borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 a nismo plidkani ko mame Marse ni To bomo videli šele ko se vrne nazaj in prebere kaj smo pisali... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 nič se ne kregamo, pa zbadamo, pa novih tem ne odpiramo se mi zdi.... mislim, da ni krize Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Kar pomeni, da delajo to zgago tisti, ki jih trenutno ni tukaj poleg ali pa druga opcija, da si sedaj ne upamo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 kot da bi bli vrtec , nekak naj bi bili med duhovno bolj osveščenimi, torej je tole mala malca . Čeprav smo pa res včasih tud bolj življenjski, pa kaka ostra pade . Vsi smo za pohvalt, ja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 super nam gre. mamica marsa bo ponosna. sej po moje nas ful pogreša. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hej! Kot vidite sem nova na forumu, čeprav lunin.net poznam že dolgo, sicer v prejšnji obliki izpred par let, potem pa kar dolgo nisem pogledala nanj, med tem časom se je vse spremenilo... , ja kot se ves čas spreminja življenje...Ta forum me je izredno presenetil, tako po sami organiziranosti, kot po čudovitih ljudeh ki se pojavljajo na njem, skratka ČUDOOOOOOOOOOOVITO !!!! še posebi sta me povlekli Aiwa in JanjaK vsem želim lepo rajanje po tem našem forumu!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Welcome amber........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 amber dobrodošla na super forumu! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 še posebi sta me povlekli Aiwa in JanjaK vsem želim lepo rajanje po tem našem forumu!!!! Tale forum je res nekaj posebnega, veš. Jaz sem tudi lani nič hudega sluteča mal semle pokukala, zdaj sem pa čist zasvojena. Tok ene dobre energije tule, kot da ne bi bilo res. Dobrodošla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ja tale forum je zasvojenost.... Ampak dobra in pozitivna..... Super je ....... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Pih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Amber te takoj pohvalim, da si se pridružila, če nas že od prej bereš, nas že tak poznaš, kar hitro tudi ti piši in riši in bodi Lunatka Dobrodošla! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hvala vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Sem vesela, da sem na tem forumu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Nekatere forume hvalijo ali pa celo reklamirajo, ko pa prideš gor, vidiš, da imajo 30 članov, od katerih jih piše sedem. Tole je nekaj čisto drugega. Vse dobro vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ja, tule je ena posebna energija, en magnet inštaliran, jaz sem drugače čisto nekompjuterska, tole me je pa premagalo http://mezga.no-ip.com/forum/images/smiles/kiss.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 xrosex res bi se rada zahvalila za vse kar mi je ta forumček dal. xrosex najboljši forumček!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 xrosex res bi se rada zahvalila za vse kar mi je ta forumček dal. xrosex najboljši forumček!!! Aiwa, se strinjam, fino pa je, da jih piše vedno več kot samo bere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 JA VEDNO VEČ PRIJATELJČKOV IN PODPORE.. SMEHA, MNJENJ.... SUPER Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jp, mogoče bi bilo treba tule še ekstra pohvalit Conteso in El Nina za vedeževanje na forumu, pa na chatu, pa za dnevne napovedi, vedno poskrbita za nas . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 A veste kak občutek sem dobila ko sem prvič "stopila" v tale forum ... ONE BIG HAPPY FAMILY Cukri ste, imejte se še naprej tko radi. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Apolonija mam(o) tud tebe radi Forum pa itak, goody in vsi tle Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hvala! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Vsi ste ful face ...HVALA,ker ste mi pomagali skozi eno dost težko obdobje!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.