fooxxiie 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 Pozdravljeni.Že vnaprej se opravičujem, ker tole ne spada sem.Ampak vseeno, če se mogoče najde tu kdo ki zna naredit dreade?...Sicer bom na svoje lase čakal še dve leti, a že zdj skušam najti nekoga, ki bi mi jih potem naredil...če je kdo takšen naj se javi prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 A na tubi nis nc najdu uporabnega? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fooxxiie 12. december 2010 Avtor Prijavi Deli 12. december 2010 misliš na youtube? al kko? al je kak forum tut? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 prvo ja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fooxxiie 12. december 2010 Avtor Prijavi Deli 12. december 2010 sej na youtube sm že pogledu ja...sam veš kaj je...tm js lhko pogledam kko se to dela pto...nemorem si pa tega nrdit...kr estetsko nemore lepo zgledat aveš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 En salon v Lj, kjer delajo med drugim tud drede http://naya.si/blog/dreadlocks.eee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 aja, sm mislu da mas kej frendov, k bi ti po navodilih na tubi nardil drede for free.sicer pa, sm sam predlog dal, k si glih spraseval ane upam, da najdes koga k obvlada delat drede! good luck sej na youtube sm že pogledu ja...sam veš kaj je...tm js lhko pogledam kko se to dela pto...nemorem si pa tega nrdit...kr estetsko nemore lepo zgledat aveš... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 sam tko... dredi stanejo okol 300e in glede na recesijo in malo delo, ko ti bojo babice prevzele poletno delo, bi blo dobr razmislit o drugem hobiju. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 ja lej. zadnjič sem enga spoznau k je iz konga in to dela pri nas. sicer se je to nauču delat tu, ampak men se je zdeu zaniamiv, ker je afričan in sem ga mal sprašvou kaku kej afrika. ker to bi js piču z bajkom dol. pa je reku, da se delajo dredi ceu dan (8h), stane pa 300e. no, sm reku... pol si jo pa raj pobrijem. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 V salonu na Trubarjevi so od 150- 350 e (je še mene zamikalo ne sicer sami dredi kaj druzga...kitke in podobno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 ja, sej je reku. 150e pride,...če ti jih nardijo sam na eni stran. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fooxxiie 15. december 2010 Avtor Prijavi Deli 15. december 2010 mislm to je res preveč...ne recem kakšnih 70 eurov dat...ne pa 200-.- včas je res to potekal med frendi in tko...sj še zdej ampak...je treba najdit kkšnga z dredi pto, oz. k jih zna delat...tko da če poznate koga bi prosu za kontakt sej itk...2 leti predn men lasje zrastejo...sam bi se rad spoprijateljil pto...k me zadne caite ful prvlač ta kultura...rastafari pto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fooxxiie 15. december 2010 Avtor Prijavi Deli 15. december 2010 iz hrastnika... hvala k si povedla d je to...sploh nism vedu hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.