Skoči na vsebino

Pohvale

Lunin net

Recommended Posts

• Komentarji 392
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja. Na vse rečem sam JA! in prikimam z nasmeškom na obrazu xsrcx Sem malce tele pohvale brala, pa mi je kar toplo pri srcu.

Res smo tule gor super ljudje, eno tako mavrično stekališče svetlobe in ljubezni je ta forum xrainbowx xsrcbumx Tudi sama sem prišla sem točno takrat, ko je bil čas za to in ob vas še malce bolj zrasla, ob vas sem imela možnost malce prevetriti in renovirati svoje poglede na svet, če se mi je zdelo potrebno... smo tudi zakladnica znanja, mogoče celo modrosti (pismu smo čist plavi a ne x:o)x x:o)x x;)x ). Nevede in vede hrati ste me držali za roko in vodili, ko sem hodila po najbolj spolzkem terenu, ste zvezda stalnica v mojem vsakdanu. Rada vas imam, prav vsak posebej prispeva kamenček v čudovit mozaik x:Xx

Marsa, Mitja... xsrcx

Aja, pa še to... prav z veseljem opazujem, kako tale naša družinica raste, se redi x;)x x:Xx :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Bi lahko hvalili, hvalili in hvalili.. super je! :palec:

ja res... pismu dobr da mamo temo za hvalit.... k stvari ki se jih da pohvalit na temu forumu je ful velik :) pa opažam da sem karnaprej hvalil offtopic :D hehe no zdele pa lahk tukaj pohvalim tale forum.... res zadnjih par let ;) njami.... x:px

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, pohvale Contesi in El Ninu, ki skrbita za napovedovanje in vedezevanje! x8Dx :palec:

In Bernu in vsem astrologom, ki skrbite, da laufa forum Asrologija! x^x :palec:

Posebne pohvale pa Vojku, ki tako dbest skrbi za svoj forum in je azuren in na broju, ima sistemcek in vse. Blazno mi je vsec, da se je tako dobro prijel ta forumcek tule in res pohvale Vojku! x^x x8Dx :palec:

Pohvalim tudi vse pogumne, ki ste postnili svoje fotke. :palec: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... in vsem astrologom, ki skrbite, da laufa forum Asrologija!  x^x  :palec:

Sory, beli Vran, nekako sem te imela v glavi, tule pa potem 'pozabila'! :8): x:Ix

Seveda pohvale tudi belemu Vranu, ki azurno skrbi za temo Horarna astrologija z blaznim odzivom (*ceprav ze dolgo nisem kuknila, vidim, da nenehno dogaja notri, sicer pa sem se prepricala ze na prvih straneh njegovega 'izvajanja', da clovek obvlada). x^x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

Ena ogromna pohvala Marsi in Mitji za tale novi forum, pa za to, da tako lepo skrbita za nas in tudi zase (tale plačljivost in to... vama privoščim ful :palec: ).

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

M & M (Marsa & Mitja - ali pa - Mitja & Marsa - kakor je komu ljubo!)

Hvala vama za novi - preoblikovani forum. Zavedam se, da je v vsako preoblikovanje vloženo veliko energije in želim vama, da se vama bo vložek vračal.

Hvala vama

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Aja, joj, Vojko, pa ze tamle sem te 'spregledala' (*sem hotela posebej komentirat, pa pol pozabila).

Najlepsa hvala, Vojc! ;)

Mitja ima mislim da 499 (dve cifri isti kot jaz in ena se ponovi, isti dve sta pa gotovo 4 in 9, a mislim da imava prvi ravno obrnjeni - jaz 9 in on 4, drugo jaz 4 in on 9 (30.10.69).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Aja, joj, Vojko, pa ze tamle sem te 'spregledala' (*sem hotela posebej komentirat, pa pol pozabila).

Najlepsa hvala, Vojc! ;)

Mitja ima mislim da 499 (dve cifri isti kot jaz in ena se ponovi, isti dve sta pa gotovo 4 in 9, a mislim da imava prvi ravno obrnjeni - jaz 9 in on 4, drugo jaz 4 in on 9 (30.10.69).

Prav veš Marsa

Mitja 4 9 9

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

:vio: x:Xx Thanx, Danda Luna in thanx Triple x, lepo od vaju, da sta se sem napisala, saj sem videla tud ze kje drugje, hvala vsem za vse pohvalne besede, preprosto nisem prisla do tega, da bi se vsem in vsakemu posebej zahvalila.

Jaz tudi mislim, da je kar fajn, se moram pa tudi jaz se navadit na kaj (ipak imam venero v biku in edini kvadrat asc/saturn ;))...

:palec:

Picasso

:palec: za novo obliko in vse kar spada zraven. Marsa in Mitja x:Xx

sicer sem jaz ena tistih, ki se malce težje navadijo na novotarije x;)x ampak....saj se trudim, z mladino korak ujeti.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...