Marsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 vem saj tud vem zakaj mam to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ojla, Moytsa...berem, da ste preklopili od zdravilcev do sarlatanov...saj ni vazno kako jih kdo imenuje, samo da pomaga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 lol, haha, razlika med šarlatani in pravimi zdravilci je to, da šarlatani ne pozdravijo, zdravilci pa marsa, če veš vzrok, potem tudi veš, kako si pomagat Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ja, sej to bo hitr... že delam na tem. Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ni panikexDDx. če pa ti kej zagusti, lahko dam eno roko.... 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sharlatan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 zdravo kristina, jaz sem šarlatan, kak si pa ti sem raje pozdravil, da mi ne boste kaj gor gledale punce pa dajte mi kako piko da nebom celo življenje začetnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 zdravo kristina, jaz sem šarlatan, kak si pa ti sem raje pozdravil, da mi ne boste kaj gor gledale punce pa dajte mi kako piko da nebom celo življenje začetnik Ojla, sarlatan....jaz bi preskocila sarlatanstvo, pa bi bila raje kar mojster...Ce pa tebi pase biti, pa bodi zacetnik,sarlatan...kar ti pac pase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Swamisan...a ti je uspel vsa drva pozagat, zima bo doolllgaaa in hudo mrzla...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ja kristina , zima bo dolga in hudo mrzla, tako vsaj razlagajonažagal sem precej drv in zima lahko prideče pa še vsi niste pripravljeni, pa naj še počaka tudi dolge gate sem dal prat, spomladi sem pozabil, sem ža rahlo pozabljiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 zdaj vidiš, da sem vunzvraga priden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ja, no vidis, da tud mn ni vseen za druge..si pa res vunzvraga priden...jaz pa se bolj...te vsaj v zaganju drv prehitevam za dva meseca...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifGate si pa le oprane daj gor...saj ves...ni lepo ce.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ja no, jaz jih pogosto pripeljem in potem pač žagam zato, da na dvorišču ne padem preko njihse ne sekiram preveč ... danes , jutri ... tu nekje pač, ko mi je in dostikrat mi ni ravno ... potem še razžagampa vmes se malo dolvžem in nekaj kitic odmeditiram na pohorskem zraku ... poslušam ptičke ... prav luštno je, tak je fajn življenje je IDILA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Jaz se tud ne sekiram..kakor kdaj..samo a ves, pozimi je pa le lepse, ce te poleg vsega malo ogrejejo tud drva...Drugac pa, jutri se bo menda zacela ZIMSKA IDILA...joj, kako bo lepo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ma ne, zezam se imam polno klet drv, bolj je težava kam jih še naj nalagamin fejst kurim, tak, da lahko hodim v kratkih gatah, zato se ne mudi z dolgimi je pa že kar hladno čez noč, sem na 400 m, snega pa še ni bilo do nasnekaj obljubljajo, pa ga ne rabim ravno fajn se pa imam vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 A ves, jaz sem nad 700, pa najleps mi je, ko obstanek tam nekje sredi klanca...pol mam pa samo dve moznosti...da namontiram verige al pa grem pes...Pol pa kar ta prvo uberem...ja, to je uzitek........najhujs mi je pa spust...ker nikol ne vem, kje bom pristala..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 A ves...mimogrede, pa takole med nama..ce sem cist iskrena..pa ko sem res malo prebrala moje pisanje...madona, znam pa res nekam z glavo skoz zid. Je pa prav zanimivo, kako se sele takole spoznavas...Pa da nebi okrog govoru...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Kaj cem, vse za moja prepricanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 heee, saj vsi nekaj štrikamo, pa ni šal ampak so vozli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 No, vis...pa si le ti tud priznal, da znas strikat...al pa kvackatkar ti gre bolje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 moje umetnije so bolj podobne visokokopliciranim vozlompotem pa ne vem kak bi si šal gor dal bom probal štrikat štumfe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 aha...zdravilci, keš, sistem, šarlatani, štrikanje...kaj vse se navezuke v tej temi, lol....pa ne mooreššššššššš verjet, lolxokkxxcheersxxsmx:mex: Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Ja, nastrikan so tanajtaboljs...pa take z jelencki so sploh lustni.. A ves, Moytsa, saj ravno zarad tega, ker ljudje ne nosijo toplih stumfkov majo pa zdravilci del.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 gre za promocijo prototipa štrikanih štumfov s specialnimi vozlito je duhovno sofisticirana intelektualna zadeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 A gre tole strikanje takoleena levaena desna, pa spet leva pa desna, ma, je dolgcajt Ane, kolk znamo ljudje zakomplicirat tole strikanjepa cist enostavno je A ves, sem se spomnila Forrest gumpa Zivljenje je kot bonboniera, nikoli ne ves, kaj bos dobil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 in je v neposredni povezavi z vplivom sončnih žarkov na puberteto bolh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.