rock_star 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 Ja no mam že eno temo: Kako postati Pevec? Zdj mi pa povejte kk postat igralc(še začetnik js npr. stara 12) ka bi rekli da bi že začela igrat in KAKO?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 kupi si monopoli 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rock_star 17. november 2010 Avtor Prijavi Deli 17. november 2010 ? Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 12, jeah right Ja no mam že eno temo: Kako postati Pevec? Zdj mi pa povejte kk postat igralc(še začetnik js npr. stara 12) ka bi rekli da bi že začela igrat in KAKO?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 Greš na net pa čekiraš avdicije, prelistaš kak časopis za avdicije----ko boš pa 19 se pa loh na AGRTF vpišeš boš pa sploh pleyer 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rock_star 29. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2011 ja jaz sem stara 12 no 13 bomhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 a se ti zdi, da je postati pevec pri nas perspektivno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 se pa popolnoma strinjamz Indyjem ;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 pojdi v kak šolski dramski krožek, ali se vključi v dramsko skupino v vašem kraju, če jo imate. Če pa premoreš še kaj voditeljskih sposobnosti, pa zberi še nekaj prijateljev, pa skupaj ustanovite igralsko skupino in si izberite kakšno igro, se jo naučite, in si organizirajte predstavo za starše in druge...da boš dobila mal občutka, kako je igrati pred ljudmi 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 lahko pa se vkjučiš v kak pevski zbor, pa tam preveriš kako je nastopati pred ljudmi , saj veš, če želim biti pevec, ne smeš imeti treme pred ljudmi pred katerimi nastopaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rock_star 30. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2011 Hvala res pri pevskem zboru sem bila do letos (7razreda)Dramski krožek grem pa to novo šolsko leto! Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 no super , potem je to lahko odskočna deska za to, kar si želiš postati , pa veliko sreče ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rock_star 4. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2011 Hvala res!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 4. februar 2011 Prijavi Deli 4. februar 2011 Naj ti uspe 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rock_star 7. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2011 hvala <33 Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rock_star 13. avgust 2011 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2011 Zdravo!Po dolgem času spet pišem.1.) Zahvalila bi se za use nasvete ki ste mi jih dali2.) Imam dobro novico Dobra novica: Miha Hočevar se je odločil za nadaljevanje filma GREMO MI PO SVOJE . Jeseni bodo avdicije .In jaz grem na avdicijo 1 Citiraj Rock_Star Hei kk ste ajde komentirajte,pišite in rišite !!<3 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Z igralstvom pa ni težko. Najdi si tipa in pol se mu laži v eno, pa maš kariero Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
berni 10. oktober 2014 Prijavi Deli 10. oktober 2014 živjo jaz bi rada postala filemska igralka a mi lahko poveste vi kako postati filemski igralec in kam moraš iti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.