aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ma včeraj je blo super res lepo da sem vas spoznala. Tihareka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ja. Na vse rečem sam JA! in prikimam z nasmeškom na obrazu Sem malce tele pohvale brala, pa mi je kar toplo pri srcu. Res smo tule gor super ljudje, eno tako mavrično stekališče svetlobe in ljubezni je ta forum Tudi sama sem prišla sem točno takrat, ko je bil čas za to in ob vas še malce bolj zrasla, ob vas sem imela možnost malce prevetriti in renovirati svoje poglede na svet, če se mi je zdelo potrebno... smo tudi zakladnica znanja, mogoče celo modrosti (pismu smo čist plavi a ne ). Nevede in vede hrati ste me držali za roko in vodili, ko sem hodila po najbolj spolzkem terenu, ste zvezda stalnica v mojem vsakdanu. Rada vas imam, prav vsak posebej prispeva kamenček v čudovit mozaik Marsa, Mitja... Aja, pa še to... prav z veseljem opazujem, kako tale naša družinica raste, se redi Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Aja, pa sˇe to... prav z veseljem opazujem, kako tale nasˇa druzˇinica raste, se redi tole zadnje... itak -lunatki ste super rasa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 lej lej na temu delu foruma me pa že ful doug ni blo če sploh kdaj hehe .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Bi lahko hvalili, hvalili in hvalili.. super je! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Bi lahko hvalili, hvalili in hvalili.. super je! ja res... pismu dobr da mamo temo za hvalit.... k stvari ki se jih da pohvalit na temu forumu je ful velik pa opažam da sem karnaprej hvalil offtopic hehe no zdele pa lahk tukaj pohvalim tale forum.... res zadnjih par let njami.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ja, pohvale Contesi in El Ninu, ki skrbita za napovedovanje in vedezevanje! In Bernu in vsem astrologom, ki skrbite, da laufa forum Asrologija! Posebne pohvale pa Vojku, ki tako dbest skrbi za svoj forum in je azuren in na broju, ima sistemcek in vse. Blazno mi je vsec, da se je tako dobro prijel ta forumcek tule in res pohvale Vojku! Pohvalim tudi vse pogumne, ki ste postnili svoje fotke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ... in vsem astrologom, ki skrbite, da laufa forum Asrologija! Sory, beli Vran, nekako sem te imela v glavi, tule pa potem 'pozabila'! Seveda pohvale tudi belemu Vranu, ki azurno skrbi za temo Horarna astrologija z blaznim odzivom (*ceprav ze dolgo nisem kuknila, vidim, da nenehno dogaja notri, sicer pa sem se prepricala ze na prvih straneh njegovega 'izvajanja', da clovek obvlada). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ena ogromna pohvala Marsi in Mitji za tale novi forum, pa za to, da tako lepo skrbita za nas in tudi zase (tale plačljivost in to... vama privoščim ful ). Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Nove strani so zelo ,HVALA VSEM Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Marša Mitja čestitam za nov dizajn zelo cool tale preobleka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Čestitam vama za tak izjemen forum Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Marsa & Mitja čestitam vama za novo podobo in forum, res sem prijetno presenečen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 O, thanx vsem, jaz sem tudi bila zdajle prijetno presenecena! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Tudi jaz se pridružujem čestitkam Marsi in Mitji-forum še boljš zgleda kot prej.Bravo , pa se tako naprej. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 M & M (Marsa & Mitja - ali pa - Mitja & Marsa - kakor je komu ljubo!) Hvala vama za novi - preoblikovani forum. Zavedam se, da je v vsako preoblikovanje vloženo veliko energije in želim vama, da se vama bo vložek vračal. Hvala vama Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Thanx, lena! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Aja, joj, Vojko, pa ze tamle sem te 'spregledala' (*sem hotela posebej komentirat, pa pol pozabila). Najlepsa hvala, Vojc! Mitja ima mislim da 499 (dve cifri isti kot jaz in ena se ponovi, isti dve sta pa gotovo 4 in 9, a mislim da imava prvi ravno obrnjeni - jaz 9 in on 4, drugo jaz 4 in on 9 (30.10.69). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, joj, Vojko, pa ze tamle sem te 'spregledala' (*sem hotela posebej komentirat, pa pol pozabila). Najlepsa hvala, Vojc! Mitja ima mislim da 499 (dve cifri isti kot jaz in ena se ponovi, isti dve sta pa gotovo 4 in 9, a mislim da imava prvi ravno obrnjeni - jaz 9 in on 4, drugo jaz 4 in on 9 (30.10.69). Prav veš Marsa Mitja 4 9 9 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 O, super, si ze preveril, Vojko, hvala ti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Tudi jaz se pridružujem čestitkam in pozdravom )) za novi forum. Tole je res MEGA in lepo in kjutkano. Jaz se bom kar zaljubila vanj Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Še nekrat bi pohvalu Marso in Mitja, za dobr deu! Pa tole temo izkoristu za pohvalo eni lunatki k mi je tok lep presenečenje prpravla hvala,te zlepa ne pozabm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Thanx, Danda Luna in thanx Triple x, lepo od vaju, da sta se sem napisala, saj sem videla tud ze kje drugje, hvala vsem za vse pohvalne besede, preprosto nisem prisla do tega, da bi se vsem in vsakemu posebej zahvalila. Jaz tudi mislim, da je kar fajn, se moram pa tudi jaz se navadit na kaj (ipak imam venero v biku in edini kvadrat asc/saturn )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Rad bi pohvalil samega sebe, ker sem tako dober, totalen frajer in vse naj, naj... Pa vsakemu lunatiku, ki me pohvali poklanjam rožico narsico . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 za novo obliko in vse kar spada zraven. Marsa in Mitja sicer sem jaz ena tistih, ki se malce težje navadijo na novotarije ampak....saj se trudim, z mladino korak ujeti. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.