Skoči na vsebino

lahko angeli posegajo v medsebojne odnose?

dojemljiv

Recommended Posts

"Kako je lahko nekaj nevsakdanje, ce je vse že tu in zdaj? In kako je lahko realnost nekaj, kar se stlaci v kategorijo med drugim? Je pa nevsakdanje, da se ti nekaj zdi nevsakdanje. To je možno le, ce obstaja realnost."

povedala razlika

:palec:

Deli na socialnih omrežjih

Pa moytsa?

hey free dober detektiv si. :vragec: ja, tole sem jaz:)x^x

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

naključij ni:)

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

kira mona si pej ti?

ma pizda vam matrna, dejte si nekej žej utumbljat u glavo.

Vaši demoni, vaši vilinski ključi, vaše entitete so samo orodja s katerimi manipulirate lastno podzavest, vaše notranje vzgibe, ki jih logično ne zaznate, jih nočete zaznati ali pa so vam tuja zaradi vašega OKVIRJA razmišljanja.

Naj me za božjo voljo (unisovo) kdo razume tako kot je unis zapisal. Najprej.

pizda matrna - alegoričen navdih pisatelja z antitezo podoumljanja grotesknih podob z materinimi spolnimi organi.

demoni-vilinski kljući-pizde matrne : ravno to, na kratko povzetek. Bistvo ritualov NI klicanje božjega sina, da bo zapalil sosedu bajto ali pa tebi prinesel srečo v življenju. Naj nadalje razložim. Pri osredotočanju (v to se sploh ne bom spuščal) si individualist ustvari magična orodja-orodja,ki simbolizirajo njegovo podzavest. S svojimi prošnjami božanstev, poskuša samega sebe pretentati, zaceliti rane, doumeti iz drugega zornega kota situacijo v kateri je ALI PA BI HOTEL BITI. S tem se Unis povsem strinja in podpira vse neodvisne stranke v kanditaturi za boljše življenje.

OKVIR RAZMIŠLJANJA- je vaše okno v svet. Nadalje, to kar piše Unis, je njegov okvir.UNIS POUDARJA!DA TO KAR PIŠE NE POMENI JE VEČJE ALI MANJŠE ALI SREDINSKO ALI DIAGONALNO POSTAVLJENO glede na VAŠE RAZMIŠLJANJE, je pa tko pameten, da ve kaj govori in kar zabrusi. Problem nastane, ko se dva taka narcisa, kot je Unis, dobita ukop in se kregata s svojimi prizadevanji rasvetliti nasprotno stranko s svojimi nadebudnimi filozofskimi debatnimi pivi(Nosorog)

tko da tički in lulke, žal mi je, a vse čarobno se skriva ravno tam, kjer izvira vaša želja in zaradi te želje, STRAH!

čarobni stah duhovnostI. Kar se tiče angelov, v mislih prikliči svojega skrbnika, vprašaj ga z njegovo ime in glej kje boš našel golobje pero.

dobesedno sem to nekje prečital.

ojoj...včasih je ta forum imel cool ljudi ...tole pa kaže samo na nekoga, ki res... ga je mama prih dveh mesecih prenehala dojiti...

• Lajkam 2
  • Buuuu 1
velike sanje malega vesolcka

Pri osredotočanju (v to se sploh ne bom spuščal) si individualist ustvari magična orodja-orodja,ki simbolizirajo njegovo podzavest. S svojimi prošnjami božanstev, poskuša samega sebe pretentati, zaceliti rane, doumeti iz drugega zornega kota situacijo v kateri je ALI PA BI HOTEL BITI....

tko da tički in lulke, žal mi je, a vse čarobno se skriva ravno tam, kjer izvira vaša želja in zaradi te želje, STRAH!

Čeprav bolj čutim kot zastopim x:Dx ... se strinjam. Prosimo za nekaj, kar sami ne upamo, nimamo j... x;)x

Pa mislim, da je Butl napisal (ne znam dvakrat citirat v istem postu), da moraš razmislit, kaj te naj ta oseba nauči...

Moje izkušnje: Sem dolgooooooooo delala z osebo, s katero sem se izjemno slabo razumela. Se sekirala, poskušala pogovorit in čutila, kako bi morala odreagirat, pa nisem. Ker se nisem naučila, kako odreagirat, pa ker nisem speljala tega, kar bi morala po službeni dolžnosti, se je pa na koncu totalno in še huje zakompliciralo. Se je sicer zadeva potem razrešila oziroma je ravno še v zaključevanju.

Nekje v teh obupanih trenutkih izvem za afirmacije angelom.

Torej, dojemljiv, nikakor ne moreš, ne smeš prositi za drugo osebo. Lahko pa afirmacijo izrekaš v sedanjem času, na primer:

Hvala za dobre odnose, ki jih imam z drugimi ljudmi.

Ko sem začela izrekat svojo pozitivno afirmacijo, so se stvari začele rušit v dveh tednih. In prvo so se dobesedno zrušile, pa saj so se morale, če sem želela počistiti nabrano. Danes se zavedam, kako je treba zadeve pravočasno reševat in nastopit odločno, čeprav boli.

Sem se prav malo nasmejal tem izjavam...Me pa res zanima koliko od vas je sploh videlo angelčke oz. se zna z njimi sporazumevat...in to tako da je komunikacija oboje ali več stranska...x?x xg:Dx

Deve ali angeli obstajajo na subtilnih ravneh...poleg dev obstajajo še druga bitja, ki glih ne spadajo med deve...in da se povrnrm k bistvu vprašanja...angelčki lahko posegajo v medsebojne odnose...tisti ki to delajo z dovoljenjem so kao dobri angelčki tisti, ki pa ne upoštevajo svobodne volje in vsega kar gre zraven so pa slabi oz. nižji angelčki, povedano po naše so kao hudički...x:Dx

Pameten človeček sprejme pomoč in se ne zanaša samo na svoje moči in sposobnosti...dokler tega res ni sposoben...tudi bebica rabi pomoč staršev preden sploh shodi...In če je to kao pomoč angelčkov, polbogov ali kakšnih višjih bitij, potem res ne vem zakaj bi bil to tak problem...Je pa res da oni ne bodo naredili vsega ampak bodo bolj kot podrška oz. kao publika ki navija in če res preveč zagusti kao uskočijo...tudi nekateri ptički vržejo mladiča kar iz gnezda...mladiček pada proti tlem...in bolje za njega da se hitro nauči letat...in po možnosti tudi sam poiskati hrano...ne pa samo čivkati in čakati da bo kaj padlo z neba...Čeprav se danes res ne ve kdaj bo padel kakšen avion ali satelitek komu na glavo...xg:Dx

Evo še en pameten linkec...

Deve in ljudje xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Sem se prav malo nasmejal tem izjavam...Me pa res zanima koliko od vas je sploh videlo angelčke oz. se zna z njimi sporazumevat...in to tako da je komunikacija oboje ali več stranska...x?x xg:Dx

Pameten človeček sprejme pomoč in se ne zanaša samo na svoje moči in sposobnosti...dokler tega res ni sposoben...tudi bebica rabi pomoč staršev preden sploh shodi...In če je to kao pomoč angelčkov, polbogov ali kakšnih višjih bitij, potem res ne vem zakaj bi bil to tak problem...Je pa res da oni ne bodo naredili vsega ampak bodo bolj kot podrška oz. kao publika ki navija in če res preveč zagusti kao uskočijo...tudi nekateri ptički vržejo mladiča kar iz gnezda...mladiček pada proti tlem...in bolje za njega da se hitro nauči letat...in po možnosti tudi sam poiskati hrano...ne pa samo čivkati in čakati da bo kaj padlo z neba...Čeprav se danes res ne ve kdaj bo padel kakšen avion ali satelitek komu na glavo...xg:Dx

Ravno v tem kao je problem

Kao da si jih ti videl in kao da sem ti jaz verjela, pa ostanemo na kao......... x:o)x

Lahko gremo raje na kavo x:Dx

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

x:Dx :palec:

Vcasih raj zanemarim, pa raj ne napisem, ampak si zdej pac ti!

Kao da si jih ti videl in kao da sem ti jaz verjela, pa ostanemo na kao......... x:o)x

Ces, kaj sploh govorite in pisete, ce pa jih niste videli, ker jaz sem jih, pa vem. xg:Dx

zgleda namrec, da si se posebej dobro spoprijateljil z angelom samohvale x:Dx morda pa poklices se tistega za boljso samopodobo, da se ti ne bo potreba vec primerjat x;)x

Me pa res zanima koliko od vas je sploh videlo angelčke oz. se zna z njimi sporazumevat...in to tako da je komunikacija oboje ali več stranska...x?x xg:Dx

angele je videl vsak, kdor je kdajkoli poizkušal iti v meditacijo z vodnikom. Zato so tam, da pomagajo...Ampak eni pač to poveličujejo, drugi pa so lepo tiho in si mislijo svoje, tko da....

aja? :inocent:

no, jaz nisem tega mnenja.

pa cetudi ze, jaz osebno nisem razmisljal o tem, da so bili angeli oz, se vedno zavedal njihove prisotnosti.

prav tako mislim, da se vecina ljudi tega ne zaveda, ce sploh je tako kot trdis.

obenem pa, verjetno tudi ni vedno point v tem, da se oseba zaveda njihove prisotnosti (odvisno), temvec tisto kar je namen dela angela.

torej, ce meni vodnik pri necem pomaga, se ne pomeni da moram jaz vedet da mi pomaga. Ze zgolj zaradi tega, da se ne preusmerja pozornosti.

Valjda da sem jih videl...v cerkvici je kar dosti kipcev od angelčkov...x:Dx

Tisto sem pa resno mislil koliko človečkov je sploh videlo angelčke...meni so se pač pokazali neki beli duhci oz. je bila vse to samo neka vzpodbuda zame...ampak še zdaj ne vem če so to bili glih angelčki...vem pa da so bili pozitivci, ker so me mal popravljal...zato pa sprašujem kdo jih je kao videl in kako se loči angelčke od drugih duhovnih bitij...x?x In to v primeru da se angelčkov sploh ne kliče...:eek: Zvuči čudno...da pojasnim...tam kjer je kakšen Avatarček al pa kakšen duhovni učitelj je tudi dosti angelčkov...in tako se lahko zgodi da se angelčki pojavijo in opravijo tisto kar jim kao naroči njihov šefe oz. nadrejeni...zato se pri mantrah in petju kakšnih svetih pesmic lahko događa svašta...xg:Dx

Vodnik ni nujno da je tudi angel...lahko je kakšen naš sorodnik, šaman, bolj razvita duša...za moje pojme vodniki niso isto kot učitelji na notranjih nivojih...nimajo toliko znanja, moči...lahko pa je učitelj istočasno tudi vodnik...vodniki kot danes ljudje uporabljajo ta izraz se večinoma nanaša na astralna bitja...x;)x x:)x

Tisto sem pa resno mislil koliko človečkov je sploh videlo angelčke...meni so se pač pokazali neki beli duhci oz. je bila vse to samo neka vzpodbuda zame...ampak še zdaj ne vem če so to bili glih angelčki...vem pa da so bili pozitivci, ker so me mal popravljal...zato pa sprašujem kdo jih je kao videl in kako se loči angelčke od drugih duhovnih bitij...x?x In to v primeru da se angelčkov sploh ne kliče...:eek: Zvuči čudno...da pojasnim...tam kjer je kakšen Avatarček al pa kakšen duhovni učitelj je tudi dosti angelčkov...in tako se lahko zgodi da se angelčki pojavijo in opravijo tisto kar jim kao naroči njihov šefe oz. nadrejeni...zato se pri mantrah in petju kakšnih svetih pesmic lahko događa svašta...xg:Dx

Vodnik ni nujno da je tudi angel...lahko je kakšen naš sorodnik, šaman, bolj razvita duša...za moje pojme vodniki niso isto kot učitelji na notranjih nivojih...nimajo toliko znanja, moči...lahko pa je učitelj istočasno tudi vodnik...vodniki kot danes ljudje uporabljajo ta izraz se večinoma nanaša na astralna bitja...x;)x x:)x

Spet se lahko događa svašta... ali je to je samo u glavama onih koji vjeruju u te stvari. x:Dx

Zvok je vibracija in ponavljanje določenih verzov povzroča reakcijo na možgane kar povzroča pri ljudeh različna stanja, znanstveno dokazano. Um je tu zraven in kakor si stvar v tem vzhičenem stanju razlagaš lahko tudi marsikaj vidiš, vendar je to samo določeno stanje, kot neki trans, zamaknjenost. Primer: če stalno ponavljaš imena boga in ga gledaš v slikah ga potem tako kot ga slaviš, doživljaš kot realnost.

Spet se lahko događa svašta... ali je to je samo u glavama onih koji vjeruju u te stvari. x:Dx

Zvok je vibracija in ponavljanje določenih verzov povzroča reakcijo na možgane kar povzroča pri ljudeh različna stanja, znanstveno dokazano. Um je tu zraven in kakor si stvar v tem vzhičenem stanju razlagaš lahko tudi marsikaj vidiš, vendar je to samo določeno stanje, kot neki trans, zamaknjenost. Primer: če stalno ponavljaš imena boga in ga gledaš v slikah ga potem tako kot ga slaviš, doživljaš kot realnost.

Kje sem pa tukaj kaj omenil zvok...:eek: Znanstveno so dokazane samo fizične reakcije...za psiho pa nimajo zadovoljivih testov in kriterijev...zraven bi moral biti nek jasnovidec in mistik, ki bi lahko povedal ali človeček to res doživlja na notranjih nivojih ali so to le slepila...In marsikdo ki je kao ponavljal ime in gledal sliko je padel na ta slepila...public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif x:Dx

Kaj pa fora iz joge...kjer se da prste v ušesa in se pozornost usmeri na notranji zvok in kjer človeček ne poje in ne misli nobenih verzov...x?x Tukaj pa znanost odpove...xg:Dx

In kakšna bi bila razlaga znanosti, če bi rakav bolnik s prognozo še pol leta življenja videl kao v sanjah neka bela stvorenja kako mu izvajajo neke operacije in čez pet let še zmeraj živ, bolj zdrav in brez raka...in to brez uradnega zdravljenja... takemu človečku bi bilo prav vseeno ali so to kao angelčki al je bila kao domišljija...on bi bil vesel da je še živ...x;)x

Ja itak vse je samo v glavi...sorry pri meni take razlage odpovejo...in tudi pri razumskih ljudeh ki so doživeli obsmrtne izkušnje ali astralna potovanja je marsikatera uradna razlaga izgubila verodostojnost...in glih zaradi tega je večina takih ljudi segla po duhovni literaturi...z mano vred, ker nisem zadovoljen z razlagami...večina razlag sploh ne zdrži niti preprostih primerov iz prakse...kaj šele kaj res čudnega...x:)x

za nas povprecne ljudi je povsem vseeno kaj so, sam da pomagajo! x:Dx hvala jim! x^x :palec:

ce bo komu pomembno za njegov razvoj, da ve kdo mu pomaga, ker je to del njegove rasti zavedanja, ki bi ga eventuelno potreboval za zdravljenje drugih itn, ali pa je del njegovega studija duhovne rasti, pa se verjetno kamot razkrijejo; sicer v razkrivanju ali imenovanju "pomagaca" ne vidim nikakrsnega pomembnega smisla za osebo, ki je pomoci delezna.

:vio:

Valjda da sem jih videl...v cerkvici je kar dosti kipcev od angelčkov...x:Dx

Kje sem pa tukaj kaj omenil zvok...:eek: Znanstveno so dokazane samo fizične reakcije...za psiho pa nimajo zadovoljivih testov in kriterijev...zraven bi moral biti nek jasnovidec in mistik, ki bi lahko povedal ali človeček to res doživlja na notranjih nivojih ali so to le slepila...In marsikdo ki je kao ponavljal ime in gledal sliko je padel na ta slepila...public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif x:Dx

Kaj pa fora iz joge...kjer se da prste v ušesa in se pozornost usmeri na notranji zvok in kjer človeček ne poje in ne misli nobenih verzov...x?x Tukaj pa znanost odpove...xg:Dx

In kakšna bi bila razlaga znanosti, če bi rakav bolnik s prognozo še pol leta življenja videl kao v sanjah neka bela stvorenja kako mu izvajajo neke operacije in čez pet let še zmeraj živ, bolj zdrav in brez raka...in to brez uradnega zdravljenja... takemu človečku bi bilo prav vseeno ali so to kao angelčki al je bila kao domišljija...on bi bil vesel da je še živ...x;)x

Ja itak vse je samo v glavi...sorry pri meni take razlage odpovejo...in tudi pri razumskih ljudeh ki so doživeli obsmrtne izkušnje ali astralna potovanja je marsikatera uradna razlaga izgubila verodostojnost...in glih zaradi tega je večina takih ljudi segla po duhovni literaturi...z mano vred, ker nisem zadovoljen z razlagami...večina razlag sploh ne zdrži niti preprostih primerov iz prakse...kaj šele kaj res čudnega...x:)x

Zvok si omenjal v stavku

..zato se pri mantrah in petju kakšnih svetih pesmic lahko događa svašta...xg:Dx

V sanjah tud sama vidim marskaj, razlaga ki jo podajaš pa je spet ena izmed zgodbic.

Velik bolj verjamem v zemeljske metode zdravljenja ( poste, diete, čajčke..... ) Tisti beli duhci so lohk tud zadnja stvar ki jo vidiš...x:Dx hec

Večina ljudi je posegla in posega po duhovni literaturi tudi sama sem jo prebrala ogromno in bila na raznih predavanjih tudi predavateljev iz tujine, so bile dobre stvari v smislu etike,morale, psihologije in bilo je dobro vzdušje, kaj več od tega pa sama osebno nisem doživela, kljub raznim zgodbicam in dokazovanjem, ki sem jih slišala in brala, so samo zgodbice rekla- kazala, nič otiplljivega.

za nas povprecne ljudi je povsem vseeno kaj so, sam da pomagajo! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif hvala jim! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

ce bo komu pomembno za njegov razvoj, da ve kdo mu pomaga, ker je to del njegove rasti zavedanja, ki bi ga eventuelno potreboval za zdravljenje drugih itn, ali pa je del njegovega studija duhovne rasti, pa se verjetno kamot razkrijejo; sicer v razkrivanju ali imenovanju "pomagaca" ne vidim nikakrsnega pomembnega smisla za osebo, ki je pomoci delezna.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

Jap, saj meni je tudi vseeno kaj so samo da pomagajo...skratka jaz pozitivcem pravim kar beli duhci...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif glih zato ker jin ne znam ločit kaj je kdo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Od nekoga, ki se gre nekega duhovnega učitelja, zdravitelja, šamana, ipd. pa pričakujem malo več...tam je pa že pomembno iz katerega nivoja prihajajo informacije...iz višjega, ko so bolj so verodostojna in širšo sliko se lahko vidi in tudi bolj se lahko pozdravi...vodniki so ponavadi zadolženi samo za eno ali par stvari...lahko pridejo in grejo...učitelj na notranjih nivojih je pa ponavadi samo eden dokler človeček ne doseže tiste stopnje zavesti...ali mu pomaga on sam ali kakšen njegov učenec je pa drugo vprašanje...tudi angelčki so namreč lahko učenci...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Zato pa je danes polno nekih kanaliziranih sporočil o svačemu...večina teh sporočil je pa glih iz astrala...tam se pa itak nahaja sve i svašta...in večina teh sporočil je popačenih ali nasprotujočih...Pri takih in podobnih stvareh pa je pomembno da se vsaj približno ve iz katerega nivoja so sporočila, od kakšnih bitij itd. in da se zna taka bitja tudi preverit ali so res tisto za kar se izdajajo...to je zlasti pomembno pri meditacijah...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Če pa hoče človeček tudi ukazovat raznim devam, elementalom in drugim bitjam...kot je to delal Jezus in drugi...jih mora pa itak najprej ločit in tudi poznati kje se nahajajo in kakšne zakonitosti vladajo na kakšnih ravneh...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Zvok si omenjal v stavku

..zato se pri mantrah in petju kakšnih svetih pesmic lahko događa svašta...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

V sanjah tud sama vidim marskaj, razlaga ki jo podajaš pa je spet ena izmed zgodbic.

Velik bolj verjamem v zemeljske metode zdravljenja ( poste, diete, čajčke..... ) Tisti beli duhci so lohk tud zadnja stvar ki jo vidiš...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif hec

Večina ljudi je posegla in posega po duhovni literaturi tudi sama sem jo prebrala ogromno in bila na raznih predavanjih tudi predavateljev iz tujine, so bile dobre stvari v smislu etike,morale, psihologije in bilo je dobro vzdušje, kaj več od tega pa sama osebno nisem doživela, kljub raznim zgodbicam in dokazovanjem, ki sem jih slišala in brala, so samo zgodbice rekla- kazala, nič otiplljivega.

Full mi je všeč da povezuješ stvari iz drugih tem...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ampak v tej se pa ne spomnim da bi omenjal mantre...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Jap, razlaga ki jo podajam je pa samo ena izmed zgodbic...zgodbic v kateri sem se znajdel celo jaz osebno...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Sanje so lahko mešanica svega i svačega...če pa človeček zaspi med meditacijo al pa poslušanjem kakšne meditativne glasbe z mantrami in pesmicami in se mu pri tem še kaj dogaja...zlasti če začuti kako se mu aktivira tretje oko in vidi znotraj fizisa še eno telo in še enega...in nato neka bela stvorenja ki mu delajo kao operacije al pa ga kao zdravijo glih na tistih področjih kjer ima probleme...in če se čez nekaj časa to pozna tudi na fizičnem telesu...potem je meni taka zgodbica kar všeč...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

In by the way jaz sem neke stvari najprej doživel in šele nato prebral...itak sem dobil informacije po čudnem kao naključju...glih zato da je bil dokaz da se um ni mogel vpletat...Pri duhovni literaturi sem pa itak opazil da večina avtorjev tistega ki kao opisuje sploh ni doživela, ampak so samo prepisal od nekoga drugega...Skratka sploh niso preveril ali tisto res drži...in pri nekaterih stvareh so bile moje izkušnje čisto drugačne kot je pisalo v raznih knjigicah o čakrah...jogijske knjigice so se izkazale še kot najboljše...glede razlage namreč...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

In če dam moj primer iz Sarajeva...ko sem bil nazaj v LJ in kao v sanjah videl kako mi beli duhci vlečejo iz aure črne duhce...in nato čez par dni prebral, da je na pokopališčih, tam kjer so ljudje umirali nasilne smrti ipd. krajih polno nekih lupin, elementalov in ne vem kaj še vse...so mi bile stvari čisto jasne...res pa je da sem v Bosni spil tudi malo alkota in popušio kakšne dva jointka...se sploh ne čudim da sem kaj skasiral...pri teh stvareh se aura namreč odpre...tralala...In dvomim da bi tukaj samo kakšni čajčki al pa posti kaj koristil...prej bi koristila kakšna molitvica kao Oče naš al pa Zdrava Marija...samo moje mišljenje pač...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Full mi je všeč da povezuješ stvari iz drugih tem...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ampak v tej se pa ne spomnim da bi omenjal mantre...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Jap, razlaga ki jo podajam je pa samo ena izmed zgodbic...zgodbic v kateri sem se znajdel celo jaz osebno...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Sanje so lahko mešanica svega i svačega...če pa človeček zaspi med meditacijo al pa poslušanjem kakšne meditativne glasbe z mantrami in pesmicami in se mu pri tem še kaj dogaja...zlasti če začuti kako se mu aktivira tretje oko in vidi znotraj fizisa še eno telo in še enega...in nato neka bela stvorenja ki mu delajo kao operacije al pa ga kao zdravijo glih na tistih področjih kjer ima probleme...in če se čez nekaj časa to pozna tudi na fizičnem telesu...potem je meni taka zgodbica kar všeč...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif x:Dx

In by the way jaz sem neke stvari najprej doživel in šele nato prebral...itak sem dobil informacije po čudnem kao naključju...glih zato da je bil dokaz da se um ni mogel vpletat...Pri duhovni literaturi sem pa itak opazil da večina avtorjev tistega ki kao opisuje sploh ni doživela, ampak so samo prepisal od nekoga drugega...Skratka sploh niso preveril ali tisto res drži...in pri nekaterih stvareh so bile moje izkušnje čisto drugačne kot je pisalo v raznih knjigicah o čakrah...jogijske knjigice so se izkazale še kot najboljše...glede razlage namreč...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

In če dam moj primer iz Sarajeva...ko sem bil nazaj v LJ in kao v sanjah videl kako mi beli duhci vlečejo iz aure črne duhce...in nato čez par dni prebral, da je na pokopališčih, tam kjer so ljudje umirali nasilne smrti ipd. krajih polno nekih lupin, elementalov in ne vem kaj še vse...so mi bile stvari čisto jasne...res pa je da sem v Bosni spil tudi malo alkota in popušio kakšne dva jointka...se sploh ne čudim da sem kaj skasiral...pri teh stvareh se aura namreč odpre...tralala...In dvomim da bi tukaj samo kakšni čajčki al pa posti kaj koristil...prej bi koristila kakšna molitvica kao Oče naš al pa Zdrava Marija...samo moje mišljenje pač...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

...zato se pri mantrah in petju kakšnih svetih pesmic lahko događa svašta...xg:Dx

Brezo v tej temi si pisal to, nisem povezovala iz drugih tem.

Pa smo pa tam kjer se voda in zrak mešata pol pa nastanjejo mehurčki, ki se sčasoma tud razblinijo. pa nič zato sam da je veselo in lepo. x:Dx

Glede tvoje zgodbe iz Sarajeva ti jo vidiš tako kot jo jaz jo po tvojem opisu malo drugače. Da si mal žural mal pil in mal kadil , pa pol mal bolj živo sanjal. Nič takega, drugač pa strašne zgodbe o pokopališčih nas spremljajo že od otroških let, pa razni filmi na to temo, kot da nisi prej nobenega videl. x?x Um pa je kot goba shrani vse, to menda veš, če se z duhovnostjo daješ.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...