Skoči na vsebino

Živali

Marsa

Recommended Posts

Od danes imamo na LNF poseben forum Živali. :palec: x:)x

Vanj sem zaenkrat prestavila *živalske teme* (a v primeru večine tem sem jih pustila tudi v prvotnem forumu, tako da je tema vidna v obeh - v novem forumu Živali, kot tudi v forumu, iz katerega sem jo prestavila).

Kmalu bova dodala še podforum Oglasi - v živalskem forumu (in ne v Oglasniku) - in bom potem teme iz Oglasov, ki se nanašajo na živali, prestavila v novo odprti podforum.

• Lajkam 5

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Kmalu bova dodala še podforum Oglasi ...

Podforuma - 2 - sta že dodana, vanju pa sta prestavljeni obe (novejši) temi - oglasa.

Ostale oglase, nekatere stare tudi več let, sem izbrisala (kot tudi vse takšne [stare/neaktualne/neaktivne/...] oglase v Forumu Oglasi - razen izjemoma; če je imel/a tema/oglas veliko komentarjev in koristnih informacij in/ali podobno).

Tako da je kompletno osvežen forum Oglasnik in dodan forum Živali s podforumoma: Kupim/prodam in Podarim. :palec:

(sva presodila, da je dovolj, da sta 2 podforuma, po potrebi lahko kaj dodamo, spremenimo...).

Najbrž bo še kej za prestavit iz teme Obvestila/Sporočila (in še za osvežit, vendar tega se pa lotim drugič).

Teme, povezane z živalmi, tako od zdaj postajte v forumu Živali, prav tako vse oglase, ki vključujejo živali (Oglasnik pa ostaja za vse ostalo in če se bodo notri objavljale 'živalske teme', jih bomo preprosto premaknili v ta forum, da bo pregledneje, sčasoma se bomo pa tudi navadili, da je za to namenjen poseben forum). x:)x

• Lajkam 2

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če kdo želi (se mu da), lahko po zgledu iz nekaterih drugih specifičnih forumov odpre temo, kamor se bodo nizali linki na strani, ki se ukvarjajo z živalmi, kot so npr. razna zavetišča itd., pa tudi druge koristne informacije.

Odprete lahko tudi temo Živalska policija in podobne, aktualne...

Da bo še več koristi lahko od tega foruma. x:)x :palec:

Še nekaj: če kdo odkrije kako temo na forumu, ki bi sodila v forum Živali, pa je zdaj v drugem forumu (ker je bila recimo naslovljena drugače in je nisem našla), naj jo pošlje na uredništvo kot prijavo s pripisom, da je za v forum Živali.

Ker teh tem je gotovo še več raztresenih po forumu.

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...