lackyluke 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 jaz pa redno sexam in sem vedno nasmejan 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
charlesdarwin 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 pa i meni ništa ne fali 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 haha, kake fajn debate mate tuki dons...to se pravi: prcati al ne prcati, to je zdaj vprašanje....ampak, kljub vašim razglabljanjem, kaj je dobro in kaj ne: meni seks ogromno pomeni, če to delaš s človekom, ki ga ljubiš..... 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 A djeca če se onda raditi sa duhovnom aktom , kao što je to bio primjer kod Bogorodice Marije . A baš nije to za svakoga , ... Lp + # Ne se hecat tok se pa že dolg nisem nasmejala, ne sam da se greš nek celibat zaradi verskih prepričanj, celo "brezmadežno" spočetje bi se rad šel Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Modeli. Kakšna tema oz. debata! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 bojante, dej mi neki povej....resno...kako bi ti lahko brezmadežno spočel otroka? fora je v tem, da če rata, je rešen problem dosti ljudi, ki si želijo otroka, pa ga ne morejo dobit..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 bojante, dej mi neki povej....resno...kako bi ti lahko brezmadežno spočel otroka? fora je v tem, da če rata, je rešen problem dosti ljudi, ki si želijo otroka, pa ga ne morejo dobit..... Saj je napisal kako bo to izvedel.... vsemogočni stvarnik bo opravil namesto njega Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 ma ne stvarnik, sploh ne šiptare bo naročil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 še vedno čakam na odgovor strica bojana.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 zelo fajn koment ponavadi ljudje ki so bolj z duso, tut nimajo potrebe prcat vsaki dan, pa najverjetneje tudi casa ne. ugibam seveda. A vidva "strokovnajka" sploh ločita Dušo od Duha ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Ne se hecat tok se pa že dolg nisem nasmejala, ne sam da se greš nek celibat zaradi verskih prepričanj, celo "brezmadežno" spočetje bi se rad šel he, he, ... ma kaaaki neki "celibat" , hehe, heh . Ciabatta je Boljši kruh Kere fore mate, ... a zdej bom pa že kr' "celibatnik" . xDDx A bom za rosjtni dan dobil Ciabatto za papat ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 bojante, dej mi neki povej....resno...kako bi ti lahko brezmadežno spočel otroka? fora je v tem, da če rata, je rešen problem dosti ljudi, ki si želijo otroka, pa ga ne morejo dobit..... No, vsaj nekaj pozitivnega si ugotovila iz tega . No, saj , norda pa ti še kaj "kapne" , in bo še kaj iz tebe Ja, Torej, obstaja en poseben "postopek" , z katerim Stvarnik materializira semenčece v maternici ženske . AAAaaampak, To pa po drugi strani spet ni čist tko enostavno za pridobitev zaploditve med dvema dušama ki sta si premalo sorodni . Namreč, danes folk sploh neve z kom se zaljubljati , in zato se kar na slepo in vsepovprek ženijo, pozabljajo pa , da Bo brez Prave Sorodnosti partnerjevih duš zelo Težko, ali pa Sploh nebo prišlo do oploditve . Odtod toooliko zdravih parov, ki hodijo po celi Evropi + Angliji na raaazne preiskave, ... na koncu pa nobeden neve zakaj nemoreta ob vsem zdravju imeti otrok . No, po drugi strani pa je spet problem , da bi jaz recimo moral to izvesti na neki prijateljevi bejbi, ki nemore zanositi z njim, ker , ... v tem "postopku Duhovne Oploditve" je spet potrebna določena sorodnost duš, tko, da ... razen, če bi bila njena duša bolj sorodna z mojo, kot pa z prijateljevo . Ampak tudi v tem primeru je spet problem, ... ker je v tem "postopku" udeležen tudi poljub, ... Meni pa poljub pomeni precej vzvišeno visoko duhovno potrditev, tko, da ga ne dajem kar vsaki , ... Tko, da , ... kakorkoli se že obrneš, ... zmeraj imaš "rit zadaj" ... Lp + # 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 14. december 2010 Prijavi Deli 14. december 2010 no, ko ti bo to ratalo, se glede tega čujeva...ok?odrastiu že enkrat, lol 1 2 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 no, ko ti bo to ratalo, se glede tega čujeva...ok?odrastiu že enkrat, lol Ja, se čujeva, ja . Ampak, kako pa ? Jaz se nebi rad izpostavljal tukaj gor, zato sem tudi moje ime prikril. Ja, morda prek E-maila . To pa že morda . Lp do tedaj . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 ja, ni panike. kontaktiraj me na os in mi napiši mail, ok? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 ja, ni panike. kontaktiraj me na os in mi napiši mail, ok? Ja, bom. Šele zdajle pa sem našel O.S. , torej osebna sporočila, in kje se pride do tja , zahvaljujoč Stvarniku. Lp do tedaj . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamita 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 ja res je potreben en pogovorček na OSpotrudi se bojantemorda boš rešil moytsino dušo 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Ja, bom. Šele zdajle pa sem našel O.S. , torej osebna sporočila, in kje se pride do tja , zahvaljujoč Stvarniku. Lp do tedaj . B. + # ja res je potreben en pogovorček na OSpotrudi se bojantemorda boš rešil moytsino dušo lol, dragi moj, moja duša je rešena, so že drugi poskrbeli zanjo amapk en pogovor na os ne bo škodil 1 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 No, a ste se zmenili...je sex greh ali ne...če ga izrabljaš samo za svoje čutne užitke, po mojem je...saj veš...zajčki vsevprek...Če sexata dva, ki se ljubita...potem to ni več zgolj sex... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE oh draga Kristinatudi tebe zelo ljubim ampak včasih si zaželim tudi kaj počitka pusti ljudem, da so srečni vsak po svojeitak pridete vsi k meni ... prej ali poznje SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE vsi ste moji otroci, vsi ste del mene, vsi ste jaz in nehajte ga že srat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Stvarnik, da slišimo iz tvojih ust...oz..tipkovnice..ali je sex greh ali ne ?Glede na to , da si se ga ravno ti spomnil, boš nam znal pa tud razložiti, kdaj in sploh če je greh?No, da si pa že tako star, najbrž ne veš sploh, kaj je to....Da te spomnim, to je nekaj za na kruh namazat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE ravno sem bil v jakuziju z enim par fejst bejb in blo je super Kristina ti pa me sprašuješ al je sex greh. Ne bluzi. Imej se fajn. A sem ti jo brez veze namontiral ? V življenju mora vsak in vsaka skozi dat par taužent ur sexa sicer mu/ji gorje. Ko pride k meni bo sto neskončnih let pometal/a nebesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Stvarnik, glede na to, da si že star..je bilo v jakuziju ziher eneih par bejb preveč...ker tvojih tavžent uric sexa je blo že zdavnaj mim...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/jestera.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE ja res sem že star pa tudi revma me že dajekaj čemoni nam lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Vraća se Haso rano ujutro mrtav-pijan i odmah zaspi na kauču. Dođe Fata da ga presvuče i ubaci u krevet. Kad ga je skinula vidi prezervativ na k...... Naljuti se, skine prezervativ i zabije mu ga u guzicu. Nakon toga desetak dana Haso se vraćao kući normalno s posla. Više se nije svake večeri opijao. Pomagao je u kući, čitao novine, gledao tv.. Jedan dan Fata ga pita: "šta se događa sa tobom, pa što više ne izlaziš da popiješ sa prijateljima?" A on će tužno: "To mi viŠe nisu prijatelji.." 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.