Skoči na vsebino

Želim, fantaziram o starejši, zakaj?

Tadej20

Recommended Posts

Živjo!Povejte mi, ko ste bili v mojih letih, ste želeli isto?In kaj si mislite o tem predstavnice ženskega spola, kako dojemate to?Lahko pa opišete še kakšen dogodek....
Deli na socialnih omrežjih

Živjo!Povejte mi, ko ste bili v mojih letih, ste želeli isto?In kaj si mislite o tem predstavnice ženskega spola, kako dojemate to?Lahko pa opišete še kakšen dogodek....

Se moraš sam vprašati zakaj te privlačijo starejše, kaj te na njih privlači. Mogoče je to izkušenost, zrelost to kar tvoje vrstnice še nimajo.

Odvisno koliko starejše te privlačijo.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Privlači me njihova izkušenost, telo... Vseč so mi pa ženske tam do 46 let.Amapk vedno me zanima kako do "nje" pristopit?

Zanimivo mejo si postavil, do 46 a maš mogoče že kako ogledano. Pristop, obnašaj se zrelo in resno v nobenem primeru pa ne otročje.

Seveda obnašanje je glavno, a nevem res nevem pri mojih vrstnicah je to vse tako lažje, sploh nimam problemov. Starejše si pa neupam ogovort, ker me skrbi pa še sam nevem kaj, mogoče zavrnitev?Smešno je to, mogočetu najdem ;)

Seveda obnašanje je glavno, a nevem res nevem pri mojih vrstnicah je to vse tako lažje, sploh nimam problemov. Starejše si pa neupam ogovort, ker me skrbi pa še sam nevem kaj, mogoče zavrnitev?Smešno je to, mogočetu najdem ;)

Strah je verjetno prisoten, ker je to nekaj neobičajnega in v družbi tudi velikokrat nesprejemljivega. Starejša ženska te ne bo takoj videla kot možnega osvajalca, ker že po letih je med vama razlika in večinoma mladi osvajajo mlade. Tako da se ji moraš prvo približati skozi pogovor, brez osvajanja. Prvo mora opaziti tvojo zrelost in naklonjenost.

Ne pogldujem točno samo za 40-letnicami, tam slabih 30 neprej...Ne rečem pa da niso tudi 40-letnice uredu kod 30 ali manj ;)Pa nebi imel razmerja z starejšo ali pa, mogoče bi rad dobil kako tako za... ;)Ogledane nimam pa še nobene, žal

Tipično razmišljanje za mladca...starejša ženska samo za seks...kao bolj izkušena...lahko kao moškega pripelje do večjega orgazma...tralala...kar skoraj ni daleč od resnice...x:Dx

Skratka moje mnenje je da človeček fantazira o teh stvareh kadar ne najde podobnih lastnosti kot jih izražajo starejše deklice pri sebi al pa pri mlajših deklicah...skratka podzavest ima zelo velik prste vmes...Večina moških pa itak začne v srednjih al pa poznih letih fantazirat glih kontra- o mladih djevojkah...po možnosti dve ali tri skupaj...tralala hopsasa...xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ne pogldujem točno samo za 40-letnicami, tam slabih 30 neprej...Ne rečem pa da niso tudi 40-letnice uredu kod 30 ali manj ;)Pa nebi imel razmerja z starejšo ali pa, mogoče bi rad dobil kako tako za... ;)Ogledane nimam pa še nobene, žal

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ti samo pazi, da nauš predoug fantazirou :vragec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

...mogoče pa samo mamico rabiš... x;)x x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Če boš naletel na kako pravo, te bo prefukala, da se ti bo bledlo x;)x

jup. in ni treba, da te skrbi kuko se jo lotit.

če se ji sline cedijo po teb, te tud do besede nau spustila...

drug dan boš pa poslušou, kuko si jo zapeljou. xrolleyesx x:Dx

predwsem čim bolj drži gobec in ne se trudit karkoli razumet... x:Dx

jup. in ni treba, da te skrbi kuko se jo lotit.

če se ji sline cedijo po teb, te tud do besede nau spustila...

drug dan boš pa poslušou, kuko si jo zapeljou. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Ja, Janko, nekam zlo suvereno in poznavalsko ti to ... a to ti iz svojih izkušenj??:eek:

predwsem čim bolj drži gobec in ne se trudit karkoli razumet... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

:palec: To je pa una k velja za vse starostne kategorije x:Dx

Ja, Janko, nekam zlo suvereno in poznavalsko ti to ... a to ti iz svojih izkušenj??:eek:

powem, če poweš, zakwa te zanimajo moje izkušnje x:px

:palec: To je pa una k velja za vse starostne kategorije x:Dx

itaq. pol pa komplicirajo z burkam čez glavo, v glawi pa vse iste xcivx

a dej...

kwa pa, čeb rajš uno k set jo lušta tiste 3-4 x uprašou? x:)x

en kurji vic, oz. basen, ker so glawne face žiwali in ima poučno sporočilo:

laufata dwe kure, pa petelin za njima.

pa praw ta prwa ta drugi: mal še laufejwa, da naujo rekl, da swa kurbe.

Lili Mai, prsi, noge... ;)

Drugace sem pa ugtovil da na teh spletnih staneh ni ni resnega, misim za strani, ki so prav za spoznavanje in avanture....

Tako da nevem res, bo prila ko po bo

Lili Mai, prsi, noge... ;)

Drugace sem pa ugtovil da na teh spletnih staneh ni ni resnega, misim za strani, ki so prav za spoznavanje in avanture....

Tako da nevem res, bo prila ko po bo

sej če boš pa tkole jokou, se buš pa tut kmal keri zasmilu :palec: x:)x x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...