Skoči na vsebino

Društvo za samopomoč-kje in kam

Recommended Posts

Tole temo odpiram ker imam eno sorodnico ki ima probleme (socialna fobija,živčnost, itd) pa me zanima če poznate kaka fajn društva, ki se ukvarjaj terapevtsko z tem področjem-se pravi v smeri učenja normalnega življenja v odraščajoči dobi-čiščenje blokad-pa ne mi prosim omenjat šamanizma x:o)x .Sorodnica je stara 25 let in je iz gorenjskega konca.

Vsak nasvet bi bil dobrodošel, sploh od ljudi ki imajo osebne izkušnje bodisi sami bodisi od znancev,familje,itd

Do sedaj sem naletu le na društvo DAM- http://www.nebojse.si

Tenkju vsem ki boste pisali x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Indy, pozdravljena!

Sama sem imela podobne izkušnje kot jih opisuješ zgoraj. Pot sta mi prikrižali dve zelo prijetni mladi osebi z obilo znanja (Katja in Igor), ki imata svoj studio (Hiša sreče) v Mariboru. Sama sem bila zelo zadovoljna in sedaj plujem naprej z razširjenimi krili :) . Veliko sem delala sama na sebi, s pomočjo številnih tehnik in vaj, ki sta mi ji podala. Glede na to, da je tvoja sorodnica iz gorenjskih koncev, bo verjetno nastal problem, saj je Maribor relativno daleč, a je vsaj poletje in morda si bo tvoja sorodnica lahko vzela nekaj časa in "skočila" na štajerske konce.

Priporočam, da si tvoja sorodnica vsaj ogleda njuno spletno stran http://www.hisa-srece.com/ .

V upanju, da sem ti pomagala, te lepo pozdravljam!

x:Dx x:Dx x:Dx

Hvala za pomoč, amapak ona bi rabila "strokovno" pomoč ne ezoterike.

Enostavno bi potreboval neko društvo ki ni znotraj nobenih "branž" ali celo kakega fajnega "človeškega" psihoterapevta.

Me razumete :8):

x:Dx x:Dx x:Dx

Hvala za pomoč, amapak ona bi rabila "strokovno" pomoč ne ezoterike.

Enostavno bi potreboval neko društvo ki ni znotraj nobenih "branž" ali celo kakega fajnega "človeškega" psihoterapevta.

Me razumete :8):

dr. Andrej Perko. Je iz Kamnika, ima (no, vsaj imel je) več skupin za samopomoč, ena je nazadnje delovala v Šk. Loki. Je Rugljev učenec, ima dobre rezultate, v kolikor ga seveda sprejmeš za avtoriteto; obeta se trdo delo, veliko teka, telovadbe, izobraževanja, obiskovanja kulturnih dogodkov.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

dr. Andrej Perko. Je iz Kamnika, ima (no, vsaj imel je) več skupin za samopomoč, ena je nazadnje delovala v Šk. Loki. Je Rugljev učenec, ima dobre rezultate, v kolikor ga seveda sprejmeš za avtoriteto; obeta se trdo delo, veliko teka, telovadbe, izobraževanja, obiskovanja kulturnih dogodkov.

Poznam Rugljevo doktrino.Mam doma njegovo knjigo Pot samouresničevanja x:Dx Mejčkeno preveč ekstremna pot če mene prašaš.Perko je ubistvu edini pravi naslednik Ruglja in baje ni tako "zajeban".

Bo tut mogoče varjanta za ponucat v skrajnem primeru :palec:

Indy, Krog v Kranju

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Mislim da bo tale zadeva poleg društva DAM najbljša x:)x

Evo že vrtim telefon

Tnx Butel :palec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...