annabanana 20. november 2010 Prijavi Deli 20. november 2010 Pozdrav vsem. Sem Tina in rada bi povabila vse, da sodelujejo v enem zelo zanimivem projektu, ki smo se ga spomnili, ko nismo imeli kaj za počenjat med poukom Cilj projekta je združit vse ljudi in napisat zgodbo v kateri bo vsaka črka bila napisana s strani druge osebe. Tako bomo dobili prvo literarno delo v zgodovini, ki bo imelo več tisoč avtorjev. Obiščite tole stran www.slovenijapisezgodbo.si in vtipkajte svojo črko Komentarji so dobrodošli. Lep dan vsem 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. november 2010 Prijavi Deli 20. november 2010 sem dal crko.zanimivo. kaj pa je namen vsega skupaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2010 Prijavi Deli 20. november 2010 žbnjgzrdlavqpđzdlsdfway Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrin 20. november 2010 Prijavi Deli 20. november 2010 Zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 20. november 2010 Prijavi Deli 20. november 2010 tudi jaz sem dala črko, samo zanima me, zakaj moja hči iz drugega kompa ne more več napisat...če je vezano na ip, ste zgubli.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
annabanana 21. november 2010 Avtor Prijavi Deli 21. november 2010 Oj. Lepo, da vam je ideja všeč Moytsa počakaj, da se glasovanja za trenutno črko končajo in potem bo lahko tvoja hčerka glasovala za naslednjo črko iz istega računalnika. Možno je oddat po en glas v vsaki volitvi za črko. Torej, če glasuješ za črko, boš lahko naslednjič glasovala, ko se ta črka izvoli. Seveda je možno oddat več glasov tako, da to narediš iz drugega računalnika z drugim ipjem. Tako omejitev smo morali postavit zato, ker so nekateri več krat zaporedoma glasovali in so tako popačili glasove. Če bi stran imela več obiskovalcev, bi se črka izvolila vsakih par ur, in te omejitve ne bi predstavljale težav. Tako pa je potrebno čakat po kakšen dan ali dva da se črka izvoli Upam, da bo kaj več ljudi sodelovalo v naslednjih dneh. Če vas še kaj zanima kar vprašajte, ali pa si preberite pogosta vprašanja tukaj www.slovenijepisezgodbo.si/faq.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 Oj. Lepo, da vam je ideja všeč Moytsa počakaj, da se glasovanja za trenutno črko končajo in potem bo lahko tvoja hčerka glasovala za naslednjo črko iz istega računalnika. Možno je oddat po en glas v vsaki volitvi za črko. Torej, če glasuješ za črko, boš lahko naslednjič glasovala, ko se ta črka izvoli. Seveda je možno oddat več glasov tako, da to narediš iz drugega računalnika z drugim ipjem. Tako omejitev smo morali postavit zato, ker so nekateri več krat zaporedoma glasovali in so tako popačili glasove. Če bi stran imela več obiskovalcev, bi se črka izvolila vsakih par ur, in te omejitve ne bi predstavljale težav. Tako pa je potrebno čakat po kakšen dan ali dva da se črka izvoli Upam, da bo kaj več ljudi sodelovalo v naslednjih dneh. Če vas še kaj zanima kar vprašajte, ali pa si preberite pogosta vprašanja tukaj www.slovenijepisezgodbo.si/faq.php Črka se izvoli? Vsak da ali dva? Vsaka vam čast. Zdajle e bom glasoval, ker je gužva. Mogoče se oglasim čez ekaj let, ko boste pri drugem poglavju. hehe 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
annabanana 22. november 2010 Avtor Prijavi Deli 22. november 2010 Ja Vsaka črka se izvoli. Dejte glasovat, da čim prej končamo ta projekt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 ok, sej te sam ze 4 ali 5 tic vse skupaj vprasam: kaj je osnovni namen tega projekta? povod zanj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
annabanana 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 Hvala za vaše glasove! Glasujte redno in kmalu bomo imeli že prvo stran jupiii Namen te strani je združiti celo Slovenijo in hkrati napisati knjigo, katera ima avtorje iz cele države. Ti avtorji pa niso samo profesionalni pisci, ampak vsak od nas. Ali ni to lepa misel in super ideja, da se združi ljudi v enem delu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Da, je. Hvala, fajn. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Verjetn nisem edini k si mu pisala tut privat. Fajn bi blo, da ljudi ne vleces za nos in ne pises vsem iste maile, ker lahko kdo misli da resno mislis. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
annabanana 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 Živijo!Free: Ljudi ne vlečem za nos! Nisi edina, ki si dobila moj e-mail. Res je včasih pošljem več istih mailov, ker vedno več ljudi glasuje, pa ne uspem vsem odpisat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Zmagovalna Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.