Skoči na vsebino

Zasvojenost s hrano

Recommended Posts

khm:

http://www.psihoterapija-ordinacija.si/sl/o-nas/cenik.html

Juhu, to je to. Abstinenčni simptomi. Terapijo že imam, bolj generalizirano, ampak svojo dozo zdrave pameti sem prejela glede basanja. Če se nimam namena prenajesti, me prime taka praznina, depresija in izguba optimističnega pogleda na stvari. Dobro, da nisem sama... ozrem se naokoli in vidim večinoma zdrave ljudi, ki pojejo svojo porcijo in je mir. Brez hedonizma in potem občutkov, ki depresijo privedejo še na višjo stopnjo odrekanja tudi ostalim užitkom posledično. izolacijo pred svetom, ker nisi dovolj dober, anksioznost, panične napade, okrepitev psihoze... itd. Enkrat se je treba soočiti z negativnimi vzorci in jih popraviti, pa četudi se obup fajn okrepi zanalašč in nato obdela - soočenje z negativnimi občutji. Duhovnost od spodaj - Anselm Grun...

Ne drži se kot da ti je kdo umrl če se postiš, ampak se lepo drži... po moje povedano iz Sv. Pisma. :)

Jaz se s simptomi abstinence (depro), soočam tako, da se zanalašč aktiviram (delo, sprehodi, pucanje, pogovor, tudi če laufam večkrat gor in dol po stopnicah, da sprostim to.)..

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...