free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Ko se ravno omenja: Carlos se je zmotu v ceni, a vseeno: Cena tvoje soli smo primerjali s ceno solnega cveta iz piranskih solin in je seveda tvoja drazja.ce pa jo primerjam s ceno naravne soli piranskih solin, pa precej drazja. Mogoce celo najdrazja na trgu ta hip; glede na to da je zelo mokra oz. vsebuje veliko tekocine, glede na tisto ki sem jo izprobal.Na steklenicki niso napisane vse sestavine, kakor tudi ne poreklo soli, kar pomeni, da zavajas kupce.In jasno, vsak se sam odloca kaj bo kupil, kle ni kej oporekat Carlos, komu je namenjena tvoja laž? 2 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Nima smisla it na tak nivo saj to se ne pomeni da sol ni dobra. Ima menda tudi opravljeno testiranje v sloveniji in potrdilo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 cena stanetove soli je 6 x 240 g = 25 EUR. na spletni strani. pac prodaja jo za nekatere drago, za tiste ki jim pa pomaga, pa morda poceni. to ti je tako, kot ce ti da sosed mal brinovcka ali pa grencico ipd, ker te boli zelodec in ti pomaga. takrat je tisto vec vredno kot pa marsikaj drugega. preprosto.eticnost o tem ali je primerno prodajat sol ki je je po svetu kolko ces, po taki ceni kot se, prepuscam potrosniku. STANETOVA SOL = 20 EVROV = 240g Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Ko se ravno omenja: Carlos se je zmotu v ceni, a vseeno: Cena tvoje soli smo primerjali s ceno solnega cveta iz piranskih solin in je seveda tvoja drazja.Ti še tega ne veš, da ne moreš primerjati cen hrušk in jabolk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Pravkar obveščena sanitarna inšpekcija Zgrešil si naslov, sol je pod nadzorom zdravstvene inspekcije in jezika kuharic 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 da res je. domace in naravno bo postalo bolj vredno blago. na pol umetni nadomestki pa vse manj. cas ze kaze in pokaze.preusmerjanje pozornosti ljudi in strasenje bo bolj prepoznavno. ljudje ne bodo vecno labilni za prodajalce kot ti. Ti še tega ne veš, da ne moreš primerjati cen hrušk in jabolk. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 umetni nadomestki pa vse manj. Free, da imaš tak prodajni program, ti pa jaz nisem čisto nič kriv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 ne razumes.govorim o tvoji soli skupaj sestavljeni iz raznih virov, z nekimi dodatki alg. torej umetno ustvarjen produkt ki ga reklamiras kot naravnega! osebno nimam nic proti temu, so lahko tudi taksni produkti dobri, koristni in zdravi. o tem prica nesteto izkusenj. in ja, jaz vem kaj imam, a to tudi cloveku jasno in glasno povem. v tem pa je precej velika razlika med mojim in tvojim pocetjem. zato gre. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 ne razumes.Tudi tvojo debelo laž lahko vsak hitro preveri 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 2. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2010 Stane, zakaj je tvoja sol tako spešl? A ima ekstrat biserov? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Ko se ravno omenja: Carlos se je zmotu v ceni, a vseeno ...ah, seveda, zanemarljivo... cca šestkratna "pomota" ni nič tacga. torej če trdim(o), da je cena tvojega MAP-a (1 doze = 120g - 120 tbl) 240€, sem se/smo se pravzaprav samo "malo zmotila/-i". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 2. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2010 ah, seveda, zanemarljivo... cca šestkratna "pomota" ni nič tacga. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif torej če trdim(o), da je cena tvojega MAP-a (1 doze = 120g - 120 tbl) 240€, sem se/smo se pravzaprav samo "malo zmotila/-i". http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Torej pridemo na 300 evrov razlike??? Nič kaj takega. Malenkost za sol z izvlečki biserov. Kolk pa je sploh točna cena Stanetove soli na 1/kg. Neki paketki in epruvete me medejo... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Toliko slabše, če se spoznaš na zgodovino nastajanja inspekcijskih služb, sem mislil, da si navaden anonimec, ki se zeza po forumih in trosi okoli neumnosti.Ti pa kar podaj prijavo o mojem zavajanju potrošnikov, ti bom predložil kopico dokazov, da jih ne zavajam jaz, ampak politiki s sprejemanjem škodljivih prehranskih predpisov.No, najprej bi se spodobilo, da stopiš iz anonimnosti, če želiš svojo trditev utemeljevati kar tu, na forumu. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 ne stekas, ni bil to point, pa tudi vejica je vmes ane. raj se 1x preberi kaj sem sploh napisal in kaj si ti dojela iz napisanega.a vseeno se torej jasno nanasa na solni cvet in sol piranskih solin.kar se mapa tice lahko trdis kolikor zelis, mi je povsem vseeno. vsak ki zna uporabljat internet lahko vidi uradno ceno kadarkoli zeli.ah, seveda, zanemarljivo... cca šestkratna "pomota" ni nič tacga. torej če trdim(o), da je cena tvojega MAP-a (1 doze = 120g - 120 tbl) 240€, sem se/smo se pravzaprav samo "malo zmotila/-i". Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 cena stanetove soli na spletni strani je 6 x 240 g = 25 EUR. Kolk pa je sploh točna cena Stanetove soli na 1/kg. - zame cena nima dost veze pravzaprav, je lahko pa vseeno dolocen faktor, pokazatelj.izbral je tako kot jo ima. je njegova pravica.v kolikor nekdo dvomi ali ima slabe izkusnje s soljo kot jaz, pa seveda lahko ima lastno mnenje ki je pac taksno da sol ni vredna te cene. podobno kot, nekdo ki od nekega zdravila nima nic, ali mu celo skodi, ne bo hvalezen in bo grajal; drugi ki pa ima, pa bo nadvse cenil in zanj placal veliko. ker pa je to forum in se izmenjava mnenja, kar je tudi namen, pa je seveda logicno da se govori tudi o ceni, glede na to, da gre clanom foruma za jasno viden trzni produkt in obilico tem in reklamic znotraj tem o tem produktu. Razumljivo.Debata o tem, ali je kdo napadel staneta, se lahko prav tako obrne in se vprasa koga stane ni tule napadel s soljo. Prav enako velja za nasa prepricanja ki jih forsiramo tule tako ali drugace. Iz stalisca moralnosti cene, so torej mnenja vsekakor razlicna. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 cena stanetove soli je sicer 6 x 240 g = 25 EUR. na spletni strani.Tudi to ne drži, za 50 evrov imaš 18 x 240g, kajti za sol za prehrano velja od pamtiveka pravilo, da jo mora imeti družina stalno na zalogi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Aja, vsekakor ni res. tvoje trditve se veckrat krizajo. sicer pa nima veze, tudi doktor ima pac mnenje. citata nisem podal zato da bi tebe napadal ,kljub temu da so se mi ob prebiranju porodila vprasasnja, na katera nisi odgovoril; temvec zato, ker je naslov teme tak kot je - torej je govora tudi o jodu ki ga v clanku oz. citatu precej omenja. tko da jaz mislim in ti mislis da jaz mislim.. in oni mislijo da jaz mislim ter obratno, tule ne spila. so trditve in so vprasanja - ter ali so ali niso argumetni iz tvoje strani. preprosto. naslov tem pa je menda tudi dovolj jasen. Free, o soli nimaš pojma, trditve dr. Tasiča se pa z mojimi nikjer ne križajo in ti skrivanje za njegov hrbet ne bo čisto nič pripomoglo k verodostojnosti tvojih čvekarij in natolcevanj.Spij malo žive vode iz Tunjic, morda ti bo odleglo. citiram iz tvoje spletne strani: Ceni paketov A in B sta 25 EUR/paket + poštnina, cena darilnega paketa pa 50 EUR + poštnina.B - nadaljevalni paket Biodieta s šestimi 240g dozami Biocode° soline ves kaj ti pise na strani, zal. ce pa jaz narobe razumem kar pise, pa bog pomagaj, ce ne znas tako napisat da preprost clovek razume. odvisno v kateri druzini in odvisno kje po svetu.obenem pa, ce od pamtiveka niso uzivali tvoje soli, dandanes pa letimo v vesolje, pomeni tudi to, da ocitno tvoja sol pac ni tako zelo potrebna ljudem kot to ti mislis. razen izjem seveda. Tudi to ne drži, za 50 evrov imaš 18 x 240g, kajti za sol za prehrano velja od pamtiveka pravilo, da jo mora imeti družina stalno na zalogi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 obenem pa, ce od pamtiveka niso uzivali tvoje soli, dandanes pa letimo v vesolje, pomeni tudi to, da ocitno tvoja sol pac ni tako zelo potrebna ljudem kot to ti mislis. razen izjem seveda.Tudi to ne drži, od pamtiveka res ni nihče mogel uživati soli Biocode, so pa mnogi ljudje uživali zdravo sol kar z morsko vodo in surovo hrano.Nikoli pa do pred stoletjem niso uživali dodatno jodirane soli, sploh pa ne 10x prejodirane, kar se pri nas dogaja že desetletje, na zahodu pa že dlje.Da o jodiranih jajcih sploh ne govorimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Torej to sem hotu slisat - si jasno povedal to kar ti ze ves cas pravim: zakaj bi kupoval tvojo drazjo sol, ce lahko uzivam cenejso NARAVNO sol piranskih solin, ki ima geografsko poreklo in je preizkusana skozi stoletja kot dobra sol.Je pa to itaq odvisno od mnogih okoliscin ane, torej kvaliteta soli namrec, glede na to kaj vse se spusca v morje dandanes!? Torej so po tvoje raziskave o pomanjkanju joda med ljudmi (med drugim ti je o njih v pismu govorilo tudi ministrstvo za zdravje) za nos privlecene trditve?Da je bila se leta 2005 izvedena raziskava, ki je govorila samo se o 20% pomanjkanju joda med nekaterimi mladimi? (kar je povsem nasprotno od tega kar trdis ti); in o tem, da so ocitno imeli pred mnogimi leti nazaj ocitne probleme zaradi golsavosti v evorpskem prostoru, nakar so sledili ukrepi o obveznem jodiranju soli z namenom prepreciti golsavost, kar je vladam ocitno tudi uspelo? A je to torej po tvoje za lase privleceno, glede na to, da si napisal da se motijo? Tudi to ne drži, od pamtiveka res ni nihče mogel uživati soli Biocode, so pa mnogi ljudje uživali zdravo sol kar z morsko vodo in surovo hrano.Nikoli pa do pred stoletjem niso uživali dodatno jodirane soli, sploh pa ne 10x prejodirane, kar se pri nas dogaja že desetletje, na zahodu pa že dlje.Da o jodiranih jajcih sploh ne govorimo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Da je bila se leta 2005 izvedena raziskava, ki je govorila samo se o 20% pomanjkanju joda med nekaterimi mladimi? Samo preko jedilne soli dobi povprečen potrošnik vase okoli 300 mikrogramov joda dnevno, preko živil živalskega izvora pa še enkrat toliko, 0,050 mg pa je 50 mikrogramov, če tega ne veš.Misliš, da se na ministrstvu tega problema še ne zavedajo? http://predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/824"Posledice dolgotrajnega zmanjšanega vnosa joda (< 0,050 mg/dan) za ljudi so znane, od pojava golše pri odraslih do motenj v razvoju novorojenčkov in malih otrok. Škodljivi učinki prekomernega vnosa pa se kažejo predvsem v motnjah aktivnosti ščitnične žleze ali kot njeno zmanjšano delovanje (hipotiroza) ali pa kot njeno zvečano delovanje (hipertiroza)." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 3. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2010 Stane, kaj pa statika. Daj povej a če te udari strela si tudi prejodiran ali imaš preveč fosforja? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/em119.gif Stane do sedaj je v biokemiji veljalo da so naboji v telesu izenačeni a ti očitno rušiš same temlje znanosti pa me zanima kak dokaz in razlaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Ne vem kaj se zavedajo in kaj ne, ampak kako potem obrazlozis da so nekateri mladi kljub temu imeli pomanjaknje joda? Obenem pa je bil to pred casom vecji problem na katerega so ocitno pac reagirali? Torej je kljub uzivanju jodirane soli in mesa, je imelo prebivalstvo probleme z golsavostjo.(opomba: govorim o tem kar sem razumel iz pisma ministrstva) A so bile raziskave delane na marginalnih skupinah, ki si mesa niso mogle privoscit recimo? Ali so zajemale vedno vecje stevilo vegetarijancev?Torej je po tvoje problem v neprimernih raziskavah ali cem drugem? Torej predvidevas, da bodo naslednje raziskave ki jih vspodbujas in jih bodo morda opravljali, pokazale da so ljudje prejodirani?Namrec to sedaj tudi mene zanima glede na to kolk energije smo ze vlozili v to. Ce pomislim kaj bi rajsi videl, da imas prav ali ne, bi rekel da bi rajsi videl da nimas prav, saj bi to pomenilo da ljudje uzivajo eventuelno primerno sol glede na njihove potrebe.Res pa je, da sedaj tudi sam malce dvomim da imajo prav. To pa predvsem zato, ker eventuelno nisem zagovornik spreminjanja tistega kar je naravno (tudi soli), razen v kolikor to ni nujno potrebno zaradi vpliva cloveka na okolje v katerem biva, torej posledicno tudi na hrano. Samo preko jedilne soli dobi povprečen potrošnik vase okoli 300 mikrogramov joda dnevno, preko živil živalskega izvora pa še enkrat toliko, 0,050 mg pa je 50 mikrogramov, če tega ne veš.Misliš, da se na ministrstvu tega problema še ne zavedajo? http://predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/824"Posledice dolgotrajnega zmanjšanega vnosa joda (< 0,050 mg/dan) za ljudi so znane, od pojava golše pri odraslih do motenj v razvoju novorojenčkov in malih otrok. Škodljivi učinki prekomernega vnosa pa se kažejo predvsem v motnjah aktivnosti ščitnične žleze ali kot njeno zmanjšano delovanje (hipotiroza) ali pa kot njeno zvečano delovanje (hipertiroza)." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Free, malo me podcenjuješ, če misliš, da sem tako budalo, da bi poslal vladi tak predlog, če bi ne imel prav.Če povprečen prebivalec uživa preko jedilne soli in živil živalskega izvora dokazano že do 600 mikrogramov joda, potem so meritve, s katerimi dokazujejo v izločkih petkrat manj joda, gotovo napačne.Napačen je pa lahko že sam normativ, da organizem, posebno otrokov, potrebuje več joda od 50 mikrogramov dnevno.In ravno o taki vporedni raziskavi, ki bo organizirana in pod nadzorom nekega zdravstvenega zavoda ali instituta, se imam namen dogovoriti z ministrstvom, kajti z biodieto se zaužije joda samo od 50 do 150 mikrogramov dnevno in v skoraj desetih letih še nihče ni omenil, da bi se mu stanje ščitnice kaj poslabšalo, ampak ravno obratno.Tudi presnojedci, ki dodatno jodirane hrane sploh ne uživajo in ne solijo, se nad ščitnico ne pritožujejo.Torej, v jodni profilaksi napaka zagotovo je, vprašanje je samo, kako velika je. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 ti pa si model res. tule vsak od nas ki kaj pise misli da ima prav.in po tvoje naj nek laicni uporabnik zato ker si ti poslal ministrstvu nek predlog, kar sprejme da imas pa ti prav Prav, bom jaz jutri poslal predlog ministrstvu da naj spremeni zakon o RDA visini vitamina C, D, K, ZBLJ... v sodobni prehrani posameznika! - Zihr mi bodo vsi verjeli, in to brez vprasanj. Se posebej na ministrstvu. citiram stavek ministrstva:Po podatkih iz leta 2005 je Slovenija z ukrepom obveznega jodiranja soli uspela izkoreniniti golšavost v skladu z mednarodnimi merili, saj je prenizek vnos joda blage stopnje ugotovljen le še pri 20 % mladostnikov. Torej ponovno vprasam:Glede na pismo sodec, so torej morali hrani zaceti dodajati jod, ravno zaradi prevelike golsavosti med prebivalstvom, katere vzrok je bil pomanjkanje joda, kot so povedali! Kako so torej normativi napacni, ce se nanasajo na konkretne izkusnje golsavosti? In kako je golsavost sploh lahko bila, glede na to, da je verjetno vecina ljudi uzivala jodirano sol in kupe zivalskih produktov, ki jih pridobijo iz zivali krmljenih tudi z jodom oz. kot si okvirno navajal? Pa recimo da so normativni res napaci:Torej kot pravim ze zgoraj, so potrebe ljudi razlicne. Univerziranje potreb je za robote. Ce ima clovek dovolj razvit obcutek kaj mu prija, bo sam posegel po tisti hrani ki mu pase in ga zdravi. Ce te hrane ni voljo, si jo ne zna poiskat ali pripravit, pa je lahko problem.Kot drugo, ce se je nacin bivanja cloveka recimo danes in pred 70 leti spremenil, se lahko spremenijo tudi clovekove potrebe po dolocenih hranilnih snoveh, ki pa so prav tako pogojene s kvaliteto zemlje, nacina pridelave, predelave, konzerviranja, transporta itn.- Marsikaj vpliva na kvaliteto hrane in je skor butast rect, da imajo paprike najvec vitamina C, ceprav se tako kupec vsaj okvirno lahko ravna. Torej gre predvsem za okvirje in verjetno ni kaj dosti drugace tudi z jodom. Sam sicer ne poznam tolk, toda ali so narejene raziskave kako se kolicina joda obnasa v osebi, ki je dovolj na soncu in svetlobi, cloveku ki se cez dan tudi smeje, je vesel, tudi srecen, ki je precej pozitiven, ki uziva zivljenje, je v sebi hkrati se vedno dovolj umirjen ter custveno stabilen, uziva primerno kolicino tudi drugih mineralov in vitaminov v njegovi pestri ekolosko pridelani hrani, ki si jo je sam pridelal na dokaj kvalitetni zemlji, itn? In clovekom ki vse to obratno. - Verjetno da ne.- In verjetno vse to vpliva na porabo dolocenih snovi ki jih posemeznik konzumira.Zato je univerziranje kolicine verjetno zgolj priblizi okvir, po moznosti (ce ima uporabnik sreco), narejen po vzorcu kvalitetih klinicnih raziskav, ki so upostevale cim vec moznih vplivov na rezultat, ki je koncno podan skozi razmerja in predpise do koncnega potrosnika. Prav. Za moje znanje, lahko recem, da mozno da imas prav. Pustimo se presenetiti. Na nakatera vprasanj prejsnje strani pa seveda tudi nisi odgovoril. Recimo kako je torej mozno, da oseba ki ze vsaj 30 let ali vec uziva navadno jodirano sol in je precej velik mesojedec nima problemov s scitnico? Takih ljudi je verjetno ogromno. Free, malo me podcenjuješ, če misliš, da sem tako budalo, da bi poslal vladi tak predlog, če bi ne imel prav. Če povprečen prebivalec uživa preko jedilne soli in živil živalskega izvora dokazano že do 600 mikrogramov joda, potem so meritve, s katerimi dokazujejo v izločkih petkrat manj joda, gotovo napačne.Napačen je pa lahko že sam normativ, da organizem, posebno otrokov, potrebuje več joda od 50 mikrogramov dnevno.In ravno o taki vporedni raziskavi, ki bo organizirana in pod nadzorom nekega zdravstvenega zavoda ali instituta, se imam namen dogovoriti z ministrstvom, kajti z biodieto se zaužije joda samo od 50 do 150 mikrogramov dnevno in v skoraj desetih letih še nihče ni omenil, da bi se mu stanje ščitnice kaj poslabšalo, ampak ravno obratno.Tudi presnojedci, ki dodatno jodirane hrane sploh ne uživajo in ne solijo, se nad ščitnico ne pritožujejo.Torej, v jodni profilaksi napaka zagotovo je, vprašanje je samo, kako velika je. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 Recimo kako je torej mozno, da oseba ki ze vsaj 30 let ali vec uziva navadno jodirano sol in je precej velik mesojedec nima problemov s scitnico? Takih ljudi je verjetno ogromno.Nihče v Sloveniji ne uživa 30 let desetkrat prejodirane soli, ampak samo 10, od 99. leta dalje in od nekaj pozneje dalje tudi prejodirana živila živalskega izvora.Da, bolezni na ščitnici, diabetesa, MS itd do debelosti je ogromno, vitkih in zdravih pa vedno manj.Vsaj te statistike bi lahko poznal, če ne po drugem, po veliki rasti prodaje zdravil in dobičkov farmacije po celem svetu, ne samo v Sloveniji.Če se pri tebi to ne pozna, pa nisem kriv jaz, ampak ti s svojim mrežnim marketingom, ali pa tvoj šef s produkti, ki niso konkurenčni, recimo. Free, posveti se svojemu poslu in nimam čisto nič proti, če donatorsko akcijo za LN nadaljuješ ti, meni pa nehaj postavljati vprašanja, ker ti ne želiš zvedeti resnice o jodu, ampak jo želiš zamegliti.Pozabljaš pa, da so ljudje pismeni, posebej takrat, ko jih doleti bolezen in si znajo mnogo informacij poiskati sami.Nocoj ob 20h na NET TV bom z veseljem odgovarjal na vsa njihova vprašanja. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.