moytsa 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 Zanima me tale tema, pa bi rada vprašala, če mi lahko kdo o tem pove kaj več ali priporoči kako dobro knjigo, ki jo je že prebral in sprakticiral Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 tega je prek iskalnikov mozno dobiti veliko. zdravilna glasba, healing music books itn. Pri nas vredna omembe je pomoje ga. Omrzelova, ki se ukvarja tudi z etno glasbo in je muzikologinja in etnologinja.http://www.veduna.si/images/navigacija/logo.jpg video vsebine:Pogovori: Zvok deluje z izredno močjoMira Omerzel - Mirit: Življenje brez hrane: starodavno orodje za širjenje zavestiDr. Mira Omerzel - Mirit, Modrost starih kultur Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 kontakt z njo? sra ji je pisala, pa ni nobenega odgovora Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 skoda. mogoce je kje na turneji al pa kej? mogoce bi blo dobro, da proba veckrat? - gledam zdej tole:Discovering the Hidden Potential with Prof. Marina Horak, 1st part (Eng.) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. november 2010 Avtor Prijavi Deli 25. november 2010 hvala, bom pogledlaxDDx.zdej gledam okroglo mizo o secretu Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 hvala, bom pogledlaxDDx.zdej gledam okroglo mizo o secretu Pa veš da sem prebral, da gledaš okroglo mizo o sekretu! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 26. november 2010 Avtor Prijavi Deli 26. november 2010 hehe:palec: Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 Zanima me tale tema, pa bi rada vprašala, če mi lahko kdo o tem pove kaj več ali priporoči kako dobro knjigo, ki jo je že prebral in sprakticiral YouTube ,ali pa kak dober CD , pa je to to x:)xx8Dxx:)x Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.