Skoči na vsebino

Sanje in sporocilnost le-teh/5

Marsa

Recommended Posts

Hojla, vsem!

Nace, jaz bom cisto kratka.. zadnjic sem sanjala, da si oblacim nogavice, kot v filmu, strumpantlni in vse in se gledam zraven v veliko ogledalo. Noge in vse - kot je v resnici, a obraz je bil pa v ogledalu od moje mame. Mislim, bila sem jaz, a ful starejsa.

Vem, da sem se v sanjah nekako ustrasila, pa ne zato, ker bi bilo grozno, ampak ker me je presenetilo. Pomislila sem, aja, taka bom torej, ko bom stara. ...

Ali kaj pomeni tole?

Vzemi si cas, ne se matrat z azurnim odgovorom - saj jih je ze ful pred mano - ne bi te radi zamorili cisto. ;)

Hvala za vse. ;)

mimi

"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice".Tagore

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 111
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz ne bom nizala sanj, ker jih je preveč.

Vsi se zahvaljujemo Nacetu in mu potrjujemo, da smo taki, ampak saj drugačni ne moremo biti, ker smo to mi sami.

Nace mene pa zanima, ali si se ti to naučil, ali imaš dar, da stvari interpretiraš. Pa prosim za resen odgovor, ne tak, ki sem ga dobila na chatu.

Hvala

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

quote: sanjavka pravi:

Živjo, Nace! Presenečena sem z razlago, kajti nisem pričakovala povezave s spolnostjo. Zgleda, da je res to, kajti moje spolno življenje se je začelo pred nekaj leti na način, ki si ga nisem želela. Nepripravljena na vse skupaj. Nisva se niti pogovarjala o tem. Kar zgodilo se je in bilo je neprijetno. Muči me, kajti v razmerju s fantom, s katerim sem prvič spala, ni bilo prostora za nežnejša čustva, temveč le gola spolnost, skoraj brez dotikov, predigre. Počutila sem se kot objekt spolne naslade. Bojim se, da vse skupaj vpliva na moje sedanje spolno življenje z občutljivim fantom, ki mu čustva veliko pomenijo. Pa se ne znam izraziti. Ne znam povedati, česa si želim. Kakor da čutim blokado v sebi. Želim se znebiti vsega skupaj. Pa se sprašujem, kako zbrati pogum in premagati strah. Kako iz vsega potegniti najboljše in uživati ob tem, ko spoznavam samo sebe, svoje telo, partnerja in njegovo telo?

Malo moje spolne zgodovine še. Da ti bo v pomoč pri nadaljnji razlagi.

Pozdravček

Nastja

---

Nastja, živjo.

Veš kaj. tole je seveda preprosto rešljivo.

Le nekaj potrpljenja (ponavljanja v času) potrebuješ.

Prva izkušnja je res pomembna.

Tako, da boš morala stokrat vaditi nežnejši pristop, da jo uravnotežiš.

Ampak je mogoče.

Vsakič bo bolje.

Začni od začetka, od pogleda, od dotika na roki. Ko se ti "mudi", si reci: aha, tedaj je bilo tako... Kaj si želim?

Več čutiti?

In podaljšaš dotik zavestno za nekaj sekund. In drugič spet. Na nekaj minut.

Tako boš mejo pomikala in pomikala.

Vsakič, ko lahko povežeš izkušnjo in svojo željo.

No, po moji moški logiki:

Česar nisi vadla, pač NE MOREŠ ZNATI.

Že res, da bi se lahko od prvega odnosa naprej tega učila.

Se pač nisi.

Veš pa več, veš, da je en prostop bolj kovinski, drugi pa bolj globok. Enega znaš, drugega se učiš.

Torej: pomikaj meje. Dodajaj v sekundah, potem v minutah.

Ko se ti zdi: ojoj, groza me bo, si reci: še tri sekunde, to zmoreš, a ne.

In tako se meje pomikajo.

Ko se dogaja počasi in dolgo - medtem vadiš, da te ne grabi panika, da imaš čas in čutiš mir v sebi...

Potem je to tista prava vaja.

Tako in tako veš, da traja omejen čas, sploh pravijo, da si vzemi dve uri, če hočeš od spolnega odnosa kaj imeti.

Toda ko mine dve uri - skočiš in delaš spet naprej tako kot si navajena (druge stvari). Ne bo trajalo večno - ko se malo prepustiš (to je najpogostejši strah - kaj pa druge stvari): imamo sposobnost, da se enega dejanja naučimo temu dejanju primerno, v drugih okoliščinah pa tistim okoliščinam primerno...

Hvala za odziv in lepo sanjaj. Prenašaj svojo predstavo v resničnost - vsakič malo.

Nace

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

quote: Mimi pravi:

Hojla, vsem!

Nace, jaz bom cisto kratka.. zadnjic sem sanjala, da si oblacim nogavice, kot v filmu, strumpantlni in vse in se gledam zraven v veliko ogledalo. Noge in vse - kot je v resnici, a obraz je bil pa v ogledalu od moje mame. Mislim, bila sem jaz, a ful starejsa.

Vem, da sem se v sanjah nekako ustrasila, pa ne zato, ker bi bilo grozno, ampak ker me je presenetilo. Pomislila sem, aja, taka bom torej, ko bom stara. ...

Ali kaj pomeni tole?

Vzemi si cas, ne se matrat z azurnim odgovorom - saj jih je ze ful pred mano - ne bi te radi zamorili cisto. ;)

Hvala za vse. ;)

mimi

"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice".Tagore

No, zate je zanimivo.

Živiš na nek način "čisto svoje življenje", podzavest pa ti le sporoči, da si na nek način le kopija svoje mame.

In sicer pri tistem, kar delaš samodejno, nepremišljeno, nehote. Noge so najbolj oddaljene od možganov in kažejo, kakšni smo v resnici, kadar nismo pod nadzorom.

Videti je, da si se zelo trudila,da bi živela svoje lastno življenje, potem pa se nazadnje tako obrne, da je le majhna korekcija, kot si videla pri materi.

Je pa zdaj vprašanje, za kaj gre?

Kateri del nog si oblačila, kake barve so bile nogavice, katero nogo prej... Morda si bila malce prekratka...

Moj nasvet je takle: ne utrujaj se preveč s tem, da moraš biti nekaj posebnega in hoditi svojo pot.

V vseh teh letih se je to še preveč utrdilo.

Bodi spontana. Ko pa gre za kako lastnost, ki je ne maraš, pa jo je mati imela, recimo, da bi bila to ljubosumnost, pa igraj dvojno igro: reci npr.: full sem ljubosumna, kot moja mama, ampak ker sem jaz, lahko preskočim v drugo gledanje: sam si odgovoren za svoja dejanja.

URAVNOTEŽI vsako misel. KAR PA JE DOBREGA, PA POČNI KOT MATI, ker ti to vzame manj energije.

Najbrž je zdaj obdobje, ko si malce izmozgana...

Menim, da prihaja tudi daveh za dveletno prenaprezanje.

Najdi mero - življenje je lepo v raznovrstnsti, ne samo v tem, da delamo vse prav in perfektno.

Torej: tisto od matere "znaš", znaš tudi tisto, kar si sama pridobila in se naučila.

Preprosto reci: no, malo moja mamica. Aha, dve minutki sta mimo. Zdaj še jaz malo sama. IZBIRAŠ IN SE IGRAŠ in v tem bo lepo.

Tudi v odnosu do sina - enako. Malce kot tvoja babica. No, pa še tvoja mamica.

Menim, da ti bo neka napetost popustila... En strah: to pa ne! se bo razpuhtel.

Lep dan in uživaj v pestrosti (az to tebi - ha?!). No, ja, raznovrstnost je skoraj enako kot veselje - ob siceršnji stabilnosti.

Nace

quote: Star12 pravi:

Pozdravljen, Nace!

Želim si, da mi na kratko razložiš moje sanje, ki so še dokaj lepe, če odštejeva Duhovnika, katere sanj, si mi zadnjič tako ZADEL - V Bistvo namreč.

In moje sanje;

Spominjam se, da sem tekla po cesti, tekla in tekla, cesta je bila ravna brez ovinkov, poleg ceste pa so bili travniki, polni v barvah ( rdeče je najbolj sevala, potem modra in nato rumena…). Tekla sem in se pri tem ozavedla, da tečem s tistim, kar »nosim na sebi«, s seboj, bila pa sem v nogavicah, brez čevljev. Tekla sem in tekla, samo tekla, pot pa je bila jasna, saj ni imela nikakršnih ovinkov, videla sem naprej, a ne njenega konca, bila je tako rekoč neskončna…Na cesti sem bila sama, ni bilo avtomobilov ali česarkoli drugega.

Te sanje s tekom se končajo, ko opazim, da je pot neskončno dolga in, ne vidim njenega konca, in preselim se med hiše, v bistvu pritečem iz onih sanj v te… Opazim, da je poleg hiš hrib. Občutim, da se nanj ne moram povzpeti, ker nimam čevljev in sem samo v nogavicah, zato sem se obrnila in ko sem to naredila je bilo sanj konec… Ob prebujanju sem čutila, da bi » mogla se povzpeti na vrh hriba«, pa čeprav brez čevljev. To je bil zelo močan občutek..

Hvala Ti!

Sonce Si!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Lp

Star12

Simsi

Simsi, dobro si zaključila svoje sanje. Tudi jaz mislim, da bi morala na hrib.

Sanje ti namreč kažejo, da zaradi nečesa čakaš v življenju. Pripraven izgovor imaš, da se ne premakneš.

Ker si zaradi nečesa obremenjena, misliš, da tisto vpliva na vse v tvojem življenju.

Kot kak star možakar, ko ga boli križ, pa se noči niti pogovarjat, češ, ne morem, ker me boli križ - četudi so usta čisto vredu in pamet deluje - usta z grlom in možgani pa so edini potrebni za pogovor...

Morda ne more dvigovati bremena, če ga boli križ. Ampak samo to, drugo najbrž lahko...

Torej: izbrala si na nek način osamljeno življenje - mislim bolj na samost. Hodiš po svoji poti in hodiš in vidiš, da si na vsej poti samo in vedno ti. Samo hodiš in ni ovinkov - ki jih v naših življenjih delajo ljudje, ki nam prekrižajo pot, potem se moraš ti drugemu ali drugi tebi prilagoditi.

Pa potem spoznaš, da te nihče ne ogroža in da nič ne pridobiš, če si kot ena svetnica, ki samo hodi svojo pot.

Greš nazaj med ljudi.

TEk je pogosto povezan z željo po spolnosti.

Menim, da se po nepotrebnem zaviraš.

Iti na hrib pa pomeni doživeti izkušnjo, vložiti napor - kjer ne bo vse tako enobarvno kot tek po prazni cesti.

Hoja na hrib zahteva napor, sprememba je velika - ni nirvana ves čas enako, ampak se dvigneš in potem spustiš.

Začutiš valovanje.

Ni vse tako lepo - je pa izkušnja. Zato pa se rodi več doživetij, več raznovrstnih izkušenj. Misli dobijo hrano.

Nekako takole je: če tečeš svojo pot po ravni in neskončni cesti, tečeš svoje življenje v prazno. Kajti ko si priznaš, da si ti ti - kaj še lahko iz tega pridobiš? Še naprej si ti ti.

Izkušnje iz svoje poti MORAŠ DELITI Z DRUGIMI LJUDMI, JIH IZMENJATI - to je drugo sporočilo teh sanj.

Se povzpeti - in četudi "nisi kompetentna", o nečem ne veš "dovolj", vseeno lahko ljudem pripoveduješ.

Če tečeš svojo pot in si v zaledju neke religije, ti ploskajo kot svetnici. Ker širiš njihovo energijo, jim utiraš življenjski prostor.

Če si čisto sama v lastni režiji, je ta pot pomembna, da se spoznaš - ampak prav kot so ti sanje sporočile: namen tega življenja tukaj je izmenjava, podariti del sebe še drugim.

Namesto, da razmišljaš, kaj te drži "zadaj", razmišljaj, kje pa vendarle lahko greš naprej. Ne samo da si - pač pa - da DELUJEŠ, DA NARDIŠ PROJEKT - VZPON IN SPUST.

Napišem knjigo in vam jo dam. Pripravim predavanje in vi poslušate.

Pridem k tebi in podelim večer s teboj.

Vložiš in prejemaš. DAš in prisluhneš odzivu.

Torej - tvoje izkušnje bodo ljudem ali kaki osebi prišle prav. Potem ne bo tek po prosti cesti samoten, ampak bo priprava za delitev z ljudmi. Vedno znova se boš lahko vračala na svojo cesto teka in vedno znova delila z ljudmi.

Če boš v ravnotežju, boš prav svetniška. To ne pomeni nedolžna brez izkušenj, ampak si boš izkušnje nabirala na vsakem koraku.

Nekako si odrala v teh letih. In zdaj je čas za izmenjavo - še vedno pa boš rasla - v drugih trenutkih. Več izkušenj - raznoraznih in izmenjav boš imela, več bogastva bo v tebi in v okolici, kjer boš to bogastvo delila.

Tvoja zadržanost naj ne vpliva na področjih, kjer to ni utemeljeno.

Si za to, da je konec odrekanja tam, kjer to ni potrebno?

Nace

quote: Nace pravi:

<blockquote ><font size="1" face="Arial, Helvetica, Verdana" >quote:<hr height="1" noshade > ]

Simsi, dobro si zaključila svoje sanje. Tudi jaz mislim, da bi morala na hrib.

Sanje ti namreč kažejo, da zaradi nečesa čakaš v življenju. Pripraven izgovor imaš, da se ne premakneš.

Ker si zaradi nečesa obremenjena, misliš, da tisto vpliva na vse v tvojem življenju.

Kot kak star možakar, ko ga boli križ, pa se noči niti pogovarjat, češ, ne morem, ker me boli križ - četudi so usta čisto vredu in pamet deluje - usta z grlom in možgani pa so edini potrebni za pogovor...

Morda ne more dvigovati bremena, če ga boli križ. Ampak samo to, drugo najbrž lahko...

Torej: izbrala si na nek način osamljeno življenje - mislim bolj na samost. Hodiš po svoji poti in hodiš in vidiš, da si na vsej poti samo in vedno ti. Samo hodiš in ni ovinkov - ki jih v naših življenjih delajo ljudje, ki nam prekrižajo pot, potem se moraš ti drugemu ali drugi tebi prilagoditi.

Pa potem spoznaš, da te nihče ne ogroža in da nič ne pridobiš, če si kot ena svetnica, ki samo hodi svojo pot.

Greš nazaj med ljudi.

TEk je pogosto povezan z željo po spolnosti.

Menim, da se po nepotrebnem zaviraš.

Iti na hrib pa pomeni doživeti izkušnjo, vložiti napor - kjer ne bo vse tako enobarvno kot tek po prazni cesti.

Hoja na hrib zahteva napor, sprememba je velika - ni nirvana ves čas enako, ampak se dvigneš in potem spustiš.

Začutiš valovanje.

Ni vse tako lepo - je pa izkušnja. Zato pa se rodi več doživetij, več raznovrstnih izkušenj. Misli dobijo hrano.

Nekako takole je: če tečeš svojo pot po ravni in neskončni cesti, tečeš svoje življenje v prazno. Kajti ko si priznaš, da si ti ti - kaj še lahko iz tega pridobiš? Še naprej si ti ti.

Izkušnje iz svoje poti MORAŠ DELITI Z DRUGIMI LJUDMI, JIH IZMENJATI - to je drugo sporočilo teh sanj.

Se povzpeti - in četudi "nisi kompetentna", o nečem ne veš "dovolj", vseeno lahko ljudem pripoveduješ.

Če tečeš svojo pot in si v zaledju neke religije, ti ploskajo kot svetnici. Ker širiš njihovo energijo, jim utiraš življenjski prostor.

Če si čisto sama v lastni režiji, je ta pot pomembna, da se spoznaš - ampak prav kot so ti sanje sporočile: namen tega življenja tukaj je izmenjava, podariti del sebe še drugim.

Namesto, da razmišljaš, kaj te drži "zadaj", razmišljaj, kje pa vendarle lahko greš naprej. Ne samo da si - pač pa - da DELUJEŠ, DA NARDIŠ PROJEKT - VZPON IN SPUST.

Napišem knjigo in vam jo dam. Pripravim predavanje in vi poslušate.

Pridem k tebi in podelim večer s teboj.

Vložiš in prejemaš. DAš in prisluhneš odzivu.

Torej - tvoje izkušnje bodo ljudem ali kaki osebi prišle prav. Potem ne bo tek po prosti cesti samoten, ampak bo priprava za delitev z ljudmi. Vedno znova se boš lahko vračala na svojo cesto teka in vedno znova delila z ljudmi.

Če boš v ravnotežju, boš prav svetniška. To ne pomeni nedolžna brez izkušenj, ampak si boš izkušnje nabirala na vsakem koraku.

Nekako si odrala v teh letih. In zdaj je čas za izmenjavo - še vedno pa boš rasla - v drugih trenutkih. Več izkušenj - raznoraznih in izmenjav boš imela, več bogastva bo v tebi in v okolici, kjer boš to bogastvo delila.

Tvoja zadržanost naj ne vpliva na področjih, kjer to ni utemeljeno.

Si za to, da je konec odrekanja tam, kjer to ni potrebno?

Nace

Hvala, Nace, za tvojo prijaznost in moč energije, ki si jo vnašal med tem!

Gremo h besedi

Kako obožujem tvoje razlage, resnično.

Mogoče pa bom le še odsanjala te sanje znova in se povzpela na hrib, potrebno si je samo dovoliti, kajne.

In kaj naj rečem.

Resnica je, da v budnem svetu, igram vlogo »neke« svetnice in pričakujem nekaj, kar bi mi zmoglo dati zagotovilo, da si to resnično zaslužim in bom tega tudi deležna, kot OSEBNOST. Izgovori so, ker si dajem upati, da grem pravo pot,če gledava v smeri, kot jo navajaš in sicer, da ČAKAM…Le kaj, in zakaj to se tudi jaz sprašujem.. No, zakaj Star12…

In , seveda ta obremenjenost, dajem si vedeti, da bi jo vsaj toliko premagala,da bi ZRASLA v sebi in mogoče klonila, ko bi bil čas – spoznala, to je pravi trenutek in, sedaj grem naprej, pa trenutek, vsak šteje, ko hodimo po poti naprej proti cilju, zato si je še tako težje DOVOLITI, veš. Lahko skrenem ali pa HODIM RAVNO po poti.

Za vse ima pripraven izgovor, seveda, kako si to vedel… a?

Izmikam se LASTEMU JAZU. Sili me naprej, jaz pa želim le BITI in nič več. Ker »bi bila bolečina spoznanja«, prevelika. Saj ne, da bi se zapirala sama vase, SO ODSTOPANJA, ki težijo k temu, zmorem pa jih nekega dne razrešiti…zmorem…DAJEM SI MOČ.

No, pa tale primer;

No, o tem,da se nočem pogovarjati ob tem. Moč resnice se skriva v eni sami besedi.

Saj tako živim - sama v sebi, s seboj, mi trenutno tako ugaja, aha. In toliko sama v sebi, da potem sanjam še O tem. Drugače pa ne živim tako pusto, kot se vidi v sanjah. A rada sem v O-SAMI.

Bom rekla raje, da se morajo drugi meni prilagoditi, ker si želim imeti ob SEBI svet - moj svet, ne vsiljivosti drugega – drugačnega.

Aha, tako ti praviš za tek, prav… sprejmem. Imam želje, seveda so.

V meni. A tako majhne, da jih skoraj ni. So pa…želje…

In se ne povzpnem, kajne, se vidi točno, da se zaviram v SEBI, seveda in ne vlagam v trud, da bi kaj storila v tej smeri. Smeri, ki mi je dana, da se na njej učim.

Uf, Nace, koliko novih vpogledov Si mi DAL, rada te imam

Toliko izkušenj je in so deljene prepričana sem in vedno jih bom delila, ne zapiram se vase. A, ja, je ena in edina, sama, ki pa še ni »izkušnja« zgolj uvid v to, da »lahko«. In, vedno sem bila, čeprav »ni prave preizkušnje« deliti nasvete, ki so v meni, z drugimi, saj ZNAM in VEM, zmorem. Nisem zaprta, v tem pogledu. Izmenjava je že bila in še bo, v pogledih, prepričana sem.

EDINO PA KAR JE , »SVET NI ODPRT« ZA VSE TEME.

Uf, kako dobro me bereš

Grem naprej, utiram si pot.

Izkušnje že delim in jih še bom, prepričana pa sem,da bom v naslednjih sanjah, na poti srečala kar nekaj oseb ali pa z njimi napraj,da pot ne bo več tako pusta… hiii

<<<moja okolica pa se ITAK veseli moje izmenjave, že sedaj, kaj šele BO! >>>

lahko zadnji stavek vzamem kot; aha, a lahko »tole še malo premislim«… hec,…

moj odgovor je; SEVEDA SEM ZA TO!

In spet;

Grem naprej in utiram si pot!

Hvala Ti, NACE !

Sonce SI! Mej se prečudovito!

Lp

Star12

Simsi

Simona-simsi

Nace, samo zahvalila bi se ti rada za tvoj odgovor, ki je že tam daleč nazaj (na 1. strani te teme). Moram ti povedati, da si mi dal misliti... čeprav že skozi nekaj razmišljam http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif...

Skratka, razlaga tvojih sanj res drži tudi v mojem primeru! BRAVO! In hvala tudi za nasvete!

Pa lepo se imej in vse dobro ti želim, tako kot želiš ti drugim.

Tamara

Nace, znova pozdravljen!

Spet sem sanjala in želim si, da jih malo razložiš.

ČUDOVIT Si, Hvala!

Znašala sem se nekje v 13 stol. To so mi dale vedeti zgradbe, ki so me obdajale in ljudje. Tam kjer sem bila je bilo lepo, vendar vse preveč strogo, tako sem čutila jaz. Želela sem si priti v mesto Ljubljana, pa zanj ni nihče vedel, da sploh obstaja. ( no saj res ni obstajalo v tem stoletju, a iskala sem Ljubljano), kako zanimivo mar ne? Zdelo se mi je na moč čudno, kako. Nato sem se ozrla po mestu, kjer sem se nahajala. Mesto in ulice, so bile ločene z ogradami , bolje rečeno z mrežami, katerih nihče ni smel prestopiti. Vendar jaz sem našla luknjo in se izmuznila. Potem pa me je lovil nek moški. Bil je mestni čuvaj. Ušla sem mu za las. V neki ozki ulici nato nisem našla izhoda, a prijazni mladenič mi je v množici ZBRANIH LJUDI rekel; poišči DUHCA LJUBEZNI, on ti bo pomagal. Zahvalila sem se mu in znova iskala izhod, a ga ni bilo, le dve poljski poti in eno hišico sem uzrla. Potem pa sem se znašla čisto nekje drugje, v drugem obdobju, menim, da je bilo to že 16. stol., po podobah oblek na ljudeh. Ozirala sem se okoli in videla sem HRIBE na katerih so bili GRADOVI. Čisto pravi in CELI, kot je značilno za ta čas. Bili so 3-je hribčki, eden pred menoj, drugi na desni in tretji na levi in na vseh so bili gradovi, jaz sem jih gledala od spodaj – gor, hribovja pa so bila skalnata proti vrhu. Potem sem se ozrla še okoli sebe… Pred seboj sem videla hiše, ki so bile zgrajene iz opeke, v daljavi pa sem uzrla prelep samostan. In dajal mi je občutek zavetja, da moram priti do njega, ker bom samo tam varna. S tem občutkom se moje sanje končajo. Pa najbolj me je mučilo to, kako, da ne poznajo LJUBLJANE, saj vendar mesto Ljubljana obstaja? Hmmm…

Danes zjutraj pa sem malo zaspala ( znova) in sanjala;

Znašla sem se med otroci, lepimi malimi punčkami, kar sem bila tudi sama. Vse so bile v sivih ali belih oblekicah. Te punčke je čuvala »angelina«, čisto prava, kot pravi angel. Pogledala je mene in mi rekla,da se moram preobleči. Čeprav sem bila v lepi sivi oblekici, sem se čutila zelo ponižano, ko mi je to rekla. Gledala sem okoli in videla, da je večina tako oblečena in v meni je tlelo domotožje! Spreletel me je občutek, če je tu tako, potem to okolje ni tako lepo, lepše je bilo tam - na Zemlji. Prisluhnila sem tišini in kasneje slišala prelepe glasove, ki so me navdajali s toplino. Stopila sem naprej, kjer sem opazila malo prijateljico-tako se je imenovala, staro kot jaz, ( 6 let ) in jo objela Ona me je nato odpeljala, kjer naj bi se preoblekla. Nato sem ugledala dojenčka, pristopila k njemu in ga vzela v naročje. Kar govoril je, kako čudno. Previla sem ga in položila nazaj. Mala prijateljica me je nato odpeljala naprej, kjer mi je pokazala, kaj delajo tu. Ob sebi je imela neko košaro, v kateri so bili mali glinasti okraski. Ko mi je pokazala tistega, ki je bil sestavljen iz dveh delov ( krila – angelova), je bilo z mislijo; Da je bilo na zemlji lepše, mojih sanj konec.

Nace, hmmm….?

Malo me še vse skupaj bega, a saj bo...

Hvala Ti! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Lp

Star12

Simona-simsi

Star12 pravi:[/i]

Nace, znova pozdravljen!

Spet sem sanjala in želim si, da jih malo razložiš.

ČUDOVIT Si, Hvala!

Znašala sem se nekje v 13 stol. To so mi dale vedeti zgradbe, ki so me obdajale in ljudje. Tam kjer sem bila je bilo lepo, vendar vse preveč strogo, tako sem čutila jaz. Želela sem si priti v mesto Ljubljana, pa zanj ni nihče vedel, da sploh obstaja. ( no saj res ni obstajalo v tem stoletju, a iskala sem Ljubljano), kako zanimivo mar ne? Zdelo se mi je na moč čudno, kako. Nato sem se ozrla po mestu, kjer sem se nahajala. Mesto in ulice, so bile ločene z ogradami , bolje rečeno z mrežami, katerih nihče ni smel prestopiti. Vendar jaz sem našla luknjo in se izmuznila. Potem pa me je lovil nek moški. Bil je mestni čuvaj. Ušla sem mu za las. V neki ozki ulici nato nisem našla izhoda, a prijazni mladenič mi je v množici ZBRANIH LJUDI rekel; poišči DUHCA LJUBEZNI, on ti bo pomagal. Zahvalila sem se mu in znova iskala izhod, a ga ni bilo, le dve poljski poti in eno hišico sem uzrla. Potem pa sem se znašla čisto nekje drugje, v drugem obdobju, menim, da je bilo to že 16. stol., po podobah oblek na ljudeh. Ozirala sem se okoli in videla sem HRIBE na katerih so bili GRADOVI. Čisto pravi in CELI, kot je značilno za ta čas. Bili so 3-je hribčki, eden pred menoj, drugi na desni in tretji na levi in na vseh so bili gradovi, jaz sem jih gledala od spodaj – gor, hribovja pa so bila skalnata proti vrhu. Potem sem se ozrla še okoli sebe… Pred seboj sem videla hiše, ki so bile zgrajene iz opeke, v daljavi pa sem uzrla prelep samostan. In dajal mi je občutek zavetja, da moram priti do njega, ker bom samo tam varna. S tem občutkom se moje sanje končajo. Pa najbolj me je mučilo to, kako, da ne poznajo LJUBLJANE, saj vendar mesto Ljubljana obstaja? Hmmm…

N: Razlaga. 13. stoletje si si predstavljala zaradi 13-tice. Nekaj, česar se bojiš.

Ulice ki so ločene predstavljajo različne poti in s tem različne ljudi, ki so zaprti v svojo individualnost. Iščeš mesto, ki ga ni.

Ko se izmuzneš skozi neko luknjo, to predstavlja, da si si izbrala življenje, ki je drugačen od večine. Misliš, da boš živela povsem drugače. Zašla si v ozko ulico, ko si bežala pred utečenemi pravili. Manj bogato je bilo tvoje življenje. Medtem ko se drugi družijo, si ti iskala izhod. Navodilo, da živiš v duhu, se ti ni obneslo, saj nisi iskala v duhu, ampak v mesu, v realnem življenju.

Dve poljski poti in hišica namigujejo na spolne organe, kar da celim sanjam nek pomen. Ljubezen v duhu je drugačna kot mesena, ko iščeš meseno, ti je tista v duhu ne nadomesti povsem - je le ozadje, hrepenenje po telesnem ostane.

Tudi sanje, v katere si preskočila, povedo podobno. Nekako imaš možnost za telesno ljubezen, pa je ne izbereš. Bežiš - greš v samostan. Ni slabo, če si v samostanu in do tega ne prideš. Toda ti bežiš in s tem si zaviraš energijo. Iti stran od tega izziva pomeni omejevati se, zavirati se.

Mesta Ljubljana pa ne najdeš zato, ker bi ti imela telesne užitke v duhovni ljubezni. Gre za druge vibracije.

Gre za melodijo v ozadju, predstave v ospredju pa ni.

Če povem drugače: ene vrste vibracij si deležna, druge vrste pa ne.

Mislim pa, da bi si morala dovoliti. Morda bo povsem nepomembno. Vendar je koristno zato, da ne boš bežala pred nečim, kar ne poznaš, pač pa boš izbrala ali pa ne nekaj, kar boš poznala, oz. spoznala.

S: Danes zjutraj pa sem malo zaspala ( znova) in sanjala;

Znašla sem se med otroci, lepimi malimi punčkami, kar sem bila tudi sama. Vse so bile v sivih ali belih oblekicah. Te punčke je čuvala »angelina«, čisto prava, kot pravi angel. Pogledala je mene in mi rekla,da se moram preobleči. Čeprav sem bila v lepi sivi oblekici, sem se čutila zelo ponižano, ko mi je to rekla. Gledala sem okoli in videla, da je večina tako oblečena in v meni je tlelo domotožje! Spreletel me je občutek, če je tu tako, potem to okolje ni tako lepo, lepše je bilo tam - na Zemlji. Prisluhnila sem tišini in kasneje slišala prelepe glasove, ki so me navdajali s toplino. Stopila sem naprej, kjer sem opazila malo prijateljico-tako se je imenovala, staro kot jaz, ( 6 let ) in jo objela Ona me je nato odpeljala, kjer naj bi se preoblekla. Nato sem ugledala dojenčka, pristopila k njemu in ga vzela v naročje. Kar govoril je, kako čudno. Previla sem ga in položila nazaj. Mala prijateljica me je nato odpeljala naprej, kjer mi je pokazala, kaj delajo tu. Ob sebi je imela neko košaro, v kateri so bili mali glinasti okraski. Ko mi je pokazala tistega, ki je bil sestavljen iz dveh delov ( krila – angelova), je bilo z mislijo; Da je bilo na zemlji lepše, mojih sanj konec.

N: Siva oblekica pomeni da si v povprečju. Da ne izstopaš, nekako tako, da še naprej igraš otroka zato, da ne bi začutila prevelike spremembe.

Ko se preoblačiš, moraš biti za hipec taka kot si, brez obleke. Tega se na moč bojiš in izogibaš. 6 je simbol partnerstva. Moški in ženska, fant in punca. Hrepeniš po partnerju. Potreben je telesni dotik in dovoliti si iti naprej. Nisi si dovolila pokazati taka kot si. Namesto tega se pojavi dojenček: razvoj: ko pokažeš - sledeča svojo pot, kako se je nekaj v tebi prebujalo, od mladosti naprej - previla si ga, torej je izločal, to je rezultat. TAm, kjer si se v tem razvoju dovoliti se, zaustavila, tam se bo nadaljevalo hrepenenje. Torej se BOŠ MORALA Z LJUDMI O TEM POGOVARJATI IN NE LE ZAHAJATI NA DUHOVNO PODROČJE.

Košarica bo predstavljala ženske genitalije in angelova krila tudi - dve polovici - simbolično.

Sanje so se končale z mislijo, da ne boš srečna, ko boš gledala nazaj, če ne boš vedela, kaj se dogaja v mesenem delu ljubezni.

Torej nasvet in povzetek:

dovoli si z ljudmi pogovarjati se o tem, kako se je v tebi prebujalo hrepenenje po partnerju. Kako se je potem to zaustavilo, ti pa si se duhovno prebujala in izobraževala. In v nekem trenutku ti bo uspelo: lahko se boš dala na razplago in začutila telesni vidik ljubezni.

Pričakovati je, da bo duhovni pol ostal neomadeževan, tak kot je. TElesni pa se bo pokazal kot dodatni občutek, doživljanje, zaradi katerega boš bolj bogata. Kljub temu je zdaj videti, da ti bo duhovni pomenil več, telesni pa ti po povedal, kaj je tisto, kamor je usmerjeno hrepenenje. TEdaj boš odrešena. Zakaj? Zato, ker boš vedela, pred ČEM BEŽIŠ in vedela boš tudi, da ni vredno, da bežiš. Ker je navsezadnje vseeno, ali ta del živiš ali ne, zakaj bi potem se umikala, če je vseeno. Torej podoživi svoj razvoj in ga pelji eno postajo naprej.

Zdaj je poudarek na rasti. Ki je bila zaustavljena.

Ali če povem še drugače: tudi za razumevanje duhovnega in na duhovnem nivoju ti bo to dovoliti si - prineslo pristenjše razumevanje, bolj se boš znašla v življenjskih okoliščinah, bolj realno presojala o stvareh.

Ne bežala, ampak gradila. preprosto rečeno: Upala si boš!

S: Nace, hmmm….?

Malo me še vse skupaj bega, a saj bo...

Hvala Ti! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Lp

Star12

N: No, vidiš, Zvezdica, en vidik, ki ga sanje že živijo in sanje se bodo nadaljevale v bolj pisanih barvah. Vedeti več, izkusiti več, je vedno prednost. Za okoliščine, da bodo pravšnje, pa boš poskrbela, saj si razgledana, pa tudi ne bo težko, ker boš podoživljala razvoj, potem pa le še nekaj dodala.

Tako sem jaz videl sanje.

Druga možnost pa bi bila, da bi ostajalo večno hrepenenje.

Pomikanje v prihodnost pomeni uporabiti modernejše pristope. Torej prilezi ven iz svoje bube in bodi - moderna punca - v tistem delu, ko si to lahko dovoliš. Okoliščine so očitno že pripravljene, če še na križiščih pojdi naprej in ne nazaj.

Nace

quote]

Veš kaj, Nana.

Hoja v globine je hoja v globlje plasti tvoje duše. tam imam shranjene tudi nagone, ki jih lahko opazimo že pri živalih. Ljudje imamo to, kar imajo živali, imamo pa še nekaj več.

Tisto več potem odloča, ko izbiramo svoja ravnanja in kreiramo odločitve.

NO, zaključek sanj pomeni tole: en fant se ti približa, ne da bi bila globlja čustva, spolno občutje s teboj. To ima v mislih in ti to veš.

Ali se je to zgodilo s tvojim zdajšnjim fantom, ali vidiš take fante v okolici, ali si želiš »še koga sprobat«, ne vem. Gre za doživetje, da gre tam za seks, ti pa ostaneš nekako čustveno neogreta. Ker si fant ne vzeme časa, te ne pridobi, se mu mudi ali karkoli.

No, ko si plezala po globinah, fant pa ne gre s teboj, gre za tvojo potrebo doživljanja in izražanja čustev, fant pa ne upa tja. Morda je preveč zaposlen s svojo zunanjostjo, da bi si upal pogledati čustva. Lahko pa bo to vadil in zvadil.

Spoznavaš sebe, spoznavaš svet, spoznavaš moški, kakšni so. Če ne vplivaš nanj. Če vplivaš, testiraj, kaj se dogaja. In imej za cilj: takega in takega fanta – s svojim pristopom pa raziskuj, kaj moraš narediti, da boš nazadnje varna v njegovi bližini, se lahko prepustila, on pa bo spodbujen in naučen, da bo svoj pristop nežno usmeril.

Učenje je zlata vredno tudi na teh področjih. In pijača ni neko zdravilo. Je le bližnjica, da si priznamo svoja hotenja. Toda ko si to priznaš, ne rabiš pijače. Dovolj da rečeš: dovolim si.

Toda tudi čustva upoštevajo navodila, ki si jih daš v zavestnem stanju, lahko z besedami in predstavami.

Tako imaš v šoli ena čustva, doma druga, ob samotnem srečanju s fantom tretja. Odvisno je od tega, kaj si dovoliš in kaj vidiš kot primerno.

Imaš vse gumbe v obliki misli in predstav – neglede na to, ali piješ vodo, sok čaj ali alkohol. Le da slednji škoduje, misli pa se lahko vklapljajo in izklapljajo kadarkoli, ni treba čakati, da bi se prejšnja misel razkadila.

Lepo te pozdravljam, Nana in seveda si lahko pridružena naši sanjski druščini.

Nace Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

Nace, res ti hvala ti za tole razlago. V bistvu sem bila fascinirana.Potrdil si to kar se mi je do sedaj le dozdevalo in sem zato vse skupaj potisnila na stranski tir in se s tem nisem preveč ubadala. (Kakšna povezava z asc. vodnar in 5 planetov+Smč v 8 hiši? ) Kar me včasih privede do tega da preveč intenzivno in globoko doživljam stvari.(Mogoče neptun con.MC?) Da sem kot spužva. Vse se me dotakne.

Že zdavnaj pa se probam otresti tega da bi pri svojem fantu iskala karkoli. (varnost, pričakovanja, navezanost)Odkar se probam tega znebit se počutim precej svobodno ampak tudi osamljeno,kar se doživljanja čustev tiče.Je pa res da težko najdem sorodno dušo.

Spomnim se še enih zelo intenzivnih sanj mogoče celo malo podobne tem, ki sem jih sanjala pred kakim letom: Kako se še z neko prijateljico spuščava po stopnicah neke ogromne grobnice, ki je bila čisto v črnem. Oblečeni sva bili v črno ogrinjalo kot kake iranske ženske( takratna uniforma) le da mogoče malo bolj seksi. Zanimiv je bil filing-vse je bilo domače, in počutila sem se kot en ženski vrač, kot da de je vse pod mojim nadzorom. Tud folk ki je sedel ob strani, kot v cerkvi, naju je tako gledal kot da sva na enih pomembnih položajih. Potem sva se približali krsti v kateri je ležal moj deda.(Mrtev je že kakih pet let )Občutki so bli spet nenavadni, (mogoče vzvišeni) Kot da je vse skupaj del nekega čudnega obreda smrti, ena formalnost-pa sploh ne tragična ampak le prehod. Veličasten občutek.Orgazmičen.

Kaj pa misliš o tem? Hvala

Nace - najlepsa ti hvala za zadnjic. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

V teh dneh sem sanjala spet nekaj hecnega.

Sanjalo se mi je, da sem dobila pismo, ki je potem postalo paket, poslal mi ga je Modrec, notri pa so bili tile taksni smajlcki s Foruma, samo da so bile prav taksne zares kuglice...

Recimo tale: http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gif, pa tale http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif, pa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif, pa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif...

Vsi so bili roznati, a taksne mehke okrogle manjse bunkice, ki so bile v tem pismu... v bistvu je bil paket.. hecno je bilo prijeti te majhne lustne zogice... :))))

Mehke, kot iz zelatine, a prijetne, in tako prijetno jih je bilo meckati po rokah... kot one kroglice kitajske, ki cingljajo.... samo manjse in mehke... take kot.... recimo.... kaj pa vem, skokice iz zelatine. :)))))

Marsa

Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In se:

Blizala sem se nekemu prepadu... kar vleklo me je tja - a brez custev, strahu - nekaksna NUJA...

Pred mano so nenadoma vzniknili eni moski... jaz sem bila osvetljena z nekaksnimi reflektorji (svetloba ni bila dnevna, soncna, ampak mocna kot soncna - fluorescentna skoraj), oni pa so tako bili v temi, senci...

Spet mi je v sanjah prislo na misel, kako to, da se jih nisem ustrasila, sla sem kar proti njim in sploh me ni motilo, da je to proti prepadu in torej direkt v prepad.

Se celo pomislila sem, kako so prisli kar naenkrat... izza.. od spodaj in naenkrat.. kar pojavili so se.. potem pa sem v sanjah pomislila - kul, kar grem, ocitno je nekaj "zadaj", "izza", "onstran"... ce so oni kar tako vzniknili, od nekje ze so, pa bom jaz tja letela - mimo njih nekako - med njimi, vmes...

Kot v igri "Kdo se boji crnega moza"....

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hodila sem mimo žive meje prepletene s samimi kačami..bilo jih je ogromno,druga pri drugi,iztegovale se svoje glave in bile so črne...nepoškodovana sem prišla mimo njih in jih gledala z varne razdalje.Zagledala sem svojega sina in mu kazala pot,da se izogne kačam...vedno sem pogledovala proti njim, bile so resnično nagnusne in nevarne....

kasneje sem se znašla v vodi,bila je bistra in plavala sem...za menoj pa neka črna žival,v sanjah sem jo imenovala rak,pojma pa nimam komu naj bi bila podobna...skoraj se je dotaknila moje noge ko sem brcnila in ostala je zadaj...to se je ponovilo večkrat...vendar živalca (črna) se mi je zdela bolj nadležna,kot nevarna.Kasneje sem se naveličala paziti nanjo .Ustavila sem se in jo pustila naprej....

Še sedaj pa me zmrazi, ko se spomnim na...kače.

sara

quote: čveka pravi:

hodila sem mimo žive meje prepletene s samimi kačami..bilo jih je ogromno,druga pri drugi,iztegovale se svoje glave in bile so črne...nepoškodovana sem prišla mimo njih in jih gledala z varne razdalje.Zagledala sem svojega sina in mu kazala pot,da se izogne kačam...vedno sem pogledovala proti njim, bile so resnično nagnusne in nevarne....

kasneje sem se znašla v vodi,bila je bistra in plavala sem...za menoj pa neka črna žival,v sanjah sem jo imenovala rak,pojma pa nimam komu naj bi bila podobna...skoraj se je dotaknila moje noge ko sem brcnila in ostala je zadaj...to se je ponovilo večkrat...vendar živalca (črna) se mi je zdela bolj nadležna,kot nevarna.Kasneje sem se naveličala paziti nanjo .Ustavila sem se in jo pustila naprej....

Še sedaj pa me zmrazi, ko se spomnim na...kače.

sara

Živijo. Sara.

Jaz vidim v teh kačjih glavah moški spolni ud- penis.

No,seveda nima en moški toliko kač.

Gre torej za tvoj pogled na moški svet.

Na nesposobnost moških, da se ti čustveno odprejo in spoznaš njihovo dušo, od kod jemljejo, ne pa, "da se nekaj gremo"...

Nisi edina s to težavo.

Dobra plat takih težav pa je, da odtehta tudi, če se poučiš o čustvovanju in doživljanju spolnosti pri moških, npr. v kakem forumu.

V svojih čustvih se dobro znajdež, plavala si. Voda je čista, veš kaj doživljaš in kaj čutiš.

A ko se prikrade moška energija, ti ne gre v račun, da išče tvoja stegna in točko med njima.

Kako more - ko pa je vednar tako lep čustveni svet in se da v njem uživati, čutiti pretok, energije.

Saj bi bila ti tudi za to - ampak tale moški naj bi najprej opazoval s teboj tvoj svet, potem pa si boš tudi ti zaželela telesnega stika.

Nekoč, ko si napolniš baterije tudi za nazaj.

NO, ne vem, koliko boš imela od tele razlage.

Čas bi bil, da bi začela potovati in RAZISKOVATI, SE UČITI O TEM.

Takole pa ene sanje in razlaga - no, morda ti bodo spodbuda.

Ko moški potuje od "uporabe pesnisa in iskanja luknje" naprej v čustveno deželo, postaja bolj in bolj kultiviran. Iz moškega se počasi spreminja v ČLoveka.

Iščeš stik z moško dušo.

Toda pri vseh vidiš enako.

Ja, Sara, pri moških je to mogoče opaziti.

Naj jim gleda iz oči pohotnost. Toda oči so samo oči - v dejanjih pa jih lahko vodiš. Iščeš prijateljstvo - ob tem pa se zaveš, da je v tebi strah, oz. izkušnja, ki ni pripeljala do tega, da bi izživela svoja čustva v dvoje.

Z učenjem in postopnim raziskovanjem ti bo uspelo.

Začni pa kar takoj. Se pravi s tistim, kar še ni seks. Je prijateljstvo ali celo šele pot do prijateljstva. In za to res ni potrebna posebna intimnost.

Nekaj minut časa in pripravljenost za pogovor. Z množico ljudi, moških in žensk. Boš videla - ko se bo začel led topiti, ne da bi sploh pomislila na seks. No, nekje v daljavi (časovno zelo relativno, lahko je komaj nekaj tednov, ali več let) - boš vedela, kaj se v tej temi - črnini skriva - in sodelovala s tistim v teh čudnih moških bitjih, kar ti bo všeč.

Vsi smo pripravljeni pokazati vse - le da nekateri pokažejo en del in do drugega sploh ne pridejo.

Eni pa raziskujejo in pokličejo na plano tisti del, ki ga v danem trentuku želijo. Potem pa včasih potujejo - zelo daleč, na poti pa se odkrivajo drugi deli in nekateri dajo občutek lepote, polnosti in lepih doživetij.

Nace

quote: Marsa pravi:

In se:

Blizala sem se nekemu prepadu... kar vleklo me je tja - a brez custev, strahu - nekaksna NUJA...

Pred mano so nenadoma vzniknili eni moski... jaz sem bila osvetljena z nekaksnimi reflektorji (svetloba ni bila dnevna, soncna, ampak mocna kot soncna - fluorescentna skoraj), oni pa so tako bili v temi, senci...

Spet mi je v sanjah prislo na misel, kako to, da se jih nisem ustrasila, sla sem kar proti njim in sploh me ni motilo, da je to proti prepadu in torej direkt v prepad.

Se celo pomislila sem, kako so prisli kar naenkrat... izza.. od spodaj in naenkrat.. kar pojavili so se.. potem pa sem v sanjah pomislila - kul, kar grem, ocitno je nekaj "zadaj", "izza", "onstran"... ce so oni kar tako vzniknili, od nekje ze so, pa bom jaz tja letela - mimo njih nekako - med njimi, vmes...

Kot v igri "Kdo se boji crnega moza"....

Marsa

Živijo, Marsa.

Čeprav vem, da mi boš ugovarjala - te spletna stran obremenjuje bolj kot si pričakovala.

Zdaj bi rada zdrsnila nazaj "pod svoje reflektorje", pa ti nekako ne znese.

Marsa, tvoj pohod na splet ni bil izlet. Žal. Bil je preusmeritev. Kar si menila, da ti bo dodatek, postaja središče.

Kot pišeš, gre za jang energijo. Se pravi za akcijo in ne za nekaj, kar bi ti naplavilo od zunaj in ko se rešiš, greš ven, iskat novih izzivov.

Si noter in veš s čim imaš težave? O tem sem ti enkrat že pisal:

da so ti ljudje tako zelo živi - pa vendar skoraj nobenega ne vidiš. Nobenih takih obveznosti ni med nami kot so med fizičnimi telesi, ko se nekje srečujemo, moramo spet hoditi kam, da se vidimo, začutimo, srečamo.

Tale energija tukaj je posebna.

In ti boš šla tja, kjer so ti ljudje.

To ne pomeni, da boš šla res tja, pač pa, da boš usmerila svoje moči v to.

Se pravi, da boš vzela ta svoj posel zares, če pa boš šla kam na izlet, pa boš šla tja, kjer si prej čutila svoje središče (slikanje, petje).

Ti pa predlagam, da tele stike malo opredmetiš.

Ne vem, zakaj nimaš prodaje. Npr. svoji plošč, grafik, koledarček se sicer da naročiti, vendar ni zelo izrazito - in zakaj se ne povežeš s par prijatelji in jim reklamiraš npr. knjige ali druge izdelke.

Malce razširi tole svoje sodelovanje, da bo bolj predmetno.

Sicer padaš v črno luknjo. Ne zares - pač pa v možganih imamo takole: stik, začutiš, potem se moraš enkrat še "dotakniti". Možgani pa so prav tako zadovoljni, če se dotakneš simbola, podobe - se pravi pakiraš predmete, ki jih potem pošlješ po pošti - za določeno osebo ali naročnike.

Sicer boš začela plavati in boš iskala - kje se noge dotikajo tal.

Če lahko ves mesec gledamo reklamo za DRnovška, lahko tudi gledamo reklamo za tebe, kajne...

Ali za tvoje prijatelje...

Saj se vsak sam odloči, kaj bo naročil, če bo. Gre za to, da se energije vrtijo.

Joj, ne bodi huda, no.

Hočem biti samo nazoren.

Da plavaš.

Kot ko se zaljubiš v ime in priimek - podzavestno pa pričakuješ, da se bo nekoč pojavilo tudi telo tiste osebe in boš lahko tipala še kaj več.

No, da ne govorim o tem, da se tudi zaljbuljamo takole v vrstice in stavke - s tem dvigujemo in obračamo svojo energijo, ki jo čez čas, ko se "naveličamo", "ker nič ni" - usmerimo drugam. Ker energija teče, smo v končem bolj sposobni.

No, ja, zdaj sem šele naložil.

Torej misli - o snovnih temeljih - kot dodatek in ne toliko o tem, kako boš takoj ko boš lahko zbežala v tisto, kar si nekoč počela.

Menda si malce preveč noter - moški - privlačijo ženske, zato tudi ta stvar kaže premočno privlačnost, zato je bolje, da dodaš nove nivoje (ne le vsebine) - namesto, da skušaš zbežati, "kolikor boš le lahko in takoj, ko boš lahko".

Ali reciva - več moških je - zato lahko vzpostviš več vezi navzven s to svojo spletno stranjo.

No, malce v razmislek pa ne jemlji hudo zares, velja!?

Saj veš, da te imamo radi in da se imamo radi med seboj na tej strani.

Nace

quote: Marsa pravi:

Nace - najlepsa ti hvala za zadnjic. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

V teh dneh sem sanjala spet nekaj hecnega.

Sanjalo se mi je, da sem dobila pismo, ki je potem postalo paket, poslal mi ga je Modrec, notri pa so bili tile taksni smajlcki s Foruma, samo da so bile prav taksne zares kuglice...

Recimo tale: http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gif, pa tale http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif, pa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_clown.gif, pa http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif...

Vsi so bili roznati, a taksne mehke okrogle manjse bunkice, ki so bile v tem pismu... v bistvu je bil paket.. hecno je bilo prijeti te majhne lustne zogice... :))))

Mehke, kot iz zelatine, a prijetne, in tako prijetno jih je bilo meckati po rokah... kot one kroglice kitajske, ki cingljajo.... samo manjse in mehke... take kot.... recimo.... kaj pa vem, skokice iz zelatine. :)))))

Marsa

Marsica, jaz vidim v temlem spletno stran in odpiranje tvoje srčne čakre - roza barva.

Mislim, da gre za to, da si deležna velikega pretoka energije, naklonjenosti.

Vse življenje se nekaj boriš in dokazuješ. Za svoj obstoj in sprejetost.

Zdaj so se ti začele energije obračati.

To, kar je tukaj le "barva na papirju" postane zato tridimenzionalno, otipaš lahko, mehko je, nežno.

Ni več projekcija, je škatla - se pravi - postane telo - protor, v katerem se to dogaja, kar to oblikuje.

Jaz menim, da je tale škatla tvoj prsni koš, ki prevaja več energije. Reciva, da se ti ni treba vsak trenutek dokazovati, da dobiš ljubezen, da dobiš potrditev.

Pač pa daš energijo na vrtiljak, drugi dajo energijo na vrtiljak in tudi, kadar nič ne delaš in si ne zaslužiš, energija kroži in ti si deležna sprejemanja - dajanja.

Si v toku.

In začutiš se z druge plati: doživiš vrednost po sebi.

nič ti ni treba narediti, nekoga spodbujati, da te opazi.

Tvoja energija ostaja, pretekli stavki ostanejo napisani - zato dobivaš in prejemaš. In čutiš svojo lastno vrednost, čutiš se v toku tudi v času, ko bi nekoč že pomislila, da si od celega sveta pozabljena, če ne boš spet naredila nekaj odmevnega.

Končno lahko začneš delati iz srca - ne pa zato, da boš povečala pretok energije.

Če povem drugače, slutim, da se boš našla v svojem življenjskem projetku.

Medtem ko si doslej nekako ustvarjala na zunaj - iz sebe sicer ampak si hotela "učinke" v zunanjem svetu, boš zdaj bolj prelivala energijo v ta svet, v produkte in v odnose in boš del kolesja - tvoja vrednost in samopodoba - pa bosta konstantni - na nekem nivoju.

Začutila boš valovanje - enkrat si malo više an tem valu drugič niže - nikoli pa ne padeš v paniko, saj veš, da te dviguje in se spuščaš, da je to večni proces, včasih je treba dajati, ker nosiš preveč, drugič pa potrpežljivo vztrajati, da se spet "nateče". Ampak občutek o lastni vrednosti ostane.

To je moje trenutno videnje tega.

Lahko se pa kaj spremeni - le dopusti si sanjati - vsak človek ima trenutek v življenju, ko prihaja v središče svojih energij - ki ga potem nekako označujejo in zaznamujejo (v očeh drugih).

Imej se lepo in uživaj dan.

Nace

quote: nana pravi:

Nace, res ti hvala ti za tole razlago. V bistvu sem bila fascinirana.Potrdil si to kar se mi je do sedaj le dozdevalo in sem zato vse skupaj potisnila na stranski tir in se s tem nisem preveč ubadala. (Kakšna povezava z asc. vodnar in 5 planetov+Smč v 8 hiši? ) Kar me včasih privede do tega da preveč intenzivno in globoko doživljam stvari.(Mogoče neptun con.MC?) Da sem kot spužva. Vse se me dotakne.

Že zdavnaj pa se probam otresti tega da bi pri svojem fantu iskala karkoli. (varnost, pričakovanja, navezanost)Odkar se probam tega znebit se počutim precej svobodno ampak tudi osamljeno,kar se doživljanja čustev tiče.Je pa res da težko najdem sorodno dušo.

Spomnim se še enih zelo intenzivnih sanj mogoče celo malo podobne tem, ki sem jih sanjala pred kakim letom: Kako se še z neko prijateljico spuščava po stopnicah neke ogromne grobnice, ki je bila čisto v črnem. Oblečeni sva bili v črno ogrinjalo kot kake iranske ženske( takratna uniforma) le da mogoče malo bolj seksi. Zanimiv je bil filing-vse je bilo domače, in počutila sem se kot en ženski vrač, kot da de je vse pod mojim nadzorom. Tud folk ki je sedel ob strani, kot v cerkvi, naju je tako gledal kot da sva na enih pomembnih položajih. Potem sva se približali krsti v kateri je ležal moj deda.(Mrtev je že kakih pet let )Občutki so bli spet nenavadni, (mogoče vzvišeni) Kot da je vse skupaj del nekega čudnega obreda smrti, ena formalnost-pa sploh ne tragična ampak le prehod. Veličasten občutek.Orgazmičen.

Kaj pa misliš o tem? Hvala

Tele sanje so ti pokazale zavedanje svoje ženske energije in moči, ki jo ima ženska na moškega.

Zelo lepo si sanjala:

moški obmiruje in gleda - od ženskih namigov je potem odvisno, kaj bo počel...

Še vedno je tako, da ženska kot samica obnori moškega kot samca.

To, da sta bili s prijateljico v celi obleki, kaže na to, - da si ta učinek opazovala - kot s svojo pojavnostjo - ne v intimnem druženju.

Tukaj imate ženske zares moč.

Ko hočeš oceniti svojo vrednost-moč-> opazuj odziv pri moškem. Kajti ženska o sebi ne čuti tistega, kar čuti moški ob pogledu nanjo in doživljanju nje. V moškem se namreč prebujajo občutki, ki so že v moškem - četudi vsak telebanski moški misli, da mu ženska daje tisto moč in energijo.

Ne daje mu je ampak se mu ob njej prebuja.

Potem pa zna moški igro obrniti sebi v prid - pri tem pa oba izbubita.

Namreč: skoncentrira se ves na goli seks, kjer ima menda moški "več pokazati, večje orodje".

Seveda - pri ženski je skrito.

Maternica je večja kot mošnja pri moškem, pa je skrita. Jajčnika sta primerljiva s testisti - modama v mošnji - pa sta skrita.

Spolni ud je pri moškem res večji in daljši - ampak tudi ženska ima ščegetavčke, ki je popolnoma enako zgrajen (le da ne poteka sečnica skozenj, ampak pod njim). Ima vagino, brez katere penis ne doseže polnih užitkov - površina na površino - v resnici se moški samo skuša znebiti svoje manjvrednosti - ker pri žaru, ki ga oddaja ženska, recimo, ko sta oba oblečena, je moški siromašnejši.

No, ta učinek na moškega si ti opazovala in bila si zelo vznesena, ko si potovala v globino svoje duše.

No, govoriš potem o prehodu.

Jaz pa sem ti omenil nadaljevanje.

Tragika moško-ženskih odnosov je v tem, da moramo vedno obdržati rahlo razdaljo - oz. se vračati po bližnjem srečanju na določeno razdaljo, da ostaja skrivnostnost.

Sicer, kot sem omenil, "kar se vidi, si podredimo, kar pa se ne vidi, pa ne jemljemo v obzir".

Potem pride do nepoštene igre.

Ali če povem drugače:

Del spolnega odnosa je tudi energija, ki se pojavi pred tem in občutki, ki se porajajo v drugem ob pogledu ali doživljanju prvega.

Vsakič, ko stopiš na določeno razdaljo pri moškem - boš imela moč kot en mali vrač.

Ko boš dovolila, bosta bliže in bliže - ko boš ocenila, da tudi "temperatura" temu primerno narašča in se telo temu primerno prilagaja. Do moškega moraš biti jasna v "ukazih" - četudi gre za namig - moški upošteva sugestijo - če je jasna in nedvoumna: malce še počakaj, dovoliva si še tole, če si za to...

Pa tako, da je ta moški potem tudi na nek način nagrajen - nagrado spet doživi v sebi, a mislil bo, da mu jo je podarila ženska.

To moč lahko torej pošteno uporabljaš, tako da oba dobita in doživita več.

No, do neke stopnje - potem pa se prepustiš in plavaš ali oplavaš med oblačke in se v dežju vrneš na zemljo - v realnost. Ker si vse prej premislila in tlakovala pot. Morda vsakič posebej - dokler obema ne pride v navado in iznajdljivost poskrbi za variacije - različice - ne da bi moški po svoji težnji po bližnjicah pomembne korake "izpuščal", preskakoval na poti do "cilja".

HOja po stopnicah je poseben užitek - in čez čas se ne sprašuješ več (kot moški), zakaj so te stopnice tako potrebe. Preprosto so.

P.S.: Upam, da bo zdaj tvoja osma hiša dobila svojo hrano za žvečenje.

Vodnar pa ti omogoča, da se vsega tega zavedaš - in vodiš do določene stopnje. Iz vsakega žrebca se da narediti kultiviranega moškega. Po korakih na stopnicah. Le da za enega se boš potrudila, za kogarkoli pa ne, hm? Uživaj in hvala za tako lep odziv.

Nace

quote:

Živijo, Marsa.

Čeprav vem, da mi boš ugovarjala - te spletna stran obremenjuje bolj kot si pričakovala.

Zdaj bi rada zdrsnila nazaj "pod svoje reflektorje", pa ti nekako ne znese.

Marsa, tvoj pohod na splet ni bil izlet. Žal. Bil je preusmeritev. Kar si menila, da ti bo dodatek, postaja središče.

Kot pišeš, gre za jang energijo. Se pravi za akcijo in ne za nekaj, kar bi ti naplavilo od zunaj in ko se rešiš, greš ven, iskat novih izzivov.

Si noter in veš s čim imaš težave? O tem sem ti enkrat že pisal:

da so ti ljudje tako zelo živi - pa vendar skoraj nobenega ne vidiš. Nobenih takih obveznosti ni med nami kot so med fizičnimi telesi, ko se nekje srečujemo, moramo spet hoditi kam, da se vidimo, začutimo, srečamo.

Tale energija tukaj je posebna.

In ti boš šla tja, kjer so ti ljudje.

To ne pomeni, da boš šla res tja, pač pa, da boš usmerila svoje moči v to.

Se pravi, da boš vzela ta svoj posel zares, če pa boš šla kam na izlet, pa boš šla tja, kjer si prej čutila svoje središče (slikanje, petje).

Ti pa predlagam, da tele stike malo opredmetiš.

Ne vem, zakaj nimaš prodaje. Npr. svoji plošč, grafik, koledarček se sicer da naročiti, vendar ni zelo izrazito - in zakaj se ne povežeš s par prijatelji in jim reklamiraš npr. knjige ali druge izdelke.

Malce razširi tole svoje sodelovanje, da bo bolj predmetno.

Sicer padaš v črno luknjo. Ne zares - pač pa v možganih imamo takole: stik, začutiš, potem se moraš enkrat še "dotakniti". Možgani pa so prav tako zadovoljni, če se dotakneš simbola, podobe - se pravi pakiraš predmete, ki jih potem pošlješ po pošti - za določeno osebo ali naročnike.

Sicer boš začela plavati in boš iskala - kje se noge dotikajo tal.

Če lahko ves mesec gledamo reklamo za DRnovška, lahko tudi gledamo reklamo za tebe, kajne...

Ali za tvoje prijatelje...

Saj se vsak sam odloči, kaj bo naročil, če bo. Gre za to, da se energije vrtijo.

Joj, ne bodi huda, no.

Hočem biti samo nazoren.

Da plavaš.

Kot ko se zaljubiš v ime in priimek - podzavestno pa pričakuješ, da se bo nekoč pojavilo tudi telo tiste osebe in boš lahko tipala še kaj več.

No, da ne govorim o tem, da se tudi zaljbuljamo takole v vrstice in stavke - s tem dvigujemo in obračamo svojo energijo, ki jo čez čas, ko se "naveličamo", "ker nič ni" - usmerimo drugam. Ker energija teče, smo v končem bolj sposobni.

No, ja, zdaj sem šele naložil.

Torej misli - o snovnih temeljih - kot dodatek in ne toliko o tem, kako boš takoj ko boš lahko zbežala v tisto, kar si nekoč počela.

Menda si malce preveč noter - moški - privlačijo ženske, zato tudi ta stvar kaže premočno privlačnost, zato je bolje, da dodaš nove nivoje (ne le vsebine) - namesto, da skušaš zbežati, "kolikor boš le lahko in takoj, ko boš lahko".

Ali reciva - več moških je - zato lahko vzpostviš več vezi navzven s to svojo spletno stranjo.

No, malce v razmislek pa ne jemlji hudo zares, velja!?

Saj veš, da te imamo radi in da se imamo radi med seboj na tej strani.

Nace

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif

:: What use is a belief if you have no faith in it? ::

Hvala, Nace!

Vse mi postaja s tvojo razlago vse bolj jasno.

Hvala Ti!

Prvi reply

13 mi je vse povedala,sedaj, v bistvu, je bila o moja prelomnica v mojem življenju, ko sem se resnično, prav imaš, začela zavedati svojega »strahu«, pred samo seboj. Nekaj se je meni spremenilo, kar je vplivalo NA mene in še vpliva-sanje le imajo neko vrednost, kanje.

Iščem se v svetu ENAKIH-meni, da to bo to. In mesta nikakor ne zmorem najti-KJE SE USTALITI. Komu. Življenje si prirejam sebi v PRID-seveda, a prepričana,da moram ITI naprej-čimpreje tem bolje. In prav imaš v pogledu, ljubezen v duhu je pri meni prva, mesena pa skoraj NA TLEH…pa saj zmorem in čutim vse, kar je potrebno… Vendar.. JAZ! Nisem zaprta v tej smeri

Joj, Hvala Ti Iz Srca za tole razlago, lahko ali v Bistvu - mogla BOM NAREDITI SPREMEBO v tej smeri…

Drugi reply

V povprečju sem v sebi, aha, Veže me otroštvo-njegova bolečina, zato si ne želim izstopati, ker se bojim, izgubiti TEGA OTROKA. Pa saj ni tako hudo. Sanje mi pomagajo,

In sploh, ko jih ti razložiš, dobijo globok pomen v vsem

Hvala Ti, Nace

Lahko najdem prave smernice, da GREM NAPREJ in delujem

Vse je na meni, mojem telesu, Boji se bližine, da, ne bi zmoglo ali nekaj pokazalo, ko ima v sebi dovolj

Te bližine-partnerske…

Hrepenenje je v meni po IDEALU in sanje, seveda mi dajejo vedeti- NAREDI TO in PREPUSTI SE, saj boš spoznala lahko še več…več kar imaš v SEBI

Resnično sem zastala ob nekem določenem delu v svojem življenju, pa si tega ne upam priznati, zato je bolečina še toliko večja in bo minila seveda bo… mora…zmorem

Sedaj mi je vse ŠE BOLJ JASNO

In na moč bi SI ŽELELA TI DVE POLOVICI ZDRUŽITI

Hvala Ti, Nace

In za nasvet in povzetek. HVALA

Pravi je in daješ mi vedeti, DA ME NEKAKO VIDIŠ … hmmm?

Hec…

Tisto o VEČNEM HREPENENJU… Znam si dovoliti, da ne BO TAKO in tudi spremeniti del v svojem življenju, v tej smeri

Nace…

Hvala!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Objemček in veliko Sonca v tvojem Življenju.

Hvala, ker mi/nam STOJIŠ OB STRANI![/blue]

lp

Star12

Simona-simsi

Nace,hvala za razsvetlitev.

Sedaj ko prebiram tvojo razlago ......morda se malce poigravam z moškim svetom in, ko imam nekoga"dovolj" ga,preprosto,pustim,da odide....upam,da sem si prav interpretirala in če je to res...grooooza...sej taka pa ja nisem :))

Ampak tiste kače...da bi bilo to to ...

Bom še razmislila :)

Hvala

Lep pozdrav

sara

Nace,

svoje sanje sem opisala še pod Sporočilnost sanj 4. Sedaj vidim, da ko si odgovarjal od spredaj navzad, nisi prišel do njih. Bom jih kopirala semle še enkrat, ok, pa če mi lahk kaj poveš, hvala:

Nace, vidim, da si pravi mojster v tolmačenju sanj in da to delaš z dušo.

Dolgo nisem sanjala, kar bi si zapomnila.

To noč sem sanjala, kot da se sodelovala v nekem filmu, kot, da se vse skupaj ne dogaja v resnici. Naenkrat je šlo za res. Znašla sem se v enem avtu, ki ga je vozil moški. Poleg mene je bila še ena ženska. V avtu so bila tri trupla. Ta tip je rekel, da gremo v nek gozd, kjer bo trupla zakopal.

Prišli smo v temačen goz, do neke koče.

V prtljažniku so bili tej trije mrtveci.

Sanje so bile zmedene.

Menjavali so se ljudje.

Nekaj časa sem bila zunaj in opazila, da je ta gozd namenjen prav nečistim opravilom. Pred mano je stal tip, ki je moral oddati neko orožje, pa, kot da ga jaz ne vidim, čeprav sem praktično stala pred njim, je spravil v hlače eno pištolo. Daleč stran je bilo v tem temačnem gozdu še nekaj ljudi, vsak s svojo skrivnostjo in nečednim opravilom.

Potem sem šla v kočo. En moj prijatelj se je kar naenkrat pojavil in se delal, kot da je on vodja te akcije.

Tko, zmedeno v glavnem.

Trupel nismo pokopali. S to žensko, ki je bila zraven, sva hoteli zbežati in ne sodelovati v tej zadevi.

quote: FURIA pravi:

Nace,

svoje sanje sem opisala še pod Sporočilnost sanj 4. Sedaj vidim, da ko si odgovarjal od spredaj navzad, nisi prišel do njih. Bom jih kopirala semle še enkrat, ok, pa če mi lahk kaj poveš, hvala:

Nace, vidim, da si pravi mojster v tolmačenju sanj in da to delaš z dušo.

Dolgo nisem sanjala, kar bi si zapomnila.

To noč sem sanjala, kot da se sodelovala v nekem filmu, kot, da se vse skupaj ne dogaja v resnici. Naenkrat je šlo za res. Znašla sem se v enem avtu, ki ga je vozil moški. Poleg mene je bila še ena ženska. V avtu so bila tri trupla. Ta tip je rekel, da gremo v nek gozd, kjer bo trupla zakopal.

Prišli smo v temačen goz, do neke koče.

V prtljažniku so bili tej trije mrtveci.

Sanje so bile zmedene.

Menjavali so se ljudje.

Nekaj časa sem bila zunaj in opazila, da je ta gozd namenjen prav nečistim opravilom. Pred mano je stal tip, ki je moral oddati neko orožje, pa, kot da ga jaz ne vidim, čeprav sem praktično stala pred njim, je spravil v hlače eno pištolo. Daleč stran je bilo v tem temačnem gozdu še nekaj ljudi, vsak s svojo skrivnostjo in nečednim opravilom.

Potem sem šla v kočo. En moj prijatelj se je kar naenkrat pojavil in se delal, kot da je on vodja te akcije.

Tko, zmedeno v glavnem.

Trupel nismo pokopali. S to žensko, ki je bila zraven, sva hoteli zbežati in ne sodelovati v tej zadevi.

Furia, živijo.

Res, dobro si ugotovila. Nisem prišel do tvojega posta in nisem opazil, da je ostal neodgovorjen.

Bova pa zdaj.

Mislim, da si izbrala dober kontekst - ko sem prejle naložil Čveki ob sanjah...

Nekaj mi je zelo podobno:

prehod iz "mladostnega igranja" ali sanjavosti v realne odnose z moškimi ni potekal tako lepo, kot bi lahko.

Morda moraš to podoživeti - večkrat, dokler ne bo "šlo skozi in dovolj daleč, da boš zadovoljna". Vsekakor nasvet Čveki o spoznavnju in raziskovanju velja tudi tebi.

Moški vozi avto, ti pa si potnica.

Morda je tole vzorec tvojega očeta. In še ena ženska, mati.

Tukaj dobimo prve vtise o odnosu med moškimi in ženskami.

S tem, da je težava v tem, da tedaj, ko se otrok tega že zaveda, tipični moški že igra neko dvojno igro in beži iz ženinega/materinega objema.

Ali ga celo že ni več in vozi svojo pot.

Tale trupla - predstavlajo eno prtljago, ki jo nosiš s seboj. Rada bi se je iznebila.

Teoretično bi lahko šlo za splave, ki še hodijo za teboj. Bolj verjetno pa je, da gre za tri stvari, ki bi jih rada pustila za sabo.

Najbrž gre - posebej če so trupla moška, kar je verjetno v taki zgodbi, da bi rada pustila za sabo neke svoje poteze, reciva, da si preveč močna v odnosu, da se ne prepuščaš, ali pa delaš morda kake "napake". Ko gledaš nazaj. Recimo, da se te moški bojijo. Ali pa srečuješ take, kjer se "moraš boriti". Pač zaradi stopnje in nivoja ljudi, ki jih srečuješ. Morda si "taka že po naravi" pa nisi imela zaledja in zaupanja, da bi svoji čvrsti drži dodala še blago in nežno plat - kot dopolnitev in za ravnovesje.

Srečanje z naravo - gozdom. Koča. TAm bi morali odložiti mrtvece.

Tvoja narava bi se rada znebila dediščine, ki si jo prinesla od staršev.

Nekako v upanju: ko bom gradila svoje odnose, bom znala, hotela...

Potem si se znašla v svetu, ki nima ustaljenih pravil - mladostniki najbrž ali pa nejasni odnosi, ko fantje zapeljujejo ženske in jim gre za lovorike. Karkoli, bistvo je v tem, da si si želela odvreči prtljago, pa je vendarle ostajala tam s teboj, kjer bi se je morala znebiti.

Gozd- narava - svet, v katerega si stopila, ki naj bi bil do tebe prijazen za razliko morda od omejevanja ali razdvojenosti starševskega sveta - pa je vendar pol nejasnosti, nedogovorjenih obnašanj, lahko bi veljala bolj čvrsta pravila.

Saj vidiš - tam, kjer so pravila, je vedno "bolj pošteno" kot tam, kjer lahko nekdo kar pride in "si vzame zase in se ne briga, če se drugi pri tem čuti izigran".

Ena taka situacija brez pravil - divji zahod. Kar je še vedno in ti telebani še vedno ne vedo kaj delajo, ko seksajo. Ne vedo niti kako je zgrajeno telo v tem delu niti kaj potrebuje in pričakuje psiha.

In tisti ki odkrijejo zelo redko prenesejo dobro znanje naprej. Praviloma se nova generacija spet uči sama - in praviloma spet pušča rane ali vsaj ne zdravi, tam, kjer bi lahko.

Velja divji zakon: kar delajo vsi, je dobro.

Kar zavede in človek ne opravi priprav in prehoda.

Kar pa je dobro pa je to - da se to da kadarkoli nadoknaditi.

Tako da boš videla - prej ali slej bo ta prtljaga odpadla - kot bi mrtvece po pravilih pokopali - v tvojih sanjah.

Proces se je že začel - zdaj je le še vprašanje časa.

Ena najbolj zavajajočih pravil je - da se ni treba učiti in ni treba pripravljati za vsako srečanje posebej, na vsako zvezo in odnos. Spontanost je lahko lepa - vendar potem, ko imaš kondom v roki in ko veš, kaj se bo dogajalo.

Ali če povem drugače: potem, ko prepoznaš v sebi pričakovanja in OPAZUJEŠ - SE TOREJ UČIŠ, V ČEM ODSTOPA REALNOST OD TEGA - in iščeš način, kako uskladiti pričakovanje in kako dobiti tisto, kar si želiš. Kaj je na voljo in kaj od tega vzeti, kje, kako, kdaj.

Že res, da moramo slediti naključjem, a IZBIRAMO VENDARLE ZAVESTNO. To pa za nami pušča sled izkušenj - ki kažejo svetlo ali temno nebo v naših glavah in duši. Nam ne puščajo škode - da gremo le naprej in se gradimo.

Tip s pištolo - fant, ki se dela, da "bo nežen in prijazen", v resnici pa misli le na to, kako bo "uporabil svoje orodje v hlačah".

Kar se izkaže, saj je - tip, ki si ga sanjala se je najbrž nekoč zares pojavil - morda ne ta ampak podoben - teoretično bi lahko šlo tudi za tvojega očeta, ki ni mogel pred tabo skriti odnosa do matere - izkoristim jo in grem - no, ja - v glavnem: tip ne more tega zakriti.KO BI LAHKO TVOJA PRTLJAGA ODPADLA IN BI TI ODKRIVALA NOV SVET, JE TIP MISLIL LE NASE.

In taki "so vsi, ki jih srečuješ".

Zato ne bo odveč neka "stretegija". Opazuj in spoznavaj - pa delaj selekcijo z namenom - da boš ODKRIVALA in da boš vedela več, tvegala pa manj - v naslednjem odnosu ali poizvedovanju o tem.

Šla si v kočo: zavetje. Najbrž gre za spolni odnos. Lahko pa tudi za partnerstvo, kar je še verjetneje. Nekdo se je postavil v vlogo, da je tvoj fant, ti pa si mu verjela, da ve, kakšno vlogo igra.

Mu zaupala, da bo znal TUDI TEBE PRIPELJATI NA VIŠJI NIVO, TE OČISTITI.

A praviš, da "se je delal, da je vodja".

Z žensko sta zbežali.

Nekako se mi zdi, da je to tvoja mati.

DA se je tudi umikala - in NI REŠILA TEGA ODNOSA MOŠKI VZAME ŽENSKA DA ALI PA NE DA.

Ta da rešitev vidim v tem - da se naučiš obnašanja, seveda po drobnih korakih in drobnih uspehih - ko boš iz moškega da ne rečem izsilila oz. izvabila tisto, kar ti bo odkrivalo obzorje moškega.

Menim pa, da gre za to, da SPOZNAVAŠ SVOJE TELO; DA ODKRIVAŠ SVOJE REAKCIJE IN JIH PILIŠ. - da dobiš dobro povratno informacijo in najdeš del sebe, kako boš bolje vplivala na moškega, drugega človeka, na odnos.

Jaz kot tehtnica seveda menimm, da se da ob tistem, kar že je, toliko dodajati in iskati, da živiš tako tisto, kar ti je blizu kot tisto, kar je še potrebno.

Do zadovoljstva in gradnje in učenja.

Deluje pa tudi "pravilna izbira in selekcija".

Ali kot je danes moderno govoriti:

od vsakega naključja, ki pade tukaj noter - se pravi iz vsakega odnosa ki nekaj v tej zvezi obeta, skušaš odnosti nekaj s predpostavko:

tole srečanje je bilo namenjeno, da sem se naučila, se zavedla, razrešila TOLE IN TOLE.

Potem pride drugo - ali druga situacija in si rečeš: v tem sem spoznala, dobila spodbudo, odkrila TOLE IN TOLE.

Tako se gradim in rastem.

Želim ti lepo noč - in prepričan sem, Furija, da ti bodo nove sanje odkrile nekaj več - zdaj, ko sva načela lupinico.

Nace

Hvala, Star12 za tvoj komentar.

Lepo ti gre - NAPREDUJEŠ in to je tok življenja. Bo bo, seveda bo...

Free - no, podal si pač eno pripombo - življenje večplastno.

Včasih nam kdo govori: ena sama resnica - samo to resnico glejte.

Čez nekaj časa ugotoviš - da je ta resnica on sam, ki to razglaša.

Bolj praktično je, da gledamo predmet z več strani in v več dimenzijah nekaj premaknemo, opazujemo, se učimo.

Čveka, tudi tebi hvala za odziv.

quote: čveka pravi:

Nace,hvala za razsvetlitev.

Sedaj ko prebiram tvojo razlago ......morda se malce poigravam z moškim svetom in, ko imam nekoga"dovolj" ga,preprosto,pustim,da odide....upam,da sem si prav interpretirala in če je to res...grooooza...sej taka pa ja nisem :))

Ampak tiste kače...da bi bilo to to ...

Bom še razmislila :)

Hvala

Lep pozdrav

sara

Jaz bi rekel, Sara, da tam, "kjer pustiš, da odidejo" - je ta meja iz samih "kač", ki so črne. In tam boš odkrivala, se učila in našla - veš, v resnici se nimaš česa bati.

Res pa je, da moraš ugotoviti - kako že pravijo - navodila za uporabo...

Malce lahko pogledaš v knjižnici - za kako nazorno shemo, malce preko pogovorov. Pa ne za božjo voljo vse pričakovati od enega človeka - zvestoba in želja po učenju ne gresta vedno skupaj.

Hočem reči - o tistem, kar moraš vedeti v partnerstvu se lahko učiš od različnih virov - več jih bo, bolj kvalitetno bo znanje in spoznanja.

Lepo večer in lepe sanje. Bodo že sanje pokazale - ali imamo prav ali bodo ostale pri tem, kar so - ali bodo pokazale naslednjo sliko.

Nace

"Ceprav vem, da mi bos ugovarjala"... :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Evo, Nace - ne bom ti. Dobro si povedal. Nimam v bistvu kaj dodati... (a seveda pa bom ;)

Moski, jang... ampak ne zdi pa se mi spet, da bi me to spet tako zelo obremenjevalo.... saj uzivam v tem, meni se je nekako vsec obremenjevati s stvarmi, ki jih pocnem.

Je pa res, da mi zmanjkuje casa (in tudi energije, ob 1h ali 2h, ko vse koncam, vstajam pa ob 7h, se mi res redko da se risat etc)..

Bannerji... na te nimava (vec) toliko vpliva, ker sva podpisala pogodbo in sva tako del oglasevalske mreze, ki v bistvu "diktira", kaj bo gor.

Veliko se "obraca" tudi tako, da se ne vidi - kot Koledarcek, ki se sele pripravlja in se ni izsel, tako ga nisva se ponujala vidno, pac pa v ozadju pedenava in ko bo zrelo, bova dala na vrh...

Tako sva tudi podpisala pogodbo z Moneto in bos zdaj lahko LK kupil prek gsm-a.

Tako je sele zdaj cas zrel za taksna sodelovanja, kot omenjas...

Drazbo imam prav tako v nacrtu dodati - a ne stignem.... vsakodnevno delo tule mi res vzame vecino casa in energy.

Imam pa neko "strategijo" v zivljenju, da se mi ne da posiljevati dogodkov in skusam plavati karseda s tokom in tako cakam (zraven pa po svoje prckam in pomagam temu dodatno) da bo cas zrel in trenutek pravi.

Vis, tu pa sem riba. :)

Joj, HVALA, Nace.. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Ampak me pa ze prav dobro poznas, tocno ves, da ne maram nasvetov prevec in to... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif

Marsa

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...