Skoči na vsebino

Prepričanja glede zdravilcev, terapevtov itd...

Matjaž Bogdan

Recommended Posts

lol, haha, razlika med šarlatani in pravimi zdravilci je to, da šarlatani ne pozdravijo, zdravilci pa

marsa, če veš vzrok, potem tudi veš, kako si pomagat

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Deli na socialnih omrežjih

ni panikexDDx. če pa ti kej zagusti, lahko dam eno roko....xDDx

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

zdravo kristina, jaz sem šarlatan, kak si pa ti

sem raje pozdravil, da mi ne boste kaj gor gledale

punce pa dajte mi kako piko da nebom celo življenje začetnik

Ojla, sarlatan....jaz bi preskocila sarlatanstvo, pa bi bila raje kar mojster...Ce pa tebi pase biti, pa bodi zacetnik,sarlatan...kar ti pac pase

ja kristina , zima bo dolga in hudo mrzla, tako vsaj razlagajo

nažagal sem precej drv in zima lahko pride

če pa še vsi niste pripravljeni, pa naj še počaka

tudi dolge gate sem dal prat, spomladi sem pozabil, sem ža rahlo pozabljiv x8Dx

ja, no vidis, da tud mn ni vseen za druge..si pa res vunzvraga priden...jaz pa se bolj...te vsaj v zaganju drv prehitevam za dva meseca...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Gate si pa le oprane daj gor...saj ves...ni lepo ce..

ja no, jaz jih pogosto pripeljem in potem pač žagam zato, da na dvorišču ne padem preko njih

se ne sekiram preveč ... danes , jutri ... tu nekje pač, ko mi je in dostikrat mi ni ravno ... potem še razžagam

pa vmes se malo dolvžem in nekaj kitic odmeditiram na pohorskem zraku ... poslušam ptičke ...

prav luštno je, tak je fajn

življenje je IDILA

ma ne, zezam se

imam polno klet drv, bolj je težava kam jih še naj nalagam

in fejst kurim, tak, da lahko hodim v kratkih gatah, zato se ne mudi z dolgimi

je pa že kar hladno čez noč, sem na 400 m, snega pa še ni bilo do nas

nekaj obljubljajo, pa ga ne rabim ravno

fajn se pa imam vseeno

A ves, jaz sem nad 700, pa najleps mi je, ko obstanek tam nekje sredi klanca...pol mam pa samo dve moznosti...da namontiram verige al pa grem pes...

Pol pa kar ta prvo uberem...ja, to je uzitek........najhujs mi je pa spust...ker nikol ne vem, kje bom pristala..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

A ves...mimogrede, pa takole med nama..ce sem cist iskrena..pa ko sem res malo prebrala moje pisanje...madona, znam pa res nekam z glavo skoz zid. Je pa prav zanimivo, kako se sele takole spoznavas...Pa da nebi okrog govoru...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

aha...zdravilci, keš, sistem, šarlatani, štrikanje...kaj vse se navezuke v tej temi, lol....pa ne mooreššššššššš verjet, lolxokkxxcheersxxsmx:mex:

A gre tole strikanje takole

ena leva

ena desna, pa spet leva pa desna, ma, je dolgcajt

Ane, kolk znamo ljudje zakomplicirat tole strikanje

pa cist enostavno je

A ves, sem se spomnila Forrest gumpa

Zivljenje je kot bonboniera, nikoli ne ves, kaj bos dobil

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...