nac05 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 sex je greh. dvojni greh. pri njem ne greši samo telo, temveč tudi duša. kakšen pa bi bil svet, če bi vsi seksali vsevprek. kmalu nas bi bilo toliko, da bi se med seboj poklali. in spet bi bilo vse na nou. zato je bog izumil sramežljivost in občečloveško moralo, da ima ljudi pod kontrolo, rimsko sveto vsecerkveno občestvo je pa na tretjem srečanju sprejelo ustrezno bulo, da se ta človeška ravnanja vsaj malo kontrolirajo. tako imamo praktično pravilo, da se ne seksa pred poroko, ker vsi vemo, kam to pelje in je vsakršna beseda povsem odveč. vendar se vseeno ne bi rad zaustavljal preveč na telesu, ker smo vendarle duhovna bitja. zato bi vas rad v ta namen spomnil samih prerokovih besed, kot jih najdemo ovekovečene v matejevem evangeliju in sicer pravi takole: Slišali pa ste, da je bilo rečeno: "Ne prešuštvuj!" Jaz pa vam pravim: kdorkoli gleda žensko s poželenjem, je v srcu že prešuštvoval z njo. Če te desno oko zapeljuje, ga izderi in vrzi od sebe; kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi bilo celo tvoje telo vrženo v pekel. In če te desna roka zapeljuje, jo odsekaj in vrzi od sebe, kajti bolje je zate, da zgubiš en ud, kakor da bi celo tvoje telo prišlo v pekel. Mt., 5. 27-30 bistvo kopulacije je v njeni prokreaciji. in ker je človeštvo že rojeno v grehu, je grešno tudi samo dejanje. torej, kako je s seksom in grehom je v knjigi knjig napisano več kot očitno, zato menim, da je vsakršna debata o tem popolnoma odveč ter apeliram, da se debata, ravno zaradi teh razumnih ugotovitev, zaključi. Greh, izvirni greh, krivi ste, da sploh živite, bivate. Če že ne znaš ali pa ne obvladaš druge terminalogije, je res najbolje, da si tu zaključi.Če že bivaš v negrehu vsaj drugem pusti, da izkušajo experimentirajo, kajti ko se bodo hoteli najti se pač bodo in to brez vcepljanja kakršnekoli krivde. In poslali smo se točno sem, da izkušamo, živimo, vstajamo padamo se pobiramo, učimo, kajti če ne, bi nam bil prekleto dolgčas.(Nam - Njemu) Ajde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 Hmm, tole ni ravno pravo mesto za temo o zdravilih ki jih delam, ampak se pa nekaj navezuje tudi na to temo , zatorej : Nekatera zdravila, ki jih izdelujem, so povezana z sexom . Namreč, če boš takrat ko jih vzameš imel spolne odnose, bojo nekatere skoraj brez učinka, nekatere pa popolnoma brez učinka . Tko povezano je to z energijskim stanjem duše ki med takim Heliopatskim Zdravljenjem ne sme biti prikrajšana za njene najsorodnejše specifike/energije, če hočemo doseči učinkovito (hitro) ozdravljenje . Lp + # Bojante, in potem na navodila napišeš...vzeti tri ure pred ali po sexu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boter 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 mamamia in dio porko v enem ... kristina ... dobro vprašanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Bojante, in potem na navodila napišeš...vzeti tri ure pred ali po sexu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif... No ravno to ; Ponavadi bolezen pride iznenada , in nas preseneti . In, če se vzame ta zdravila, je treba prekiniti z spolnimi odnosi, dokler oseba ne ozdravi . Enostavno tko. Lp + # 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 pa dobro bojč ... razloži nam že enkrat ... kake težave si zdraviš s temi super zdravili ... nehaj bluzit in bodi bolj konkreten pa al si to mažeš vzadaj po riti ... al za uho ... al po hrbtu ... res nas zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 a si ti mogoče zdraviš hemoride ... da potem ne smeš sexat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Okej, to še napišem, pol pa moram zares že iti, ker sem že pozen . Ta zdravila so Univerzalna, in so Direkt' od Stvarnika-Boga in zmorejo tudi obuditi že mrtvega človeka, pod pogojem , da nima preveč uničenega telesa in da ni predolgo časa mrtev , če je le to le v skladu z Stvarnikovo Voljo . Intorej, ne glej tako kratkovidno na izgubljanje duši najsorodnejših Energij, kajti ta Energija ki se izgublja z spolnimi izločki, obeh spolov, se drugače porablja za Življenje Celotnega Telesa , tako materijalnega kot tudi Duhovnega . Zaradi tega je tako potrebno varčevati z spolnimi izločki , ... No, da nebom spet predolg , ... jih je pa enih 7 glavnih zdravil , morda več ... Se pišemo pozneje , al' pa ju3 . Mir z vami . 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 pa ti si vedno pozen ... ne vem kje izgubljaš čas ... saj ne sexaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 (popravljeno) Eni pač obvladajo.......................................................??????? Popravljeno 26. december 2010 -> nac05 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 pa ti si vedno pozen ... ne vem kje izgubljaš čas ... saj ne sexaš V Molitvah , in v delu - delu za "pufe" brezposelnih . Pa tud' po netu me je dost' , da popišem vse , kar traja več ur , tko, da je dan precej precej prekratek ... Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 V Molitvah , in v delu - delu za "pufe" brezposelnih . Pa tud' po netu me je dost' , da popišem vse , kar traja več ur , tko, da je dan precej precej prekratek ... Lp + # OK sprejeto, naj ti bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Saj sem tudi že zjutraj pisal, pa potem dopoldne, pa mi je potem zmanjkalo časa da bi vsem odgovoril, ker sem moral iti pomagati enemu bratu Franciju v Lesce, in se je pol mal' zavleklo, potem pa , ko sem prišel domov in pojedel, je pa še brat Bojan prišel na obisk, tko', da zdaj šele pišem . Nezmorem pa biti vedno + povsod , ... Anythin' else maybe ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 Zanima me kakšno je vaše mnenje o sexu. Ne govorim o sexu znotraj zakonske zveze, ampak o sexu dveh oseb, ki sta recimo samska in le prijatelja. Kakšno je vaše mnenje, kako različne religije in vere obravnavajo takšen sex, je to nekaj nagonskega in lepega ali kot greh? No za krščansko vero že vemo, toda če odvzamemo religijo ampak le vero v boga. Če bi razmišljal po svoje, ne gre tu za nič slabega. Če sta dva samska s tem en drugemu le "polepšata dan". Zakaj bi bil to greh? Upam da bo debata zašlo v pravo smer.Smisel sexa je človekovo razmnoževanje. Nekateri pa vadijo kar naprej, da ne bi pozabili kako to gre. Večina je itak odvisna od sexa in brez tega ne more živet, tako kot je en drug odvisen od flaše in ne more brez nje. Vse drugo so pa poskusi „kogarkoli“, da bi se napravil red na malo višjem nivoju od drugih živalih, tak poskus je npr. tale 9. zapoved: http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/5104-deset-bozjih-zapovedi/ Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 Smisel sexa je človekovo razmnoževanje. Nekateri pa vadijo kar naprej, da ne bi pozabili kako to gre. Večina je itak odvisna od sexa in brez tega ne more živet, tako kot je en drug odvisen od flaše in ne more brez nje. Vse drugo so pa poskusi „kogarkoli", da bi se napravil red na malo višjem nivoju od drugih živalih, tak poskus je npr. tale 9. zapoved: http://www.lunin.net...ozjih-zapovedi/ dost žalostno, ker tudi jaz v svoji okolici vidim, da so ljudje pozabili smisel seksa...žal... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 dost žalostno, ker tudi jaz v svoji okolici vidim, da so ljudje pozabili smisel seksa...žal...Jaz tudi prej nisem vedel, zakaj transportirajo eno žival preko pol zemeljske kugle, da bo našla v enem drugem živalskem vrtu enga partnerja za sex. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 Jaz tudi prej nisem vedel, zakaj transportirajo eno žival preko pol zemeljske kugle, da bo našla v enem drugem živalskem vrtu enga partnerja za sex. Mario...tebi se pa najbrž ni treba transportirat prek zemeljske kugle, da si najdeš partnerico za sex..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 Mario...tebi se pa najbrž ni treba transportirat prek zemeljske kugle, da si najdeš partnerico za sex..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gifMi ni treba, moja rasa ne bo izumrla.Odkar me je ena ženska posilila, se rajš skrivam za računalnikom Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 28. december 2010 Prijavi Deli 28. december 2010 hm, mario, bi prišel k meni na terapijo, da ti očistimo tele blokadice, ki jih imaš glede seksa?? obljubim, da te jaz osebno ne bom niti taknila....... Sedel boš na stolu, jaz ti bom pa delala eno tako tehniko, da boš šel skozi blokadico in jo prepucal. Ko pa bom videla, da je vse v redu, te bom pa zasula s kupom knjig na temo tantre, ne, dala ti bom naslove, vsedi se doma za komp in maš da jih preštudiraš. Ko se ti ne bo dalo več, ti pa obljubim, da ti najdemo eno partnerco, da boš vse tele tehnike lahko uporabil v praksi...In zadeljščina rešena..... A ni dobra solucija za tvoj problemček??? 1 4 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 hm, mario, bi prišel k meni na terapijo, da ti očistimo tele blokadice, ki jih imaš glede seksa?? obljubim, da te jaz osebno ne bom niti taknila....... Sedel boš na stolu, jaz ti bom pa delala eno tako tehniko, da boš šel skozi blokadico in jo prepucal. Ko pa bom videla, da je vse v redu, te bom pa zasula s kupom knjig na temo tantre, ne, dala ti bom naslove, vsedi se doma za komp in maš da jih preštudiraš. Ko se ti ne bo dalo več, ti pa obljubim, da ti najdemo eno partnerco, da boš vse tele tehnike lahko uporabil v praksi...In zadeljščina rešena..... A ni dobra solucija za tvoj problemček??? Pa kdo pravi, da imam jaz kak problem(ček). Ni govora. Problemčke imajo tisti nageci ki pri tantri prenašajo viruse en na drugega. Uhhhhh gnusSaj ni čudn, da rabmo tolk zdravilcev, ker je tolk bolnikov. Jaz rajš obdržim mojo zdravo dušo in zdravo telo. Tisti, ki pa pri meni probleme vidijo, jih imajo pa sami.k narobe gledajo Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 Pa kdo pravi, da imam jaz kak problem če daš lubčka, ti pa powem čaw bejbi. te fajn spet mal widet. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 Janko pravi:če daš lubčka, ti pa powem Mario: TO JE PA BOLJ PROBLEM(ATIČNO) – TEBI DAT LUBČKA - NO DAJ PRID MAL BLIŽE K EKRANU, PA SE REŠIM TEGA PROBLEMA, DA ME NE DOBIJO NAGECI V ROKE Janko. čaw bejbi. te fajn spet mal widet. Mario: NE SMEM PREPOGOST PRIT, K ME KOJ ZAČNEJO FEHTATPA KAK SEM TE POGREŠOV Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boter 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 (popravljeno) mamamia življenje je kruto bodite previdni, da vas te dni splošnih pijančevanj ne ustavi policaj kot je mojega znanca iz dolenjske USTAVI NABRKLJANEGA DOLENCELJNA POLICAJ: - A STE KAJ POPILI? - JA, SMA BLI U GASTILNI, ANE TRI LITRE JE PALU. POTLI SMA ŠLI U SOSEJDNJA, MAJO NOVA KELNERCA, PA JE FRANCELJ DAU ZA RUNDA, POTLI SMA PA ŠE H JOŽET U ZIDANCA ZAVIL, PA JE TM PALU ŠE PAR LITROV. - BOSTE PIHALI? - KGA JE, PIZDEK, A MI NE VERJAMEŠ? Popravljeno 29. december 2010 -> boter 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boter 29. december 2010 Prijavi Deli 29. december 2010 dio porko sexal pa bom ko se streznim upam da se streznim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. december 2010 Prijavi Deli 30. december 2010 Iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Gdje je ono staro doba, kad je sex bio prljav, a vazduh čist? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 30. december 2010 Prijavi Deli 30. december 2010 tantra ni gnjus. je lepa, ampak jo moraš pravilno izvajat.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.