Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 lol, dragi moj, moja duša je rešena, so že drugi poskrbeli zanjo amapk en pogovor na os ne bo škodil Ni problema. Takoj ko bo noseča od Stvarnikove Energije Duha , te pokličem . Lp + # do tedaj, ajd', čaw . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 No, a ste se zmenili...je sex greh ali ne...če ga izrabljaš samo za svoje čutne užitke, po mojem je...saj veš...zajčki vsevprek...Če sexata dva, ki se ljubita...potem to ni več zgolj sex... Ja, sej, zakaj pa bi onadva sexala, če ne zaradi drugega, ker ju preveč srbi tam spodaj, nista pa se zmožna upreti temu zapravljanju duši najsorodnejših specifik prepotrebnih za uspešno Življenje ? Ni drugega razloga kot popuščanje goli nasladi ki ju na koncu privede do razpada zveze . Le redkokatere zveze uspešno preživijo take žalostne preizkušnje trdnosti , kajti prekmalu jo izgubijo. Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 ma bojante pusti zdaj sex ... po sexu le boli glava razen mene, jaz mam trdo glavo ... no obe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 ma bojante pusti zdaj sex ... po sexu le boli glava razen mene, jaz mam trdo glavo ... no obe Koga zdaj prepričuješ...a Bojanteja ali sebe hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 ma bojante pusti zdaj sex ... po sexu le boli glava razen mene, jaz mam trdo glavo ... no obe Bolj me takrat boli duša + duhovno Srce kot pa materijalna možganska glava . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 ja bojante, ti si naš pravi brat kaj bi mi brez tebe in radi te imamo, ni kaj ajde, bodi fajn imamo pa tudi eno fajn sestro kristino in tudi njo imamo radi kristina zdaj pa skuhaj otrokom večerjo lepo v miru ne bom te motil da se ne bo kaj čudno kadilo iz kuhnje tudi ti bodi fajn heee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 19. december 2010 Prijavi Deli 19. december 2010 Bolj me takrat boli duša + duhovno Srce kot pa materijalna možganska glava . Lp + # Duša te ne more boleti dobesedno lahko samo pogovorno, karkoli pa te že daje po seksu je tvoje prepričanje, da je to nekaj slabega in zato se po seksu tudi počutiš slabo. 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 19. december 2010 Prijavi Deli 19. december 2010 Duša te ne more boleti dobesedno lahko samo pogovorno, karkoli pa te že daje po seksu je tvoje prepričanje, da je to nekaj slabega in zato se po seksu tudi počutiš slabo. No, spet si v zmoti, ampak sem že navajen nate . Namreč, takrat , ko se mi je to dogajalo na veliko, ko sem imel še one vratolomne sexe z bivšo, takrat sem bil prepričan, da moram sexati in sem bil prepričan da je to dobro . Vidiš, bil sem trdneje kot ti prepričan, da je to dobro, in sem imel ob "navalih" povprečje do 5 X na dan, rekord je bilo 8 X , pa se mi je še zmer dogajalo , da me je "bolela duša" , v bistvu pa mi je Bog sporočal prek vesti . No, lahko bi ti pa bilo že takoj jasno, da sem govoril v prispodobi , ko sem rekel da me je "bolela duša" . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2010 Prijavi Deli 19. december 2010 No, spet si v zmoti, ampak sem že navajen nate .Ti se pa hitr navadiš...(mogoče je pa v tem *problem*? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 19. december 2010 Prijavi Deli 19. december 2010 bojante .... blebetaš ni tebe bolela duša ampak SI TI BOLEL TVOJO DUŠO ubogo revico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 19. december 2010 Prijavi Deli 19. december 2010 Namreč, takrat , ko se mi je to dogajalo na veliko, ko sem imel še one vratolomne sexe z bivšo, takrat sem bil prepričan, da moram sexati in sem bil prepričan da je to dobro . Vidiš, bil sem trdneje kot ti prepričan, da je to dobro, in sem imel ob "navalih" povprečje do 5 X na dan, rekord je bilo 8 X , pa se mi je še zmer dogajalo , da me je "bolela duša" , v bistvu pa mi je Bog sporočal prek vesti . Če si seksal od 5 do 8 x v enem dnevu lahko verjamem da te je vse bolelo po tem tud spočit nis mogel ravno bit, sam verjetn pa to ni bilo vsak dan dolgoročno. Tako kot si opisal ponavad seksajo mladi in neizkušeni ali pari ki so na sveže skupaj, kasneje se to umiri in normalizira in se ne seksa kot zajc, tako da zarad par "navalov" še ni seks nekaj skrajno slabega. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 19. december 2010 Prijavi Deli 19. december 2010 bojante sovraži sex ... ker ga je bivša/bivši zapustila, ko več ni mogel ne vem zakaj sovražiš sex ... ugodneje je zamenjat babo najdi si eno frigidno potem pa ti zapusti njo, ker ji ni za sex naj bo rezultat tvojega življenja vsaj neodločen 1 : 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Glejta, kozopopraskani, in počrneli lotus , ... : pa saj ne sovražim sexa . Vem pač , kake pasti se skrivajo za to stvarjo . In, da se temu izognem, grem Boljšo Pot . Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Glejta, kozopopraskani, in počrneli lotus , ... : pa saj ne sovražim sexa . Vem pač , kake pasti se skrivajo za to stvarjo . In, da se temu izognem, grem Boljšo Pot . Lp + # Da neš preveč bluzo si preberi kaj na temo Tao ljubezni, nega moške seksualne energije, Avtor :Mantak Chia ali pa kaj na temo http://www.cosmopolitan.si/seks-in-razmerja/tantra-preobrazba-seksualne-energije/ za oboje je predpogoj, da maš bejbo, ker pa čitam, da se giblješ v družbi bratov bo to zadnje malo težje. pa lepo si ga mej leva, desna ena dva, pa tak naprej 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 torej nacek ... aha ... razumem ... obstaja tudi tantrični levoročni in desnoročni sex pa saj je logično ... sexa lahko z levanko in desanko ne da bi ga vtaknil in duša ostane brezmadežna ampak roki sta pa krivi, kajne ? 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Glejta, kozopopraskani, in počrneli lotus , ... : pa saj ne sovražim sexa . Vem pač , kake pasti se skrivajo za to stvarjo . In, da se temu izognem, grem Boljšo Pot . Lp + # Kake pasti? In kaj je zate boljša pot? Ne razumem...razjasni prosim 3 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 sex je greh. dvojni greh. pri njem ne greši samo telo, temveč tudi duša. kakšen pa bi bil svet, če bi vsi seksali vsevprek. kmalu nas bi bilo toliko, da bi se med seboj poklali. in spet bi bilo vse na nou. zato je bog izumil sramežljivost in občečloveško moralo, da ima ljudi pod kontrolo, rimsko sveto vsecerkveno občestvo je pa na tretjem srečanju sprejelo ustrezno bulo, da se ta človeška ravnanja vsaj malo kontrolirajo. tako imamo praktično pravilo, da se ne seksa pred poroko, ker vsi vemo, kam to pelje in je vsakršna beseda povsem odveč. vendar se vseeno ne bi rad zaustavljal preveč na telesu, ker smo vendarle duhovna bitja. zato bi vas rad v ta namen spomnil samih prerokovih besed, kot jih najdemo ovekovečene v matejevem evangeliju in sicer pravi takole: Slišali pa ste, da je bilo rečeno: "Ne prešuštvuj!" Jaz pa vam pravim: kdorkoli gleda žensko s poželenjem, je v srcu že prešuštvoval z njo. Če te desno oko zapeljuje, ga izderi in vrzi od sebe; kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi bilo celo tvoje telo vrženo v pekel. In če te desna roka zapeljuje, jo odsekaj in vrzi od sebe, kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi celo tvoje telo prišlo v pekel. Mt., 5. 27-30 bistvo kopulacije je v njeni prokreaciji. in ker je človeštvo že rojeno v grehu, je grešno tudi samo dejanje. torej, kako je s seksom in grehom je v knjigi knjig napisano več kot očitno, zato menim, da je vsakršna debata o tem popolnoma odveč ter apeliram, da se debata, ravno zaradi teh razumnih ugotovitev, zaključi. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magdica 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 (popravljeno) a se nimbusu tud več ne dvigne kaj pa č je bojantev topeu brat Popravljeno 20. december 2010 -> magdica 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magdica 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 madonca tu gor je tolk enih k jim je sperma u glau udarla in so čist zmešan a so usi ti tipčki iz epruvetke dej moyči pomagej mal 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 (popravljeno) sex je greh. dvojni greh. pri njem ne greši samo telo, temveč tudi duša. kakšen pa bi bil svet, če bi vsi seksali vsevprek. kmalu nas bi bilo toliko, da bi se med seboj poklali. in spet bi bilo vse na nou. zato je bog izumil sramežljivost in občečloveško moralo, da ima ljudi pod kontrolo, rimsko sveto vsecerkveno občestvo je pa na tretjem srečanju sprejelo ustrezno bulo, da se ta človeška ravnanja vsaj malo kontrolirajo. tako imamo praktično pravilo, da se ne seksa pred poroko, ker vsi vemo, kam to pelje in je vsakršna beseda povsem odveč. vendar se vseeno ne bi rad zaustavljal preveč na telesu, ker smo vendarle duhovna bitja. zato bi vas rad v ta namen spomnil samih prerokovih besed, kot jih najdemo ovekovečene v matejevem evangeliju in sicer pravi takole: Slišali pa ste, da je bilo rečeno: "Ne prešuštvuj!" Jaz pa vam pravim: kdorkoli gleda žensko s poželenjem, je v srcu že prešuštvoval z njo. Če te desno oko zapeljuje, ga izderi in vrzi od sebe; kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi bilo celo tvoje telo vrženo v pekel. In če te desna roka zapeljuje, jo odsekaj in vrzi od sebe, kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi celo tvoje telo prišlo v pekel. Mt., 5. 27-30 bistvo kopulacije je v njeni prokreaciji. in ker je človeštvo že rojeno v grehu, je grešno tudi samo dejanje. torej, kako je s seksom in grehom je v knjigi knjig napisano več kot očitno, zato menim, da je vsakršna debata o tem popolnoma odveč ter apeliram, da se debata, ravno zaradi teh razumnih ugotovitev, zaključi. Ja, nimbus kaj takega evo ena za tebe : Popravljeno 20. december 2010 -> nac05 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 sex je greh. dvojni greh. pri njem ne greši samo telo, temveč tudi duša. kakšen pa bi bil svet, če bi vsi seksali vsevprek. kmalu nas bi bilo toliko, da bi se med seboj poklali. in spet bi bilo vse na nou. zato je bog izumil sramežljivost in občečloveško moralo, da ima ljudi pod kontrolo, rimsko sveto vsecerkveno občestvo je pa na tretjem srečanju sprejelo ustrezno bulo, da se ta človeška ravnanja vsaj malo kontrolirajo. tako imamo praktično pravilo, da se ne seksa pred poroko, ker vsi vemo, kam to pelje in je vsakršna beseda povsem odveč. vendar se vseeno ne bi rad zaustavljal preveč na telesu, ker smo vendarle duhovna bitja. zato bi vas rad v ta namen spomnil samih prerokovih besed, kot jih najdemo ovekovečene v matejevem evangeliju in sicer pravi takole: Slišali pa ste, da je bilo rečeno: "Ne prešuštvuj!" Jaz pa vam pravim: kdorkoli gleda žensko s poželenjem, je v srcu že prešuštvoval z njo. Če te desno oko zapeljuje, ga izderi in vrzi od sebe; kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi bilo celo tvoje telo vrženo v pekel. In če te desna roka zapeljuje, jo odsekaj in vrzi od sebe, kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi celo tvoje telo prišlo v pekel. Mt., 5. 27-30 bistvo kopulacije je v njeni prokreaciji. in ker je človeštvo že rojeno v grehu, je grešno tudi samo dejanje. torej, kako je s seksom in grehom je v knjigi knjig napisano več kot očitno, zato menim, da je vsakršna debata o tem popolnoma odveč ter apeliram, da se debata, ravno zaradi teh razumnih ugotovitev, zaključi. nimbus, ti si šel v tilt, lolool 1 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magdica 21. december 2010 Prijavi Deli 21. december 2010 čuj nimbi vseen me vedn bolj razburjaš prihajam na 45,9 stopinjbom se užgalaprosm pomagej nimbi 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magdica 21. december 2010 Prijavi Deli 21. december 2010 jest vem nimbi da so tak fuciji k ti najtabolš 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. december 2010 Prijavi Deli 21. december 2010 drage moje, tudi sam sem samo človek zato lahko mirno dodam, da razumem vaše reakcije. poglejte, človek je psihofizična celota, katerega identiteta se formira okoli libidinalne investicije, ki je nujna, saj se na človeku občuti kot stalen pritisk med korakom. seveda je pa odvisno od nas, kam bomo investirali svoje premoženje in tu nam je dal vsevišji svobodno voljo, da se sami odločimo. kot smo videli so pravila zelo enostavna in če se jih držimo smo nagrajeni z mnogimi obrestmi. in tudi ti magdica boš to enkrat ugotovila, saj že po pisanju in izražanju vidim, da si razumno bitje in kot tako tudi na pravi poti.vse lepo pozdravljam še posebej v tem času, ko prihajajo prazniki in bomo spet skupaj motrili večnost. 2 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.