Skoči na vsebino

Vsi združeni v eno globalno misel

annabanana

Recommended Posts

Pozdrav vsem. Sem Tina in rada bi povabila vse, da sodelujejo v enem zelo zanimivem projektu, ki smo se ga spomnili, ko nismo imeli kaj za počenjat med poukom :) Cilj projekta je združit vse ljudi in napisat zgodbo v kateri bo vsaka črka bila napisana s strani druge osebe. Tako bomo dobili prvo literarno delo v zgodovini, ki bo imelo več tisoč avtorjev. Obiščite tole stran www.slovenijapisezgodbo.si in vtipkajte svojo črko :) Komentarji so dobrodošli. Lep dan vsem
Deli na socialnih omrežjih

tudi jaz sem dala črko, samo zanima me, zakaj moja hči iz drugega kompa ne more več napisat...če je vezano na ip, ste zgubli....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Oj. Lepo, da vam je ideja všeč :)

Moytsa počakaj, da se glasovanja za trenutno črko končajo in potem bo lahko tvoja hčerka glasovala za naslednjo črko iz istega računalnika. Možno je oddat po en glas v vsaki volitvi za črko. Torej, če glasuješ za črko, boš lahko naslednjič glasovala, ko se ta črka izvoli. Seveda je možno oddat več glasov tako, da to narediš iz drugega računalnika z drugim ipjem. Tako omejitev smo morali postavit zato, ker so nekateri več krat zaporedoma glasovali in so tako popačili glasove.

Če bi stran imela več obiskovalcev, bi se črka izvolila vsakih par ur, in te omejitve ne bi predstavljale težav. Tako pa je potrebno čakat po kakšen dan ali dva da se črka izvoli :( Upam, da bo kaj več ljudi sodelovalo v naslednjih dneh.

Če vas še kaj zanima kar vprašajte, ali pa si preberite pogosta vprašanja tukaj www.slovenijepisezgodbo.si/faq.php

Oj. Lepo, da vam je ideja všeč :)

Moytsa počakaj, da se glasovanja za trenutno črko končajo in potem bo lahko tvoja hčerka glasovala za naslednjo črko iz istega računalnika. Možno je oddat po en glas v vsaki volitvi za črko. Torej, če glasuješ za črko, boš lahko naslednjič glasovala, ko se ta črka izvoli. Seveda je možno oddat več glasov tako, da to narediš iz drugega računalnika z drugim ipjem. Tako omejitev smo morali postavit zato, ker so nekateri več krat zaporedoma glasovali in so tako popačili glasove.

Če bi stran imela več obiskovalcev, bi se črka izvolila vsakih par ur, in te omejitve ne bi predstavljale težav. Tako pa je potrebno čakat po kakšen dan ali dva da se črka izvoli :( Upam, da bo kaj več ljudi sodelovalo v naslednjih dneh.

Če vas še kaj zanima kar vprašajte, ali pa si preberite pogosta vprašanja tukaj www.slovenijepisezgodbo.si/faq.php

Črka se izvoli? Vsak da ali dva? Vsaka vam čast. xsmx Zdajle e bom glasoval, ker je gužva. Mogoče se oglasim čez ekaj let, ko boste pri drugem poglavju. hehe

Hvala za vaše glasove! Glasujte redno in kmalu bomo imeli že prvo stran jupiii :)

Namen te strani je združiti celo Slovenijo in hkrati napisati knjigo, katera ima avtorje iz cele države. Ti avtorji pa niso samo profesionalni pisci, ampak vsak od nas. Ali ni to lepa misel in super ideja, da se združi ljudi v enem delu!

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...