Brusnica 1. november 2010 Prijavi Deli 1. november 2010 Prijateljica je videla, kako je nedko na skuterju odvrgel mucka pred smetnjake. Ona je začasno rešila mucka in sedaj se mu išče nov dom s prijaznimi lastniki.. Prosiva, pomagajte ubogemu mucku! http://vsu.ung.si/skupnost/blog/valerija-zabret/pomagajmo-mucku Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2010 Prijavi Deli 1. november 2010 odvrgel mucka pred smetnjake:xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 1. november 2010 Avtor Prijavi Deli 1. november 2010 Ma ja.. človeška krutost res ne pozna meja Zdaj skupaj iščeva novi dom zanj.. Sem ga pa začasno poimenovala Marcel 1 Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Hjooooooj. () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 lep mucek....biimel kaj podobnega,a kajko pri nas nočjo mačk Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 3. november 2010 Avtor Prijavi Deli 3. november 2010 Prelepa maca, Kensei! Jaz sem sama tudi rešila že par mačkov. Eno mačko sem našla v reki z zlomljenim tačkam, enega mačka nam je nekdo pripeljal, ker ga je lastnik s palico prtepal, nekaj par jih je prišlo čisto bogih, shiranih, pa sem poskrbela za njih in so potem kar ostali tu.. Tako da se je nabralo že kar 9 mačkov.. Živim pa na vasi in stara mama ma majhno kmetijco tako da mački spijo na seniku in hrane imajo več kot dovolj (mama je navajena kuhat za 12 ljudi, kljub temu, da sta sama z atom) 2 Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 3. november 2010 Prijavi Deli 3. november 2010 Eno mačko sem našla v reki z zlomljenim tačkam, enega mačka nam je nekdo pripeljal, ker ga je lastnik s palico prtepal, nekaj par jih je prišlo čisto bogih, shiranih,... WTF??? Pa kaki bolniki hodijo naokrog no resnično ne morem razumet. Bolano. 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 upam, da so mački kastrirani, oz. vsaj mačke, da so sterilizirane.9 mačkov 81 življenj 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček27 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 Držim pesti, da kmalu najde nov domhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.