Melly 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 Pozdravljeni, V našem naselju sem pred enim od blokov zasledila prekrasno grmovnico. Nekaj sem že googlala pa je ne najdem, zato prilagam sliko. Če jo poznate bi bila zelo hvaležna za ime grmovnice. hvala.m Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2010 Prijavi Deli 17. julij 2010 ja, men se tud zdi da je hibiskus. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 18. julij 2010 Prijavi Deli 18. julij 2010 Aha, hibiskus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. julij 2010 Prijavi Deli 18. julij 2010 Ja, ja, pa jst tud vem, da je to hibiskus! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. julij 2010 Prijavi Deli 18. julij 2010 Pozdravljeni, V našem naselju sem pred enim od blokov zasledila prekrasno grmovnico. Nekaj sem že googlala pa je ne najdem, zato prilagam sliko. Če jo poznate bi bila zelo hvaležna za ime grmovnice. hvala.mlunjat je bl luštn drgač pa te glas ljudstva zajebava, ker hibiskus je čaj. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. julij 2010 Prijavi Deli 19. julij 2010 (popravljeno) Gre za vrtni hibiskus/vrtni oslez (enainista zadeva), obstaja več barv. več o tem okrasnem grmovju je bilo objavljeno v Nedelu, 18.7.2010, str. 20. Popravljeno 19. julij 2010 -> Cookie Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. julij 2010 Prijavi Deli 19. julij 2010 a ni una: a to je? aja, ne ni, sm poisku na tubi.a je to? k una risanka lep. kako se skrbi za hibiskus >Pozdravljeni,... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.