svizec 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Javni sektor danes stavkajo že 3 dan... Država ne popusti, javni sektor pa tudi ne... Kdo bo po vašem mnenju na koncu popustil? Kaj si mislite o vsem skupaj? Moje mnenje je, da je to čisto zapravlanje denarja... Ni prav, da država kr takoj popusti, ampak se mi zdi, da na koncu bo država tista ki bo popustila, v teh dneh pa denar dobesedno mečejo stran in jih bo to stalo veliko več, kot če bi to sprejeli na začetku... A največje žrtve stavk so rpedvsem tuji tovornjakarji, ker stojijo pred mejo skoraj cele dni... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif Pa še to, boste poravnali celoten znesek za RTV ta mesec (če ne bo položnica manjša)? Ker kot kaže bomo kar 1 teden brez programa (oziroma je okrnjen program), katerega plačujemo... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif 1 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Nabiranje predvolilnih točk.Vsaka menjava valute zmanjša vrednost denarja,kot tudi vsaka menjava vlade zmanjša vrednost navadnega državljana.Nikoli ni nobeden boljši od drugega, le obljube so bolj sanjske.Žal prepogosto ostane le pri sanjah.Državljani bi najbolj učili vlado,če bi bojkotirali gledanje in spremljanje aktualnih laži/novic.Mene ne moti nobena stavka,ker jo preprosto ne spremljam.Ne moti me tudi aktualno dogajanje,ker si ga ne jemljem k srcu.Star rek -pomagaj si sam in .................boš ugotovil,da ti je uspelo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. september 2010 Avtor Prijavi Deli 29. september 2010 Star rek -pomagaj si sam in .................boš ugotovil,da ti je uspelo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif drugače pa itak da se bodo zdajle nabirale volilne točke... prav čakam ko bo stavke konec, da se oglasijo tisti ki niso na oblasti, ker se sigurno bodo... zaenkrat so pa še raje v ozadju, ker vedo, da tudi sami ne bi morali ponuditi nič konkretnega... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 iiihhhhhaaaaaaaaaaaa.... štrajkajo po celi europ. komi čakam, da se zadeve še bolj zaostrijo. policaji naj pa kar štrajkajo. bomo vsaj brez skrbi metal cigle pa kamne v tiste lepe kristalne bančne in zavarovalniške izložbe. uhuhuhu... ker to je treba razbit. one zavaljene debelajske pa na cesto pod principe naravnih zakonov. jebat ga, sej živlejne je kratko. zakaj bi se davu s kravato, če je blato in zemlja človekovo naravno stanje.kako gre že ona slovenska ljudska še to raz*ukamo,...pa gremoooo. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. september 2010 Prijavi Deli 29. september 2010 Brez DD in SOS dividende je Pahorjeva reforma obsojena na enak propad, kot Janševa EDS.Dva vozača malo jača sede iza upravljača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 država bo bankrotirala, na oblast bo prišla pa neka fašistična različica. neki si bojo že zmisl, če ne bojo židi, bojo pa muhadžini. sam js še vseen pravm, da bi mogl bit bankirji in zavarovalničarji... ne glede na barvo, raso in veroizpoved. recimo, uzakonimo javno linčanje bankirjev. ooo, to bi biu moj job... to bi lahka z veselam delu. rečmo, nimbusova strahovlada. vzamemo bankirjem prostost in jih damo delat zraven onih delavk iz preventa pod istimi pogoji za pet let, da odplačajo svoj dolg družbi. čez dva mesca ne bi vidl bankirja s podbradkam. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 da odplačajo svoj dolg družbi. To bi bilo ok, če bi ta tvoja družba imela za lastnika vse državljanke in državljane z imenom, priimkom in naslovom, ne pa anonimnega ljudstva.Cela Evropa štrajka iz istega razloga.V nikogaršnji državi se ne ve, kdo pije, kdo plača.Niti kralja nima, da bi ga lahko obesili za pete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 To bi bilo ok, če bi ta tvoja družba imela za lastnika vse državljanke in državljane z imenom, priimkom in naslovom, ne pa anonimnega ljudstva.Cela Evropa štrajka iz istega razloga.V nikogaršnji državi se ne ve, kdo pije, kdo plača.Niti kralja nima, da bi ga lahko obesili za pete jap, jeba rata, ko niti ne piješ niti ne ješ, pa skos colaš. pol si hočeš pa glavo mal spucat od dela, da boš ja mal k seb pršu, te pa na cest zacolajo. sam stane, sol gor ali pa dol, rešitve za nas na tej ravni zavesti ni. in to je najbolj optimistična napoved. nimbusova strahovlada 2 => obvezen tečaj joge po rousseau-jevem receptu, namreč: kdor noče biti svoboden, ga bomo v svobodo prislili. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 kdor noče biti svoboden, ga bomo v svobodo prislili. Točno, z diktaturo državljana, ne pa kapitala niti proletarca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. oktober 2010 Prijavi Deli 17. oktober 2010 ne morem verjet. cela francija je na nogah, na telem forumi so pa najbolj aktivne teme o kuharskih receptih. jao, jao... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2010 Prijavi Deli 17. oktober 2010 ki bi bila zadovoljna z najnujnejsim, ki pa je v glavah ljudi precej razlicno razumljeno, saj so tudi potrebe vsekakor razlicne.torej se dobro da imamo krize, da se kriteriji bolj normalizirajo in poenotijo. - ok, mogoce gre tole bolj v temo politki... ampak enivej:sem danes spet razmisljal o tem... kako je v bistvu problem, ker clovek nima zemlje! Cela plemena, narodi smo v krizah, ker so preprostemu cloveku vzeli zemljo! Smo si vzeli zemljo in jo dali posamezniku v last, o kateri lahko upravlja kot zeli, a cetudi ne v korist vecine.Zemlja je postala privatna last. Nisem preprican da je to dobro. Bi rekel, da prej ne, v kolikor ne sluzi temu namenu.Le kje v zgodovini smo falili in zemljo privatizirali? No, saj logicno da smo jo, ker ni bilo zadovoljive zavesti. Pa tudi obdelovati je ni znal vsak. Prav tako, pa vsi ne morejo biti samo kmetje.Ze dolgo nazaj, kar se pozna se dandanes, pa smo prisli tako dalec, da se celo sramujemo tistega ki nas hrani! To je zares bedno.Le kako smo lahko tako zasli s poti razumevanja in vrednot, da smo pozabili kdo nam daje vsakdanjih kruh?!Verjetno je mehanizacija k temu veliko pripomogla. Nekoc je Slovenija bila kmecka dezela. Clovek je znal ceniti zemljo, delo in zivljenje; tisto kar je bilo skromno njegovega.Veliko je bilo kmetijskih zemljisc, ki pa so danes moenda v vecini privatna gozdna zemljisca.Slovenija pridela zgolj 40% vse hrane ki jo porabimo; tako jo 60% uvaza! Zakaj neki le.. ko bi jo lahko izvazali mi o vsej zemlji ki jo imamo.Toliko brezposelnih, ki bi lahko prostovoljno pomagali za malico v casu poplav, toliko brezposelnih, ki bi za hrano in majhno placilo lahko pomagali na kmetijah.Verjamem, da bi mnogi ce bi imeli znanje in zemljo bili kmetje. Pa rajsi gradimo in gradimo nakupovalne centre s tujim imenom, ki ne prodajajo prav nic slovenske hrane ali celo nic slovenskega.Vcasih se zdi, da nas je ekonomija tako mocno prezrla, da se moramo na vse kriplje boriti samo se za danasnji kruh, na tistega v prihodnosti pa niti misliti vec ne moremo. Tako ta tekmovalna kratkorocnost mocno zmaguje pred zdravo prihodnostjo.Se to spoznanje je nemocno pred potrebno preziveti danes. Ali bodo v bodoce potrebni spet skrajni ukrepi, ko bo delavec, kmet, drzavljan, zateval svoj kos zemlje od tistih, ki jo sedaj ne obdelujejo za skupno dobro, temvec zgolj v lasten profit, kljub placevanju davkov? Da, tako zoprn je ta problem, ker davke tudi potrebujemo.A ni bilo nekoc tako, v casu kulakov, ko so vzeli zemljo tistemu ki je ni obdeloval? In kako bi le to storili, ce pa nas tako veliko zivi v mestih. Torej tisti ki jo imajo, bi bilo dobro, da hranijo slovenska usta, a ne zgolj z davki. Kaj bi bilo prav? Da damo zemljo nazaj cloveku, ki jo zeli obdelovati, po moznosti po nacelih biodinamike in ekoloske kmetije? Ki je pripravljen hraniti otroke v solah, delavca v tovarni, usluzbenca v pisarni, itn, z lokalno ekolosko pridelano hrano, katere strosek in ekoloski oddtis bo minimalen? Scimer bi podpirali lasten zep in lastno prihodnost skozi podporo slovenskega kmeta! Saj z gozdom ni nic narobe, ce ga imamo, a tako veliko je vsakoletnega prirastka, da bi menda prav lahko zidali vse kar zidamo iz lesa. Pravijo, da je v lesenih hisah kvaliteta bivanja siguro dosti boljsa kot v betonskih. Pa kaj ce so poplave, ce zidamo tam kjer je temu prostor in ne tam kjer ni, lahko zidamo tudi iz lesa! Pa ko bi ta gozd vsaj izkoristili za izdelavo slovenskih izdelkov in le iz skrajnih odpadkov teh izdelovali biogoriva ali biomaso.Tako pa menda mnogo lesa prodamo tujcu. Le kam to vodi? Potenciala slovenskega gozda meda sploh se nismo primerno uporabili; je pa za premislit ali na racun prevelikega nelokalnega razvoja in tovornjakarskih cest, po katerih se vozi cela evropa in se vec, je za vzdrzevati tako veliko kolicino gozda, ki pa v svoji velicini vsaj bolj zmanjsuje CO2. No, vzdrzevati ga je ze potrebno (menda zaradi razkrajanja snovi), a morda se bolje kaj pametnega s tem storiti. S potencialom lesa namrec. S potencialom verjetno najbolj tradicionalnega in preverjenega gradbenega elementa. Turizem, gozdarstvo, leseni izdelki, domaca obrt, eko turizem, eko kmetijstvo, wellness, veliko malih lokalnih HE elektrarn, ohranjaje slovenske pestre narave in se veliko tega je, kar imamo lahko za osnovo, popotnico za prihodnost; ce bomo le znali primerno, predvsem trajnostno uporabiti! Veliko dela bi imeli in malo brezposelnih. Vecji bi bil tudi lokalni razvoj, saj je gozd damalane povsod.Na nas je kaj bomo storili, koga volili, kako se odlocali, kaj podpirali, o cem govorili, kaj zahtevali, cemu dajali pozornost in v cem insistirali. - ˝Vsaka dobra prihodnost je možna, vendar le, če si zanjo iskreno prizadevamo. Za slabo je dovolj naša brezbrižnost in pasivnost.˝ Ce ni lastne vizije, jo ustvarjajo drugi za nas. Tisti, ki jo imajo, pa ceprav skozi lastne bolj egoisticne interese, kot so nasi.Posameznik je tisti, ki je za celoto pomemben in o celoti odloca! tolk o mojem vecernem "politicnem epp-ju" - (joke) 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. oktober 2010 Prijavi Deli 18. oktober 2010 Morda je pa to eden od boljših načinov kako se povzpneš nad doktrino šoka. Se ne pustiš zmotit pri najosnovnejših življenjskih opravilih. Nacepiš drva in posoliš prežganko. Pol so stvari kar jasne. Ti je toplo, sit si in greš spat. Potrebna je samo še kritična masa preprostih ljudi. nisi gledala lepa sela lepo gore. ...ko pride do kritične mase je prepozno. pa sol škoduje... kar staneta vpraš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. oktober 2010 Prijavi Deli 19. oktober 2010 ja, vsak. sam, da je bila men (po sili razmer) bolj všeč pesem ptic trnovk. pa mi tut ni blo lahko. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. oktober 2010 Prijavi Deli 20. oktober 2010 Ja, ma... sej sem sprejel to z odprtimi rokami. Samo hecno mi je bilo. Medtem, ko se mi stavka, recimo, zdi bolj resna in pomembna zadeva. Štekaš... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2010 Prijavi Deli 20. oktober 2010 ...stavke same so mi ble zmeri zlo fajn... ješ, piješ, se dereš... skoda je sam da do njih pride... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. oktober 2010 Prijavi Deli 21. oktober 2010 libidinalna dialektika preveč libidinalne energije, da bi jo lahko kontrolirali starčki in popeglani trgovski potniki. mladenič pri 20tih dela za nič, penzionist pri 60tih je pa najboljša stranka. vsaka oblast, ki deluje nasproti primarnim principom spontane, naravne dialektike, je usojena na neuspeh. enkrat, dragi moji, bo treba tut umret. ne glede na to koliko prispevkov je kdo plačal. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. oktober 2010 Prijavi Deli 23. oktober 2010 mater, nobeden ne stavka. jaz in razlika drživa tole temo nad gladino... pa čeprav sva oba bolj blagorodne kot nasilne narave....se me loteva skrb za dolino šentflorjansko. ko pravi jezus naj ne rušimo vladarja, saj je dan od boga, misli na rimske uzurpatorje, ne na naše politike. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 o državljanski nepokorščini sem tut sam razmišljal. samo tu si sam in če prideš na tv, te največkrat obravnavajo kot žrtev in ne države kot totaltarne ureditve. rečmo davek na nepremičnine. za koji kurac moram jaz plačevat one uradnike, ki so sami sebi namen, na občin in v državi, zato, ker je moj fotr po šihti biu tolk pri seb, da je še bajto naredu, da nismo bli pod milim nebom. mislim, za koji kurac sto evrov na let. to je men čisto mim. naj obdavčjo luksuz pa vikende itd. ma, tam ko pa ljudje živijo naj jih pa pustijo na miru. kolikor se poznam, če ne bi imel dobre službe, tega ne bi plaču. gospodje moji, kar pete na trg in se raztegujte za delovno teorijo vrednosti... jaz vam svojga suhga kruha ne dam. madona no. sej še enga prenosa podatkov ne znajo nardit...ko so pa itak vsi zadet od kofetov. to, da nekaj plačuješ in nič ne dobiš, medtem ko mora vsak nekaj naredit, da dobi plačilo, meni ne gre v glavo. pa naj gre za vsevesoljne dekrete, odločbe in božanske eksluzivne koncesije. ker sistem je jasen... mi bomo po*ebal tebe, ti boš pa druge. nekaj jih bo sicer ostal na koncu po*ebanih, ampak raja bo zadovoljna. tista plehka, goveja, slovenceljska raja. in zato namesto, da sodelujemo pač tekmujemo. in to je men "no-can-do". Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 ti bo kar on odgovoril http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif komu je namenjen protest http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif tukaj pa vse ostalo! http://www.facebook....143453395693233 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 še zloženka, ki ni prišla do vseh http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif http://www.scribd.co...li-Nismo-vedeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 cementarna, kot onesnaževalec zraka v Trbovljah je bila problematična še predno jo je v roke dobil francoz ... že konec 60-tih in v začetku 70-tih so zdravniki ... še posebno en pediater, opozarjali na posledice onesnaževanja na zdravje trboveljčanov, ker je bil že takrat odstotek določenih obolenj višji, kot drugje po sloveniji ... takrat so kurili s premogom in brez kakršnih koli čistilnih naprav spuščali v zrak tudi cement ... bližnja okolica cementarne je bila prekrita z njim tako, da to, za nas zasavce ni nič novega ... in vseskozi so potekala, občasno bolj ali manj izrazita prizadevanja ... največkrat peščice posameznikov ... da bi se stvari spremenile na bolje! tole s sosežiganjem nevarnih odpadkov kot "alternativno gorivo" in vse kar se je dogajalo v zvezi s pridobivanjem dovoljenja je pa podn http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif ... in dovoljenje imajo za 10 let! ... in posledice vidne v zdravju zasavcev se bodo pokazale šele čez leta precej črno je videti vse skupaj, ja ... tud sama sem bila presenečena ob prebiranju določenih vsebin ... koliko je pa še "šepetanja o tem" ... kar ornk se kadi, verjetno ne brez ognja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif upam, da bo protest obrodil kakšne sadove ... če ne ... verjamem, da delo pobudnikov ne bo zamrlo in, da bodo pridobili tudi nove člane in podpornike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Ja, groza tole s sežiganjem odpadkov. Ampak nekje, nekam jih menda moramo dat/zakopat/sežgat?Ne me narobe razumet, ne pravim, da se MORAJO v Zasavju "stacionirat".Nimam pojma, kam/kaj z njimi (nevarnimi odpadki). Jaz lahko vplivam samo nase, na "svoje" gospodinjstvo - in zato ne kupujem zadev s prekomerno plastiko. Grem in kupim nekaj (npr, zmrunjen program), kar je zapakirano v kartonasto škatlo. A ni vrag, notr so hudiči še dodatno zapakiral v mini polivinilčke - npr. rakce. Za popizdit.In v vsaki štacuni ti vsako malenkost zapakirajo v PVC vrečko. Ampak jaz nočem vrečke in me gledajo čudno kaj da mi je Bliža se 15.november - rok za "preobutje" našega jeklenega konjička. A veste, kam gredo star gume?Pri nas v službi se pri jutranji kavi zgovarjajo samo to, katere nove oh in sploh super oprijemajoče se gume si bo kdo nabavil. Pa se mi režijo, ko rečem, da mam jaz gume še iz let, ko se jih ni označevalo - mal jih hecam, da trenirajo zavijanje z očmi - ker mam star avtek in se mi ga škoda zdi zavreč (deluje b.p.), uporabljam ga pa zelo malo. Menim, da je morda primerneje, če sami kaj storimo, da do teh - nevarnih - odpadkov ne bo prihajalo - vsaj v takih glomaznih xyz številkah. 4 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Bliža se 15.november - rok za "preobutje" našega jeklenega konjička. A veste, kam gredo star gume? Moja povezava Pri nas pa res ne vem...nekaj se jih preproda na druge trge, veliko jih pa najbrž še ostane. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 nimam pojma kam z odpadki. vam bom takoj povedu. najprej se nardi en velik f*k v prelepih gozdovih s plemensko ureditvijo, ko pridejo dol internacionalke, lepo meni nič tebi nič razbijejo vso njihovo harmonijo in jih na plantažah kavčuka zasužnjijo za par centov. f*k št. ena. potem je to treba naredit v gumo in se v te namene organizira proizvodnjo švic fabrik po vsem svetu, najbolj so na udaru vzhodna evropa in ostali svet. le nemcu bomo težko prodali gumo iz uzbekistana. f*k št. dve. potem se to montira na avto, da je naša libidinalna energija zadovoljena, in se ga goni naokoli da samo ropota in smrdi. f*k številka tri. gume zdržijo let, dve in je treba kupit nove in stare v smeti in imamo f*k št. štir. to lepo zažgemo, ene par jih mastno obogati in jih paradira gor pa dol po vasi, s tem, da imajo možgane manjše od kurje glave, mi pa to lepo inhaliramo in fašemo raka. f*k št. pet. da pa ne bom biu samo pesimističen, bom napisu pa eno dobro posledico. ta rak je neozdravljiv in na koncu ta človek, ki je tako ponosno in vehementno teptal to zemljo, crkne in ga ni več nazaj. blagor št. ena.zdej, ok, seveda ste navajeni na te plehaste kastrole, ampak če uporabljate vsaj "m" od svojih možganov, vam je jasno da se vozite okoli rit v varžet in da je vse skupi takšen nonsens, da se o tem sploh debatirat ne da. slava vojvodine kranjske in demokratični kapitalizem je naša simulacija konca zgodovine. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.