Skoči na vsebino

spreminjanje....

nekdokije

Recommended Posts

Nisi zamudila zadnjega vlaka...zivljenje so priloznosti...spoznavati sebe, prinese nam ljudi, ki nas nevede morajo nekaj nauciti...Ne postavljaj si cene..vsak je neprecenljiv, poseben...Niti se ti ni treba boriti za ljubezen...ko si, zivis in delujes v ljubezni, te sama najde...Nima samo ljubezen, nasploh ima zivljenje cudna pota...isci sebe, ljubi v prvi vrsti sebe, ni se treba nikomur drugemu dokazovati...da si ga vredna...ko isces sebe, se mogoce na momente v polnosti najdes...se ti nekako..ne vem..spremeni svet..Nikoli se za ceno sebe ne bori za ljubezen nekoga...ki je mogoce ni vreden, ali pa se bolje receno...morda niti ni sposoben dojeti globokega pomena ljubezni......S tem, ko bos spreminjala sebe, se bo MOGOCE tudi partner spremenil...ali pa odsel..karkoli se bo zgodilo, bo pravilno...

V zivljenju menda ni napak...vse je tako, kot mora biti...Zato ne hiti...

Zelim ti vse dobro

Kristina

Deli na socialnih omrežjih

Vprasanje ni bilo misljeno provokativno...samo toliko je govora o ljubezni...jo lahko opisemo..z besedami tezko..kako jo cutimo..najbrz vsak po svoje...No..Apostol Pavel opisuje pomen ljubezni takole

Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale. In ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse skrivnosti in imel vse spoznanje in ko bi imel vso vero, da bi gore prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič. In ko bi razdal vse svoje imetje, da bi nahranil lačne, in ko bi izročil svoje telo, da bi zgorel, ljubezni pa bi ne imel, mi nič ne koristi. Ljubezen je potrpežjiva, dobrotljiva, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, se ne da razdražiti, ne misli hudega. Ne želi si krivice, želi pa si resnice. Vse opraviči, vse veruje, vse upa, vse prenese. Ljubezen nikoli ne mine.....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Zakaj si tako zelo zelimo ljubezni...mogoce zaradi strahu pred osamljenostjo...pred zapuscenostjo...ali zaradi potrebe pripadnosti...Kaj nam sploh pomeni...kaksno jo vidimo..kako jo cutimo, obcutimo...nekdo mogoce kot..kaj vem...toplo roko svoje matere...drugi kot toplino pri srcu...kot nakljucen nasmeh....Mar res lahko ljubimo vse..nam niso nekateri ze ob prvem srecanju bolj...pri srcu...Lahko res vedno locimo med brezpogojno ljubeznijo do nekoga in potrebo po ...navezanosti..zeljo po ..ne biti sam..Kako nizko smo se pripravljeni spustiti zato...da bi nas nekdo imel vsaj malo rad...Kaj vse smo pripravljeni storiti ...iz potrebe, da nas nekdo..v narekovajih ljubi...Mar nimamo vse to ze v sebi...iscemo nekaj, kar spi v nas...iscemo potrditve od nekje zunaj...ko pa imamo vse ze sami...Mogoce tole ne spada v tole temo...kakorkoli...ze...Nekdokije...pobrskaj po srcu...tam je vse, kar potrebujes...

lp

Kristina

Kakšna je ljubezen, za katero se človek mora boriti? Je to Ljubezen ali ljubezen?

Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Matjaž

Ne bom se borila...povedala bom kar čutim in postavila sebe na prvo mesto. Jaz sem izbrala...on se bo odločil :D to mi je povedal moj...prijatelj, ki mi je pomagal ko sem bila v stiski. Ženske izbirajo a moški se odločajo :D. Noben se ne bo boril...in oba se bova borila...sama s seboj :D amapk borila za svoje bistvo...

Ljubezen ali ljubezen...nimam odgovora...:D

LP

Vprasanje ni bilo misljeno provokativno...samo toliko je govora o ljubezni...jo lahko opisemo..z besedami tezko..kako jo cutimo..najbrz vsak po svoje...No..Apostol Pavel opisuje pomen ljubezni takole

Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale. In ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse skrivnosti in imel vse spoznanje in ko bi imel vso vero, da bi gore prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič. In ko bi razdal vse svoje imetje, da bi nahranil lačne, in ko bi izročil svoje telo, da bi zgorel, ljubezni pa bi ne imel, mi nič ne koristi. Ljubezen je potrpežjiva, dobrotljiva, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, se ne da razdražiti, ne misli hudega. Ne želi si krivice, želi pa si resnice. Vse opraviči, vse veruje, vse upa, vse prenese. Ljubezen nikoli ne mine.....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Lepo pozdravljena

Zdajle sem šele prišel tle gor, zato nisem odgovoril...poskušal ti bom skozi tvoje pisanje...Aja - tale Pavlov opis mi je hudo všeč ...

Zakaj si tako zelo zelimo ljubezni...mogoce zaradi strahu pred osamljenostjo...pred zapuscenostjo...ali zaradi potrebe pripadnosti...

Tole ni ljubezen, je le nekaj, kar ljudje označujemo kot ljubezen...pa ni...

Kaj nam sploh pomeni...kaksno jo vidimo..kako jo cutimo, obcutimo...nekdo mogoce kot..kaj vem...toplo roko svoje matere...drugi kot toplino pri srcu...kot nakljucen nasmeh....Mar res lahko ljubimo vse..nam niso nekateri ze ob prvem srecanju bolj...pri srcu...

Čustva med seboj se razlikujejo - zaljubljenost, všečnost, odvisnost, potreba, spolna sla...... ali ljubezen.

To se ločuje, ni odraz ljubezni -ljubezen je ali je ni...

Fiziološko se to kaže skozi povečano izločanje različnih hormonov- in tu je fiziološka razlika - biokemična reakcija v človeškem telesu, ki tole, o čem govorim tudi dokazuje. Nevrologija danes razloži marsikaj, kar nekoč nismo razumeli.

Kako nizko smo se pripravljeni spustiti zato...da bi nas nekdo imel vsaj malo rad...Kaj vse smo pripravljeni storiti ...iz potrebe, da nas nekdo..v narekovajih ljubi...Mar nimamo vse to ze v sebi...iscemo nekaj, kar spi v nas...iscemo potrditve od nekje zunaj...ko pa imamo vse ze sami...Mogoce tole ne spada v tole temo...kakorkoli...ze...Nekdokije...pobrskaj po srcu...tam je vse, kar potrebujes...

O tem, kako sam razumem, sprejemam, čutim in kako definiram ljubezen, je malce daljša zgodba, predolga za tukaj...kdo bi dejal-saj je enostavno...seveda je, vendar je človeška narava pač takšna, da potrebuje mnooogooo argumentov, da sprejme in razume skozi analitični, racionalni um. Če boš imela željo, ti lahko pošljem po mailu gradivo iz moje naslednje knjige- so ene 4 strani o ljubezni. Je predolg text za tukaj gor....

lp

Kristina

lepo bodi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Matjaž

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Ne bom se borila...povedala bom kar čutim in postavila sebe na prvo mesto. Jaz sem izbrala...on se bo odločil http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif to mi je povedal moj...prijatelj, ki mi je pomagal ko sem bila v stiski. Ženske izbirajo a moški se odločajo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif. Noben se ne bo boril...in oba se bova borila...sama s seboj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif amapk borila za svoje bistvo...

Ljubezen ali ljubezen...nimam odgovora...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

LP

Ja, lepo...da sebe postavkjaš na prvo mesto...vsekakor je prav...Le da tole ni nesebična ljubezen. In na podlagi česa si izbrala- srca, uma, telesa?

Ne vem, jaz mislim, da kar vsi izbiramo, ne glede na spol, vsakdo izbira in se tudi odloča po svoji volji , vsaj naj bi bilo tako. Oba se bosta borila s samim seboj? Čemu? zakaj je to potrebno? Bistvo je v tebi, zanj ni potrebe se boriti...kaže se ti...vsak dan znova...

lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

Tako čutim...

S tem da sem rekla da se bova borila....seveda sem s tem mislila predvsem samo sebe. Jaz bom šla čez svojo trmo, jezo in žalost...to vem da je moj boj in da se naučim izraziti svoja čustva, se spet prepustiti...tudi jaz stopiti iz školjke in spet tvegati kljub vedenju da lahko da se lahko izide čisto drugače. Jaz se pravzaprav v tem "boju" ki ni boj...borim za samo sebe in to vem, se zavedam tega...rastem in tvegam...

On če se bo boril? Trenutno ne kaže na to...ampak to je njegova odločitev. Kmalu pride...čutim da je daleč stran od mene in to sprejemam.

Ljubezen premaga vse...tudi največje prepreke, če je le ta resnična...

Pozdravljena, Nekdokije

Poglej...moje mnenje je, da se TI ni treba boriti za ljubezen..Ljubezen je...ali pa je ni..ljudje jo razlicno dojemamo, razumemo, tudi ..to je samo moje mnenje...razlicno globoko obcutimo...Imam obcutek, da tu gre le za borbo sama z seboj..ker ne ves...ali je to tisto...ali ni..Ne trudita se boriti druga za drugega..za merjenje, kdo stori za drugega vec...kdo je boljsi, kdo je slabsi..kdo bolj..ali manj ljubi drugega...v ljubezni se ujemamo v zanke, ki lahko bolijo..zato, ker imamo povsem napacne predstave, kaj ljubezen je...kaj nam pomeni...Odnos moski..zenska bi moral biti nekaj lahkotnega..ne neki ring merjenja moci...zato, ker se slej ko prej utrudis...S tem, ko se tako zelo borimo za nekoga, pozabimo nase...kaj je pomembno za nas same..ne v ego smislu...Ocistiti se vseh vzorcev in predstav o partnerstvu, ki smo jih pobrali v otrostvu..to je tezka naloga ..ampak potrebna...

Matjaz, bi bila vesela, ce mi posljes po mailu gradivo iz tvoje knjige. Hvala

zelim ti vse dobro

Kristina

Hojla Nekdokije

Zajeban a ne. En ti prav tko, drug drgač, tret spet nekej tretga, pa tko. Jebiga, vsak ma svoj pogled, svoje izkušnje...svoj prou. Kar je prou. Ti pa, če češ, potegn ven tist, kar mislš, ugotavljaš, sprobavaš, da je zate dobr in prou.

Evo, tud jst ti predstavljam svoj pogled in izkušnje, pa če je zate kej uporabnega fajn, če pa ni pa tud fajn.

A je med nama s partnerjem prisotna ljubezen, al je to odvisnost, al pa odsotnost ljubezni, je zame kr zlo dobr pokazatelj, če si lahko odgovorim tkole: "jst sem lahko sam, ampak želim bit s tabo in želim bit s tabo blj kt s komerkol drugim". Če si tko lahko odgovorim in če si tko lahko odgovori tud moj partner, pol je vsaka "borba", "garanje"... še kako smiselna. Če pa ne, pol se je treba marsikej vprašat in razpucat in če si tud pol ne morem tko odgovorit, je treba it.

Glede na to, kar si napisala do sedaj, mam filing, da se vama splača potrudit. Itak je on idealen, da spucaš pr seb, tko kt si ti idealna, da on spuca pr seb, ker sicer se vidva tud poznala ne bi, kva šele, da bi bla par. Kt prbit. A pogovarjata se kej, mislm, pogovarjata? Blj mal a ne, ker če bi se, pol bi ti vedla, kva on čut, kva ga boli, po čem hrepeni.... in obratno. Pa pucat pr seb, Nekdokije. Kva počnem, zakva počnem kar počnem, kva čtm ob tem, zakva čutm kt čutm, od kod to izhaja, a je res tko, a je drgač... To so vprašanja, ki si jih je fajn skoz postavljat seb in nanje odgovarjat. Prideš garant do zanimivih in jako pomembnih spoznanj o sebi. In ko jim maš postavljene na videlo, pol lahko začneš delat drgač, pol se lahko odločaš drgč, pol lahko izbiraš drgač. Blj, kako nej rečem, blj funkcionalno a ne, tko da je zate bolš, da je zanj bolš, da je za odnos bolš...da lahko enkrat postane partnerstvo res mrbit nekej lahkotnega in življenje tud.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Takle je pa moj pogled na partnerski odnos. Že dolg cajta. In še zmerej.

link

Pogumno Nekdokije

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Upam, da bo vse v redu. Rada bi ti pa še povedala moj vidik...Bila sem ista, kot ti. Borila sem se z nekimi ljubeznimi, na koncu sem pa ugotovila, da je to brez veze. Sem sama z dvema otrokoma, želim si partnerja, ki bi me spoštoval, imam en kup dobrih prijateljev okoli, vendar partnerstvo ostaja le pobožna želja. Na to idejo nisem več čustveno vezana, ker sem že navajena, da se ljudje name navežejo prijateljsko, le redko kdo si "upa" kaj več. Zakaj, ne vem in me niti ne briga več---To je njihovo življenje, jaz osebno pa ne mislim posegati v integritete drugih ljudi in nekaj zahtevati, če temu niso kos. Pravijo, da sem glede partnerja izbirčna, lahko pa povem, da pravzaprav nisem, le pravega človeka ni. Če je, ali je poročen ai kako drugače vezan, ali pa želi samo prijateljstvo, tudi prav.... Željo sem sporočila v univerzuum in ko pač bo stvar zrela, bo vse prišlo samo od sebe...Jaz sem tukaj in.....moji otroci tudi.....

Ne belim si več glave z zakompliciranimi čustvi, nekimi blodnjami in navezavami, ker sem, kot Brezo, crnogorac in to od mene zahteva preveč napora....

Nekdokije, nehaj komplicirat, sprejmi svojega tipčka takega, kot je, če pa ga ne moreš, se obrni in pojdi raziskovat dalje...Rada bi ti pa povedala, da je vse relativno, tako da si ne kompliciraj lajfa, in da mi je hudo, ko berem tale tvoja pisemca, ker vem, kaj doživljaš. Poizkusi nekaj naredit glede tega, mogoče sem ti celo kako pametno povedala...

Privoščim ti, da se izteče, kot bo najboljše in tako tudi bo....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Butl...najdla sem se v tvoji razlagi ljubezni...veliko stvari ki si jih napisal so prave tudi zame...

Trenutno sem pomirjena sama s seboj. Vem da so pred menoj malo težji dnevi ampak jih bom obrnila sebi v prid. In danes...kot da mi želi nekdo povedati da sem na pravi poti...polna sem, polna energije in spet lahko dajem...ljubezen. :D

Jaz vem kaj bom...in vem da ne glede na vse kaj se izkaže. ali bo to ljubezen ali Ljubezen ali ljubezen ki je minila...jaz sem ugovotila da lahko ljubim, da sem dala svojo preteklost ven iz sebe in to je zelo pomembno spoznanje zame.

In dobila sem navdih...za pravljico..in pravljica nima konca...ni napisan...:D

Hvala vem vsem...čutim pozitivno energijo...in hvala vam...sem jo potrebovala in jo cenim...ne poznam vas in vas poznam...blizu ste in daleč...:D Lep dan!

Povedala kaj čutim...iz srca. Ugotovila da vačasih rabimo besede da izrazimo kar čutimo...da ugotovimo kaj čutimo. Rabil je te besede...nisem vedela da je tako ranljiv in da potrebuje varnost in nekoga...predvsem pa rabi samega sebe... trenutno se mi zdi kot da malo pretiravam samo saj s svoje strani...sem kar malo razigrana postala :D K da sem na začetku...kot da sva na začetku...kajti nekako sva. Prej jaz nisem mogla, potem on ni mogel...sedaj pa so stvari jasne.

Ni še dokončno, kot nikoli najbrž ne bo. Jaz sem srečna. Tudi če se bo še kaj spremenilo, če se bodo stvari obrnile v drugo stran kot se obračajo zdaj...zdi se mi da sem našla sebe. In svojo pozitivno samopodobo, za katero se bom morala še "boriti". Lažje razumem in oprostim...predvsem sebi in nato še njemu...in ko deluješ iz ljubezni se ljubezen vrača. Sej vem, ni nujno, in niti ne pričakujem da se mi vrača, želim pa in mislim da s tem ni nič narobe.

Zdaj sem premagala en svoj boj. Zdej jih je pred mano še več...predvsem da se lotim stvari, ki sem jih odlašala že dolgo dolgo časa..če še to premagam bom res ponosna nase, kajti to me še tare tam od nekje zadaj. Vsest se za knjigo in začet tam kjer smo končali :D In ja...s temi besedami spet potrdim tisto delo...delo na sebi in svojem zadovoljstvu...sem veliko naredila pa še vedno ne dovolj. :DDD hehe...jao jaz!

Ja, že iščem dalje...a ob tem ne mislim pozabiti na to kar imam. In imam veliko.

Če bova oba srečna sama s seboj in bova želela biti drug z drugim...potem me čaka lepa prihodnost, s polno preizkušnjami. Če ne me pa čaka malo drugačna lepa prihodnost! :D

:D

Sem vredu :D Hvala!!! Rahlo evforična kar ni najbolje, a si kar ne morem pomagati...kot da sem našla otroka v sebi...

ja , zato, ker ti prinašaš svetu drugačno energijo.....in svet se odziva na podlagi tega, kar čuti od tebe

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Vsi smo ljudje in vsi se učimo...Brez veze se je obsojati...Sprejmi se tako, kot si in videla boš, kako hitro boš spremenila mnenje o sebi in svetuxDDx

Kakšen pozitivizem pa je tule mišljen? Pozitivnost v kakšnem smislu? V filozofskem, v polarni teoriji, v v sociologiji ? Kaj sploh pomeni - biti pozitiven?

Glede teme- spremembe se ves čas dogajajo, v osebnem razvoju ves čas...to daje smisel bivanju...spremembe, fajn bi bilo, če so zavestne in pogojene s tistim, katerega se to tiče (njegove lastne izkušnje).

Da bi šlo za svobodno - lastno odločitev....ljudi je lahko postavljati pred dejstvo, fajn je tudi sprejetje tistih odločitev drugih, ki se ne skladajo s tistim, kar sami vidimo kot "pravilna" sprememba ali rezultat nam "jasnega dejstva".

Težko sprejemamo odgovornost za drugega; zasluge - radi, pravice za usmerjanje pa si mnogokrat in z lahkoto lastimo...Človek se sam odloča- kaj je prav in kaj ne...med usmerjevanjem- smisel pomoči -sebičnostjo in sprejemanjem, je na videz majhna razlika, v bistvu pa gromozanska. Ljudje, kadar gre za nas same, navadno ne sprejemamo objektivnih resnic o pozitivnem, temveč gledamo vsak iz svoje perspektive...in v bistvu je tako prav.

In navadno tudi radi sledimo svoji poti...čeprav nas tepe...obtsajajo vroki...kot tudi posledice...včasih je meni, ko gledam nekoga, ki je prežet s določeno mero prepričanja ali svojstveno lastno percepcijo življenja, - čudno...pomisliš- kdaj? Pa takoj prešaltaš na- jasno je, to je bilo tudi v moji poti...ali pa nekoč bo...in sprejmeš...če pa ne...imaš svojo pot, ki ti ustreza...pot nekoga ustreza njemu...moja meni...kaj je namen na naslednjem vogalu ? Ali vemo...m,nogokrat se spremenimo, in v bistvu smo presenečeni, kako je to prišlo na povsem spontan način...brez kažipotov, brez rok, ki bi nas pehala...ja, simpl je to - ko se zgodi...Pravijo, da se zarečenega kruha največ naješ...Bo držalo? Ja, v veliko primerih...včasih pa sploh ne pridemo do tistega kruha...najbrž je že prav tako...

Lepo zasneženo jutro vsemhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Lepo boditehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

Pozitivno...ne znam ti definirat Matjaž ali je to v filozofski smeri, ali tej teoriji ali drugi, ker o teh stvareh ne vem veliko in ne morem in ne smem predalčkat stvari.

Pozitivno mislim predvsem s tega vidika, da stvari sprejmem z ljubeznijo in razumevanjem ampak seveda do določene meje. Dokler ohranjam pozitivno sebe če se lahko tako izrazim. Opazila sem, da takrat ko delujem pozitivno in verjamem v pozitivno in odreagiram s sočutjem in razumevanjem in ne z jezo in užaljenostjo dobim nazaj drugačno reakcijo kot sicer...To mislim s pozitivnostjo..kako gledaš nase, na svet, na ljudi okoli sebe...

In je lepo...zunaj je lepo, snežna pravljica...le psihično se je treba pripravit da grem kmalu v avto :D

Razumel....hvala na odogovoru...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

od vedno poskušal biti boljši. uspeh, ponižnost, dobrota, branje gestur ljudi misliti v duhu dobro, gledati pozitivno, iskati v težkih trenutkih za mojo ubogo dušo vsaj eno dobro lastnost, ki me je gnala v prihodnost-popolnost.Nekoč bom nekaj, nekoč bom..v prihodnosti.

nato pa polom.

ful keša kar naenkrat.pod ful, mislim, OGROMNO.če je blo prej študentsko življenje kul s 400€ na mesec, je pol ena ničla več res..ogromno..

in kar naenkrat, konec igre.

eni bi se veselili. jzt sm se joku in še se jokam.celo življenje živel v zablodi in duhovnih knjigah.Goltal nauke in misli modrecev iz celega sveta, vseh stoletjih, od egipčanskih časov pa do današnjih dni.

spreminjanje?

če pomeni biti razsvetljen to, da te boli kurac, potem smo vsi razsvetljeni.

kaj se zgodi s karakterjem in egom, ko ne potrebuje več zunanjih dražljajev socialnih stikov?

ste se vprašali kakšno bi bilo vaše življenje brez krivde?brez krivde na vaši strani?

želim iti nazaj. v čas sanj in upov in zajebanega življenja.

ne se spreminjat zavoljo spremembe. kaj pa če se tako spremeniš, da se sprejmeš takšnega kot si ZDAJ? V računalniškem jeziku, verzija 1.0

nobenih nadgradenj v 1.1 ali pa 2.0

še bereš?

prjatu ne razumeš pointa počasnega branja. ne bom te spremenil in ne bom se ukvarjal s tabo in ne bom tolmačil kaj si ti mislil, ko si prebral,kar sem jaz napisal, ker tvoje mnenje je nepomembno, in moje?moje pa je. in zate?naj bo tvoje, drobcen nasvet pa ne bit kreten na cesti in upoštevaj sistem zadrge

protestno masturbira na marsino sliko.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...