Skoči na vsebino

Je sex greh?

dojemljiv

Recommended Posts

:palec:

lol, dragi moj, moja duša je rešena, so že drugi poskrbeli zanjo xDDx amapk en pogovor na os ne bo škodil

Ni problema. Takoj ko bo noseča od Stvarnikove Energije Duha , te pokličem .

Lp + # do tedaj, ajd', čaw .

Deli na socialnih omrežjih

No, a ste se zmenili...je sex greh ali ne...

če ga izrabljaš samo za svoje čutne užitke, po mojem je...saj veš...zajčki vsevprek...

Če sexata dva, ki se ljubita...potem to ni več zgolj sex...

Ja, sej, zakaj pa bi onadva sexala, če ne zaradi drugega, ker ju preveč srbi tam spodaj, nista pa se zmožna upreti temu zapravljanju duši najsorodnejših specifik prepotrebnih za uspešno Življenje ?

Ni drugega razloga kot popuščanje goli nasladi ki ju na koncu privede do razpada zveze .

Le redkokatere zveze uspešno preživijo take žalostne preizkušnje trdnosti , kajti prekmalu jo izgubijo.

Lp + #

ja bojante, ti si naš pravi brat

kaj bi mi brez tebe

in radi te imamo, ni kaj

ajde, bodi fajn

imamo pa tudi eno fajn sestro kristino in tudi njo imamo radi

kristina zdaj pa skuhaj otrokom večerjo lepo v miru

ne bom te motil

da se ne bo kaj čudno kadilo iz kuhnje

tudi ti bodi fajn

heee

Bolj me takrat boli duša + duhovno Srce kot pa materijalna možganska glava .

Lp + #

Duša te ne more boleti dobesedno lahko samo pogovorno, karkoli pa te že daje po seksu je tvoje prepričanje, da je to nekaj slabega in zato se po seksu tudi počutiš slabo.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Duša te ne more boleti dobesedno lahko samo pogovorno, karkoli pa te že daje po seksu je tvoje prepričanje, da je to nekaj slabega in zato se po seksu tudi počutiš slabo.

No, spet si v zmoti, ampak sem že navajen nate .

Namreč, takrat , ko se mi je to dogajalo na veliko, ko sem imel še one vratolomne sexe z bivšo, takrat sem bil prepričan, da moram sexati in sem bil prepričan da je to dobro .

Vidiš, bil sem trdneje kot ti prepričan, da je to dobro, in sem imel ob "navalih" povprečje do 5 X na dan, rekord je bilo 8 X , pa se mi je še zmer dogajalo , da me je "bolela duša" , v bistvu pa mi je Bog sporočal prek vesti .

No, lahko bi ti pa bilo že takoj jasno, da sem govoril v prispodobi , ko sem rekel da me je "bolela duša" .

Lp + #

No, spet si v zmoti, ampak sem že navajen nate .

Ti se pa hitr navadiš...

(mogoče je pa v tem *problem*? :vragec: :8):)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Namreč, takrat , ko se mi je to dogajalo na veliko, ko sem imel še one vratolomne sexe z bivšo, takrat sem bil prepričan, da moram sexati in sem bil prepričan da je to dobro .

Vidiš, bil sem trdneje kot ti prepričan, da je to dobro, in sem imel ob "navalih" povprečje do 5 X na dan, rekord je bilo 8 X , pa se mi je še zmer dogajalo , da me je "bolela duša" , v bistvu pa mi je Bog sporočal prek vesti .

Če si seksal od 5 do 8 x v enem dnevu lahko verjamem da te je vse bolelo po tem x:Dx tud spočit nis mogel ravno bit, sam verjetn pa to ni bilo vsak dan dolgoročno.

Tako kot si opisal ponavad seksajo mladi in neizkušeni ali pari ki so na sveže skupaj, kasneje se to umiri in normalizira in se ne seksa kot zajc, tako da zarad par "navalov" še ni seks nekaj skrajno slabega.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Glejta, kozopopraskani, in počrneli lotus , ... : pa saj ne sovražim sexa .

Vem pač , kake pasti se skrivajo za to stvarjo .

In, da se temu izognem, grem Boljšo Pot .

Lp + #

Da neš preveč bluzo si preberi kaj na temo Tao ljubezni, nega moške seksualne energije, Avtor :Mantak Chia ali pa kaj na temo http://www.cosmopolitan.si/seks-in-razmerja/tantra-preobrazba-seksualne-energije/ za oboje je predpogoj, da maš bejbo, ker pa čitam, da se giblješ v družbi bratov bo to zadnje malo težje. pa lepo si ga mej leva, desna ena dva, pa tak naprej

Glejta, kozopopraskani, in počrneli lotus , ... : pa saj ne sovražim sexa .

Vem pač , kake pasti se skrivajo za to stvarjo .

In, da se temu izognem, grem Boljšo Pot .

Lp + #

Kake pasti? In kaj je zate boljša pot? Ne razumem...razjasni prosim

• Lajkam 3
  • Buuuu 1

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

sex je greh. dvojni greh. pri njem ne greši samo telo, temveč tudi duša. kakšen pa bi bil svet, če bi vsi seksali vsevprek. kmalu nas bi bilo toliko, da bi se med seboj poklali. in spet bi bilo vse na nou. zato je bog izumil sramežljivost in občečloveško moralo, da ima ljudi pod kontrolo, rimsko sveto vsecerkveno občestvo je pa na tretjem srečanju sprejelo ustrezno bulo, da se ta človeška ravnanja vsaj malo kontrolirajo. tako imamo praktično pravilo, da se ne seksa pred poroko, ker vsi vemo, kam to pelje in je vsakršna beseda povsem odveč. vendar se vseeno ne bi rad zaustavljal preveč na telesu, ker smo vendarle duhovna bitja. zato bi vas rad v ta namen spomnil samih prerokovih besed, kot jih najdemo ovekovečene v matejevem evangeliju in sicer pravi takole:

Slišali pa ste, da je bilo rečeno: "Ne prešuštvuj!" Jaz pa vam pravim: kdorkoli gleda žensko s poželenjem, je v srcu že prešuštvoval z njo. Če te desno oko zapeljuje, ga izderi in vrzi od sebe; kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi bilo celo tvoje telo vrženo v pekel. In če te desna roka zapeljuje, jo odsekaj in vrzi od sebe, kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi celo tvoje telo prišlo v pekel.

Mt., 5. 27-30

bistvo kopulacije je v njeni prokreaciji. in ker je človeštvo že rojeno v grehu, je grešno tudi samo dejanje. torej, kako je s seksom in grehom je v knjigi knjig napisano več kot očitno, zato menim, da je vsakršna debata o tem popolnoma odveč ter apeliram, da se debata, ravno zaradi teh razumnih ugotovitev, zaključi.

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

sex je greh. dvojni greh. pri njem ne greši samo telo, temveč tudi duša. kakšen pa bi bil svet, če bi vsi seksali vsevprek. kmalu nas bi bilo toliko, da bi se med seboj poklali. in spet bi bilo vse na nou. zato je bog izumil sramežljivost in občečloveško moralo, da ima ljudi pod kontrolo, rimsko sveto vsecerkveno občestvo je pa na tretjem srečanju sprejelo ustrezno bulo, da se ta človeška ravnanja vsaj malo kontrolirajo. tako imamo praktično pravilo, da se ne seksa pred poroko, ker vsi vemo, kam to pelje in je vsakršna beseda povsem odveč. vendar se vseeno ne bi rad zaustavljal preveč na telesu, ker smo vendarle duhovna bitja. zato bi vas rad v ta namen spomnil samih prerokovih besed, kot jih najdemo ovekovečene v matejevem evangeliju in sicer pravi takole:

Slišali pa ste, da je bilo rečeno: "Ne prešuštvuj!" Jaz pa vam pravim: kdorkoli gleda žensko s poželenjem, je v srcu že prešuštvoval z njo. Če te desno oko zapeljuje, ga izderi in vrzi od sebe; kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi bilo celo tvoje telo vrženo v pekel. In če te desna roka zapeljuje, jo odsekaj in vrzi od sebe, kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi celo tvoje telo prišlo v pekel.

Mt., 5. 27-30

bistvo kopulacije je v njeni prokreaciji. in ker je človeštvo že rojeno v grehu, je grešno tudi samo dejanje. torej, kako je s seksom in grehom je v knjigi knjig napisano več kot očitno, zato menim, da je vsakršna debata o tem popolnoma odveč ter apeliram, da se debata, ravno zaradi teh razumnih ugotovitev, zaključi.

xrainbowx

Ja, nimbus kaj takega evo ena za tebe :

Popravljeno -> nac05

Mt., 5. 27-30

xrainbowx

nimbus, ti si šel v tilt, lolool

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

drage moje, tudi sam sem samo človek zato lahko mirno dodam, da razumem vaše reakcije. poglejte, človek je psihofizična celota, katerega identiteta se formira okoli libidinalne investicije, ki je nujna, saj se na človeku občuti kot stalen pritisk med korakom. seveda je pa odvisno od nas, kam bomo investirali svoje premoženje in tu nam je dal vsevišji svobodno voljo, da se sami odločimo. kot smo videli so pravila zelo enostavna in če se jih držimo smo nagrajeni z mnogimi obrestmi. in tudi ti magdica boš to enkrat ugotovila, saj že po pisanju in izražanju vidim, da si razumno bitje in kot tako tudi na pravi poti.

vse lepo pozdravljam še posebej v tem času, ko prihajajo prazniki in bomo spet skupaj motrili večnost.

xrainbowx

• Lajkam 2
  • Buuuu 2

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...