ. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

In zmaga bo sladka.

Veš kaj se mi zdi najpomembneje kar sem v tem času naredila?

1.Spoznala sem, da sem sama odgovorna zase in če se ne spravim v red mi nihče ne bo mogel pomagat.

2.Zavedla sem se nekaterih dimenzij o katerih prej nisem razmišljala.

3.Uživam v samoti in počnem tisto kar rada počnem in ne razmišljam kaj moram storiti za druge.

4.Končno sem pričela z fizičnim odstranjevanjem "dragega" iz mojega življenja. Preprosto povedano, odstranjujem njegove cunje iz moje omare. In je občutek nepopisno lep, ker ne rabim več bit stlačena na treh poličkah .

5.In sem vsak dan bolj ženstvena. In se ne skrivam za črnimi razvlečenimi cunjami. In se zdim sama sebi spet lepa.

Danes sem našla majčko ki mi jo je dragi podaril za novo leto. Na njej piše:"Bog daj da shujšam, če pa že ne, pa naj se zredijo vse moje prijateljice." In se nasmehnem. In majčko odložim na vidno mesto kot spomin na čas ko mi je nekdo želel vcepiti v glavo, da nisem ok. Jaz pa sem to verjela.

o ja pa kako pomembno je to prvo spoznanje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif ga je pa težko sprejeti, ker si vsi v kriznih obdobjih nekako želimo, da bi nam kdo lahko dejansko pomagal. Vse kar drug lahko naredi je, da prisluhne in svetuje. To je pa tudi vse.

tud ta trejta mi je všeč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif ker si napisala, da uživaš v samoti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif v tem ljudje bolj poredko uživajo ampak se bolj smilijo sami sebi...kar tako naprej http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif uživaj sama s seboj, ker bodo tako tudi drugi lahko uživali s tabo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

za četrto in peto http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

takrat ko ljubiš razum ne deluje tako, da je razumljivo, da si verjela vendar je tudi očitno koliko spoštovanja si imela do sebe. Vendar na vse zgoraj napisano so pred tabo lepši časi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Kadarkoli boš pa zopet zbegana, si pa samo preberi to kar si zgoraj napisala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Joj Yasmina ta zadnji stavek me je kr zmrazil. Ne bit taka do sebe. Res ne. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

Razumem pa kako je to, če si nediscipliniran. Vsega kar se lotiš traja in traja. Tukaj je res pomembna močna volja, vztrajnost in organiziranost.

Si pa sama to zelo dobro dojela, da si svoje težave hotela popraviti na "dragemu". Tega se verjetno takrat niti nisi zavedala. S časoma, ko si pa videla, da ni nobenga pravega odziva oz. je vse skupaj še slabše, si pa verjetno dojela, da nisi delala v pravo smeri.

Sej veš kakšni smo ljudje, vedno je nekdo drug kriv, ker se tako bojimo pogledati same sebe. Tako lažje živimo sami s seboj, ker se potem imamo za "nekaj več" oz. tako mislimo, da bodo naše težave izginile. Tega dejansko nikoli nisem razumela.

Mogoče si zadaš preveč. Dobro je da greš postopoma in tako, da začneš z malimi stvarmi, ki pa ti vseeno dosti pomenijo. Potem pa sam sebe nekako nagradiš oz. pohvališ. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Pinka, Thanks.

Ja, hotela sem svoje napake skoz "dragega" popravljat. Ne samo, da nisem nič popravila. Postala sem taka kot on. Lena. jebi veter. Od danes na jutri. Bo že kako.

Včasih sem imela vsako soboto generalko po bajti. Od A do Ž. Ker sem se tega naučila od mame. Pa čeprav nisem nikoli pomagala. A vem, kako izgleda pospravljena bajta. Danes je pri meni vse nastlano.

Včasih sem bila vodilna v svoji branži. Kot oče. Danes posla več nimam. In sem dolžna državi.

Hotela sem biti kot oče in mati. Vse v isti osebi. Uspešna in pridna.

Za moje stanje ni nihče kriv. Vse kar imam je posledica mene same.

Seveda je možna taka simpl razlaga: laž.

Tvoje pravo bitje je pa v globinah. Če ga hočeš, moraš tja. Ampak mi seveda ne verjameš in tako je tudi prav. Vsak lahko le sam pride do samega sebe. Če pa komu te besede pomagajo k temu, da se napoti v globine, je pa ta post dosegel namen. Je pa tko, da je pot v globine dolga in težka, so ljudje, ki se napotijo tja in so taki, ki se jim ne ljubi. Kam se boš uvrstila, je pa seveda samo tvoja odločitev in jaz seveda tu nimam nobenega vpliva.

o ja pa kako pomembno je to prvo spoznanje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif ga je pa težko sprejeti, ker si vsi v kriznih obdobjih nekako želimo, da bi nam kdo lahko dejansko pomagal. Vse kar drug lahko naredi je, da prisluhne in svetuje. To je pa tudi vse.

tud ta trejta mi je všeč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif ker si napisala, da uživaš v samoti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif v tem ljudje bolj poredko uživajo ampak se bolj smilijo sami sebi...kar tako naprej http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif uživaj sama s seboj, ker bodo tako tudi drugi lahko uživali s tabo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

za četrto in peto http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

takrat ko ljubiš razum ne deluje tako, da je razumljivo, da si verjela vendar je tudi očitno koliko spoštovanja si imela do sebe. Vendar na vse zgoraj napisano so pred tabo lepši časi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Kadarkoli boš pa zopet zbegana, si pa samo preberi to kar si zgoraj napisala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Nimam želje da mi kdo pomaga. Nič več. Sem upala in verjela da mi bo skupaj s kom šlo kaj lažje. Nič zato. Zmorem sama.

Nikoli se nisem smilila samo sebi. Življenje je pač tako kot je in ljudje so takšni kot so. Idealiziranje ni smiselno. Sprejmi svojo vlogo in oddelaj svoj del. In ne krivi drugega. In sprejmi življenje takšno kot je.

In veš kaj je pa najbolj zanimivo...."dragega" nisem nikoli ljubila. Imela sem rada ene drobce. Odrekla sem se veliki ljubezni in se šla skupnost. Samo to.

Mogoče mi je zato zdaj lažje. Ali pa ne. Ker mi predstavlja sinonim za svet. In takšen svet ni čisto nič po mojem okusu.

Prav.

Ne, ni možna. Mayita in Iknee sta ti povedala dve veliki bistvi tvoje podzavesti, pa jih še ne dojemaš. Zdaj se loviš za malenkosti, ki se ne poklapajo s tvojimi dejanji, kar je samo dober blef 'ga. Samospoštovane'. Tale izraz bi bil za v okvir in za na steno, saj je Iknee zadela tvoje bistvo v polno. Okej, če ne hodiš v masažne salone, nima veze, saj te ženska v podrobnosti ne pozna, ampak iz zgodbe je pa popolnoma izluščila bistvo.

Če grem nazaj na dominanco - se pač ne kaže vedno tako, da se dereš na desca in ga pretepaš. To je le znak skrajne nemoči, žlehtnobe ali navade. Dominanca se kaže v intelektualnem podrejanju partnerja, vlačenju izza šanka, odrekanju seksa, napihovanju svoje 'posebnosti', skrbništvu za 'bratca' in takih rečeh. Ni nujno da si ravno vse to počela, verjetno pa dominance ne boš nikoli spregledala, ker je to v značaju, ki se ne pusti dotikat.

Jaz osebno sem dominanten človek, se tega zavedam, vem kako se to pri meni izraža in kje mi hodi napoto v življenju. Če mi sicer kdo to omeni, ga bi kar na gobec, ampak v sebi si pa priznam, ker sem samokritičen. Ko boš razčistila svojo dominanco (ki ni nujno v svojem bistvu napačna), boš naredila velik korak naprej. Tudi pri vpogledu v ga. Samospoštovano. Narciska pa ostaneš, dokler se boš napihovala, je pa res, da smo ti velik del samovšečnosti 'ga. Samospoštovane' izbili iz glave. Dokazuješ nam, da si bistra punca, žal pa se večina tvoje inteligence porabi za branjenje mask. Zato si tudi tako trd oreh.

Dej mi že enkrat razloži tole načelo: Živim po načelu Do what do wilt. Kaj to pomeni?

Tvoje pravo bitje je pa v globinah. Če ga hočeš, moraš tja. Ampak mi seveda ne verjameš in tako je tudi prav. Vsak lahko le sam pride do samega sebe. Če pa komu te besede pomagajo k temu, da se napoti v globine, je pa ta post dosegel namen. Je pa tko, da je pot v globine dolga in težka, so ljudje, ki se napotijo tja in so taki, ki se jim ne ljubi. Kam se boš uvrstila, je pa seveda samo tvoja odločitev in jaz seveda tu nimam nobenega vpliva.

preseneča me twoja samozawest in suverenost.

a ma kakšne realne temelje?

(sledi zlo kunšten odgovor k ne bo povedal nč ane?)

Nimam želje da mi kdo pomaga. Nič več. Sem upala in verjela da mi bo skupaj s kom šlo kaj lažje. Nič zato. Zmorem sama.

Daj si počasi tole izbij iz glave. NIHČE, prav NIHČE na svetu ne more vsega sam. In zelo lepo je živeti, če imaš nekoga ob sebi, že zaradi občutka, da v dreku ne boš ostal sam. Saj naredit moraš itak vse sam, občutek je pa vseeno drugačen.

Ne, kaže da ne zmoreš sama. Zato imaš zdaj družino, prijatelje in morda tudi nas. Če ta trenutek nimaš desca, lahko tako tudi ostane in boš vseeno preživela, ampak SAMA ne moreš vsega.

Sama se lahko edinole zvečer zjokaš. Za to pa res ne potrebuješ nikogar.

Bom začel študirat, da si tudi Mazo, ko se takole mlatiš.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif

Vem, Iknee. In sem ti hvaležna. Ampak izgleda da sem trenutno na stopnji kot sem. In globje ne vidim. Da kar tako nekaj vzamem za gotovo, pa tudi ne vidim smisla.

In sem ponosna na vsak svoj mali korak, pa čeprav v okviru svoje omejenosti.

Danes sem se približala sebi. In ker vem kako težko sem to storila čutim zmago. In sem pomirjena. Pa čeprav se vam vsem zdi, da to pa ni big deal. Pospraviti stvari v škatlo. meni je. Dolgo sem premlevala, upala in tralalala. In danes sem pospravila. In lažje diham. Sem še bolj sama kot prej. Se bo treba privaditi. Druge ni.

preseneča me twoja samozawest in suverenost.

a ma kakšne realne temelje?

(sledi zlo kunšten odgovor k ne bo povedal nč ane?)

Sej je že powedala prej.

Janko, jes pa čakam da ti končno kej poweš! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Prav.

Ne, ni možna. Mayita in Iknee sta ti povedala dve veliki bistvi tvoje podzavesti, pa jih še ne dojemaš. Zdaj se loviš za malenkosti, ki se ne poklapajo s tvojimi dejanji, kar je samo dober blef 'ga. Samospoštovane'. Tale izraz bi bil za v okvir in za na steno, saj je Iknee zadela tvoje bistvo v polno. Okej, če ne hodiš v masažne salone, nima veze, saj te ženska v podrobnosti ne pozna, ampak iz zgodbe je pa popolnoma izluščila bistvo.

Če grem nazaj na dominanco - se pač ne kaže vedno tako, da se dereš na desca in ga pretepaš. To je le znak skrajne nemoči, žlehtnobe ali navade. Dominanca se kaže v intelektualnem podrejanju partnerja, vlačenju izza šanka, odrekanju seksa, napihovanju svoje 'posebnosti', skrbništvu za 'bratca' in takih rečeh. Ni nujno da si ravno vse to počela, verjetno pa dominance ne boš nikoli spregledala, ker je to v značaju, ki se ne pusti dotikat.

Jaz osebno sem dominanten človek, se tega zavedam, vem kako se to pri meni izraža in kje mi hodi napoto v življenju. Če mi sicer kdo to omeni, ga bi kar na gobec, ampak v sebi si pa priznam, ker sem samokritičen. Ko boš razčistila svojo dominanco (ki ni nujno v svojem bistvu napačna), boš naredila velik korak naprej. Tudi pri vpogledu v ga. Samospoštovano. Narciska pa ostaneš, dokler se boš napihovala, je pa res, da smo ti velik del samovšečnosti 'ga. Samospoštovane' izbili iz glave. Dokazuješ nam, da si bistra punca, žal pa se večina tvoje inteligence porabi za branjenje mask. Zato si tudi tako trd oreh.

Dej mi že enkrat razloži tole načelo: Živim po načelu Do what do wilt. Kaj to pomeni?

Ok. Torej sem dominantna. Štekam. Pač čutim da vzamem kdaj vajti v roke. Ne, dedca ne pretepam. Ga pa vlačim od šanka. Sexa mu ne odrekam, ker si ga ne želi. Jaz si pa mislim:"May be in next live." Napihujem posebnost in skrbim za bratca. Priznam.

Do what do wilt...Crowley. Jaz osebno razumem ta stavek kot delaj kar čutiš oz. kar ti pade na pamet. Pa ne glede na to kaj si kdo misli. Povej svojo resnico. Res pa je tudi, da Telemit nisem. Ker kar tako nekaj delat pa ne mislit na druge mi tudi ne znese. Ker mi je bližnjih mar. Pa čeprav je njihova resnica daleč od moje.

Daj si počasi tole izbij iz glave. NIHČE, prav NIHČE na svetu ne more vsega sam. In zelo lepo je živeti, če imaš nekoga ob sebi, že zaradi občutka, da v dreku ne boš ostal sam. Saj naredit moraš itak vse sam, občutek je pa vseeno drugačen.

Ne, kaže da ne zmoreš sama. Zato imaš zdaj družino, prijatelje in morda tudi nas. Če ta trenutek nimaš desca, lahko tako tudi ostane in boš vseeno preživela, ampak SAMA ne moreš vsega.

Sama se lahko edinole zvečer zjokaš. Za to pa res ne potrebuješ nikogar.

Bom začel študirat, da si tudi Mazo, ko se takole mlatiš.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif

Maš prav. Nihče sam ne zmore. Še jaz ne. hehehehe Ampak v tem trenutku sem sama. Prijatlov ne želim obremenjavat, vi pa me že mate itak polhn k. Štekam. Razumem.

Svojih bližnjih tud ne mislim obremenjavat. Majo sami s sabo kaj za delat.

In kaj mi torej preostane?

Ne. Nisem Mazo. Ne počutim se fajn. A svojih grehov ne želim in nočem naprtit nikomur.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...