artista 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 Lep pozdrav vsem, že kar nekaj časa me zanima, ali obstaja v Sloveniji morda zobna ordinacija, ki bi bila malo bolj holistično naravnana. Vem, da se nekateri zobozdravniki že počasi distancirajo od amalgama in podobnih zadev, a vseeno. Še vedno je preveč takih, ki so bolj ali manj mehaniki in jih zanima predvsem $$$, ne ukvarjajo pa se z dejanskimi vzroki za težave... torej: ali obstaja pri nas kaj takega, imate kakšne izkušnje? Ste morda našli koga v tujini, priporočate koga? Citiraj "I learned to make my mind large,as the universe is large,so that there is room for paradoxes."-Maxine Hong Kingston Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 5. november 2010 Prijavi Deli 5. november 2010 Bojim se, da so zobozdravniki naravnani preveč materialistično in na hitri zaslužek.Če bi koga obravnavali holistično, bi morda bil preveč zdrav, kar nebi bilo dobro za kšeft. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 Priporočam mojega zobarja. Njegov pristop je absolutno holističen. Ker sem imela brezupno vnetje na korenini, mi je zob izpulil. Ko mi je povedal, koliko me bo koštal mostiček in sem zastokala skoraj tako kot pri injekcijah in puljenju, mi je pomirjujoče rekel (mal prej sva klepetala o potovanjih v Peru - je imel fotke pred ordinacijo): "Pa saj je človek lahko zdrav in srečen tudi s kakim zobom manj. V Peruju sem videl mirne in zadovoljne ljudi, ki so z enim samim zobom žvečil kokine liste. To samo pri nas mislimo, da za zdravje in srečo rabimo vse bleščeče bele zobe." PS. Če te zanima, ti lahko sporočim ime in naslov ordinacije na OS. (da ne bo kdo očital kakega PR) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.