astra 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Pohvalila bi občino Komen, župana in sodelavce... Imam primerjavo z mariborom, pa ni kaj primerjati, res, da je občina Komen majhna, samo toliko zavzetosti kot tam, še nisem srečala... prejšnji teden bila na razgovoru pri županu, danes je že vse, kar sva se zmenila urejeno... pa še dobre novice so... res pohvala in tako naprej, da ne bomo v knjigo pritožb kdaj pisali... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 sam ves kaj je... sory... a sem bila glih zadnjic pozorna v porocilih nekih, da v blizini Komna (vsekakor obcina Komen) ena vas sploh nima vode al kaj ze in skratka cela frka... tako do svojih, ki so ze tam, pa ki so mal bolj brez casha al pac ne tko... referencni, pa so bolj macehovski al kaj... Upam da je kak drug razlog ali pa da sem kaj narobe razumela. sory ker povem, a sem ravno v teh dneh slisala in bila prav pozorna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 zakaj sori, ..je že prav, da se pove... jaz sem sam napisala MOJE izkušnje, ki so dobre, mislim pa, da me v naslednjih letih čakajo še kakšna drugačna spoznanja... zaenkrat pa kul...in molim, da tako ostane... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ni nujno, morda so tam kake druge frke... saj ves, tole izvajanje zakonov in tega.... bogve od kdaj je to..zdaj ko se nanovo starta, bo najbrz ze vse ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Pohvalila bi čistilko, ki mi je danes povedala njen recept! Namreč pri svojih-nekaj čez 40 jih kaže veliko manj, mislili smo, da je še študentka!!!, a je že babica!! 4 vnukov in ima 3 otroke. Rekla je: Vsak dan se smejem. Optimist sem. Večkdo vpraša kako mi to uspeva, jaz jim pa že celo življenje odgovarjam "Zakaj pa ne?" Hvala ji za to mladostnost in nasmeh, milino in prijaznost, za žarek, ki ga je prinesla med nas! P.s.:Upsala-preverila sem datum rojstni: ribica je!! in točno abrahama je letos praznovala, pa saj to ne more bit res, ampak je, res je!Unbeliavable... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Sem še bolj nova tu gor,a vse mi je tako prijetno.Forum je zanimiv in vedno je kaj lepega.Ravno zdaj ko sem zelo bolana,sem ga našla-ta del mislim.Tri dni sploh nisem mogla vstati iz postelje,zdaj pa je že bolje.Vesela sem,ker sedim pred računalnikom in berem,berem,prebiram LUNIN FORUM in vedno najdem kaj zase,poleg tega sem pa še dobre volje. ENA A STE! Hvala Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 - pa cimprej se pocajtaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Nisem nova tukaj , pa bom vendar še enkrat napisala, kar mi roji po glavi... LNf je spet tako fajn , ena nova energija se je pojavila, berem poste zadnjih dni in vidim, koliko si pomenimo srečna in včasih žalostna sem zaradi ljudi, ki jih v živo sploh ne poznam, pa niti ni pomembno, ker so mi bolj blizu, kot marsikdo v moji fizični bližini... Tukaj najdem srečo, izhod iz stiske, mal smeha in ...vse, kar v danem trenutku potrebujem. in prepričana sem, da sem prav zaradi LN postala boljši človek, bolj sem zadovoljna s seboj, znebila sem se marsikatere travme in našla vedno dobrodošel nasvet. hvala za vse tole, meni res veliko pomeni Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem nova tukaj , pa bom vendar še enkrat napisala, kar mi roji po glavi... LNf je spet tako fajn , ena nova energija se je pojavila, berem poste zadnjih dni in vidim, koliko si pomenimo srečna in včasih žalostna sem zaradi ljudi, ki jih v živo sploh ne poznam, pa niti ni pomembno, ker so mi bolj blizu, kot marsikdo v moji fizični bližini... Tukaj najdem srečo, izhod iz stiske, mal smeha in ...vse, kar v danem trenutku potrebujem. in prepričana sem, da sem prav zaradi LN postala boljši človek, bolj sem zadovoljna s seboj, znebila sem se marsikatere travme in našla vedno dobrodošel nasvet. hvala za vse tole, meni res veliko pomeni Astra in ravno o tem razmišljam tudi sama...ko sem na tleh me pokličejo ljudje, katere sploh nikoli nisem srečala in VEM, da jim ni vseeno zame...ko se veselim se veselijo z menoj, najdejo kakšno rešitev zame, ali mi pošiljajo le lepe misli, in kot sem že nekje napisala v teh dneh spoznavam kaj JE LNF in kaj JE Marsa.... mogoče prav mogoče bi moje življenje se razvijalo popolnoma drugače kot se razvija z vami - ob vas se učim in spoznavam sebe - npr. včeraj med tekom razmišljam o Mateji, Osamljeni (sem imela napisano Otožni ) o naivnosti, o duhovnosti, dobesedno prisilite me, da se spoznavam...hvala vam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Thanx tud tebi Selene! Ja, dbest, da sibamo v vseh teh smereh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ne zahajam se dolgo na ta forum, pa se ze pocutim domace in kar ne morem spustiti dneva, da vas ne bi pozdravila.Imejte se radi, pa se enga Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Heej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Pohvale, pohvale.... js pohvaljujem sam sebe k sm tko dober tle..... sej, zdej bote pa rekli: NARCIS........ eh xbendx xbendx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> k sm tko dober tle..... kot kruhek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 neeee kot potiček.... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 js bi pa pohvalila gospoda policista Z.Šubic iz medvod.je bil tko prjazn k sva delala zapisnik k so mi mobitel ukradl.je reku naj mu škilm čez ramo k bo pisu pa naj se kr javm če mi kej ne bo všeč bomo vse zrihtal ena vajenka k je bla pa tm me je pa gledala kokr da sm enga ustrelila, baba smotana polcajska Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 jaz bi pa par izdelkov rada pohvalila...1. res dober (vsaj na mojo kožo paše) se mi zdi nivea body lotion reis&lotus, ker ne rabim 2x mazat samo zato, da po tuširanju ne bi uzgledala kot uluplena lipa!!! :xx!: 2. vredu so mi libresse vložki, ker so tko bl naravni, vsaj tak občutk mi dajejo...sicer jih pol bl pogosto menjam, ampak se bolš počutm k z unimi sintetičnimi 3.pohvalila bi tudi nivea maskaro za oči in sicer maximpact, po maskari HR (ful draga, ampak dobra) je to prva maskara, ki mi ne zdraži oči... 4. grajam (vem, da to ni za kle, ampak sm lih pr tem...) pa garnier essential kremo za obraz... k bi si želetino dala na obraz...tak filing je.. :xx!: 5. ko se še kej spomnim napišem sončkeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Tema ASTROLOGIJA je dobila novo podtemo Astrologija odnosov :palec: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 JAZ BI PA POHVALILA MARSO!!! Kako spretno rihtaš Lunin net in vedno poskrbiš,da so v njem novitete,katere nas ne dolgočasijo.Najbolj pa si mi všeč ,ker si do vseh članov prijazna.Ne glede na to kaj kdo od nas piše,vedno sprejmeš naše mišljenje kot del našega značaja.In,ko med nami pride do trenja,poskrbiš,da se vode pomirijo Iskrene čestitke!! Sicer pa o tebi Marsa,bi lahko človek pisal do nezavesti in nazaj ..ker si res nekaj posebnega Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 hvala ti za tole... (nisem pa do vseh vedno tko prijazna, vcas sem do koga mal osorna, iz tega ali onega razloga, recimo ce imam slab dan, pol pa zagledam milijontic nanovo odprto temo... al pa kaj tacga, tko da marsikdo se s tem ne bi strinjal, kar si napisala, ampak mi je vsec in mi veliko pomeni, ker tko vidis ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Jaz sem te kot tako sprejela!Od tistih,ki te vidijo drugače pa si ne bom dovolila vplivat. Realna si in iskrena.In to je najlepša vrlina ,ki jo premoreš....izkazuješ jo pa na svojevrsten način.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 realna!!! ej, kaksen komplimentos, moram mami pokazat! (imam blazoten neptun, ribji moment, ki ne slovi ravno po realnosti, ampak se sama v bistvu tud na nek nacin tko vidim).iskrena pa sem res, ja, in men je to tud vsec, se mi zdi da vpliva tud na ves forum... da so tud drugi zato bolj iskreni... se mi zdi, da ce si iskren, se da vse zmenit. Dbest, zlo thanx , to cloveka vedno zanima, kaksen vtis naredi na druge pa kaksen je... v okolju... v speglu se pac vidis.. in njegovo pocetje je vsakomur jasno dbest in normalno, edino logicno.... vprasanje pa je, kako to drugi vidijo, v razlicnih situacijah. skoraj najbolj pa mi je vsec 'svojevrsten nacin'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ...pohvalil bi mamine krofe ..dobri so bli... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.