Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Ali pa tale domaci Zivljenje je kot kurja lojtrakratek pa posran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ne razumem tega štrikanja, pišita bolj pooočččaaasi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Swamisan, priznam, ti obvladas sceno kako neki to zgleda...vpliv soncnih zarkov na puberteto bolh... a mislis, da se bolham da v puberteti kaj pomagat... a se jim posilja roza svetloba ne stekam najprej zanka, pa ovinek levo, pa desno tko nekak kot se metlo fura Saj ves, kako se metla vozi je na eni prejsnjih straneh...to je predpogoj, da sploh lahko se gres zdravilstvo kolk znam jaz bit...zleht...jao meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 hahaha ,ma prow res.....če ne znaš vozit metle, nisi dal krsta čez in ne moreš postati zdravilec...ampak problem je pa v tem, ker je sedaj svet tehnologije...zadnjič sem vidla enga kretena na sesalcu in je vozu ko ubrisanhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif...Nimate pojma, kako prepotenten je bil, ko uni s poršejem pri nasx:Dx. Se znajdejo sred Portoroža poleti in bruuuuuuuuuuum....Pol pa tipa pogledaš ko zleze ven in ti razmišljaš, al si tko zabit al pa je uni, vmes pa se trudiš, da ti ne padeš skup, ko vidiš, kaki sluzek je...No, tak je bil uni na sesalcu. Kristina, če znaš štrikat....Jst si že ful časa želim tople stumfe, na katerih so jelenčki....Resno......a bi ti to znala nardit? Ful ti bom hvaležna, ker tuki na Primorskem zna burja kar močno pihat..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Ja, samo jelencki mi ne gredo najboljs...lahko ti zrihtam tople stumfke iz domace volne... jelencki mi pa ne grejo, ves, rogovi mi delajo probleme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ok, nmi panike, rogove naredi po svoje:) lahko so tudi medvedki, pa bomo rekli, da so jelenčki:) bi bla pa zelo vesela enih štunfkov iz domače volne:) Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 no, ce ti kaj pomaga...mamo pa taprave jelene, prav kmalu pridejo, ko je zima so tu okrogtako da...lahk ti zrihtam stumfe brez jelenckov, pa ti celega jelena pripeljem...samo nisonavajeni na vas konec...prevec piha.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 lol, zakon, kristina, ni panike....sam ne vem, kam jih dat.....ker živim sredi mesta...aja, itak mam veliko teraso, pa nej bojo tam in ščitijo mojo mačko pred oboževalci Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ja, no, zmenjeno...dobis...samo ne vem a bi rada Rudija a lahk kaksnega druzga pripeljemma, Rudi se ne pusti skoz ulovit Ej, swamisan, a si sel pogledat v prirocnik, kako se bolhe zdravijohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 jaaaa...hočem Rudija...nastavi mu mal sladkorja, še vedno je padu na to, kot jaz vem....al pa soli, sej ne razlikuje...Še boljš pa, če mu nastaviš en kozarec domačega šnopca, pa bo ulovljen takoj, ko se napije:) Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Ma, a ves..nas Rudi ne pije alkota sploh...se ga je enkrat mal prevecsladkorja tud ne sme, ker ma sladkorno...sol pa...saj ves..prevec soli skodi...bom morala pa drugo taktiko obrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 hm, pol pa na metlo in hop za njim...al pa na sesalecx:)x....Če ti pa ne bo šplo, pa štumfki še vseeno ostanejox:)xal pa vzami Stanetovo sol in verjemi mi, da mu ne bo škodovalax:Dx 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Ja, no..ocitno mi ostabe samo se Stanetova sol.. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 hehe, kdo bi si mislu, da prav pride, vidiš Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Nic, Moytsa...grem jelene lovit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 lol, če najdeš Rudolfa, je oplel...samo stanetovo sol vzami, pa boš vidla, kako bodo padali nanjo 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dantes999 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 doktori su se vec skodljivi pa nič farma industrija ponuja strupe pa nikom nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce001 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Pozdrav vsem, sicer se je tema malo zgubila a vseno zdi se mi da sicer plačilo v današnjih dneh je nujno zlo brez tega ne gre a ševedno je tu v vprašanju koliko in za kaj? Morem reči da so nekateri za svoje "usluge" prekomerno dragi in si te cene ne zaslužijo a jo vseno imajo so pa tu tudi drugi ki pa vejo da si zaslužijo pa nočejo, vedno pa je tako da najbolši se ne bo nikoli hvalil Vzamite to kakor hočete a to je dejstvo! Plačilo mora biti samo tisti pravi bo naredil rez veliko izjem tisti ki pa želi služiti pa nikoli, pa naj si bo to zdravnik, zdravilec,ipd. lp vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. junij 2011 Prijavi Deli 3. junij 2011 En filmček o zdravilcih: http://www.youtube.com/watch?v=U9lrhx85fc8 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.