dominantna27 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 (popravljeno) Pozdravljeni!Sama spremljam sem pa tja Lunin forum, a nikoli še nisem nič prispevala. Moram vam razkriti eno novost na slovenskem internetnem trgu. Ker so domene za lastne spletne strani vedno bolj iskane in bodo v prihodnosti v lasti skoraj vsakega uporabnika interneta, na podoben način kot se je zgodilo z mobilnimi telefoni, vsak ga mora imeti, je podjetje Global Domains Inetrnational Inc eno edinstvenih, če ne najboljših ponudnikov domen. Razlog je tem, da se naročnina, ki jo plačate za domeno, razdeli na pol, pol vzame podjetje, drugo polovico pa razdeli med uporabnike domen. In tu se začnejo zelo dobri mesečni zaslužki, ki so redni, in vsak mesec višji. Sama sem v tem šele od 17.7.2010 in imam domeno že praktično zastonj, pa še nekaj plusa sem si naredila. In vem, da ker sem bila v zadnjem mesecu zelo pridna na Facebooku, kjer sem si po svetu nabrala nekaj pravih kontaktov, bom imela v prihodnjih mesecih prihodke po 200% do 300% višje kot naj bi bil predhodnji, in ne rabim več iskati novih kontaktov. Širi se kot virus. Podjetje sodi med MLM podjetja, ali po domače, mrežni marketing. Prodaja produkt kot so domene, 10 e-mail naslovov, hosting, orodja za izdelavo spletnih strani. Takoj ko se prijavite dobite dve generični spletni strani za delo, v 10 jezikih, kot naprimer: www.freedom.ws/brinetka . In eno svojo spletno stran, ki pa si jo oblikujete lahko čisto po svoje, kjer predstavite sebe, svojo družino ali svoje delo, če želite. Sama si bom v prihodnosti to spletno stran še uredila po svojem okusu, sedaj pa je le kopija nekega našega člana. Moja stran: www.tanjassite.wsDa si boste lažje predstavljali kako to delo izgleda si oglejte 3min filmMesečna naročnina znaša 10$ , kar pomeni en par kičastih uhančkov, mislim da bi bilo vredno poskusiti in če se že prijavite imate 7 dni trial - brezplačno, da sploh vidite v čem je point.dominantna Popravljeno 8. avgust 2010 -> dominantna27 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 Pozdravljeni! Podjetje sodi med MLM podjetja, ali po domače, mrežni marketing. MLM pomeni dvoje... MLM - Multi Level Marketing ali MLM - Multi Liar Marketing Deset nasvetov kako se znebiti nekoga ki ti teži s kakšnim "marketingom" po telefonu, forumu, e-mailu, v živo... <> 1. If they say they're John Doe from XYZ Company, ask them to spell their name. Then ask them to spell the company name. Then ask them where it is located, how long it has been in business, how many people work there, how they got into this line of work, if they are married, how many kids they have, etc. Continue asking them personal questions or questions about their company for as long as necessary. 2. Say "no" over and over. Be sure to vary the sound of each one, and keep a rhythmic tempo, even as they are trying to speak. This is most fun if you can do it until they hang up. 3. If MCI calls trying to get you to sign up for the Family and Friends Plan, reply, in as sinister a voice as you can, "I don't have any friends, would you be my friend?" 4. If they start out with, "How are you today?" say, "I'm so glad you asked, because no one these days seems to care, and I have all these problems. My arthritis is acting up, my eyelashes are sore, my dog has the gout..." 5. If the company cleans rugs, respond: "Can you get out blood? Can you get out goat blood? How about human blood?" 6. Ask them to repeat everything they say several times. 7. Insist that the caller is really your buddy Leon, playing a joke. "Come on, Leon, cut it out! Seriously, Leon, how's your momma?" 8. Tell them you are hard of hearing and that they need to speak up . . . louder . . . louder . . . 9. When the salesperson asks, "Is this the homeowner?" say, "Is this the salesperson?" And when they say, "Yes," hang up. 10. Tell the telemarketer you are busy at the moment and ask them if they will give you their home phone number so you can call them back. When the telemarketer explains that telemarketers cannot give out their home numbers say, "I guess you don't want anyone bothering you at home, right?" The telemarketer will agree and you say, "Me either!" Hang up. 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 ... 2. Say "no" over and over. Be sure to vary the sound of each one, and keep a rhythmic tempo, even as they are trying to speak. This is most fun if you can do it until they hang up. ... 4. If they start out with, "How are you today?" say, "I'm so glad you asked, because no one these days seems to care, and I have all these problems. My arthritis is acting up, my eyelashes are sore, my dog has the gout..." ... 6. Ask them to repeat everything they say several times. 7. Insist that the caller is really your buddy Leon, playing a joke. "Come on, Leon, cut it out! Seriously, Leon, how's your momma?" 8. Tell them you are hard of hearing and that they need to speak up . . . louder . . . louder . . . ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 E alefu kje si pa to pobral...sem se prav mal nasmejal...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif...zdaj pa še te nasvete mal sprobat v praksi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. avgust 2010 Prijavi Deli 8. avgust 2010 MLM je cist fajn zadeva. Samo kako ga ljudje razumejo in izvajajo pa je druga pesem moje mnenje pac. 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jumper 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Hoj,mene pa zanima tole delo in imam nekaj vprašanj? Kot prvo ( .ws ) je državna domena za West Samoa?! Na kak način povabiš ljudi, tudi prijatelje? Imam pri delu tudi kako pomoč? Lahko kaj poveš o tem, dominantna?Lp, jumper Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dominantna27 28. avgust 2010 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2010 Pozdravljen Jumper!Res je, ( .ws ) je državna kratica West Samoe. Zgodbo, kako so američani prišli na to idejo, lahko prebereš na priloženem linku, kjer najdeš še marsikaj drugega. Tudi legalno registrirano podetje in prodaja domen, s tem širjenja podjetja GDI lahko preveriš tu. Če si želiš dodatnega zaslužka lahko enostavno pričneš vključevati nove člane in tudi prijatelje. Sama delam predvsem na Facebooku, kjer sem si odprla več računov, vsakega za svojo državo na našem planetu. Tu vključujem nove prijatelje po svetu in jim enostavno prikažem kak video . In kot opaziš na videu, sploh ni moj. Je od člana GDI, ki mi je veliko pomagal, dal v mojo 1.linijo tudi marsikaterega novega pridobljenega člana, ki ga je sam pridobil. Na tak način si vsi med seboj pomagamo in tudi sama imam tak princip, vse v 1.nivoju zalagam z pridobljenimi člani z moje strani, dokler jim ne zažene.In še, tu prednjačijo američani, pridobivajo po mnogo članov na teden, pri nas je pa ta vrsta posla še zelo nepoznana, sama sem prvič videla končnico .ws šele ko sem spoznala ta posel. Potenciala po svetu je veliko.Da poskusiš je možno 7 dni preizkusno, brez plačila naročnine.Če imaš še katero vprašanje kar piši;)dominantna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Še ena opcija za free money. Anyone? Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.