Pussycat 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Hellow Tale stran je totalno carska!! še tk naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 O, thanx, lepo od tebe, in da si vse nasla, kam se taksno napise in tko, kul, dobrodosla, upam da se bos dbest pocutila tukaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Rada bi pohvalila tale forum, res pameten in dober ter vsestransko uporaben in sami fejst sogovorniki. Le tako naprej. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 O. Hvala gala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 marsa, naj sew ti pošlihta pa karkoli že in v dobro, jasno... ...sem hotla v dnevniku napisat, pa mi ni primlo......mej se... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 O, thanx, amis, zdaj ti bo ze, ker sem stari dnevnik zaklenila in zalaufala novega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ah...v tem je bil keč... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 urednikom tega foruma en lep pozdrav-cek veliko je forumov na internetu, pa za nobenega nikoli nisem imela , ne časa,ne zanimanja, ker me noben nikoli ni pritegnil kot tale VAŠ LN forum- hvala vam , da ste in da sem vas nasla Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 O, Principesa, zivjo in pozdravcek tudi tebi in hvala, ko si prisla tole mnenje semle prijazno napisat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B1st 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 cool Marsa in Mitja...tako se dela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 O, zivjo in dobrodosel, B1st in - hvala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 evo Marsha točno en mesec sm tuki, k sem vas končno našla,pisani ste mi na kožo... ha ha, in sem cist not padla še sanjam tale "naš"forum,ma vsi ste tolk "fajn"upam, da se bomo še doooooooooolg dolg....družli tukej v dobrem in slabem cao in vse lepo naprej....lunatka Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Tega dela foruma pa sploh nisem videla, ko sem bila vlogirana, se mi je čudno zdelo kam bi lahko izginil ...samo kaj sem pa naredila da ga zdaj vidim pa tut ne vem Sem nekje že napisala nekaj o tem kako prijazno delujete vsi na forumu zdaj pa bom še dodala / ker sem tut nova pa so še frišni vtisi ...da je luštno, forum je fin in predvsem je fino to da je tolko različnih tem gor ker prav povsod lahko najdeš kaj zanimivega za prebrat. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 no pa še ena "stara mačka" se je pršla mal zahvalt in pohvalt tale forumček, ki je res enkraten in najboljši. non stop dogaja na njemu, najdeš si prijatelje in vsi te podpirajo... tale forumček je prov en tak sonček v mojmu lajfu, k mi je tud pomagu dost stvari videt v drugačni luči in se kej naučit Marsa! super! (ne mislim zgubljat besed) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ful fajn. Thanx obema, 5rci in Aiwi! In dobrodosla 5rca, me veseli, da ti je fajn tukaj. Saj je res kar lusten. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Ja tud jast morem nekej povedat! Morem pohvalt vse ki ste kakorkoli prispevali k ustvarjanju te spletne strani, ki ste jo z ljubeznijo(predanostjo,trudom,voljo......) gradili vse do tega trenutka! Največ zagval gre pa verjetno MaRsi! Kar tako naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pa še ena "stara mačka" se je pršla mal zahvalt in pohvalt tale forumček, ki je res enkraten in najboljši. non stop dogaja na njemu, najdeš si prijatelje in vsi te podpirajo... tale forumček je prov en tak sonček v mojmu lajfu, k mi je tud pomagu dost stvari videt v drugačni luči in se kej naučit Marsa! super! (ne mislim zgubljat besed) Eeeee sej ni kaj več za rečt! RES Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Thanx, Mitja, ejj, zasluzen pa je morda Mitja (tvoj soimenjak ) se bolj kot Ich... sam se njegovega dela ne vidi.... no vsaj ne na tak nacin kot moje.Ampak jaz pac *furam* forum (kot pac ga, mal se pa sam, ker mi je tko kul).Najbrz si itak to mislil. Thanx, no! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 o.k. miljon let že nisem tu v tej temi kaj pohvalila, skrajni cajt Zdaj pa se zamisli! A si danes koga ali kako stvar že pohvalil-a Če nisi, daj takoj! spomni se vsaj tri dobre stvari, za katere se lahko zahvališ, pohvališ, pa naj bo to čudoviti sončni žarek ali mamino kosilo! pa ne mi rečt, da se ne pozna, da je šlo Sonce v Ribe in da Merkur že tudi plava! sama moram pohvalit npr. kuharico, ki mi je prinesla danes specialno alternativno varianto (koruzni kruh in kislo smetano, ker mi ostalo nič ni bilo o.k.), sem ji prav hvaležna, ker bi drugače že prav glasno protestiral moj trebušček! Obenem bi rekla tudi to, da hvala forumu, vsem tu gor, za vse iskrice in dobre misli, ideje in spodbude k drugačnim razmišljanjem, širjenju obzorij in hvala, ker je tu prilika, da sam s sabo lahko opraviš psihoterapijo in opaziš kako se skozi čas spreminjaš. V bistvu Marsa tu opravlja ogromno delo, pa ne sama, več vas je, ki ste tu prav posebni, vplivate na razmišljanje mnogih, večkdo je tu našel tolažbo, se izkopal iz obupa, dobil znanje, mnenja ali smeh in zabavo! Edinstven prostor in naj tak tud ostane. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 O Stanka, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Zdaj pa se zamisli! A si danes koga ali kako stvar že pohvalil-a Obenem bi rekla tudi to, da hvala forumu, vsem tu gor, za vse iskrice in dobre misli, ideje in spodbude k drugačnim razmišljanjem, širjenju obzorij in hvala, ker je tu prilika, da sam s sabo lahko opraviš psihoterapijo in opaziš kako se skozi čas spreminjaš. V bistvu Marsa tu opravlja ogromno delo, pa ne sama, več vas je, ki ste tu prav posebni, vplivate na razmišljanje mnogih, večkdo je tu našel tolažbo, se izkopal iz obupa, dobil znanje, mnenja ali smeh in zabavo! Edinstven prostor in naj tak tud ostane. Ja se pridružujem pohvalam Stanka, ne zato, ker je že sonce v ribab, ampak čist zares. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jaz bi pa pohvalila Sstanetov izbor gostilne na sobotnem party-ju,njegovo dobro voljo in organizacijo! Hvala in se priporočamo! P.s. pa da ne pozabim naših pridnih fotografov in snemalcev Aliane in Krokodila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa pohvalila Sstanetov izbor gostilne na sobotnem party-ju,njegovo dobro voljo in organizacijo! Hvala in se priporočamo! P.s. pa da ne pozabim naših pridnih fotografov in snemalcev Aliane in Krokodila! Se podpišem spodaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Stane ,hvala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.