jocohud 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Živjo! Posnel sem preprost primerjalni test dveh na videz povsem podobnih vozil namenjenih urbanim okoljem: [/url]Vesel bom vašega mnenja :-)Lp,Joco 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Dbest, meni je zelo všeč. Pa tudi tehnično se mi zdi zelo dobro - pohvale za celoten prispevek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 nit vrabec niti oru zlo fajn Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matejr 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Dober video Upam, da bo kaj pomagal, da se bo več ljudi vozilo s kolesom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Super!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 če je bicikl tko fajn in ste usi naudušeni, zakwa pa jest zmeri pol parking iščem k blesou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Ker greš z avtom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jocohud 8. september 2010 Avtor Prijavi Deli 8. september 2010 Tnx - mi je všeč, da vam je všeč :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stenko 24. februar 2011 Prijavi Deli 24. februar 2011 Tudi jaz zelo rad kolesarim in mi je to najljubša rekreacija. Na kolesu imamo res veliko boljši razgled kot v avtu pa še počasneje se premikaš in zato več stvari vidiš. Opravke v mestu porihtaš veliko bolj hitro pa še za parkirni prostor ti ni potrebno skrbet. Kolo je zagotovo veliko bolj ekološko vozilo, ki ne ustvarja nobenega hrupa, tako, da za mene je tudi kolo zmagovalec. 1 Citiraj NajZabava - Najbolj zabavna spletna stran! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 25. februar 2011 Prijavi Deli 25. februar 2011 Tudi jaz zelo rad kolesarim in mi je to najljubša rekreacija. Na kolesu imamo res veliko boljši razgled kot v avtu pa še počasneje se premikaš in zato več stvari vidiš. Opravke v mestu porihtaš veliko bolj hitro pa še za parkirni prostor ti ni potrebno skrbet. Kolo je zagotovo veliko bolj ekološko vozilo, ki ne ustvarja nobenega hrupa, tako, da za mene je tudi kolo zmagovalec. se strinjam s tabohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.