sin 25. september 2010 Prijavi Deli 25. september 2010 Resnica in poti do nje > (25:00) Naša prepričanja so naša resnica in kakršna so prepričanja, takšno je življenje. So utemeljena na resnici ali utvari? Resnicj je lahko utemeljena na dveh poteh, prva je "vem, ker mi drugi povedo", duga pa "vem, ker sem sam to izkusil". Kakor je povedala Vesna Preiček Krapež v prispevku, je znanje brez izkušnje je kot stalno prebiranje o čudovitih jedeh, ki jih nikoli ne izkusiš. Izkušnja svoje prave duhovne narave je lahko nekaj zelo finega in nam lahko potrdi določena znanja, ki jih imamo, je v prispevku še poudarila Barbara Škoberne. http://www.shrani.si/f/w/My/1r3FcgMD/truth1.jpg http://www.aididsafar.com/images/inconvenient-truth.jpg 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 30. oktober 2010 Prijavi Deli 30. oktober 2010 Ne obstaja absolutna resnica v takem smislu.Obstaja pa naša objektna resničnost, to je naš pogled in način interpretiranja nas in vsega okrog.Ta objektna resničnost pa je danes takšna, jutri drugačna. Kakšna je naša zavest, takšna je naša objektna resničnosti. Zato razvijajte svojo zavest in se ne dovolite manipulirat. Mislite po svoje in se ne sekirajte, kaj o tem mislijo drugi. Nekari uporabljajo več zavesti, drugi manj ... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 30. oktober 2010 Prijavi Deli 30. oktober 2010 Ne obstaja absolutna resnica v takem smislu.Obstaja pa naša objektna resničnost, to je naš pogled in način interpretiranja nas in vsega okrog.Ta objektna resničnost pa je danes takšna, jutri drugačna. Kakšna je naša zavest, takšna je naša objektna resničnosti. Zato razvijajte svojo zavest in se ne dovolite manipulirat. Mislite po svoje in se ne sekirajte, kaj o tem mislijo drugi. Nekari uporabljajo več zavesti, drugi manj ... To kako netko doživljava svijet oko sebe je skroz subjektivno. Istina ne može biti ništa drugo nego apsolutna - ili je nešto istina ili nije (nema tu nikakvih varijacija), a nečija interpretacija stvari i događaja ne mora nužno biti točna. Sam si rekao - danas je takva, sutra drugačija. Istinito bi trebalo biti ono što se poklapa sa stvarnošću. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. oktober 2010 Prijavi Deli 30. oktober 2010 Istinito bi trebalo biti ono što se poklapa sa stvarnošću. Da, ako smatraš stvarnost, kakvu ti vidiš, za istinu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. oktober 2010 Prijavi Deli 31. oktober 2010 Da, ako smatraš stvarnost, kakvu ti vidiš, za istinu. Da, samo što u krajnjem slučaju pojedine percepcije stvarnosti mogu biti u potpunoj suprotnosti, a što opet vodi tome da bi istina bila u sukobu sa samom sobom. Kako nešto istovremeno može biti "i crno i bijelo"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2010 Prijavi Deli 31. oktober 2010 Do resnice se ne hodi, ne pride. Resnica je že. Treba je samo odvreči laž. 4 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 1. november 2010 Prijavi Deli 1. november 2010 Resnica in poti do nje > (25:00) Naša prepričanja so naša resnica in kakršna so prepričanja, takšno je življenje. So utemeljena na resnici ali utvari? Resnicj je lahko utemeljena na dveh poteh, prva je "vem, ker mi drugi povedo", duga pa "vem, ker sem sam to izkusil". Kakor je povedala Vesna Preiček Krapež v prispevku, je znanje brez izkušnje je kot stalno prebiranje o čudovitih jedeh, ki jih nikoli ne izkusiš. Izkušnja svoje prave duhovne narave je lahko nekaj zelo finega in nam lahko potrdi določena znanja, ki jih imamo, je v prispevku še poudarila Barbara Škoberne. G. Krapež - resnica je, ko dosežemo usklajenost našega dojemanja, zaznave z dejanskostjo je resnica. Fajn- vprašanje pa se glasi ; kaj pa je dejansko res? In kdo od smrtnikov lahko to poda v absolutnem smislu, lahko kako to opiše-kaj je absolutna resnica?Precej se strinjam z Minnie, le da bi dodal, da verjetno absolutna resnica JE nadgradnja subjektivne. Čeprav- pri vseh različnih percepcijah bi lahko podali tudi toliko različnih dejstev, argumentih in tudi vero v svojo EDINO resnico. Večinoma živeči ljudje le nakazujemo teoretična videnja resnice, ki jih usklajujemo z subjetivno. To je dejstvo- verjetno. Absolutno resnico ne moreš opoisovati, če je nisi skusil in je ne živiš...In sedaj vprašanje- kdo se lahko pohvali, da živi trajno v absolutni resnici???Mislim, da nihče od nas, ker en blesk še ne pomeni trajnosti. lepo boditehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. november 2010 Prijavi Deli 1. november 2010 “there is no such thing as pre-discursive reality.” lacan resnica je metafizična in spekulativna. določa se za nazaj in nam služi za upravičenje dejanja in enotnost ega. brez nje se razletimo, tj. going insane, sama kot taka pa ne obstaja. lepo bodite 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. november 2010 Prijavi Deli 1. november 2010 enako.resnica je metafizična in spekulativna. določa se za nazaj in nam služi za upravičenje dejanja in enotnost ega. brez nje se razletimo, tj. going insane, sama kot taka pa ne obstaja. lepo bodite Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 5. november 2010 Prijavi Deli 5. november 2010 Vsak od komentarjev nakazuje na svojo resnico ali način opazovanja.Neskončni kreator v nas je opazovalec. In to smo mi.Mi gledamo film v katerem igramo.Naša lokalna resnica je vloga katero igramo. Ampak ... Poiščite malo članke od Deepak Chopra ... npr Višji JAZ --- Higher self in spoznajte malo povezave ...Poiščite več njegovih člankov in ne bo vam žal ... Le poglobit se je potrebno in poslušat, brat ali gledat video ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. november 2010 Prijavi Deli 5. november 2010 Ne poznam chopre sploh. http://deepakchopra.com/interact/video/http://deepakchopra.com/interact/wellness-radio/http://www.chopra.com/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 RESNICO o čem? O nekaterih najpomembnejših vprašanjih, ki smo si jih ljudje kdaj postavili. Morda ste se že vprašali: * Ali se Bog res zanima za nas? * Ali bo kdaj konec vojn in trpljenja? * Kaj se zgodi z nami, ko umremo? * Ali obstaja kakšno upanje za umrle? * Kako naj molim, da bi me Bog uslišal? * Kako lahko najdem srečo v življenju? Kje bi iskali odgovore na ta vprašanja? Če bi odšli v knjižnico ali knjigarno, bi morda našli veliko knjig, ki trdijo, da imajo odgovore. Toda pogosto je tako, da ena knjiga nasprotuje drugi. Nekatere se morda zdijo trenutno uporabne, a kmalu zastarijo, zato jih revidirajo ali nadomestijo z drugimi. Obstaja pa knjiga, v kateri so zapisani zanesljivi odgovori. To je knjiga, ki vsebuje resnice. Jezus Kristus je v molitvi k Bogu dejal: »Tvoja beseda je resnica.« (Janez 17:17) Danes to Besedo poznamo kot Sveto pismo oziroma Biblijo. Kako lahko najdem srečo v življenju? ZAKAJ SE TO SPRAŠUJEMO: Mnogi mislijo, da jih bo osrečil denar, slava ali lepota. Zato si te stvari prizadevajo doseči, na koncu pa ugotovijo, da se jim sreča izmika. KAJ BIBLIJA UČI: Jezus je razkril ključ do sreče, ko je rekel: »Srečni tisti, ki se zavedajo svojih duhovnih potreb.« (Matej 5:3) Pravo srečo lahko najdemo le, če se trudimo zadovoljiti svojo največjo potrebo – željo po duhovni resnici o Bogu in njegovem namenu z nami. To resnico je mogoče najti v Svetem pismu. Če jo spoznamo, lažje ugotovimo, kaj je zares pomembno in kaj ni. In če dovolimo, da nas svetopisemska resnica vodi pri naših odločitvah in dejanjih, smo v življenju bolj zadovoljni. (Luka 11:28) Preberite tudi: Pregovori 3:5, 6, 13–18 in 1. Timoteju 6:9, 10 To je samo kratek pregled svetopisemskih odgovorov na šest vprašanj. Ali bi želeli izvedeti še več? Če ste med tistimi, ki »se zavedajo svojih duhovnih potreb«, prav gotovo želite. Morda iščete odgovore tudi na druga vprašanja, denimo: Če nas ima Bog rad, zakaj potem že vso zgodovino dopušča toliko zla in trpljenja? Kako lahko izboljšam svoje družinsko življenje? Sveto pismo daje celovite in zadovoljujoče odgovore na ti vprašanji in še na veliko drugih. Toda danes se mnogi obotavljajo pogledati v Sveto pismo. Zdi se jim obsežna knjiga, ki jo je včasih težko razumeti. Ali bi želeli pomoč pri iskanju odgovorov v Svetem pismu? Jehovove priče vam lahko pomagajo na dva načina. Kot prvo s knjigo Kaj Biblija v resnici uči?. Napisana je tako, da lahko ljudje z natrpanim urnikom preiščejo jasne biblijske odgovore na življenjsko pomembna vprašanja. Kot drugo pa z brezplačnim programom preučevanja Biblije. Kdo od Jehovovih prič, ki živi v vašem kraju in je usposobljen za poučevanje Biblije, lahko pride k vam domov ali na kak drug ustrezen kraj in se z vami vsak teden na kratko pogovarja o Bibliji. Ta program je koristil že milijonom po vsem svetu. Mnogi od njih so prišli do tega navdušujočega sklepa: »Našel sem resnico!« Večjega zaklada ni mogoče najti. Svetopisemska resnica nas osvobaja praznoverja, zmede in bolestnega strahu. Daje nam upanje, smisel in veselje. Jezus je rekel: »Spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.« (Janez 8:32) Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 RESNICO o čem? O nekaterih najpomembnejših vprašanjih, ki smo si jih ljudje kdaj postavili. Morda ste se že vprašali: * Ali se Bog res zanima za nas? * Kako naj molim, da bi me Bog uslišal? Ne glede na to, kako razumeš, kaj je bog, ga očitno ne poznaš. Nimbus: zanimivo si postavil. Marsikdo razmišlja o prihodnost in kako si jo bo skreiral,.. prav tako si kreiramo tudi preteklost,..to pa je že težje opazit, ker se spreminja točka gledišča. Vendar pa se ne strinjam, da se resnica določa za nazaj. Če kdaj, potem resnica lahko obstaja samo v sedanjosti,..v preteklosti in prihodnosti obstajajo le interpretacije oz. ego. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 Ali se bog zanima za nas ?Seveda, mi smo bog, kako se ne bi zanimali zase ... Ali bo kdaj konec vojn in trplenja ?Seveda, ko se bomo mi tako odločili, mi smo bog, sprožili smo vojne in trpljenje, in le mi lahko vse to ustavimo ... Kaj se zgodi z nami ko umremo ... ?Mi ne umremo, mi smo večni. Umre le telo, oz. ga opustimo, ga zamenjamo in imamo drugačne izkušnje ... nikoli ni konec ... Ali obstaja kako upanje za umrle ?Mi, ... bog ... ne umremo. Naša zavest ( duša ) nadaljuje svojo pot. Konča se le EGO vezan na neko telo. Kako naj molim, da me bo bog uslišal ?Ne rabiš kako posebej molit. Sploh ne rabiš molit v religioznem smislu. Molitev v religioznem smislu je le hinavščina ko kaj potrebuješ. Vzpostavi stalen trajni stik z bogom v sebi, s svojim višjim JAZom ... neskončnim kreatorjem v tebi .. neskončno večno ljubeznijo v tebi ... Kako naj najdem srečo v življenju ?Preprosto. Okrog sebe razpošiljaj čisto nesebično iskreno ljubezen in zavest. Potem se ti to tudi vrača ... In ... pozabite sveto pismo in tistega jezusa is svetega pisma ...Začnite živeti resničnega jezusa, svobodnega jezusa, neskončno kreativno kozmično ljubezen ... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Tole je pa hudo napisano...se strinjam...samo poznam pa ljudi, ki molijo...za druge...ko drugi kj rabijo...in recmo taka molitev pomaga..Smiselna je molitev za druge, molitev iz ljubezni do socloveka...ne to, joj, Bog, podari mi nov avto...to je brcanje v meglo..ko pa se spravis k molitvi iz ciste ljubezni do bliznjega...je druga muzika...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 E swamisanu...ne me smejat...teorija in praksa sta dva različna pojma...če bi ti živel tako kot govoriš bi bil sedaj živeči Buda...in valjda potem bi tudi drugače govoril...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Nekaj za razmislek....Sveti spisi (Vede) neprestano poudarjajo pomembnost petja Gajatri mantre za mir posameznika, naroda in celega sveta....tralala...povedano z drugimi besedami to se lahko izvaja tudi z drugimi molitvicami, mantrami ipd...Jezus je pa v svetem pismu povedal marsikaj kar učijo vzhodnjaški guruji...lepo kratko, preprosto in na zahoden način...problem je samo, ker malokdo razume bistvo določenih prilik...skoraj polovico vsega je popačeno...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 10. november 2010 Prijavi Deli 10. november 2010 E Brezo, sine božji ... V Vedah piše : Opusti religijo in se predaj bogu ... Ja, in res je, obstajajo metode na tej poti ... Mantranje ... meditacija ... in še in še. Za Jezusa "ISO" iz svetega pisma ni nobenega dokaza, nasprotno, izmislila si ga je RKC. Obstaja pa kozmični jezus, to pa je božanski princip neskončne pozitivne ljubezni in ni vezan na religije. Religije v bistvu le posnemajo določene pojme, da lahko krmilijo množice za svoj žep. In nasvet : Opusti religijo in se predaj bogu ... postane še kako smiseln Seveda pa gre vsak po svoji poti in odkriva ... če ne zdaj ... pa kateri drugi zdaj ... heeee In, ko nekdo uporablja "molitev" za nekoga v stiski, mu posveča svojo pozornost, svojo ljubezen ... in to pomaga k ozdravitvi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. november 2010 Prijavi Deli 10. november 2010 E Brezo, sine božji ... V Vedah piše : Opusti religijo in se predaj bogu ... Ja, in res je, obstajajo metode na tej poti ... Mantranje ... meditacija ... in še in še. Za Jezusa "ISO" iz svetega pisma ni nobenega dokaza, nasprotno, izmislila si ga je RKC. Obstaja pa kozmični jezus, to pa je božanski princip neskončne pozitivne ljubezni in ni vezan na religije. Religije v bistvu le posnemajo določene pojme, da lahko krmilijo množice za svoj žep. In nasvet : Opusti religijo in se predaj bogu ... postane še kako smiseln Seveda pa gre vsak po svoji poti in odkriva ... če ne zdaj ... pa kateri drugi zdaj ... heeee In, ko nekdo uporablja "molitev" za nekoga v stiski, mu posveča svojo pozornost, svojo ljubezen ... in to pomaga k ozdravitvi ... Vsi resnični guruji bi ti potrdili, da je Jezus kot oseba res živel...obstaja celo par dokazov...kar si je pa RKC potem zmislila še zraven je pa druga stvar...obstaja pa tudi Kristusov princip...povedano ezoterično Jezus in Kristus sta dva različna pojma, ki se prepletata... V: Bi prosim primerjali podobnosti in razlike med: molitvijo, invokacijo, afirmacijo in uporabo mantre? O: Molitev izhaja bolj iz želje. Invokacija (z ali brez mantre) je najbolj znanstvena. Afirmacija je nekje med njima, odvisno od osebe, ki afirmacije izreka. Skratka vse je odvisno na kakšni duhovni stopnji je oseba in kje ima pozornost...invokacija pa v bistvu pomeni priklic določenih sil oz. drugače rečeno določenih lastnosti Bogeca...vse je odvisno od besed...tukaj pa igra bistveno vlogo srce in posledično tudi ljubezen... Jap, religija omejuje človeka, duhovnost ga osvobaja... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 10. november 2010 Prijavi Deli 10. november 2010 Kdo sploh je resnicni guru...vsak ima svojo pot..vsak je sam sebi guru..Lahko sta osebi na isti duhovni stopnji...ampak nekdo je do te stopnje prisel z mantranjem, nekdo z molitvijo...afirmacijo...ja, cudna so pota gospodova... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 No, tole si pa tut sam sebi zelo lepo napisal. Pa ne samo tebi, temvec tudi meni in skoraj vsem tukaj, ter se zelo zelo in se zelo dalec naokoli E swamisanu...ne me smejat...teorija in praksa sta dva različna pojma...če bi ti živel tako kot govoriš bi bil sedaj živeči Buda...in valjda potem bi tudi drugače govoril... 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 Dobro povedano. V Vedah piše : Opusti religijo in se predaj bogu ... Religija kot taka tega ne pocne, temvec to pocno tisti, ki razumejo omejeno. Omejeni pa smo vsi. Religija je kljub temu v svetu pomoje zelo potrebna. Kajti prehod iz nezavednega k cisti predanosti bogu ne more nastati cez noc. Relgija kot disciplina je zato se kako potrebna. Odvisno kje je oseba na razvojni poti in kaj potrebuje.Kako bi sicer barbarsko nezavedno gmoto ljudi, ki sledi predvsem svojemu libidu in nagonom uokviril, da se med seboj ne pobije, ter da vsaj malo posluha k tistemu kar iz posvetnega klice k duhovnemu. Ali bi to znali storiti pred par sto ali tisoc leti, brez religije?Od plemenskega verovanja in zaupanja vracu, morda ni velike razlike, od verovati neki knjigi in lokalnemu zupniku. Tako kot ti ali kdo drug tuel bere, ali bere neke njemu zanimive ter zanj kvalitetne knjige; prav tako ljudje gredo v cerkev, kjer jih zupnik spomne na razlicne stvari. Tako preko zgodb, naukov itn. Napisem v temi quotes nek slovenski ali tuj pregovor ali rek, vsi ploskajo. Ce pa bi ga povedal nek zupnik iz svetega pisma, bi ze zato ne bi, ker je od RKC. Torej nesmisleno. Nauk je nauk, ali ga v trenutku slisimo, ga potrebujemo, nas zadane, ali pa gre mimo; neglede od kje prihaja. In vcasih ko je znala pisati in brati zgolj gospoda in cerkve, je bilo se kako smisleno, da so ljudje hodili k masi inu prebirali svete bukvice, pa ceprav iz prave slovenske pavlihove pratike. Na tocki, ko je srce se zelo dalec od duhovnega, um pa ze malo sposoben razlocevati, je religija potrebna, da vsaj deloma razlaga dolocene okvirje. Kot vemo nemalo religije disciplinira vernika v smeri odpovedovanja, ki pa je prav tako del poti, ki ga mora vsakdo izkustiti, da bo bolj razumel sebe in nekatere okoliscine. Tisti, ki je z bogom in velicino dozivetega zeli izustiti, ubesediti, je njegovo dozivljanje. TAko bozansko dozivljanje, je lahko inspirativno za mnoge ljudi. TAko so taksne nekatere knjige, pesmi, glasba, kreacije... Prav tako je tudi biblija, sveto pismo, koran, vede, itn za mnoge ljudi inspirativno ctivo, v katerem najdejo smisel, zanje smiselen okvir, ki ga potrebujejo v dolocenem zivljenju, doloceni psihicni, zivljenjski situaciji, "zmedi", ko se ne znajdejo drugace in potrebujejo navdih izven sebe. Potrditev, razumevanje, podporo skupine ki ji zaupajo, videti istega v skupini ljudi, ucitelju, nekomu s katerim lahko svoje recimo moralno poistovetijo. Predvidevam, da so mnogi ljudje bili poklicani deloma tudi s pomocjo predhodnega branja razlicnega ctiva.Gre ze viveko, in v kolikor prvosolcek prvic slisi za abecedo, nekdo prvci slisi za boga v bibliji ali svetem pismu. Zato je povsem neprimerno poslosevat kaj je dobro in kaj ne; ker so potrebe ljudi po razumevanju in znanju zelo razlicne. Religije v bistvu le posnemajo določene pojme, da lahko krmilijo množice za svoj žep. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 Nič narobe ...In nič prav ... Vsi, ki uporabljate religijo, jo mirno uporabljajte dokler jo potrebujete ali mislite, da jo potrebujete ... ... in vedno sledi naslednja izkušnja ... ONG NAMO ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 Vsi smo guruji ... vsi smo bude ... vsi smo bogoviTorej ...? Moj princip bivanja je : misli pošteno ... govori to kar misliš ... živi in deluj točno tako kot misliš in govoriš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 Vsi smo guruji ... vsi smo bude ... vsi smo bogoviTorej ...? Moj princip bivanja je : misli pošteno ... govori to kar misliš ... živi in deluj točno tako kot misliš in govoriš ... Ja, resnica je v bistvu delovanje sam s seboj...Da mislis, govoris in delujes v skladu s seboj...In da za svojimi besedami in dejanji tudi stojis.Vec ne rabis... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 TRIJE JEZUSI PRVI JEZUS - je zgodovinski Jezus in hkrati tisti o katerem govorijo spisi tudi drugje po svetu v tistem času DRUGI JEZUS - Izmislila si ga je RKC v 4. stoletju za manipuliranje množic in ga brezsrčno in do skrajnosti zlorablja še danes TRETJI JEZUS - je kozmični princip neskončne in nepogojene ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.