natalie 5. avgust 2010 Prijavi Deli 5. avgust 2010 RECEPT ZA JUTRIŠNJI DAN - Malce ljubezni- Ščepec sonca in nekaj oblakov- 10 min pravega in srčnega smeha- Požirek slovenske Soče za mladost in živost- Telepatski pogovor z prijateljem, ki je trenutno na drugem koncu sveta, da ne trošim telefona- 1 uro užitkov- A lahko vidim mavrico, če bo dež?- Pa še kaj, moram vprašati kozmične sile in višji jaz, upam da se ne bodo spet smejali, počasi mi gre že na živce to njihovo hehetanje… Kar slišim jih… o dobrodošlo bitje, si spet prišlo s polnim kovčkom želja? Pa veš kaj bi rado bitje? Si prepričano? Hahahahaha …. - Čarobno naj bo, cel dan, čarobno 3 Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2010 Prijavi Deli 26. september 2010 ampak zakaj pa za jutrišnji?Kam se je pa današnji izgubil? A dons pa ne smemo nč? In še - zakaj pa sam 10 minut? in 1 ura? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.