Skoči na vsebino

Iščem ljudi, ki bi pomagali pri snemanju mladinske serije

MladinskaSerija

Recommended Posts

Hej!

Naša država ima vse premalo mladih ustvarjalcev, ki bi naredili kaj samo za zabavo in ne za denar! Vedno sem rada pisala in podobno, zato so mi prijatelji dali idejo. Zakaj nebi posnela filma, serije. Tako za zabavo, za slovensko mladino, da bodo gledali še kaj v svojem jeziku ki ni o vojni, partizanih in odraslih. Tako so mi dali idejo.

Serija bi bila mladinska, ki bi se objavljala na youtube, ali s časoma mogoče tudi na naši spletni strani, ki jo bi serija mogoče enkrat imela. Bila bi kakšna komična, dramska, mladinska nanizanka kot so Hannah Montana, Wizards of Waverly place, Sony with a chance in podobne serije z Disney channela.

Ampak nekako za vse skupaj potrebujem ljudi, ki mi bodo pri ideji pomagali. Seveda nebi delali za mene! Bili bi skupina mladih, ki bi za zabavo počeli to kar radi počnemo: pišemo, igramo in snemamo.

Tako potrebujem ljudi, ki bi želeli postati igralci fante, punce, najstnike iz okolice Maribora. Morda kakšnega dobrega glasbenika, ki bi napisal in zaigral temsko pesem. Vsekakor nujno potrebujemo snemalca in monterja (ali kakorkoli se pač že temu reče. :D) in pa tudi koga z veliko domišljije, ki bi pomagal pri pisanju scenarija.

Torej kaj pravite? Seveda bo vse skupaj amatersko, seveda ni nujno, da bo ta serija gledana. Ampak zakaj se nebi malo zabavali če že lahko?

Če bi se kdo rad javil za kakšno izmed vlog ali ima kakšno vprašanje, mi prosim pošljite meil na: mladinska.nanizanka@gmail.com.

Upam da bo še kakšnemu Mariborčanu všeč ideja! :D

LP

Deli na socialnih omrežjih

• 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...