Skoči na vsebino

Hujšanje

Recommended Posts

hm, meni pa ni preveč všeč taka motivacija, predvsem ker kaj?

pol se bo pa spet zredila al kaj?

shujšat 'moraš' (pač če si tako rečeš) zarad sebe.

Če pa pol še super zgledaš tud drugim - ex in bodočim in vsem mogočim x:px laverjem -, pa še tolk boljš. x8Dx

no ampak dobr, če je njej delalo, je ok zanjo.

Plus, če ji je enkrat uspelo, potem je to vedno lažje tudi za drugič.

Pač če si nekaj že shendlal.

Sicer so pa tud primeri, žal preveč, da so eni skoz v tem shujševalnem procesu, pa shujšajo, pa se zredijo, pa jovo na novo. To je še hujše za telo, kot če si samo pač debel. Nenehni šoki pa še koža pol ne zmore več tolk zelasticirat tega.

Včasih sploh ne gre zares za debelost, ima pač človek takšno postavo, konstitucijo.

Tako da je kar škoda, da so vse te vijevaje, namesto da bi bil point se dobr počutit, kakršen pač si.

Ampak saj smo vsi podobni pri zadevah, ko gre za nas (ne nujno sam pri hujšanju oz. debelosti). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Meni sicer ni neka motivacija misel na to, da bi kiklco oblekla. Je pač ne bom oblekla.

Ampak - mogoče malo s kljubovanja - a da ne zmorem? Zmorem...in takšno.

In zato jaz zdaj tole kar pač počnem v osnovi ne imenujem hujšanje (čeglih -roko na srce to je),ampak sprememba v lajfu - sprememba v prehranjevanju, gibanju in tak.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ampak - mogoče malo s kljubovanja - a da ne zmorem? Zmorem...in takšno.

x;)x sco posla...

(jaz sem tud dobila ta glaven triger na tak način oz. s takšno motivacijo... kao da ne bom več 'tolk suha'? No pa da vidmo....)

drugače so pa tud kiklce in hlače ene sorte motivacija, to kar smo že zadnjič pisali; da ne pomečeš stran 'tasuhih' oblačil, ampak jih šparaš, ker ti bodo seveda prav kmalu spet prav. x8Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
Bravo punce! Všeč so mi vaše ideje za motivacijo. Naty krilo je več kot dobra motivacija. Če vsak pri sebi najde svojo motivacijo potem je vsak cilj dosegljiv. Nič pa ne bo šlo brez truda. Tudi ta z ljubimcem ni slaba :) če doma ne dobiš zadostne "telovadbe" jo pa drugje dobiš. Čeprav osebno tega ne zagovarjam!

Bravo punce! Všeč so mi vaše ideje za motivacijo. Naty krilo je več kot dobra motivacija. Če vsak pri sebi najde svojo motivacijo potem je vsak cilj dosegljiv. Nič pa ne bo šlo brez truda. Tudi ta z ljubimcem ni slaba :) če doma ne dobiš zadostne "telovadbe" jo pa drugje dobiš. Čeprav osebno tega ne zagovarjam!

Zakaj pa ne?

Odnosi so pomembna reč in ne vidim, zakaj to ne bi bilo v redu? Kikla je dobra motivacija, biti seksi ljubimcu pa ne?? (mislim, da je bil govor o motivaciji, ne o neposrednem učinku "posteljne telovadbe" na izgubo kil)

danes sem pojedla 5 skutnih štrukljev. ne bom več nič.

dobila sem od ene gospe tehtnico, tako da se lahko tudi tukaj vagam. kilaža je 57,56 tam nekje. s to teto sva se takoj zaštekali.

jutri na sadju, če bo. sem se vidla v ogledalu.:eek: cela. zdela sem se sama sebi kot okostnjak...(to stari..)x:o)x

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pozdravljeni!

Smo skupina študentov na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. V okviru študijskega projekta skušamo izvesti tudi analizo anketnega vprašalnika, tu pa potrebujemo vašo pomoč. Tema je povezana z nakupovanjem sveže zelenjave.

Anketni vprašalnik je popolnoma anonimen, njegova tematika pa je povezana z nakupovanjem sveže zelenjave.

Hvala za vaš čas in prijetno reševanje.

Dostop do raziskave

https://www.1ka.si/a/23064

Pozdravljeni!

Smo študentje mednarodnega magisterskega programa IMB na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Izvajamo anketo o potrošnikih navadah pri nakupovanju jogurtov in v naslednjih 7 minutah bi vas lepo prosili, da rešite priloženo anketo in nam pomagate priti do uporabnih spoznanj.

V naprej se vam zahvaljujemo za vašo pomoč in čas :)

• 4 months later...
Pred nekaj dnevi sem imela en tak pameten preblisk glede moje debelosti, vendar sem ga pozabila. Nekako tako je bilo; naenkrat sem se spomnila, kako fino je bilo, ko sem imela manj kilogramov in kako bi bilo res fino, če bi spet bilo tako. In potem me je razsvetlilo, ja, kako fino, ah res, kar veselje me je prevzelo in res, kako fino je to, glej kak fajn občutek. In potem tako, ja, moram se večkrat spomniti, kako je fino imeti manj kilogramov, že to , da se spomnim je tako veselje. Ja, potem pa tako, a ne, bom pa hujšala z zakonom privlačnosti, kar je tako prijetno in fino in samo veselje ..... :D. Heeeec, a ni ... hihi.

Pred nekaj dnevi sem imela en tak pameten preblisk glede moje debelosti, vendar sem ga pozabila. Nekako tako je bilo; naenkrat sem se spomnila, kako fino je bilo, ko sem imela manj kilogramov in kako bi bilo res fino, če bi spet bilo tako. In potem me je razsvetlilo, ja, kako fino, ah res, kar veselje me je prevzelo in res, kako fino je to, glej kak fajn občutek. In potem tako, ja, moram se večkrat spomniti, kako je fino imeti manj kilogramov, že to , da se spomnim je tako veselje. Ja, potem pa tako, a ne, bom pa hujšala z zakonom privlačnosti, kar je tako prijetno in fino in samo veselje ..... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. Heeeec, a ni ... hihi.

hihi nada,pol pa si ti napopaj na hladilnik slikoco k si bila super,da te to spomne vsakič, imaš prav, zakaj bi mogla imeti slab občutek glede sebe čeprav veš da moraš shujšat.drugi si napopajo sliko k so debele sam jih verjetno to spravi še v bolj slabo voljo

• 1 year later...

Moytsa, s polnovredno rastlinsko prehrano boste lahko celo življenje ohranjali idealno postavo, brez odrekanja s kalorijami. Citiram iz knjige "Tekma za življenje":

"Veliko ljudi poskuša nadzirati svojo težo tako, da jedo manj, da uporabljajo metodo odrekanja, zaradi česar so
lačni. Težava je v tem, da ta metoda ne deluje. Tudi če jim uspe shujšati za
kak kilogram, pridobijo nazaj vso težo in še več, ko se vrnejo k staremu načinu
prehranjevanja. Večina ljudi ne ve, da lahko dejansko pojedo dvakrat do trikrat
več (količinsko) in še vedno shujšajo. Večina rastlinske hrane ima zelo malo
kalorij, zato se je mogoče s tovrstno prehrano dodobra nasititi. Če bi ljudje
vedeli, da lahko pojedo toliko, kot želijo, da se lahko popolnoma nasitijo in s
takšno prehrano celo shujšajo, vas ne bi čudilo, zakaj se tega ne lotijo vsi?
Mene vsekakor čudi!"

Moytsa, s polnovredno rastlinsko prehrano boste lahko celo življenje ohranjali idealno postavo, brez odrekanja s kalorijami. Citiram iz knjige "Tekma za življenje":

"Veliko ljudi poskuša nadzirati svojo težo tako, da jedo manj, da uporabljajo metodo odrekanja, zaradi česar so

Mene vsekakor čudi!"

Mene pa nč ne čudi.

Zato k je zanč.

Aja, Damjan1, dobrodošel

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Mene vsekakor čudi!"

če bi bilo to vse res, bi bili biki v štali tudi vitki.... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Meni je uspelo. ohranjam, kljub vsemu. To ni mala malica ampak srednjeveška pojedina, kjer smo "jedli kot kralji". http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/edoom16.gif

To, da imam pa jaz vsak teden manj kg, mi je pa ful čudno... Drugače se mi pa zdi, da zato, ker se ne obremenjujem več. Večinoma jem zdravo, pa kdaj se prekršim, npr. včeraj - šla v Mc donalds in to ob devetih zvečer... Danes imam spet še manj kg. Včasih sem se obremenjevala s tem, kaj jem in med razmišljanjem o hrani, postala lačna. In ni šlo nikamor... Upam, da bo šlo še do kake 3 kg manj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Bom se izognila na veliko fast foodu... manj pa nočem, I love my (y)... in (.)(.)

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

jst mam tud rad (y) in (.)(.)

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...