moytsa 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 free...Jaz gledam na to takole..Nobeden ti ne more zagotovo obljubiti, da bos ozdravel, pa naj bo to eden ali drugi. Kaj je tvoj visji namen, namen duse ...Zdravilec...naj bi po mojem mnenju deloval na visjih nivojih,nam..vecinoma nevidnih. Vzpostavil naj bi pretok energije, v bistvu naj bi bolniku pomagal do ozdravljenja. Bolniku naj bi dvignil vibracijsko energijo, da se telo ozdravi samo.Vse vrste zdravilstva vkljucujejo pravne, moralne in karmicne odgovornosti. Ce je to to, kar si hotel slisati. Samo zdravniki uradne medicine so pooblasceni za diagnosticiranje, predpisovanje zdravil. Zdravilci ponudijo terapije, vendar ne smejo trditi, da bodo zagotovo ucinkovale. Zdravilec se mora vedno zavedati, da vse zdravljenje prihaja od znotraj. Deluje kot katalizator . ki spodbudi spremembo v klientovi zavesti. ...No, zdaj pa grem...lp :palec:bravo, kristinaxDDx Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 no lepo, sej meni je to sicer okvirno priblizano... samo kako bos zmanjsalo recimo stevilo sarlatanov? jst ne vem kako? zdravniki so v tem prej na slabsem kot neki zdravitelji recimo, ker imajo nad seboj kup predpisov, nadzorov itn... se vseen nimajo glih tolk fajn iz recimo tega vidika ane. tole kar si napisal se mi zdi zelo pomembno! - da ne smejo zagotoviti da bo terapija uspela!torej temelji storitev placljiv odnos med klientom in tistim, ki nudi storitev izkljucno na bazi zaupanja!? verjetno ce se klient ne pozdravi, ne more zahtevat denarja nazaj?torej, ce nekdo nudi storitev in je sarlatan, mu nihce ne more nic?tako se recimo nekdo ki izbira med zdravilci, h kateremu bi sel po pomoc, lahko zansa predvsem na reference in cakalno vrsto, ces ce je veliko ljudi, verjetno ze je nekaj na tem?pri zdravstvu pa so to seveda koncane sole, doloceno delovno mesto ter izkusnje + to zgoraj nasteto. v koncni fazi je klient precej nemocen v odnosu do zdravilca oz. tistega ki mu nudi doloceno storitev, saj verjetno regulativ in nadzora na tem podrocju ni. kar je ve lahko prednost kot tudi slabost seveda. odvisno. free...Jaz gledam na to takole..Nobeden ti ne more zagotovo obljubiti, da bos ozdravel, pa naj bo to eden ali drugi. Kaj je tvoj visji namen, namen duse ...Zdravilec...naj bi po mojem mnenju deloval na visjih nivojih,nam..vecinoma nevidnih. Vzpostavil naj bi pretok energije, v bistvu naj bi bolniku pomagal do ozdravljenja. Bolniku naj bi dvignil vibracijsko energijo, da se telo ozdravi samo.Vse vrste zdravilstva vkljucujejo pravne, moralne in karmicne odgovornosti. Ce je to to, kar si hotel slisati. Samo zdravniki uradne medicine so pooblasceni za diagnosticiranje, predpisovanje zdravil. Zdravilci ponudijo terapije, vendar ne smejo trditi, da bodo zagotovo ucinkovale. Zdravilec se mora vedno zavedati, da vse zdravljenje prihaja od znotraj. Deluje kot katalizator . ki spodbudi spremembo v klientovi zavesti. ...No, zdaj pa grem...lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 lej, ajz si tole razlagam takole...na svetu obstrajajo dobri in slabi mehaniki, dobri in slabi računalničarji, dobri in slabi zdravniki, dobri in slabi bogsigavedikaj, ravno tako pa obstajajo dobri in slabi zdravilci. Lahko jih prepoznaš..kako? opazuj in ti bo vse jasno...kak mora bit zdravilec, kakšna je njegova etika, na kakšen način dela itditditd....Tko da...samo fora je v tem, da je šarlatan itak karmično kaznovan za svoje zločine in trpljenja, ki jih povzroča človeštvu, zato se s tem ne obremenjuj..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 prou.sam vseeno ni primerno prepustit zadeve. ker ce bi vsi prepustili... v druzbi je ze itaq premal nekaterih varnostnih mehanizmov, saj ce bi jih imeli, se ne bi mogli zgodit razni tajkuni, sarlatati, ti ali oni, ki lahko zkoriscajo okolico. grem zdej. hvala za pogovore! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 ajde, lepo se mej:) Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 V zgornjem opisu sem vam razložil, kako zmanjšam stroške na minimum ... Res opravim večino pogovorov po telefonu ...In za ljudi si vzamem "čas"Z njimi govorim precej časa ( tudi ur ) , če si tako želijo, poslušam jih, jih spoznam, zadiham z njimi, ugotovim in razložim jim vzroke njihovih težav ... potem jim pomagam ... jih uredim ... osvežim ... etcVeliko dela opravim na daljavo. Tistim, ki stanujejo blizu delam tudi na blizu ali kako pač izberejo, imajo obe možnosti. Kadar delam na distanco, se dogovorim za poznejšo večerno uro, ko si lahko klient vzame čas zase, se vleže, sprosti in prejema zadevo. S klientom delam ponavadi vsak drugi dan in dokler se mi zdi potrebno ... Vmes ugotavljam njegovo stanje, njegovo počutje ... s pogovorom, z zaznavo na daljavo in še na en način, ki pa ga danes ne bom opisal ... morda kdaj pozneje Torej, če kdo za klienta naredi kaj bistveno več, mi naj razloži Res je, da klientu ne dam nobene garancije koliko časa bo zadeva pri njem delovala. Tega ne more dati nihče. Od tu naprej je odvisno od klienta kako bo ravnal s svojim življenjem. Popolnoma enako je pri čisto običajnem zdravniku. Tudi običajni zdravnik je vaš svetovalec. Če se ne držite njegovih navodil je itak vse brez veze ... plačate tako, da trpite ... Ljubim vas ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 In na koncu sploh ni pomembno kako jaz živim, govorimo o tem, kako ravnamo s klientom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Ali vam se ni jasno, da je bolnik v vsakem primeru prizadet, custveno, kakorkoli..pa naj bo karma gor ali dol...ko si sam enkrat na tem, pa tvoji bliznji, ne mislis na karmo, se tezko sprijaznis s tem...Kdo pa pravi...nisem nikjer omenila, da so VSI zdravilci dobri, pa tudi ne, da so VSI zdravniki slabi, nista samo dva predala, bel, crn...dober, slab..ma, ne poznam cloveka, ki bi imel samo slabe lastnosti, ap tud ne samo z dobrimi, zato ne zahtevajte in tudi ne pricakujte od NIKOGAR cudezev, ce jih niste sposobni videti vsak dan v malenkostih.Verjamem, da je swamisan dober zdravilec, verjamem, motsy, da si dobra mama, vem, da je Matjaz duhovno na zelo visoki ravni....to jaz verjamem.Zato ne rabim, da mi nekdo to zagotavlja, ce JAZ tako verjamem..Kar pa verjamete in mislite vi, pa pac mislite. lp Ja, samo se tole...preberite si MALEGA PRINCA...bistvo je ocem nevidno...kdor hoce videti, naj gleda s srcem...glej, poslusaj, deluj s srcem...ajd, cao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 tisto so me zanalasc tako naucili, da se bos ti spraseval in jih lahko kritizriral, ker si tolk velik v svetu ze naredu pa pokazal in jih lahko sodis nekak te zelo rado zanese v kritiziraje tistih ali tistega ki niso po tvojih merlih ali merilih tvoje sole morda. pac napuh (sem ti to ze ekrat napisal, pa nisi zastekal ocitno).primerjanje in kritiziranje drugih sol ter "duhovnih" ustanov je tk tk ves... ze namigovanje, ces kako slao so me ucili pove o tvojem pogledu in nazorih precej. "primerjalna knjizevnost" pa to... namigovanje in trditve so bile iz tvoje strani. pa vidim da ne razumes.moram it podrobno: swamiju si rekel, da pise slepila, jaz pa ti pravim, da jih pa morda ti, glede na tvoje povedano.reku si, da eni potrebujejo fizico prisotnost, ker ces on zdravi samo na daljavo in s tem namigoval, da pac ne dela dobro ane. je res?- kao kritika njega, ker pac ti sam mislis da je fizicno tudi nujno potrebno za zdravljenje. jaz recimo mislim da temu vedno ni nujno tako.pa swami tudi, ocitno. kot drugo si reku, da se dela karma z drzavo, ce nekdo ne placa davka................................................. E free...zgleda da moram iti prav mal v detajle...jaz nisem kritiziral nobene šole...poanta je bila koliko so te tam naučil oz. si se naučil prenesti teorijo in znanje v prakso...ma to ti je podobno kot avtošola... Nisem govoril da swamisan piše slepila, ampak da ima slepila (iluzije na astralni/ čustveni ravni)...in vsak človek ima določena slepila dokler ne doseže neke stopnje duhovnega razvoja...In nisem govoril o karmi, ampak o DHARMI = PRAVILNO DELOVANJE Tudi nisem rekel da je fizična prisotnost nujna, ampak večina ljudi ima raje da se jih zdravilec vsaj dotakne...že to vpliva na njihovo psiho...Koliko misliš, da bi ti jih kao plačal, če se jih ne bi vsaj dotaknil tudi če bi na daljavo naredil ne vem kaj vse in kvalitetnox?x To naj ti povejo kar tisti ki se s tem ukvarjajo... Če te vprašam drugače...ko si bolan ali raje osebno obiščeš zdravnika ali mu kar po mailu opišeš simptome... Zdravnik se pač ne zna toliko naravnat kot nekateri zdravilci da bi občutil tvoje simptome...Zarad mene lahko uporabiš bilokateri način...Zdaj se pa vprašaj kateremu od teh dveh načinov bi bolj zaupala večina ljudi... Avdio vizualni primer sem dal pa zato ker je iz postov zvučilo kot da swamisan vse dela na daljavo...valjda da obstajajo izjeme in manjšina populacije, ki kar takoj verjame da se dajo stvari zrihtat na daljavo in brez tehničnih pripomočkov...saj obstajajo tudi kirurški posegi vodeni preko računalnika z oddaljenosti 100 ali več km... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- In by the way tisti ki je kdaj delal v zdravstvu itak ve da na papirju vse lepo zgleda, v realnosti je pa vse drugače...tako je tudi z odgovornostjo zdravnikov...v bistvu se ne vodi niti evidenc koliko posegov je opravil kakšen zdravnik niti ali so bili posegi uspešni in kolikokrat je prišlo do postoperativnih zapletov...da bi bil kdo kaznovan... Primer Bora Nekrepa pove vse...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Doktor akupunkture je študiral več let kot študira večina naših zdravnikov...učil se je isto kot obični plus tiste kitajske zadevce...in pri nas velja tak doktor za šarlatana, ker akupunktura spada med zdravilce...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif V Nemčiji recimo so to doktorji ki se jih smatra kot obične oz. splošne z znanjem akupunkture in tak lahko hitro dobi poklic v javnem zdravstvu, če se za to odloči...nisem pa prepričan ali velja podobno tudi za kiropraktike, osteopate in ne vem še za katere...Mislim da je to primer, ki pove dost koliko so stvari pri nas v k....... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Swamisan...nisi dolzen nikomur razlagat kako zdravis..ce deluje, ce ti tako verjames, ce ti stranke zaupajo...je vse v redu..Cevlje sodi naj kopitar sam...Ce delujes na daljavvo, o.k., to je tvoj nacin dela...aja..me desno uho boli..a se da kaj pomagat http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif...samo vsi toliko o tem...KAKSEN BI MORAL BITI nekdo drug..A pa se kdaj kdo od vas, nas tukaj vprasamo KAKSNI BI MORALI BITI MI SAMI, da bi nam na pot prisel pravi zdravilec, pravi clovek ob pravem casu. Tudi to je bistvenega pomena pri tem, na kaksnega terapevta bos naletel.Glede na to, da je vecina od nas brala, prebrala veliko duhovnih knjig...a vam je kdo od avtorjev zagotovil, da je to knjiga za vas...hmmm...a ste ob nakupu zahtevali zagotovilo...aja, pa placali ste jo tud najbrz...oh, ta hudiceba energija denarja...nekomu pa nebi usluge placali...pomoci placali...brez zagotovila, pa kaj vem kaj se....Jebi ga, men ne leti denar pa oblozene mize z neba, moram delat pa fejst delat, da prezivim sebe in otroke...Zato ne pricakujte od drugih, da bodo nekaj poceli zastonj, ce se kot ...nekje je nekdo napisal...kurbe prodajate po sluzbah za denar...Ma , spokam, preden jih spet slisimlp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Ma, ne morem nehat...vsi veste, da nam v zivljenej prihajajo tocno taki ljudje, kot jih potrebujemo, tocno take situacije, ki smo si jih al pa si jih sluzimo...ce naletite na slabega zdravilca, zdravnika, prodajalca cevljev, ki vas grdo gleda...mal globji pogled...ni nakljucij, vse je tocno tako kot mora biti. Pa se nihce vas ne sili, da morate pomoc iskati pri njem, ker ste tukaj vsi ves ali manj priklopljeni direktno,brez povezav...tako kot recimo sva povezana jaz in jezus...na univerzalno napajanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Lili Mai...in kaksen naj bi po tvojem bil...kaj pricakujes...od njega pa od njegove seanse...Ljudje Bozji...mar se ne veste, ce je nekdo nekomu vsec...lahko tebi ne bo. Zato je pri iskanju sebi primernega zdravilca potrebo in nujno, da ga sam vidis, ocenis in zacutis...Ce je nekdo se ne vem kako dober, ce tebi osebno ne deluje v redu...pejd stran, ker ta ni zate... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Potem pojdi k njemu, ce bi ga ta doticna oseba rada ...tako sem razumela, obiskala, je najbrz najboljs, da gre, Kaksni so pa obcutki drugih...to so samo obcutki drugih in njihove izkusnje. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 stari, sami izgovori in izmotavanja so te. prvo planes z negativo, zdej se pa zagovarjas pa neki mutis. vsaj priznej, sej te tolk folka pa spet ne bere kt si misls. ... Ma, ne morem nehat... sicer pa fajn.. smo kr neki predebatiral v tej temi, da se vsak lahk mal zamisli pr sebi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 In na koncu sploh ni pomembno kako jaz živim, govorimo o tem, kako ravnamo s klientom Swamisan...sem se spomnila na zgodbo...Je pripeljala mati otroka k zdravilcu, da mu pomaga....da otrok nebi vec jedel sladkorja...Pa ji zdravilec odvrne...pojdita domov, pa se cez 14 dni vrnita nazaj...Gresta domov, se vrneta cez 14 dni nazaj, zdravilec mu pac pomaga...pa ga vprasa mati na koncu...zakaj ga ni ozdravil ze prej....Pa pravi, da je moral sam prej nehati uzivati sladkor...Toliko o tem, kako je vazno in pomembno ,kako zdravilec zivi... Drugace pa...fenomen zdravljenja na daljavo ni nic novega, pa tudi ce presega logicno razmisljanje. Energije delujejo na VSEH ravneh. Tako imenovana psihicna energija je ustvarjalna zivljenska sila vsega. Obkroza nas, nas prezema in je del nas. Mogoce jo je nadzirati, usmerjati, oblikovati in uporabljati. Usmerjamo jo lahko z lastnim umom.lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Swamisan je odprt, avakan in mislim, da gre ravno tole ljudem malo v nos.....Jaz vem, da je dober zdravilec, vem, da zdravi kvalitetno, vem tudi, da je človek na mestu...Torej?????Če gre komu tole v nos, je to njegov problem.....Pa naj folk piše, kar če....Kako vem? Vem pač, čeprav nikoli v življenju nisem bila pri njemu, razen parih zanimivih stvari, ki mi jih je poslal, nisem imela nikoli kontakta z njim ampak vem...Tako kot vem, komu v življenju lahko zaupam in komu ne...Intuicija pač...Zato, Swamisan, nadaljuj s tvojim plemenitim delom in uči tiste ljudi, ki so za učenje pripravljeni, zdravi pa tiste, ki veš, da jim lahko pomagaš..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Se strinjam, in ne verjamem, da bi kdorkoli dvomil v njegovo zdravljenje. Tukaj smo si vec ali manj podali mnenje, kako naj bi deloval, pa koliko zasluzil...v bistvu...ce takole malo berem pogovore nazaj...je bilo tole kar zanimivo kresanje mnenj..Sem ze napisala, da verjamem, da je dober zdravilec. Mi je plemenito, da pomaga ljudem proti energiji denarja...v cemer se nismo strinjali...Zato sem hvalezna, da so tudi taksni ljudje na svetu. A ves...res da nisem na tako visoki ravni zavedanja pa duhovnosti kot ti...no, vcerajsnja debata....saj ves..letece mize pa to....deluje iz ljubezni...to je bistvo...Glede zgornje zgodbice pa se popolnoma strinjam...ne mores ti nekomu tupit, da kajenje skoduje, ce sam kadis...al pa da je sladkor skodljiv, ce sam veselo grizljas sladkorcke...lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Kristina, daj poglej prosim na steno ali je jezus še na križu ali pa ti je mogoče že pobegnil.Če je še tam, se mu je sigurno že zmešalo. Nečesa tako zmedenega kot si ti še nisem zasledil. Šele pri tebi je začel resnično trpet. Če ti koga zdraviš je potem najbrš samo še za norišnico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 dobr no ,pa ne se kregat...ej, kristina, o letečih mizah in metlah včeri...bi se pa še lahko pogovarjali, če hočešx:)xzabavno jexDDx Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Swamisan, kaj je bilo tako zmedenega da nisi razumel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 ker šele tam najde mir pred teboj njegova uboga duša Če poznaš kako tehniko uravnotežanja, prosim .... uporabi jo že enkrat na sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 No, prav...samo da ma mir pred menoj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Kaj te je tako motilo v mojem pisanju, Swamisan..kaj te moti v mojem uravnotezenju...razjasni mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Pa ne nosi mu rož v norišnico, da se mu ne poslabša ti se samo uravnoteži pa ne kompliciraj. potem se zberi in napiši nekaj v kontekstu tematike tega poglavja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Navedi mi, prosim, kaj je bilo tako hudo spornega...in neuravnotezenega...kaj te je tako hudo zmotilo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.