Skoči na vsebino

Prepričanja glede zdravilcev, terapevtov itd...

Matjaž Bogdan

Recommended Posts

stari, al pa tvoja, al pa tvoja slepila.

tvoje posplosevanje in tvoja prepricanja. koliko so zate primerna ti ves, koliko pa za druge, pa vedo drugi sami.

strinjam, a tempo ter nacini kako se kdo priblizuje materiji so razlicni. ni primerno univerzirat nacina in pristopa v odnosih. pomoje.

dokler ne ves ali swami dobro opravlja njegovo delo, se mi ne zdi ni fer, da ga sodis kar tako na uc, ker ne dela po tvojih merilih.

namrec prikrito govoris, da swamisvam ljudi ne zdravi dobro, kljub temu da tega sploh ne ves.

morda jih zdravi dosti bolje kot nekdo, ki racuna hude denarje.

obenem pa, kot si tudi sam ze verjetno kaj bral, da obstajajo tudi drugacni nacini odnosa, ki ne vkljucujejo fizicnega stika.

Jao swamisanu...bolje da tega nisi omenjal...tukaj se vidi toliko slepil da kar glava boli...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif x:)x

Včasih človek rabi osebni stik...A si ti sploh kdaj delal z ljudmi, ki so kao bolani...Kakšnim starčkom ki umirajo že dotik nekoga ki ga neguje in zdravi polepša dan...brez veze, da ti nakladam nekaj kar se učijo že v prvem letniku zdr. šole...

Kakšno imaš kaj prizemljitev...x?x Kaj pa neprizemljenost vse potegne za sabo pa veš...Dharma- kaj ima država od tebe...x?x Če ne plačuješ davkov in prispevkov potem je to tako slepilo da je joj...če pa jih potem pa uporabljaš tudi denar in je del zgornje izjave že pod vprašajem...da drugih detajlov sploh ne omenjam...xg:Dx

Ni fora v tem da se osebek oddalji od materije, ampak da jo poduhovi...pa to so ti osnove ezoterike...xokkx

Slepila ja.... "slepi slepemu pravi kaksne barve je nebo" x:Dx ha ha - slepi se tisti ki ne dela tako kot mu VJ veli in ki hoce univerzirat vse druge po svojih merilih.

tolk samopomembnezev nas je na kupu, da kar glava boli... kar vemo in trdimo kaj je za druge dobro in kako naj drugi zivijo in kako delajo.

res smo od sile.

ja pa tut res, da se sprasuje..

mene zdej to ali kdo racuna ali ne, ne zanima vec.

mene pa v vsemu temu zanima to, kaksno varnost ima klient pri nekem zdravitelju, pa mi do sedaj se nihce ni tega odogovoril. vecina pa govori predvsem o denarju, ki se mi ga zdi pri vsem skupaj se najmanj vredno omenjat.

Deli na socialnih omrežjih

kakor kdo in kakor kje.

tako kot nekdo meni da je prav da racuna za svoje delo, nekdo pa pac ne.

kot sem ze pisal, del zdravljenja nekoga je lahko ze to, da mu storitev dobro zaracaunamo, pri kom pa ravno obratno in je primerno ne zaracunati mu jo. nekomu je za njegov razvoj dobro, da se sooci z nacinom funkcioiranja v druzbi, z denarjem itn, nekdo pa pac morda potrebuje drugacno izkusnjo, recimo da spreko zdravitelja spoznava tudi nacin brezplacnosti in vere zdravitelja v to, da je lahko poskrbljeno za cloeka brez da mora zato kaj dati. obcutek brezpogojne ljubzeni, moci vere, visjega jaz itn.

Zdravljenje in ucenje pa je lahko tudi za zdravitelja, terapevta samega. nekomu je osebi izziv ali ucenje to, da se uci predajati se brezplacno. nekomu da se soocao tudi z birokracijo in vsem tem kar prinasa placevanje storitev.

- univerzirat odnose med ljudmi je cisti nesmisel, ker ima vsak odnos svoje okoliscine.

tako lahko tudi tule na forumu eventuelno nekomu napisem tako, drugemu pa obrato. predvsem verjetno ni dobro, da smo vezani na lastna prepricanja o tem kaj je prav in ne, temvec sledimo neki osnovi etiki in merilom, predvsem pa vodstvu visjega jaz.

to ne izkljucuje, da se nekdo odloci za placnisko storitev njegovih uslug in obratno, da se nekdo odloci ne racunati svojih storitev.

ce se oseba sprasuje o tem ali je prav da racuna ali ne, se morda udelezuje te debate, morda lahko pomeni, da nima povsem razcisceno pri sebi zadeve. morda.

lahko se celo sooca z nekim osebnim trenjem, v katerem mu del njega veli, da naj bo predan na tak nacin, drugi pa, da mora tako ali drugace poskrbeti zase tako, da se ukvarja tudi s tem, mu bodo klienti placevali storitev, da bo lahko to sploh pocel v merilih, ki so zanj zamisliva in primerena.

Vsak je dobro da ve zase.

moje mnenje.

jst sm s tem pri sebi zakljucu in si odgovoru o tem ali naj se placuje ali ne itn.

-

se vedno pa mislim, da bi nekako bilo dobro, da se na nek nacin uredi zadevo kar se tice varnosti klineta, saj se mi zdi, da je prevec vse skupaj prepusceno nekemu zaupanju tisti, ki nudijo usluge; glede na to, da se v prostoru pojavljajo razlicni "zdravitelji" ki morda to zares niso... kje in kaj so varovalke?

v druzbi jih je precej premalo tudi sicer pomoje.

Meni se zdi marsikaj smešno.

Smešno je na primer, da človek na sebe ne bi dal nič, za svoj servis.

Za servis avtomobila mu ni NIKOLI problem dati 100, 300,500 pa tudi 4000 evrov.

Za obisk nekega koncerta mu ni problem kupiti karto za 30, 50 100 evrov.

Za računalniške igrice mu ni problem _raskirati_ 500 evrov in več.

Za cigarete 100, 200 evrov na mesec.

To je samo del stvari, kamor je nekomu nujno raskirati denar.

Problem pa nastane takrat, ko človek rabi nekaj za svoje zdravje. Zakaj ravno za svoj lasten servis nebi kaj raskiral ???

Ene od najbolj pomembnih stvari, ki so temelj za vse ostalo, predvsem zdravje (govor je pač o zdravilcih) so POPOLNOMA ZASTONJ: Sonce, Bog in molitev za notranji mir. Pred nosom jih imamo, najboljši zdravilci so, ampak jih zlepa ne vzamemo. Notranji mir je sploh temelj za vse: rešitve za še tako zapleteno situacijo se pokažejo, ko vstopimo v to polje globokega miru, v tem polju se dogajajo takoimenovane "čudežne" ozdravitve ... in v to polje lahko gre vsak sam, sredstvo pa ni denar, ampak čisto navadna molitev, ki je popolnoma zastonj.

Sem prepricana, da vam tudi doktor uradne medicine ne da nobene garancije, da vas bo pravilno zdravil, pa da tud ce vas bo, se boste pozdravili. Pa na racun svoje odgovornosti pa bla,bla bla...prejema placilo, ki ni ravno majhno glede na druge place. Nikoli ni nobenemu obveza, da obisce alternativca...ce sam tako cuti, ce potrebuje pomoc, jo pac poisce. Ce cuti, da je ne rabi, je pac ne isce...Vse pride ob svojem casu..tudi zdravitelji, nakljucij ni. Ne vem, zakaj bi ravno pri teh skoparili, zakaj bi glede na to, da se placuje vse, ravno oni delali in poceli nekaj za boglonaj. Vsak od njih se odloci, koliko bo racunal, lahko tudi z prostovoljnimi pripsevki ali z hvaleznim nasmehom...tudi to steje. V sako delo je ovrednoteno, je vredno, zakaj bi ravno oni morali biti izpostavljeni, kot ...da to pa ni...ma nic...dim..Je ponudba in povprasevanje...ce nekdo storitev ne opravlja dobro, pac ne bo imel strank.Ali pa jih imate vsi za male bogove, ki jim sredstva za osnovno prezivljanje letijo z neba...No, tolk o tem...Vsako delo je nekaj vredno, je vredno spostovanja in nagrade...

Se strinjam, da se uredijo zadeve o varnosti klienta....samo potem sem tudi zato, da se uvedejo tudi v uradni medicini.

lp

Ene od najbolj pomembnih stvari, ki so temelj za vse ostalo, predvsem zdravje (govor je pač o zdravilcih) so POPOLNOMA ZASTONJ: Sonce, Bog in molitev za notranji mir. Pred nosom jih imamo, najboljši zdravilci so, ampak jih zlepa ne vzamemo. Notranji mir je sploh temelj za vse: rešitve za še tako zapleteno situacijo se pokažejo, ko vstopimo v to polje globokega miru, v tem polju se dogajajo takoimenovane "čudežne" ozdravitve ... in v to polje lahko gre vsak sam, sredstvo pa ni denar, ampak čisto navadna molitev, ki je popolnoma zastonj.

Ej, Iknee, ful dobr http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif , sam, vseen, tale notranji mir. Si ti ziher, da se ga da doseč samo z molitvijo? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

stari, al pa tvoja, al pa tvoja slepila.

tvoje posplosevanje in tvoja prepricanja. koliko so zate primerna ti ves, koliko pa za druge, pa vedo drugi sami.

strinjam, a tempo ter nacini kako se kdo priblizuje materiji so razlicni. ni primerno univerzirat nacina in pristopa v odnosih. pomoje.

dokler ne ves ali swami dobro opravlja njegovo delo, se mi ne zdi ni fer, da ga sodis kar tako na uc, ker ne dela po tvojih merilih.

namrec prikrito govoris, da swamisvam ljudi ne zdravi dobro, kljub temu da tega sploh ne ves.

morda jih zdravi dosti bolje kot nekdo, ki racuna hude denarje.

obenem pa, kot si tudi sam ze verjetno kaj bral, da obstajajo tudi drugacni nacini odnosa, ki ne vkljucujejo fizicnega stika.............

Sem šel prav preverit kaj sem nabluzio...E free jaz res ne vem kako si prišel do teh zaključkov....Pa kaj te niso nič naučili tam kamor si hodil...x:Dx

Če bi jaz imel ista slepila tega ne bi opazil pri drugih...sem pa imel podobna slepila v preteklosti, zato jih pa hitro prepoznam...kar pa ne pomeni da v sedanjosti nimam nobenih drugih...

Nisem se pa spuščal na nivo zdravljenja...ali je swamisan dober ali ne...o tem se mi pa res ne da več nakladat...skratka free to so čisto tvoja ugibanja in predpostavke...xg:Dx

Če bi ležal v bolnici pol leta...kaj bi imel raje da svojci kao na daljavo komunicirajo s tabo (brez audio in video slike) al da te pridejo tudi fizično obiskat in malo popričat...x?x x?x x?x

Tisti ki je kdaj delal v bolnicah, DSO al pa kje drugje z bolniki...prostovoljno ali poklicno...je vsaj malo spoznal vrednost človeškega dotika in kaj vse je v ozadju...xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Sem prepricana, da vam tudi doktor uradne medicine ne da nobene garancije, da vas bo pravilno zdravil, pa da tud ce vas bo, se boste pozdravili. Pa na racun svoje odgovornosti pa bla,bla bla...prejema placilo, ki ni ravno majhno glede na druge place. Nikoli ni nobenemu obveza, da obisce alternativca...ce sam tako cuti, ce potrebuje pomoc, jo pac poisce. Ce cuti, da je ne rabi, je pac ne isce...Vse pride ob svojem casu..tudi zdravitelji, nakljucij ni. Ne vem, zakaj bi ravno pri teh skoparili, zakaj bi glede na to, da se placuje vse, ravno oni delali in poceli nekaj za boglonaj. Vsak od njih se odloci, koliko bo racunal, lahko tudi z prostovoljnimi pripsevki ali z hvaleznim nasmehom...tudi to steje. V sako delo je ovrednoteno, je vredno, zakaj bi ravno oni morali biti izpostavljeni, kot ...da to pa ni...ma nic...dim..Je ponudba in povprasevanje...ce nekdo storitev ne opravlja dobro, pac ne bo imel strank.Ali pa jih imate vsi za male bogove, ki jim sredstva za osnovno prezivljanje letijo z neba...No, tolk o tem...Vsako delo je nekaj vredno, je vredno spostovanja in nagrade...

Se strinjam, da se uredijo zadeve o varnosti klienta....samo potem sem tudi zato, da se uvedejo tudi v uradni medicini.

lp

ej, kristina,,,ravno tako:palec:

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Sem pisal na prejsnji strani...pa niste odgovorili. da se ne ponavljamo ane...

.. pri zdravniku vseeno obstajajo nacini, da se ga nadzira. komisije itn. se oseba lahko pritozi, zdravnik izgubi licensco itn. se preveri njegovo delo, so merila in kazalniki za njegovo uspesnost. nekaj je, kljub temu da je kot je. kaj pa pri zdravilcih? mislim da ni nic. se motim? morda. po tem vas tule ze cel cas sprasujem!!? nekatri pa mi dajete primerjave z uradno medicino, ki pa ne funkcioira ravno enako kajne.

fajn da se strinjate. imate kaksne predlog kako?

ha ha... najprej treba pred svojim pragom pomest, ne pa se zgovarjat na druge kajne x;)x sicer ne bomo spremenili ali izboljsali nic.

Sem prepricana, da vam tudi doktor uradne medicine ne da nobene garancije, da vas bo pravilno zdravil, pa da tud ce vas bo, se boste pozdravili.

lp

morda tudi, ce je iskreno usmerjena. ugibam seveda, ker bi moral to prej osebo izkusit, da bi ti lahko zagotovo odgovoril.

Ej, Iknee, ful dobr http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif , sam, vseen, tale notranji mir. Si ti ziher, da se ga da doseč samo z molitvijo? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif

ej, stara, vso življenje sem si želela tako...kolko si pa dala zanjox:)x

Moytsa...nebi bila rada nesramna...pa tud ce bom, se ti iskreno, globoko opravicujem....vesolje je polno takilih metl, no, daj izrazi zeljo vesolju, pa naj ti eno poslje.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

hm ok, bom upoštevala tvoj nasvet in te prišla obiskat...Sej veš, da bi dandanašnji dan blo pol ljudi na grmadi, vsaj tistih, s katerimi se jaz družim, če bi bili v srednjem veku...Ravno tko tudi recimo Harrya Potterja ne bi mogla gledat......Torej?????Svet se spreminja, mi je pa mega, ker vidim, da bo širno vesolje zopet melo kaj za delat z mojimi prošnjami za novo metlo...Stara se mi je pokvarla in je bla itak izrabljen model, tko da nobenmu več ne služi. Zadnjič mi je policaj napisu kazen, ker mi ni delal levi žmigowc na metli, pa je še zdej nisem plačala:o|o:. So pa kar drage kazni, tko da...Sej veš, folk nima keša...Tko da z vso predanostjo in srcem v vesolje dajem željo, da mi že enkrat dostavi najnovejši model metle.....Ker drugače ne bo šlo.....

Pa zabaven danx8Dx

Mojca

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

ej, folk, jaz se zadnje čase skozi smejem, tako da mi ne zamerit, če kaj ustrelim ven, kar vam ni všečxDDx

lp

Hojla Kristina11

Mah, jst pa nisem glih ziher, da se da tkole enačit kredibilnost /in s tem tud plačevanje/ dohtarjev in alternativcev. Konc koncev majo prvi medicinski fax in diploma ma en pomen in je garancija za eno znanje in za to kar delajo. Res je, da eni bolš eni manj bolš, vseen pa ena garancija je..

Pr alternativcih pa tega preprosto ni. In ja, res je dilema, kako ločit totalnega šalabajzerja /ki clo lahko, da je ziher vase in izvaja kar izvaja v dobri nameri in prepričanju, da dela prou, je pa neučinkovit/ al pa čistga trgovca, ki je pač tle najdu tržno nišo, od enga, ki ma res nekej danega. Bo kdo reku, ej, rezultati jih ločjo, pa je vprašanje, če jih res. Ker alternativc predstav neuspehe? Noben. Vsak izpostav samo uspehe, pa še pr teh je velikrat vprašljiva verodostojnost, če pa že je, je pa vprašljiva vsaj njihova ponovljivost.

Moram rečt /žal, ker bi tud jst rad vidu, da bi blo drgač/, da glede na moje izkušnje in izkušnje znancev, vse manj verjamem alternativcem, sploh pa takim vikend terapevtom, ki obvladajo vse in majo po par deset certifikatov, da so poslušal razne triurne tečaje al pa so jih vsaj hotl poslušat. In ja, skoz blj verjamem temu, kar je napisala Iknee... pa tud naši dohtarji niso slabi.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

tisto so me zanalasc tako naucili, da se bos ti spraseval in jih lahko kritizriral, ker si tolk velik v svetu ze naredu pa pokazal in jih lahko sodis x:Dx

nekak te zelo rado zanese v kritiziraje tistih ali tistega ki niso po tvojih merlih ali merilih tvoje sole morda. pac napuh (sem ti to ze ekrat napisal, pa nisi zastekal ocitno).

primerjanje in kritiziranje drugih sol ter "duhovnih" ustanov je tk tk ves... ze namigovanje, ces kako slao so me ucili pove o tvojem pogledu in nazorih precej. "primerjalna knjizevnost" pa to... x:o)x

namigovanje in trditve so bile iz tvoje strani. pa vidim da ne razumes.

moram it podrobno:

swamiju si rekel, da pise slepila, jaz pa ti pravim, da jih pa morda ti, glede na tvoje povedano.

reku si, da eni potrebujejo fizico prisotnost, ker ces on zdravi samo na daljavo in s tem namigoval, da pac ne dela dobro ane. je res?

- kao kritika njega, ker pac ti sam mislis da je fizicno tudi nujno potrebno za zdravljenje. jaz recimo mislim da temu vedno ni nujno tako.

pa swami tudi, ocitno.

kot drugo si reku, da se dela karma z drzavo, ce nekdo ne placa davka... a placas davek ker dihas zrak, ki je na obmocju slovenije? pijes vodo iz potoka v naravi? mislim da je iknee dobro povedala.

namrec nekaj so spet tvoja prepricanja, kaj je primero in kaj ne. morda so zate dobra prepricanja, morda za nekoga durgega niso.

nekdo je lahko dal drzavi ze prej, nekoc itn. ne vemo torej, zato je nesmisleno sodit nekoga v tem.

razen ce gre za skupne dogovore, ki pa v tem primeru seveda so zakonsko doloceni. lahko pa se vprasamo kdo od nas nima kaksne pesmi iz neta doma na racunalniku, ki ni legalno prenesena? torej... mislim da ves o cem govorim.

ok, pac primer v bolnici, ampak so tudi drugacni primeri. ti pa si kar posplosil, da imajo vsi primeri podobne okoliscine, kar seveda ni res!

- veckrat rad obesis na neke teorije, ki si se jih naucil in jih sprejel kot merodajne. tut prav, ampak morda so merodajne predvsem zate. ne nujno vedno tudi za druge.

eni menda zdravijo tudi tako, da se zanje sploh ne ve. lahko reces da si delajo karmo?

ce meni pomaga dogovor z zdraviteljem, ki sem ga srecal zgolj enkrat ali nikoli, temec zgolj preko interneta in vidim, da mi pomaga njegovo zdravljenje na daljavo, ali pa celo komunicirava prek neta in mi prek mailov osvetljuje sebe, ali lahko zanikas, da ni dober, da njegovo delo ni primerno, samo zato ker ni fizicnega stika?

a lahko recem, da si delam bad karmo, ce cutim nekomu nekaj tule napisat in mu osvetlim mentalno polje razumevanja?

a bi mogli vsi racunat zato ker tule pisemo? a stekas kaj govorim? mislim da ja no, ce si bos priznal.

in to je bil moj point. pac precej posplosil si. eni pac bolj zdravijo na daljavo, kaj je v tem cudnega?

Sem šel prav preverit kaj sem nabluzio...E free jaz res ne vem kako si prišel do teh zaključkov....Pa kaj te niso nič naučili tam kamor si hodil...x:Dx

Če bi jaz imel ista slepila tega ne bi opazil pri drugih...sem pa imel podobna slepila v preteklosti, zato jih pa hitro prepoznam...kar pa ne pomeni da v sedanjosti nimam nobenih drugih...

Nisem se pa spuščal na nivo zdravljenja...ali je swamisan dober ali ne...o tem se mi pa res ne da več nakladat...skratka free to so čisto tvoja ugibanja in predpostavke...xg:Dx

Če bi ležal v bolnici pol leta...kaj bi imel raje da svojci kao na daljavo komunicirajo s tabo (brez audio in video slike) al da te pridejo tudi fizično obiskat in malo popričat...x?x x?x x?x

Tisti ki je kdaj delal v bolnicah, DSO al pa kje drugje z bolniki...prostovoljno ali poklicno...je vsaj malo spoznal vrednost človeškega dotika in kaj vse je v ozadju...xDDx

ja, ce ne deluje pravni sistem je drugo, kot ce ne deluje nadzor in izpolnjevanje tega kar je ze urejeno z dolocili za zdravstvo oz. postopke zdravnika ane.

medicina in delo zdravnikov je doloceno in se lahko preverja. so uradna, javna merila, so dolocila in vsak se lahko pritozi ce zeli.

verjetno niti ni tako malo pritozb na sodiscih. je pa seveda tesko.

ampak ze 5 tic vprasam: kaj pa zdravilci? kaksan merila, regualtive itn imate vi? se lahko klinet sploh kam pritozi? na koga obrne?

kaksno varstvo in garancijo ima potrosnik v tem odnosu torej? - to sprasujem?

ocitno ti tega ne ves, ker se skos na zdravstvo slicujes.

"hecn" je to, da nekatri zdravstvo kritizirajo, obenem pa se nanj sklisujejo in ravnajo kot merodajno za njihove lastne postopke. se prilagajmo tistemu kar nam je osebno v interesu x;)x

ampak potem pa bodimo dosledi ane - torej kaksno varnost ima klient pri alternativnem zdravilcu, sprasujem? Kdo jih nadzira v kvaliteti opravljanja njihovega dela?

No, free....mi pa poveja, kdo je izgubil licenco...kolikor vem, samo ena zdravnica, ki je zdravila bolnika z homeopatijo...za druge ne vem...

da :palec: , o tem govorim ze 3 strani. odgovora se nisem dobil od zdravilcev, razen primerjave z medicino, ces saj oni tudi tako in reagiranja.

swamisvam mi je se najbolj nedirektno povedal, pa ze brezo enkrat prej v eni drugi temi :palec:

ampak me zanima bolj konkretno, tko kt sm jst vrasal in si tudi ti podal oz. vprasal.

Hojla Kristina11

Mah, jst pa nisem glih ziher, da se da tkole enačit kredibilnost /in s tem tud plačevanje/ dohtarjev in alternativcev. Konc koncev majo prvi medicinski fax in diploma ma en pomen in je garancija za eno znanje in za to kar delajo. Res je, da eni bolš eni manj bolš, vseen pa ena garancija je..

Pr alternativcih pa tega preprosto ni. In ja, res je dilema, kako ločit totalnega šalabajzerja /ki clo lahko, da je ziher vase in izvaja kar izvaja v dobri nameri in prepričanju, da dela prou, je pa neučinkovit/ al pa čistga trgovca, ki je pač tle najdu tržno nišo, od enga, ki ma res nekej danega. Bo kdo reku, ej, rezultati jih ločjo, pa je vprašanje, če jih res. Ker alternativc predstav neuspehe? Noben. Vsak izpostav samo uspehe, pa še pr teh je velikrat vprašljiva verodostojnost, če pa že je, je pa vprašljiva vsaj njihova ponovljivost.

Moram rečt /žal, ker bi tud jst rad vidu, da bi blo drgač/, da glede na moje izkušnje in izkušnje znancev, vse manj verjamem alternativcem, sploh pa takim vikend terapevtom, ki obvladajo vse in majo po par deset certifikatov, da so poslušal razne triurne tečaje al pa so jih vsaj hotl poslušat. In ja, skoz blj verjamem temu, kar je napisala Iknee... pa tud naši dohtarji niso slabi.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

ok ,če smo že na tem, kot praviš, Free, potem si tudi z uglasitvami preko interneta v energijske sisteme, delam slabo karmo...krasno...torej se bom v naslednjem življenju rodila brez ene noge in moj foter bo narkoman, mama pa umsko prizadeta...Zakon, stari, to morm probat, lol...

Vem, Free, da hočeš folku dopovedat natanko to, kar jim hočem jaz in tudi Swami, ampak včas gre, včas pa ne in potem pride do tega......

Aja, pozabla sem, da se karma, ki jo jaz delam, se pravi pomagam ljudem, recimo, vsaj mislim tako, čeprav na daljavo, ki je itak bad, prenaša tudi na moje otroke. Fajn, to se pravi če mata moje dva otroka vsak še po dva, potem iz tega sledi, da bo v prihodnosti dobra veja degenerirancev iz naše strani, ker pač nekdo iz naše familje pomaga folku, lolxbendxZakon še bolj......

ok, Brezo, imaš prav do doloečne meje. Dotika vsekakor ne more nadomestiti AV komuniciranje na daljavo...Je pa to včasih edina rešitev...Kako anj recimo pomagam mojemu frendu iz Indije, če leži v bolnici, nimam pa keša, da zletim tja in sem ob njemu? imam pa znanje dela na daljavo?????Mi lahko odgovoriš????

ampak ze 5 tic vprasam: kaj pa zdravilci? kaksan merila, regualtive itn imate vi? se lahko klinet sploh kam pritozi? na koga obrne?

kaksno varstvo in garancijo ima potrosnik v tem odnosu torej? - to sprasujem?

Jaz osebno se obračam na izvor, iz katerega smo prišli in delam s srcem......Če mi ljudje zaupajo, je ok, če ne pa ne......Garancije ni, sem pa tudi jaz že stokrat napisala, da nisem zdravilec, pomagam pa ljudem, ki so v težavah.....

Pa napisala sem že stokrat tudi, da jaz osebno samo pokažem vrata, čez vrata mora pa človek sam...alhko pa tudi toi pomagam, če vidim, da drugega ni...Ampak rada bi povedala, da mora tudi stranka sodelovat, ker breez njegove pomoči je vse zaman....

me neeeee. jaz ne trdim da si kdo dela karmo, temec brezo za swamija. jaz brezota in druge sprasujem ce si jo, ker je brezo omenejal bad karmo, ces swamisam dela na daljavo pa kao ne placuje davkov itn.... malo preberi.

da.

ok ,če smo že na tem, kot praviš, Free, potem si tudi z uglasitvami preko interneta v energijske sisteme, delam slabo karmo...

Dotika vsekakor ne more nadomestiti AV komuniciranje na daljavo...Je pa to včasih edina rešitev...Kako anj recimo pomagam mojemu frendu iz Indije, če leži v bolnici, nimam pa keša, da zletim tja in sem ob njemu? imam pa znanje dela na daljavo?????Mi lahko odgovoriš????

da, dragi, vem, lol....ti si narobe razumel...sej tole hočem tud jaz folku dopovedat, pa sem mal moogče se slabo izrazlax:px

ok. ti delas tako. fajn in hvala za odgovor.

definicija ali okvir v kaj se nekdo daje (zdravilec, terapevt, pomagac, whatever) je v tem nepommembna. pomebna je lahko zgolj uradno ali za ego, ter razumevanje okvirja odnosa za samo pricakovanje in izvajanje nacina storitve, med tistim, ki uslugo nudi in tistim ki jo prejema, sicer pa verjetn da ne.

jst pa sem govoril o tem, da nekdo izvaja neke storitve za denar, obenem pa me zanima, kaj lahko obratno ponudi klientu, kaksno varnost in kam se lahko klient obrne po pomoc, v kolikor s storitvami ni zadovoljen, a jih je recimo placal?

Ker ce nekdo dela brezplaco, gre verjetno zgolj za dogovor med dvema odraslima osebama. In seveda se je potem malce tezje pritozevat ane.

Jaz osebno se obračam na izvor, iz katerega smo prišli in delam s srcem......Če mi ljudje zaupajo, je ok, če ne pa ne......Garancije ni, sem pa tudi jaz že stokrat napisala, da nisem zdravilec, pomagam pa ljudem, ki so v težavah.....

Pa napisala sem že stokrat tudi, da jaz osebno samo pokažem vrata, čez vrata mora pa človek sam...alhko pa tudi toi pomagam, če vidim, da drugega ni...Ampak rada bi povedala, da mora tudi stranka sodelovat, ker breez njegove pomoči je vse zaman....

aja ok, sorry. :8):

da, dragi, vem, lol....ti si narobe razumel...sej tole hočem tud jaz folku dopovedat, pa sem mal moogče se slabo izrazlax:px

ok. ti delas tako. fajn in hvala za odgovor.

definicija ali okvir v kaj se nekdo daje (zdravilec, terapevt, pomagac, whatever) je v tem nepommembna. pomebna je lahko zgolj uradno ali za ego, ter razumevanje odnosa med tistim, ki uslugo nudi in tistim ki jo prejema, sicer pa verjetn da ne.

jst pa sem govoril o tem, da nekdo izaja neke storitve za denar, obenem pa me zanima kaj lahko obratno ponudi klinetu, kaksno varnost in kam se lahko klient obrne po pooc, v kolikor s storitvami ni zadovoljen, a jih je recimo placal?

aja ok, sorry. :8):

Mislim da je glavno, da si med seboj ljudje pomagamo in se učimo eden od drugega, ostalo je vse nepomembno..... Pri meni ponavadi pacienti postanejo zdravilci, če si to želijo, to se je izkazalo že v precej primerih, ker sem zato tukaj, da ljudi naučim, kako naj si pomagajo med sabo.....in sami sebi. Žal je res, da se ljudje, dokler sistem ne naredi nekaj(kar pa je spet v človeških glavah in odraz ega), večina ljudi ne more obrnit nikamor. Jaz to rešim s pogovorom med mano in nezadovoljno osebo, če se želi pogovarjat. Ker načeloma delam kot delam in sem odvisna od pacientove dobre volje glede palčila, teh problemov nimam......

oprostimx:Ix

free...Jaz gledam na to takole..Nobeden ti ne more zagotovo obljubiti, da bos ozdravel, pa naj bo to eden ali drugi. Kaj je tvoj visji namen, namen duse ...

Zdravilec...naj bi po mojem mnenju deloval na visjih nivojih,nam..vecinoma nevidnih. Vzpostavil naj bi pretok energije, v bistvu naj bi bolniku pomagal do ozdravljenja. Bolniku naj bi dvignil vibracijsko energijo, da se telo ozdravi samo.Vse vrste zdravilstva vkljucujejo pravne, moralne in karmicne odgovornosti. Ce je to to, kar si hotel slisati. Samo zdravniki uradne medicine so pooblasceni za diagnosticiranje, predpisovanje zdravil. Zdravilci ponudijo terapije, vendar ne smejo trditi, da bodo zagotovo ucinkovale. Zdravilec se mora vedno zavedati, da vse zdravljenje prihaja od znotraj. Deluje kot katalizator . ki spodbudi spremembo v klientovi zavesti. ...No, zdaj pa grem...

lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...