Skoči na vsebino

Je sex greh?

dojemljiv

Recommended Posts

haha, kake fajn debate mate tuki dons...to se pravi: prcati al ne prcati, to je zdaj vprašanje....ampak, kljub vašim razglabljanjem, kaj je dobro in kaj ne: meni seks ogromno pomeni, če to delaš s človekom, ki ga ljubiš..... xsrcx

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Deli na socialnih omrežjih

A djeca če se onda raditi sa duhovnom aktom , kao što je to bio primjer kod Bogorodice Marije .

A baš nije to za svakoga , ... x8Dx

Lp + #

Ne se hecat tok se pa že dolg nisem nasmejala, ne sam da se greš nek celibat zaradi verskih prepričanj, celo "brezmadežno" spočetje bi se rad šel xsmx

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

bojante, dej mi neki povej....resno...kako bi ti lahko brezmadežno spočel otroka? fora je v tem, da če rata, je rešen problem dosti ljudi, ki si želijo otroka, pa ga ne morejo dobit.....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

bojante, dej mi neki povej....resno...kako bi ti lahko brezmadežno spočel otroka? fora je v tem, da če rata, je rešen problem dosti ljudi, ki si želijo otroka, pa ga ne morejo dobit.....

Saj je napisal kako bo to izvedel.... x:)x vsemogočni stvarnik bo opravil namesto njega x:Dx

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

še vedno čakam na odgovor strica bojana.... xrolleyesx

zelo fajn koment :palec:

ponavadi ljudje ki so bolj z duso, tut nimajo potrebe prcat vsaki dan, pa najverjetneje tudi casa ne. ugibam seveda.

A vidva "strokovnajka" sploh ločita Dušo od Duha ?

Lp + #

Ne se hecat tok se pa že dolg nisem nasmejala, ne sam da se greš nek celibat zaradi verskih prepričanj, celo "brezmadežno" spočetje bi se rad šel xsmx

he, he, ... ma kaaaki neki "celibat" , hehe, heh .

Ciabatta je Boljši kruh x;)x

Kere fore mate, ... a zdej bom pa že kr' "celibatnik" . :eek: xDDx xDDx xDDx

A bom za rosjtni dan dobil Ciabatto za papat ? xDDx x;)x

Lp + #

No, vsaj nekaj pozitivnega si ugotovila iz tega .

No, saj , norda pa ti še kaj "kapne" , in bo še kaj iz tebe x;)x :palec:

Ja, Torej, obstaja en poseben "postopek" , z katerim Stvarnik materializira semenčece v maternici ženske .

AAAaaampak, To pa po drugi strani spet ni čist tko enostavno za pridobitev zaploditve med dvema dušama ki sta si premalo sorodni .

Namreč, danes folk sploh neve z kom se zaljubljati , in zato se kar na slepo in vsepovprek ženijo, pozabljajo pa , da Bo brez Prave Sorodnosti partnerjevih duš zelo Težko, ali pa Sploh nebo prišlo do oploditve .

Odtod toooliko zdravih parov, ki hodijo po celi Evropi + Angliji na raaazne preiskave, ... na koncu pa nobeden neve zakaj nemoreta ob vsem zdravju imeti otrok .

No, po drugi strani pa je spet problem , da bi jaz recimo moral to izvesti na neki prijateljevi bejbi, ki nemore zanositi z njim, ker , ... v tem "postopku Duhovne Oploditve" je spet potrebna določena sorodnost duš, tko, da ... razen, če bi bila njena duša bolj sorodna z mojo, kot pa z prijateljevo .

Ampak tudi v tem primeru je spet problem, ... ker je v tem "postopku" udeležen tudi poljub, ...

Meni pa poljub pomeni precej vzvišeno visoko duhovno potrditev, tko, da ga ne dajem kar vsaki , ...

Tko, da , ... kakorkoli se že obrneš, ... zmeraj imaš "rit zadaj" ... :sori:

Lp + #

no, ko ti bo to ratalo, se glede tega čujeva...ok?odrastiu že enkrat, lol
  • Lajkam 1
  • Buuuu 2

no, ko ti bo to ratalo, se glede tega čujeva...ok?odrastiu že enkrat, lol

Ja, se čujeva, ja .

Ampak, kako pa ?

Jaz se nebi rad izpostavljal tukaj gor, zato sem tudi moje ime prikril.

Ja, morda prek E-maila . To pa že morda .x:)x

Lp do tedaj .

B. + #

ja, ni panike. kontaktiraj me na os in mi napiši mail, ok?

Ja, bom. Šele zdajle pa sem našel O.S. , torej osebna sporočila, in kje se pride do tja , zahvaljujoč Stvarniku.x:)x

Lp do tedaj .x:)x

B. + #

:palec:

ja res je potreben en pogovorček na OS

potrudi se bojante

morda boš rešil moytsino dušo

lol, dragi moj, moja duša je rešena, so že drugi poskrbeli zanjo xDDx amapk en pogovor na os ne bo škodil

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE

oh draga Kristina

tudi tebe zelo ljubim

ampak včasih si zaželim tudi kaj počitka

pusti ljudem, da so srečni vsak po svoje

itak pridete vsi k meni ... prej ali poznje

vsi ste moji otroci, vsi ste del mene, vsi ste jaz

in nehajte ga že srat

Stvarnik, da slišimo iz tvojih ust...oz..tipkovnice..ali je sex greh ali ne ?

Glede na to , da si se ga ravno ti spomnil, boš nam znal pa tud razložiti, kdaj in sploh če je greh?

No, da si pa že tako star, najbrž ne veš sploh, kaj je to....

Da te spomnim, to je nekaj za na kruh namazat...

ravno sem bil v jakuziju z enim par fejst bejb in blo je super

Kristina ti pa me sprašuješ al je sex greh.

Ne bluzi. Imej se fajn. A sem ti jo brez veze namontiral ?

V življenju mora vsak in vsaka skozi dat par taužent ur sexa

sicer mu/ji gorje.

Ko pride k meni bo sto neskončnih let pometal/a nebesa.

Vraća se Haso rano ujutro mrtav-pijan i odmah zaspi na kauču.

Dođe Fata da ga presvuče i ubaci u krevet. Kad ga je skinula vidi

prezervativ na k...... Naljuti se, skine prezervativ i zabije mu ga u

guzicu.

Nakon toga desetak dana Haso se vraćao kući normalno s posla.

Više se nije svake večeri opijao. Pomagao je u kući, čitao novine, gledao

tv..

Jedan dan Fata ga pita:

"šta se događa sa tobom, pa što više ne izlaziš da popiješ sa prijateljima?"

A on će tužno:

"To mi viŠe nisu prijatelji.."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...