Skoči na vsebino

Jecljanje

nejcy7

Recommended Posts

Zdravo sem Nejc in sem star 18 let obiskujem Srednjo zdravstveno šolo Celje in me zanima kaj bi naredil da bi nehal jecljati, ker se mi v šoli vsi posmehujejo in se delajo norce iz mene. Drugače sem muzikant in me to zelo ovira pri pogoverju z drugimi ljudmi in bi rad odpravil to težavo. Ker mi je nerodno in me zelo boli ko se mi drugi posmehujejo in imam zaradi tega tudi težave v šoli ker ne morem pravilno izgovarjati latinske izraze in druge strokovne izraze in potem me učitelji ne vzamejo resno in zaradi tega dobim slabšo oceno. Ko beremo se mi zelo zatika in zaradi tega nočem brat v šoli naglas ampak učitelji zahtevajo da berem in ko hočem kaj vprašat ali povedati rajši ne vprašam ko pa da se mi kaj zalomi. Zato bi Vas prosil če bi mi lahko na kakšen način pomagali in mi odgovorili na to temo in mi pomagajte olajšati življenje da bom lažje živel. Najlepša Vam hvala! Lp Nejc

pp. Obiskal sem samo logopeda ko sem bil manjši na druge načine si pa ne upam it, ker se boljim da bi bilo slabše.

Deli na socialnih omrežjih

no, pol te nima smisla kamorkoli pošiljat, če nimaš tolk zaupanja, da bi kam šel

npr. na hipnozo

pp. Obiskal sem samo logopeda ko sem bil manjši na druge načine si pa ne upam it, ker se boljim da bi bilo slabše.

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

no, pol te nima smisla kamorkoli pošiljat, če nimaš tolk zaupanja, da bi kam šel

npr. na hipnozo

:o|o: jp... nima lih ucinka, folk k si dovoli razmisljat ravn tok, da si zna zagrenit zivljenje... sprva kamorkol posilat...:sori: xsrcx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Zdravo sem Nejc in sem star 18 let obiskujem Srednjo zdravstveno šolo Celje in me zanima kaj bi naredil da bi nehal jecljati, ker se mi v šoli vsi posmehujejo in se delajo norce iz mene. Drugače sem muzikant in me to zelo ovira pri pogoverju z drugimi ljudmi in bi rad odpravil to težavo. Ker mi je nerodno in me zelo boli ko se mi drugi posmehujejo in imam zaradi tega tudi težave v šoli ker ne morem pravilno izgovarjati latinske izraze in druge strokovne izraze in potem me učitelji ne vzamejo resno in zaradi tega dobim slabšo oceno. Ko beremo se mi zelo zatika in zaradi tega nočem brat v šoli naglas ampak učitelji zahtevajo da berem in ko hočem kaj vprašat ali povedati rajši ne vprašam ko pa da se mi kaj zalomi. Zato bi Vas prosil če bi mi lahko na kakšen način pomagali in mi odgovorili na to temo in mi pomagajte olajšati življenje da bom lažje živel. Najlepša Vam hvala! Lp Nejc

Ko se odkrije, od kod izvira vaš problem,se vam lahko tudi hitreje pomaga.

Lahko vam pomaga regresija z ustrezno sugestijo.

jaz sem mu v os svetovala regresijo, lahko bi pa se naredil tudi kak dianetični auditing, ki je dobra stvar za take probleme, kot jih ma on, pa nobenga odgovora...Nejc, zakaj sprašuješ če pa se nikamor ne upaš?????btw, na hipnozi niti mene ne bi vidli:D

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

poti je ogromno, tako da se da problem iz preteklosti tudi ugotoviti brez regresije, ampak ga je treba spucat ven, potem je terapija šele učinkovita

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...