moytsa 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 v sporočila, ki jih pišem na forumu, prav tako v os, ne morem dodat nič, niti smejkotov...una vrsta gor je mrtva....tako da niti videov ne morem dodajat.....niti nič. mi lahko prosim kdo to popravi?? 1 MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 ampak sej si jih mela oz. to možnost, k se še spomnim da sem te opozorila na razmake. Mogoče je pri tebi napaka?Kateri browser pa uporabljaš? Bo povedal še kdo če ma take težave, itak bo pa na tole Mitja odgovoril, jaz sem sam vskočila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 8. december 2010 Avtor Prijavi Deli 8. december 2010 a to potem zgine samo od sebe al kaj?? MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 zgleda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 8. december 2010 Avtor Prijavi Deli 8. december 2010 ampak sej si jih mela oz. to možnost, k se še spomnim da sem te opozorila na razmake. Mogoče je pri tebi napaka?Kateri browser pa uporabljaš? Bo povedal še kdo če ma take težave, itak bo pa na tole Mitja odgovoril, jaz sem sam vskočila. moja hči jih lahko uporablja iz istega kompa...uporabljam palemoon.....do včer so delali....zdej pa.....kr naenkrat so zginli, uni urejevalnik je pa postal neefektiven, ker sploh nikjer ne morem klikat.... MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Jah takole je s tem.... nihče ni ničesar spreminjal na LNF. Torej aplikacija ne more biti razlog, da so stvari kar naenkrat nehale delati.Zagotovo se je kaj zgodilo na tvojem kompu ali browserju, morda kakšen update ali pa kaj, kar je zmedlo komunikacijo z LNF aplikacjo. Torej... nimam kaj narediti, žal. (ps. tudi jaz uporabljam posebej za Forum drug browser, Safari. In to zato, ker so bili eni problemi samo na mojem Firefox, na vseh drugih je normalno delalo) Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Avtor Prijavi Deli 9. december 2010 ok, potem bom dala tist safari gor, pa mi je žal ful nepregleden, hči ga ma sicer na meku ampak mi je krneki...ampak najbolj zanimivo je pa to, da njej delajo smajliji brez panike iz istega kompa, iz katerega pišem jaz...tko da nimam pojma, kaj naj bi to blo.... MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts