Cat 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Mjav!!! Tako, včasih je treba simbolično zamenjat stvari, da se lahko nove energije spet stekajo in tale prenovljeni forum se zelo dobro vklaplja v novosti, ki jih sama uvajam zadnje čase.Preživeti stare stvari in horuk v nove čase! Cat Tale ikonca je d'best, samo kako naj jo uporabljam, hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Cat, če so ti všeč take ikonce,potem si še sama mau zakrita Ja, sam škoda ,da jest nisem nekak si prejšnji forum posnel, hmm mau za spomin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Marsa Čestitam za novi forum. Sicer pogrešam nekaj stvari, ki sem jih prej videl - ampak najbrž še ne poznam vsega. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Vojko, najlepsa hvala za cestitke! Vendar pa, kot sem ze rekla, grejo meni tule najmanjse zasluge...Mitja se je z njim ukvarjal nekaj mesecev, v zadnjem tednu pa kar po '24' ur dnevno.Prav tako programer, ki je selil bazo in vsakic znova, pri vsaki napaki (ki jih ni bilo malo) obvladal tezavo...Tako da za tole uspesno selitev in vse sta zasluzna predvsem onadva...To je treba povedati.... Seveda nekatere reci tudi sama pogresam, a ker je toliko izboljsav in toliko boljsih moznosti, je treba vzeti to v zakup.Poleg tega pa itak se nismo postekali (tudi jaz ne) VSEH moznosti in ugodnosti, ki jih nudi novi forum...Ima vec funkcij, kar jasno terja nekoliko vec ukvarjanja. Sicer se pa dolocene stvari se pedenajo... samo to se lahko tudi zdaj, ko ze stoji....Tako bodo gor se drugi dizajni, vec ikon in vec smeskotov. Hvala VSEM za spodbudo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 Prof. Ivan Mesiček je včeraj čudovito predstavil knjigo, ki jo je prevedel:Anastazija - Zveneče cedre tajgePohvalim + Priporočam, da to knjigo preberete,v knjižnici Domžale, vem, da je že na voljo za izposojo! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Jo Pokowc, mistery...hehe Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Stankaaaaa!Pa ne, da si bla na predavanju o Anastaziji!Jaz sem bla tud! Pa nas nisi našla ob14h...? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Daiiiisssyyy!! Daisy dekle pomladi!bila na predavanju o Anastaziji v knjižnici Domžale, ne pa na Ezofestu...in nisem našla...izgubljena ribicaStankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Zdej bo pa res treba organizirat en LN Meeting.....! (četudi brez moškega striptiza!) Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Zdej bo pa res treba organizirat en LN Meeting.....! (četudi brez moškega striptiza!)ZA!! Cat!: ikona je, ce te zebe!! JASEM TUDI VESEV KERJE VEC IKON!!!!!!!! edin skoda, ker so v novem oknu vse pa sej se znajdemo ( ALT + puscici desno levo) pa lahko naredimo kviz, anketo, tekmovanje, za naj ikono!! hehe meni je vsec nj. sedaj tale: pa tele: pa se tael: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Draga Marsa in Mitja! Naj na tem mestu izrečem pohvalo za vajino kakovostno in nesebično delokaterega sad je tudi Lunin net in Lunin forum. Vesela sem, da sem lahko del naše družinein na tem mestu ponudim svojo pomočče bi bilo karkoli za pomagati,da bi Lunina stran še dalje cvetela in začelaroditi sočne jesenske plodove tudi v obliki denarja. Skratka, tukaj sem,doma imam na razpolago skener, pekač, računalnik,karkoli, če bom lahko, bom pomagala,saj imam ob popoldnevih čas. Izvolita! Helena Naj začne pritekati - tolar na tolar Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Helena - Thanx za support... Tolar na tolar se mi dobro slisi... Afirmacija?Pa se - skromnost je lepa cednost... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Pohvalit in zahvalit se moram vsem, ki urejate ta portal ter seveda obiskovalce, ker brez njih, tudi stran ne bi obstajala. Spoznala sem veliko prijaznih ljudi. Hvala vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 meni najljubša tema pohval- pa že tako dolgo noben nič ni pohvalil...pohvalim zdraviteljico Ireno- njena tel.:041/284-879Hvaležna!Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Jejhata, glej, glej, kako dolgo noben ni nič pohvalil tulele... ja nazadnje sem hvalila Ireno, ki me je rešila, da sem namesto Ospenov jemala homeopatske granule in se super pozdravila, pa tiste vzorce iz otroštva... Res se zavzame in prisluhne. Bi rekla to, da cenim trud avtorjev luninega neta, ki v tem letu res pridno širijo ponudbo in se trudijo za vse nas, ki radi hodimo na Luno Ta zadnji podvig, da dobiš horoskop podatke po SMS ju je sploh COOL! kar tak naprej!Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Bi rekla to, da cenim trud avtorjev luninega neta, ki v tem letu res pridno širijo ponudbo in se trudijo za vse nas, ki radi hodimo na Luno Ta zadnji podvig, da dobiš horoskop podatke po SMS ju je sploh COOL! kar tak naprej!Stankaaaa[/color] res Marsa & Mitja! in pohvala še naši Stanki, ki skoraj edina še odpre tole temo in se spomni koga pohvalit Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 ja, če pa je tak vse preveč kritik in zato mi je všeč, da se hvali!Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Naj se zahvalim tukaj za možnost, da sem spoznala, da sploh nisem strelka, ampak kozorog, da sem ugotovila, da se imam še veliko stvari za naučit (kar me veseli),ter da lahko tisto, kar me muči nekam izlijem. HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 (popravljeno) Pohvalim Otožno, ker si se tako hitro in lepo udomačila med namiker daješ nov igriv, a globok, človeški ton temu forumu Hvala, Vojko P.S. in potem ugotovim, da je tole moje sporočilo - pohvala tebi, Otožna, točno devetstoto (900)! Popravljeno 14. september 2003 -> Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 vojko, HVALA in čestitam. pa mal se mi fajn zdi, da je bla ta objava prav zame.Torej, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 O, Stankaa, Mateja, Vojko, Otozna!Res je fino, da se tudi semle se kaj zapise - sploh pa tak. Otozna - zivjo, dobrodosla! Vojkico - dobra cifra! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Hvala za dobrodošlico. res sem vesela, da sem vas odkrila. Sam ne gre mi v glavo, da sem kozoroginja. pa bo že, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Jo... Ves kako je s tem - tile 'mejni' so v revijah (in kjer dobis navadno te podatke) prevec povrsni oz. posploseni... Sonce (to je to, kar smo po horoskopu) namrec ni vsakega leta na isti dan ravno na isti stopinji - dni je namrec 365, kroznica pa ima 360 st., pa potem prihaja do teh zamikov...Primer : Letos bo prislo Sonce v Kozoroga 22. 12. ob 8:05, lani pa je prislo v to znamenje 22. ob 2:15... Ce si rojen v teh vmesnih urah, se potem takole lahko dogaja... Morda pa imas dinamicen ASC ali kaj drugega v Strelcu (Merkur ali Venero), pa si si komot privzela tudi te znacilnosti - kajti vedno si privzamemo te, ki nam bolj sedejo - v teh primerih... Tako nekateri mislijo, da se tole steje z datumom, v bistvu pa se gleda na uro...Morda je istega dne, ko si rojena, dve uri predtem se zacel Kozorog. In si tako torej ze Kozorog. Ocitno, ce pravis tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 še tale pripomba na mojo kozorogost - 20 minut do 24 sem rojena, tko, da mi tu ko si izračunam horoskop vrže ven kozoroga. Tko da verjamem. V strelcu mam pa merkur, venero, pa neptun - planeti pa so baje v 3. hiši, pa še mars se tam zraven sili. Gužva..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 No, vidis... imas torej dva osebna planeta v Strelcu in 3. hiso aktivno (Dvojckovo) - pa ni cudno, da si si pripisala Strelca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.