Kristina11 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 No, vidis, swamisan...ce bi pa to pocel profesionalno, za prezivetje..bi bilo pa tud lepo, ce bi ti kdo dal energijo v denarju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 kristina, ni mi jasno neki...zakaj skozi omenjaš denar?? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 A mogoce ni govora o tem..naj bi bioterapevti delali zastonj...ali ne...A ti je zdaj jasno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 a zastonj pomeni, da ne dobiš denarja, ali kako? sem že omenla, da obstaja tudi drugačno vračilo. Vedno znova mi je žal, da ljudje vsako plačilo istovetijo z denarjem..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 kaj pa...kilo krompirja,haha....vem, kaj mislis, samo v realnosti ne gre tako...na zalost...zaenkrat... kaj pa...kilo krompirja,haha....vem, kaj mislis, samo v realnosti ne gre tako...na zalost...zaenkrat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 ha ha glej.. jst ti bom probal cist preprost povedat.nekdo ki je bolan si zeli pomoc, ker mu medicina recim pravi tako alitako, sam pa verjame da je morda mozno drugacein gre vprasat kaksnega alter. zdravilca.ce se bo zastojn zdravu ker nima casha, mu bo dobrodoslo, da si ne bo rabu narja spospodit od sestre, ki ji ga bo tesko vrnu. ker je nezaposlen.tule pa je zdej na potezi zdravilec kaj bo naredu. ali semu zdi da je potrebno racunat ali ne. jst gledam zdej na zadevo tako kot v tem, ce pijancu ali beracu ob trgovini das nekaj drobiza ali ne.ce cutis da bo njemu v pomoc, da mu racunas, ej morda pav da racunas. ker je zanj lekcija, da se postavi na voje noge.ce cutis da ni rpav da racunas, pac ne racunas, ker clovek potrebuje prejet energijo socuatja, in ga ta zdravi in mu da mislit. (ene ljudi bolj boli, ce jim das nekaj zastoj, in jih to lahko sokira in jih vrze v proces k spremembi recimo). aftteralll... je v bistvu je cist brezveze komerkoli govort kaj naj s svojim zivljenjem pocne, ker iam vsak od nas "svoj" visji jaz in ce bi mu sledili, bi verjetno vsi bili zdravi in srecni, v hrarmoni. ker pa pac ne, ker se se razvijamo, pa so problemi. in to je morda nasa naloga ljudi na zemlji, da BOMO, a se bomo hkrati tega tudi zavedali. Sem ker sem. Iskat resnico v tem ali naj kdo racuna ali ne...pa je prav tako moje pisano tule kr neki v tej temi pravzaprav. komu pa lahko pamet solim/o kaj je zanj prav in kaj ne? ce se jst ne pocutm varnga pr enih ljudeh in hocem zagotovila, garanacije in merila to moj problem. ce mi kej ni vsec, lahko grem drugam. simpl. tist k racuan pa sam ve zakaj rauna in ali je vsklajeno z njegovo duso, krmo, dramo kekcem al pa pehto. drugo pa je, v vsem tem, v vej tej druzbi vpsostavljat sisteme in regualtive, da bo cim vec ljudem bolje ali dobro; in zato hkrati z nekim pasivnim razmisljanjem morda moramo bii tudi aktivni in pomagat. potem pa smo spet tam... vsak pomaga in dala v okviru njegove zavesti in razuemvanja, tako da spet ni "pravil".en zdravnik dela zanj dobro delo in pomaga ljudem. docim mu bo nek zdravilec rekel da ne. potem pa bo nek pacinet temu zdravilcu rekel da ne. potem a bo neka komisija rekal zdravilcu da ne. potem pa bo nek zadovoljen pacent rekel komisiji da ne. in tako naprej.... pa se pocas premikamo.... ce nam ni vseeno kaj se dogaja okoli nas vsaj malo in ce vsaj malo migamo da bo bolje, po nasi vesti, ne po tem kar je prav in kaj ne, ker itaq je "prav" relativno. zato pa pravim da stvari niso CB. Takole se mi zdi vse skupaj...ni ne crno, ne belo...je megla. Zakaj bi ravno od alternativcev pricakovali brezplacne usluge... Koliko bi vsak izmed vas tukaj gor..pripravljen bil dati nekomu, ki ti je pomagal do zdravja....nekateri civkajo o simpl cira, cara, no, ce je tako simpl nebi rekla. Kdo od vas dela brezplacno, za dobro tako opevane skupnosti... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 kaj pa...kilo krompirja,haha....vem, kaj mislis, samo v realnosti ne gre tako...na zalost...zaenkrat... kaj pa...kilo krompirja,haha....vem, kaj mislis, samo v realnosti ne gre tako...na zalost...zaenkrat... a res ne?? Draga moja, jst sem za zahvalo dans dobla presenečenje...eno žensko sem masirala in mi je prinesla masažno mizo, ki sem si jo želela že nekaj časa, dala željo v univerzum in pustila, da se manifestira......in ona mi je kar sama od sebe to dala, ker naj bi jo kao dobla poceni...jaz sem samo pogledala...ampak verjemi, da nisem edina, ki se ji to dogaja in da danes ni blo tole prvič, ampak že mnogokrat...kaj pa moj zunanji disk od 2 tb od nekoga, ki sem mu pomagala iz težav????itd, itd, itd....daješ, kar lahko in se ti vrne in to natanko to, kar potrebuješ......očitno ti še nisi na tej stopnji, jebiga, delaj na sebi in naj ti denar ne bo tako zelo pomemben...jaz recimo preživim, pa se z denarjem ne obremenjujem, okoli mene pa vsi jočejo, da nimajo keša...ravno zaradi tega, ker se obremenjujejo...tukaj je napaka...pa mam dva otroka, sem brez službe, na socialni in nekako preživimo...ne preživotarimo.....Kaj maš pa na to za rečt?? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 ok, hvala za razlago. komentiram sam tist kar mi ni cist jasno... al pa se kej vprasam ob tem. z drugim se kr strinjam. aha, torej mora zdravilec tocno vedet kaj dela? verjetno si vsak od zdraviteljev po svoje predstavlja kaj je to celostni pristop, pa tudi znanja med njimi so verjetno precej razlicna.koliko je potem zares takih zdraviteljev, ki zares vedo kaj je celotni pristop in ga tudi zares upostevajo?No, ker meni se zdi, da je to odvisno od pac zavesti zdravitelja in njegove predanosti. Ta pa je razlicna, ze v znanju med njimi.Nekdo pride k enemu zdravitelju in bo oni izvajal "celostni pristop" po njegovih merilih, med tem ap drugi zdravitelj izvajal "celostni pristop" po njegovoih merilih...verjetno pa je uspesen tisti, ki dejansko pomaga, pa cetudi ni tako "zelo celosten" temvec vseeno klientu pomaga ozavestit kaj ali pa zgolj mu omogociti da se "poravna" in s tako sam pomaga. kaj menis? da. lepo in vspodbudno se slisi to je lahko prednost ali pa tudi ne. odvisno kakor za koga bi rekel. In ko sem izjavil, da nekdo pač malo pocopra, sem imel v mislih, da ni dovolj, če pač naokrog streljamo z neko superenergijo kot v kakem holywoodskem filmu. Klient je celostno bitje, zato je potreben celostni pristop ... ZDAJ ali nekdo to zaračunava je njegova stvar ... Osebno to počnem iz ljubezni do soljudi ... tudi živali ... zato to počnem brezplačno. Preživljam pa se s čim drugim da. a zastonj pomeni, da ne dobiš denarja, ali kako? sem že omenla, da obstaja tudi drugačno vračilo. Vedno znova mi je žal, da ljudje vsako plačilo istovetijo z denarjem..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 Komurkoli izmed nas tukaj gor....je zbolel nekdo od bliznjih..ve, da bo poskusil, naredil vse...magari sel na konec sveta ali pa stokrat okrog...da mu pomaga. Ker navkljub vsemu, da naj nebi bili navezani na ta materialni svet...na ljudi okrog nas...jih imamo lahko neskoncno radi..In ce trpijo oni, trpimo tudi mi. Nihce ti ob hudi diagnozi ne more in ti niti ne obljublja, da bos ozdravel...Zato..tudi ce nisi sam...si hudo osamljen....Zato vam povem , kaj si jaz mislim...ko si bolan, ti denar ne pomeni NIC...pregovor pravi...zdrav clovek ima tisoc zelja, bolan samo eno..In takrat se oprimes vsakega najmanjsega upanja. Takrat je denar niceven. Zato, kdorkoli cuti, da lahko pomaga proti placilu, naj pomaga, ce ga nekdo prosi pomoci, pomagaj, ce lahko..ne izbirat komu...vsak nekaj steje. Zavest vseh nas se bo morala dvigniti...da bomo znali cutiti, pomagati, in sluziti drug drugemu...Zaenkrat pa to pricakovati samo od dolocene branze je pa iluzorno lahko noc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 itak ,kristina, jaz to že ves čas zatrjujem, pa me nekateri nočejo poslušatx:)x Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 realnsoti kakor koga! tvojeje taksna, drugi imajo drugacno, taksno kot si jo naredijo. torej dejstva da nekateri delajo pac brezplacno in samo to da zdravijo.denar pa jim dajo kot nagrado, ker so dobri. morda so vcasih tudi racunali, morda ne. ne vem... recimo swamisan ni ne racuna. morda bo imel vedno vec klientov in vedno vec njih mu bo kaj dalo, ker tako cutijo poplacati in scasoma se bo morda odlocil da ne gre vec vsluzbo, temvec se posveti samo se zdravljenju, saj si veliko ljudi zeli njegobih uslug in tudi sam cuti to poceti. recimo. a lahko reces da to ni mozno, in da se to ne dogaja? in ce nek zdravitelj hoce garancijo, torej denar za delo, da sploh zacne delat, kr mora placati stroske itn, zakaj potem ne bi garancije zahteval tudi klient!?se zdi pravicno. kaj pa...kilo krompirja,haha....vem, kaj mislis, samo v realnosti ne gre tako...na zalost...zaenkrat... kaj pa...kilo krompirja,haha....vem, kaj mislis, samo v realnosti ne gre tako...na zalost...zaenkrat... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 a profesionalno je ce ne gres zraven se v sluzbo in zivis samo od zdravljenja? ha ha kaj pa ce swamiswam cist dost zasluzi od klientov ki mu dajo kot darilo ... pa vseeno meni da je prav da hodi tudi v sluzbo in se tako odplacuje svoj karmicni dolg, recimo kot profesor v soli ali ap razsikovalec, ali pa geolog, novinar ipd? saj ga delo tudi interesira in mu je izziv. No, vidis, swamisan...ce bi pa to pocel profesionalno, za prezivetje..bi bilo pa tud lepo, ce bi ti kdo dal energijo v denarju... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 realnsoti kakor koga! tvojeje taksna, drugi imajo drugacno, taksno kot si jo naredijo. torej dejstva da nekateri delajo pac brezplacno in samo to da zdravijo.denar pa jim dajo kot nagrado, ker so dobri. morda so vcasih tudi racunali, morda ne. ne vem... recimo swamisan ni ne racuna. morda bo imel vedno vec klientov in vedno vec njih mu bo kaj dalo, ker tako cutijo poplacati in scasoma se bo morda odlocil da ne gre vec vsluzbo, temvec se posveti samo se zdravljenju, saj si veliko ljudi zeli njegobih uslug in tudi sam cuti to poceti. recimo. a lahko reces da to ni mozno, in da se to ne dogaja? in ce nek zdravitelj hoce garancijo, torej denar za delo, da sploh zacne delat, kr mora placati stroske itn, zakaj potem ne bi garancije zahteval tudi klient!?se zdi pravicno. in če je zdravitelj med ljudmi, ki nimajo denarja, so pa potrebni pomoči...kaj pa pol???takrat naše prepričanje o kešu in sistemu propade Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 a res ne?? Draga moja, jst sem za zahvalo dans dobla presenečenje...eno žensko sem masirala in mi je prinesla masažno mizo, ki sem si jo želela že nekaj časa, dala željo v univerzum in pustila, da se manifestira......in ona mi je kar sama od sebe to dala, ker naj bi jo kao dobla poceni...jaz sem samo pogledala...ampak verjemi, da nisem edina, ki se ji to dogaja in da danes ni blo tole prvič, ampak že mnogokrat...kaj pa moj zunanji disk od 2 tb od nekoga, ki sem mu pomagala iz težav????itd, itd, itd....daješ, kar lahko in se ti vrne in to natanko to, kar potrebuješ......očitno ti še nisi na tej stopnji, jebiga, delaj na sebi in naj ti denar ne bo tako zelo pomemben...jaz recimo preživim, pa se z denarjem ne obremenjujem, okoli mene pa vsi jočejo, da nimajo keša...ravno zaradi tega, ker se obremenjujejo...tukaj je napaka...pa mam dva otroka, sem brez službe, na socialni in nekako preživimo...ne preživotarimo.....Kaj maš pa na to za rečt?? V redu...ne vem, na kaksni duhovni stopnji sem, se niti ne obremenjujem, ker se nebi rada slepila da nekaj sem, kar mogoce nisem. Je lepo, da ti klapa, sem srecna zate, upam,da ti to kaj pomeni...Ja, jaz nisem na socialni, delam, pa mam ...imam tri otroke, ki jih izkljucno sama zivim, Sem pa srecna, da si zadovoljna, da tebi in tvojim otrockom ne manjka nic....Vem, da nisi edina, da se dogaja...no, tud men kdaj, tud ce sem prvosolka..ne bi nastevala...zgleda, da sem tud kdaj naredila komu kaj dobrega,kaj vem....ampak se vedno se pa le najbolj zanesem nase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 fajn povedano sm prevec iluzorno pisal ene stvari na prejsni strani da. ampak pac imam svoja merila kot vsi. in mi je full dobr da smo malo mnenja izmenjali! jst sm se ene stvari spomnu, k sm jih ze vedu, a vseeno zadrzal na cedilu namesto spustil skozi. kljub temu pa, sem nekak probal bit v zagovor cloveku ki pride na terapijo. zato sem govoril tudi o garanaciji, ker je v prostoru menda precej enih zdravilcev ki to menda niso. zdej ce si recemo da si pac vsak kroji usodo sam in prepustimo zadevo pa tudi morda ni prav.vcasih treba pac kaj naredit da je bolje in zgolj prepustiti, odvisno pac. tako, da kar se tega tice, si nisem se na jasnem cist. kaj naredit da bo imel nek klient pri nekem zdravilcu kaksno garancijo sploh!? Komurkoli izmed nas tukaj gor....je zbolel nekdo od bliznjih..ve, da bo poskusil, naredil vse...magari sel na konec sveta ali pa stokrat okrog...da mu pomaga. Ker navkljub vsemu, da naj nebi bili navezani na ta materialni svet...na ljudi okrog nas...jih imamo lahko neskoncno radi..In ce trpijo oni, trpimo tudi mi. Nihce ti ob hudi diagnozi ne more in ti niti ne obljublja, da bos ozdravel...Zato..tudi ce nisi sam...si hudo osamljen....Zato vam povem , kaj si jaz mislim...ko si bolan, ti denar ne pomeni NIC...pregovor pravi...zdrav clovek ima tisoc zelja, bolan samo eno..In takrat se oprimes vsakega najmanjsega upanja. Takrat je denar niceven. Zato, kdorkoli cuti, da lahko pomaga proti placilu, naj pomaga, ce ga nekdo prosi pomoci, pomagaj, ce lahko..ne izbirat komu...vsak nekaj steje. Zavest vseh nas se bo morala dvigniti...da bomo znali cutiti, pomagati, in sluziti drug drugemu...Zaenkrat pa to pricakovati samo od dolocene branze je pa iluzorno lahko noc mas res. in če je zdravitelj med ljudmi, ki nimajo denarja, so pa potrebni pomoči...kaj pa pol???takrat naše prepričanje o kešu in sistemu propade Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 tudi jaz se zanesem nase i nne pozabim na The secret, ki je moj bazični sistem dela.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Ja ... ljubljena materialistična bitja Tudi jaz sem brez službe in to že več kot 10 let. Službo sem opustil z namenom oddaljiti se od grobega materialnega principa .... Ja, in dobro ste slišali, čeprav nikakor nočete tega sprejet, delam brezplačno ... nobenega denarja ne sprejemam ... pa tudi kure, koze etc. ne Svoje stroške delovanja minimiziram tako : - Tisti ki me rabi, me itak sam najde .... torej prihranim pri oglasih- delam izključno na daljavo .... prihranim potne stroške- svojega početja ne zaračunavam- ko pa kdaj razumljivo nastane tudi kak strošek .... ga ne zaračunam .... vloženo sredstvo je darilo soljedem. IN RAZLAGA : Vsi smo ENO ... ko pomagam drugim ... s tem najprej pomagam sebi ... torej, trudim se razviti zavest to kar pošiljam naokrog ... to kar resnično zdravi ... je univerzalna ljubezen IN NA KONCU če prodajaš ljubezen si kurba, prostitutka .... v tem primeru božanska kurba IN SEVEDA od nikogar ne pričakujem, ne zahtevam, da deluje na tak način to je moja pot ... najbrž ... pravzaprav je sigurno ... prej ali srej se bomo srečali ... ljubim vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Hojla Swamisan Od česa pa pol živiš? Mislm, kako plačuješ položnice, stanovanje, obleko, hrano...? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Ja ... ljubljena materialistična bitja Tudi jaz sem brez službe in to že več kot 10 let. Službo sem opustil z namenom oddaljiti se od grobega materialnega principa .... Ja, in dobro ste slišali, čeprav nikakor nočete tega sprejet, delam brezplačno ... nobenega denarja ne sprejemam ... pa tudi kure, koze etc. ne Svoje stroške delovanja minimiziram tako : - Tisti ki me rabi, me itak sam najde .... torej prihranim pri oglasih- delam izključno na daljavo .... prihranim potne stroške- svojega početja ne zaračunavam- ko pa kdaj razumljivo nastane tudi kak strošek .... ga ne zaračunam .... vloženo sredstvo je darilo soljedem. IN RAZLAGA : Vsi smo ENO ... ko pomagam drugim ... s tem najprej pomagam sebi ... torej, trudim se razviti zavest to kar pošiljam naokrog ... to kar resnično zdravi ... je univerzalna ljubezen IN NA KONCU če prodajaš ljubezen si kurba, prostitutka .... v tem primeru božanska kurba IN SEVEDA od nikogar ne pričakujem, ne zahtevam, da deluje na tak način to je moja pot ... najbrž ... pravzaprav je sigurno ... prej ali srej se bomo srečali ... ljubim vas Jao swamisanu...bolje da tega nisi omenjal...tukaj se vidi toliko slepil da kar glava boli...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Včasih človek rabi osebni stik...A si ti sploh kdaj delal z ljudmi, ki so kao bolani...Kakšnim starčkom ki umirajo že dotik nekoga ki ga neguje in zdravi polepša dan...brez veze, da ti nakladam nekaj kar se učijo že v prvem letniku zdr. šole... Kakšno imaš kaj prizemljitev... Kaj pa neprizemljenost vse potegne za sabo pa veš...Dharma- kaj ima država od tebe... Če ne plačuješ davkov in prispevkov potem je to tako slepilo da je joj...če pa jih potem pa uporabljaš tudi denar in je del zgornje izjave že pod vprašajem...da drugih detajlov sploh ne omenjam... Ni fora v tem da se osebek oddalji od materije, ampak da jo poduhovi...pa to so ti osnove ezoterike... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Meni se zdi marsikaj smešno.Smešno je na primer, da človek na sebe ne bi dal nič, za svoj servis. Za servis avtomobila mu ni NIKOLI problem dati 100, 300,500 pa tudi 4000 evrov.Za obisk nekega koncerta mu ni problem kupiti karto za 30, 50 100 evrov.Za računalniške igrice mu ni problem _raskirati_ 500 evrov in več.Za cigarete 100, 200 evrov na mesec. To je samo del stvari, kamor je nekomu nujno raskirati denar. Problem pa nastane takrat, ko človek rabi nekaj za svoje zdravje. Zakaj ravno za svoj lasten servis nebi kaj raskiral ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 življenje je sktivnostno življenje je skrivnostno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 kaj misliš s tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
charlesdarwin 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 ne razumjen ništa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
charlesdarwin 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 slažem se sgoldom pa i jas rad zarađivam uvek treba neki busines da kupim koju bananu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 življenje je skrivnostno Madonna - Like A Prayer Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.