aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 a ste vidle!!!!!tko se da meden .... 666 trotou......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Hvala Daisy za prijaznost in pomoč! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Hvala Tini!Vaje za oči delam vsak dan! Upam, da kmalu poročam o uspehih.Res prijazna punca CAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Živjo! Kot čisto nova članica foruma bi vas rada vse full pohvalila ker ste res da best in z užitkom vam povem, da vse kar se objavlja še z večjim užitkom prebiram. Kaj čem sem pač full firbčna kar se teh stvari tiče. Ustvarjajte še naprej (no, zdej bom tudi kaj sama dodala:) ), za lepši dan pa še ena misel, ki ne vem kdo jo je napisal oz. izrekel: "Z lahkotnostjo lastovke in z močjo tigra" naprej v ta dan!Imejte se kar se da lepo pa pavenxa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 WoW! Dobrodosla Venxa! Kako si tole lepo uletela! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 rada bi pohvalila vse ljudi, ki jih srečujem in delam z njimi v teh dneh.kljub velikim zapletom, se stavri urejajo strpno, prav vsakemu posebej hvala za prijaznostin pripravljenost sprejemanja drugih, kljub temu, da nimamo vsi enakega načina komunikacije in da ne razmišlajmo enako Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Bi mogoče blo fajn to.......tudi njim povedat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 sej sem jim že povedala, pa sem še tuki javno objavila Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Evo spet moram pohvalit, ne gre drugače x!x ... Čez praznike sem neznansko uživala v "Snežni pravljici"do koder je vodila pot po ozki gazi, ki je bila kot en kanalmed 2m visokim snegom, po dolgem času sem se naužilanarave in čistega zraka in čarobnosti zimev planinah na Komni, natančneje v koči pod Bogatinom,ki ima zares prijazno skrbnico in kjer so se izkazali tudi z odlično hrano! Priporočam, da takoj pohitite tja gor, gotovo je še idilika na višku Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Pohvala leti (brenči) vsem, ki so poskrbeli, da sem moderatorka foruma mali čebelar in ki so poskrbeli, da je za ta forum izvedelo čim več mladih čebelarjev po Sloveniji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Tebi tudi čestitke čebelica. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Tebi tudi čestitke čebelica.Tnx, Volkc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Jaz bi pa kar sebe pohvalil, da sem našel tako prijetne ljudi, ki oblikujejo in živijo najlepši slovenski forum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Pohvala vsem forumovcm, ki skrbijo za to, da se mi v šoli ne zmeša! Če ne bi bila na LNF bi tak .........lala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 O, Pohvale ste aktivirali spet, to je pa lepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Pohvalit moram "moja" - sem ju kar posvojila bankirja. Super sta. Hvala in kar tako naprej. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 x!x Pohvale Lunin netu, sploh pa se mi zdi super forum. Čestitke Marsi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Lana - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Pohvale Marsi, da takoooo potrpežljivo prenaša naše neumnosti tule na forumu. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Wow!! Tina! za prav potrpezljivost pa redko dobim pohvale, oz. ne vem, ce sem jo sploh ze kdaj... Ma, kar se pa tice prenasanja in to, je pa mene vcasih tudi tezko. Saj mi ne bi bilo nicesar treba... bi se pac bolj ali manj sam oblikoval; po eni strani bi to bilo slabse, ker pac je potem vec balasta, se navadno pac vidi in cuti vseeno, ce nekdo skrbi, a po drugi strani pa bi morda (sploh nekateri) bili bolj sprosceni, saj veckrat 'tezim' s cim... Je pa fino dobit pohvale, thanx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Pohvala in zahvala Stanetu, ki je poslal nagrado salesalute sol in to kar 3kg Od zdaj naprej, lahko pričakujete, še več mojih postov začinjenjih z zrnom soli, zahvaljujoč Stanetu. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Joj, saj res!!!!! Hvala, ker si me spomnila, Cosma!!!Tudi od mene pohvale Stanetu, ki mi je v zahvalo za poslani Koledarcek poslal paket salesalute soli. Hvala, Stane! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Priporočam mojo prijateljico in učiteljico astrologije za astrološke seminarje in svetovanje Mihelo, ki ste jo imeli priložnost že tudi tukaj malo spoznati: http://users.volja.net/astrommk/astrommk.html in moram pohvaliti njeno novo stran Super Mihela! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 pokowc zbrisal vprašanje, kdaj bom sama imela tako stran... Ah poki, saj veš, da jo že imam v tem mojem labirintu domišljije Tisto ta pravo, da jo na ogled postavim drugim, hmmm :o|o: je velik vprašaj... Pravi astrolog živi vsak dan z astrologijo in dela analize, svetuje, sama svetujem zaenkrat le tem, ki me obkrožajo in kdaj pa kdaj priletijo Jooj, kaj se mi je zgodilo, ali pa Jutri imam izpit ali...kdaj naj grem k frizerju Mislim, da boš ti prej S Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 hah, bo treba naredit Imenik vse teh VED in Uslug v Slo....Po moje ne bo nikoli˝ en portal zdruzil vse, ampak bo vsak imel svojo stran, ker človek želi bit neodvisen, hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.