Skoči na vsebino

Jod ali pesticidi in hormonski motilci?

Jod versus pesticidi in hormonski motilci.  

5 članov je glasovalo

1. 1. Kaj je po vašem bolj krivo za porast oboljenj ščitnice?

• Preveč jodirana sol.
      0
    • Pesticidi in hormonski motilci.
      3
    • Nekaj drugega.
      1
    • Ne morem ocenit.
      1

Recommended Posts

Nihče v Sloveniji ne uživa 30 let desetkrat prejodirane soli, ampak samo 10, od 99. leta dalje in od nekaj pozneje dalje tudi prejodirana živila živalskega izvora.

Da, bolezni na ščitnici, diabetesa, MS itd do debelosti je ogromno, vitkih in zdravih pa vedno manj.

Vsaj te statistike bi lahko poznal, če ne po drugem, po veliki rasti prodaje zdravil in dobičkov farmacije po celem svetu, ne samo v Sloveniji.

Če se pri tebi to ne pozna, pa nisem kriv jaz, ampak ti s svojim mrežnim marketingom, ali pa tvoj šef s produkti, ki niso konkurenčni, recimo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif

Free, posveti se svojemu poslu in nimam čisto nič proti, če donatorsko akcijo za LN nadaljuješ ti, meni pa nehaj postavljati vprašanja, ker ti ne želiš zvedeti resnice o jodu, ampak jo želiš zamegliti.

Pozabljaš pa, da so ljudje pismeni, posebej takrat, ko jih doleti bolezen in si znajo mnogo informacij poiskati sami.

Nocoj ob 20h na NET TV bom z veseljem odgovarjal na vsa njihova vprašanja.

Stane zakaj mne odgovarjaš na vprašanja. kaj te je treba poklicat na TV šou.

Povej mi še Stane, poleg statike, kakšna je sestava tvoje soli. Je navadna morska, kamena iz tuzle ali himalaje...

LP

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

Stane zakaj mne odgovarjaš na vprašanja. kaj te je treba poklicat na TV šou.

Povej mi še Stane, poleg statike, kakšna je sestava tvoje soli. Je navadna morska, kamena iz tuzle ali himalaje...

LP

Internetnim forumašem me pa res ni potrebno spraševati po TV, vse odgovore na svoja vprašanja najdete na moji spletni strani s klikom na na banner za donacijo LN.

Zato, ker je največji lažnivec in napizdovalec. Ne sprašuj zakaj in kako, ti samo kupi sol, pa bo vse ok. Tip je tako zabit, da se še na svoji spletni strani laže. Cena knjige je 15e, lahko pa jo brezplačno prebereš na spletni strani, tako piše!. My ass ja, lahko prebereš kopirane pol strani, pravno obvestilo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Vse kar zna on povedat je kako se lahko (po njegovem) laži preverijo na njegovi spletni strani, kjer so pa same laži http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Ne sprašuj, ker je vse res in strogo resno, ti samo kupi. Čimveč. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Če pa ti kaj ni jasno, pa imaš po vsem forumu linke do tega lažnivega kljukca.

Ej Karlos, a si ti vedel, da so dinozavri izumrli, ker so bili presoljeni ? Res. Najprej so bili podsoljeni in so v bistvu zaradi tega umirali. In pol je na Zemljo tresnil komet in sol je zavladala svetu. Vsi so jedli samo sol. Ni blo izbire. Zaradi statične elektrike niso mogli več jest mesa in rastlin. Samo sol. Pa so se presolili in izumrli. A preden je izdihnil zadnji, je napovedal čas, ko bo iz čiste soli zrasel mož, ki bo za vedno spremenil tok zgodovine. Klicali ga bodo sslanomož. In s pomočjo sslanomoža bodo ljudje začeli hujšat. Govoril bo takšne blesarije, da bo šlo vsem okrog skoz na bruhanje..

HA HA HA http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Nisem vedel da je Stane tudi paleontolog. Očitno je stane revolucjonar, ne samo na področju biokemije, ampak se je izkazal tudi v drugih panogah biologije in z svojimi teorijami razbija sama jedra teorije evolucije.

Stane, dinozavre si obdelal, kaj pa permsko izumrtje? Je tam tudi sol rulala?

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

STANE GREM STAVIT, DA TI KI SE KAO DRŽIŠ SVOJE DIJETE IN ZA TO GREM STAVIT MILJON EVROV IN VEČ, DA TE BO V PRAVIH OBLAČILIH IN POGOJIH SUH ZRAK STRSALA STATIKA!!! NO PAMETNI STANE! PA JA NE BOŠ ZAVRNIL TE ENKRATNE MOŽNOSI ZASLUŽKA!

STANE, MILJON EVROV!!!!!! TOLIKO ŠE V 100 LETIH NE BOŠ ZASLUŽIL Z SVOJO SOLJO!!!!

HAJDE JUNAK STANE, SPREJMI IZIV PRED KOMISIJO IZ INŠTITUTA JOŽEFA ŠTEFANA!!! ZBEREM TUDI 10 MILJONOV EVROV NI PANIKE!!!!

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Hm, milijon evrčkov...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smok.gif...z davkom al brez...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Aha, no zdej pa je zadeva ze bolj jasna :palec:

Se pravi je prejodiranost prisotna po tvoje sele od leta 1999, ce te prav razumem.

To menda kar drzi, predebelih je vse vec ljudi. Menda med OŠ otroci celo vec kot polovica ali celo vecina. (pravijo)

Zdej, ali je temu razlog zgolj prejodiranje, pa je druga pesem vredna debate.

To pac okvirno vem, ze dolgo. Pa tudi raznih podane statistike preko medijev je skor tesko spregledat x:o)x se posebej, ce cloveka to zanima, tako kot mene.

O seveda da so konkurencni, a odvisno kaj s tem mislis; uporablja jih vsaj na tisoce vec ljudi od tvoje soli recimo, med katerimi so tudi svetovno priznani vrhunski sprotniki x;)x ce ze omenjas.

Nimam niti najmanjsega namena da bi karkoli zamegljeval. Pa saj je to ocitno! Sicer ne bi toliko spraseval in se zanimal, popal clanke zdravnikov, preracunaval, in dajal sem toliko energije ter casa kot dajem.

Zanima me resnica o tem kar si izjavljal tako zelo suvereno, kljub temu da nisem edini ki ti je rekel tule, da govoris tudi neumnosti.

In o tem te sprasujem ze kolko...3, 4, 5 let tule po forumu! Tvoji odgovori (kot je zgornji) pa pridejo na vsake kvatre, potem ko se treba pred tem se fajn skregat. :xx!:

In jasno da te motijo vprasanja, ker na nekatera ocitno ne znas, ne upas, ali ne zelis odgovarjat.

- Meni pravis da so ljudje pismeni. So, amak niso vsi tolk zahtevni kupci kot jst x;)x

No, jaz pa ti pravim, da pa ti ne pozabi da si na forumu, saj ce odpiras temo, pomeni da se zelis o necem pogovarjat tule! Zato nikakor ni jasno kako te lahko moti sprasevanje, ce obenem odpiras temo, promoviras, prodajas, trdis marsikaj, tudi tistega kar je skregano s pametjo, obenem pa ne zelis da sprasujemo in to v javno-privatnem forumu x:o)x

Potemtakem si clovek lahko misli zgolj sledece: Da je tvoje odpiranje tem, namenjeno zgolj promociji prodaje tvoj soli.

Kdo je na strani povprecnega uporabnika tule - jst, in ne obratno! Jaz sem eventuelni kupec in ne ti. Ti v tem primeru prodajas in ne jaz! Ti si v tem primeru kot prodajalec postavljen v pozicijo da odgovarjas in ne obratno! Na javno-privatnem forumu na katerem si sam odprl teme. Kaj torej ni jasno?

Vprasaj koga iz foruma ce mu ni bilo na kakrsnokoli vprasanje na "mojem" forumu odgovorjeno korektno? Razen v primeru ko se je prek istega foruma zelelo prodajati druge produkte, ki tam niso imeli kaj iskat! In se v tem primeru sem rekel, da zaradi mene lahko odprejo na sirsem forumu svojo temo, svoje forume, kar koli pac urednistvo dovoli; a na tistem ki je bil namenjem konkretno dolocenim produktom in izkusnjam uporabnikov z njimi, pa pac ne. Sicer pa je bilo vse korektno odgovorjeno.

S tvoje strani temu zal ni tako in to ti potrjujejo tudi drugi clani foruma tule.

In ja, sem se spomnil, da si ti enkrat nekaj spraseval... menda si odgovoril dobil kajne? Ce pa ga morda nisi, pa sem ti sigurno utemeljil konkretno zakaj. Je tako?

Ko ze ravno omenjas, jaz svoje ze nekaj casa ne prodajam vec. Ljudje sami hodijo do mene, vprasajo, pisejo ce jih zanima. Tako se tudi oglasujem ne vec, razen preko osebne spletne strani in na osebnem blogu.

Pa bi se lahko, tudi tukaj, a na zeljo uporabnikov, da se ne cim manj reklamira, se tega vzdrzim. za razliko od tebe.

Nihče v Sloveniji ne uživa 30 let desetkrat prejodirane soli, ampak samo 10, od 99. leta dalje in od nekaj pozneje dalje tudi prejodirana živila živalskega izvora.

Da, bolezni na ščitnici, diabetesa, MS itd do debelosti je ogromno, vitkih in zdravih pa vedno manj.

Vsaj te statistike bi lahko poznal, če ne po drugem, po veliki rasti prodaje zdravil in dobičkov farmacije po celem svetu, ne samo v Sloveniji.

Če se pri tebi to ne pozna, pa nisem kriv jaz, ampak ti s svojim mrežnim marketingom, ali pa tvoj šef s produkti, ki niso konkurenčni, recimo. xnckrivx

Free, posveti se svojemu poslu in nimam čisto nič proti, če donatorsko akcijo za LN nadaljuješ ti, meni pa nehaj postavljati vprašanja, ker ti ne želiš zvedeti resnice o jodu, ampak jo želiš zamegliti.

Pozabljaš pa, da so ljudje pismeni, posebej takrat, ko jih doleti bolezen in si znajo mnogo informacij poiskati sami.

Nocoj ob 20h na NET TV bom z veseljem odgovarjal na vsa njihova vprašanja.

Ne zgleda. Jaz se trudim ze vsaj 3 leta ali vec. Torej vsekakor ne drzi; kajti ce bi jih nasli ne bi tule toliko sprasevali.

Osebno sem ti tule zastavil nekaj vprasanj katere odgovore nisem zasledil nikjer.

Sicer pa, zakaj bi hodili drugam na neke druge sajte itn, ce se tule menimo in ti tule pises in doras teme.

Razen ce gre za iztocnico, torej da se uokviri pogovor oz. izhodisce.

Primer: na steklenicki pise da so soli iz vec koncev, ne navajas pa iz kje! in tega tudi na tvoji spletni strani niti tukaj vsepovsod po forumu kjer pises nisem zasledil.

Prav tako ne o koncentratu alg, ki prav tako niso navedne na embalazi produkta pod sestava! Obenem pa sam o tem pises tule po forumu, potem pa se srasujes, zakaj sprasujemo! xrolleyesx "Model"

Ce pa te kdo vprasa, pa je zate nekdo ki ti zeli skodo.

Stari, tvoj odnos je pac neprimeren.

Internetnim forumašem me pa res ni potrebno spraševati po TV, vse odgovore na svoja vprašanja najdete na moji spletni strani s klikom na na banner za donacijo LN.

Guest sstane

Ne zgleda. Jaz se trudim ze vsaj 3 leta ali vec. Torej vsekakor ne drzi; kajti ce bi jih nasli ne bi tule toliko sprasevali.

Osebno sem ti tule zastavil nekaj vprasanj katere odgovore nisem zasledil nikjer.

Sicer pa, zakaj bi hodili drugam na neke druge sajte itn, ce se tule menimo in ti tule pises in doras teme.

Razen ce gre za iztocnico, torej da se uokviri pogovor oz. izhodisce.

Primer: na steklenicki pise da so soli iz vec koncev, ne navajas pa iz kje! in tega tudi na tvoji spletni strani niti tukaj vsepovsod po forumu kjer pises nisem zasledil.

Prav tako ne o koncentratu alg, ki prav tako niso navedne na embalazi produkta pod sestava! Obenem pa sam o tem pises tule po forumu, potem pa se srasujes, zakaj sprasujemo! xrolleyesx "Model"

Ce pa te kdo vprasa, pa je zate nekdo ki ti zeli skodo.

Stari, tvoj odnos je pac neprimeren.

Pravkar sem se vrnil iz MB in si bom ogledal posnetek oddaje na NET TV ob 24h.

Oglej si ga še ti in ga lahko pokemntirava.

Na ta tri tvoja vprašanja ti odgovorim potem.

Guest sstane

Zmenjen.

Oddaje pa ne bom gledal, ker sem utrujen.

OK, pa jutri ob 8h30.

Res me zanima tvoj komentar oddaje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...