Skoči na vsebino

Pohvale

Lunin net

Recommended Posts

Poki, saj je vsakdo se naprej lahko neodvisen.

V cem je fora, da mora prej pisati: raznorazniwebnaslovislashslashtainta, ali ni vseeno, ce pise luninnetslashtoslashta...

No, ja, saj je kul, kot komu ustreza. :)

(*ali je GOH, ali so Cebelarji, ali je 9zki? - na tem prostoru, pa ne vidim, da bi kdo imel kaj manj in da bi bile kakrsnekoli frke - ali z demokracijo ali s cimerkoli)...

Sama pa sem prisla semle pohvalit par forumovcev; predvsem Berna, ki je zasluzen za to, da v zadnjem obdobju spet bolj laufa forum Astrologija in posveca svoj cas in energijo (pa najbrz ima tudi on kaj se drugega), pa seveda Nosoroga, ki je prav tako nas 'castil' s svojim znanjem in znatno obogatil nas forum s kristali (in najbrz tudi on se kaj pocne v lajfu).

Tako da imamo spet na novo ogromno kvalitetnih vsebin, kot tudi interesantnih prostorckov, kjer bo vsak lahko nasel kaj zase zanimivega.

Potem moram pohvalit tudi Conteso, El Nina in Matejo, ker dbest, kvalitetno in azurno skrbijo za dve novi temi, zelo zelo zanimivi za forumovce in tudi ostale obiskovalce - Sporocilo tarota za danes in LNF vedezevalnica.

Pohvalim tudi pogum forumovcev, ki so dali gor svoje fotke.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 392
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pohvalim tudi Kristalko.

Zdajle sem se spomnila nanjo.

Prav v cast si stejem, ko skrbijo nekateri, da imamo sicer povprecje (starost) npr. kaj pa vem, okoli pac 30 - a kako razgibane so stevilke oz. iz kaksnih krivulj dobimo to povprecje!

Pa da mladi priletavajo, ko kul razmisljajo...

Mislim tudi, da smo vsi mi vredni nekaksne pohvale, saj smo ustvarili prav kul komjuniti...

Se vam ne zdi?

Smo pravzaprav nekaksni pionirji, saj tegale se ni bilo... v casu...

Kaksna prijateljstva, pa se nekateri sploh nismo videli (in se morda tudi nikoli ne bomo)...

A vsak pusti nek vtis, sled, stopinjo...

Vsakdo nekaj velja...

zdi se mi super. xsrcx

Tudi ko se kregamo in vse, to je kot v vsaki zvezi, ne bodimo tako zakacheni samo na besede, izgovorjene strastno....

S tem si tudi sebi postavljamo meje.

Tudi do 'nestrpnih' kao bodimo 'strpnejsi' (hehe, sem se kar pristela x;)x) strpnejsi...

Tole je ze nakladancija za pohvale... a vseeno... se mi zdi, da moram to povedat. xcivx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pohvalim tudi Kristalko, Conteso, El Nina, Matejo, Nosoroga, Berna...

Kaksna prijateljstva...

A vsak pusti nek vtis, sled, stopinjo...

Vsakdo nekaj velja...

zdi se mi super.  xsrcx

x^x x:)x :palec:

se pridružujem!

Ja, skušam se držati motta:

" iščem v vsaki osebi dobro "

ker to, čemur posvetiš pozornost - raste!

Naj raste optimizem, dobra volja, tolerantnost,

sprejemanje različnosti in

PRIJATELJSTVA NA LUNINEM FORUMU

;) Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz pa moram obvezno (še javno) pohvalit našo Marso! x:Dx x:Xx

Mi je Lunin koledarček poslala. Mi je zelo všeč! :palec: x8Dx

Hvala, hvala! x:Xx x;)x

--------------------------------

Pa pohvala Nosorogu, ki nas oskrbuje z znanjem o kristalih in radiesteziji in vsem ostalim, ki mi enostavno polepšajo dan.

x:Xx x:Xx

• 2 weeks later...

Ja, tole pa je za pohvalit, indid! x^x xcivx :2src: :palec:

Pohvala vsem (a ste se zmenli, da boste skupi uleteli, da bomo imeli rekord? x:px)

Picasso

• 1 month later...

Sem v majčkeni dilemi, a to med pohvale ali zahvale sodi, pa sem se za semle odločila.

Skratka pohvala, predvidevam da Mitji in Marsi za Lunine razglednice, izbira je velika, oblikovne možnosti spet velike, kot je to itak zlato pravilo za tale forum - mislim,da je tule vsaj 7 zvezdic za Mitjo.

Hvala pa Marsi za njene avtorske razglednice in vsem Lunatikom, ki ste svoje fotke odstopili v skupno uporabo :onfire: :onfire: :onfire: x:)x x:Xx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 2 weeks later...

ja, razglednice Superkastično!

Pohvalno tudi nočne ptice: Najvec obiskovalcev naenkrat (198) je bilo na Forumu 14. Apr 2004 ob 01:00

In pohvalno tudi: ker je spet nekaj novih donatorjev, da bo tukajle forum še zmeraj freeofcharge

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...00entry150071

Stanka

Stanka in Janja, ki nikoli ne pozabita osveziti pozitivnih tem! :palec:

Forum kot tudi dostop do vsebine LN bo VEDNO brezplacen. :palec:

Razne nadstandardne usluge, dodatne moznosti, pa bodo placljive, seveda s simbolicnimi zneski.

Poleg tega donatorji seveda logicno ne bodo rabili placevati dodatnih nadstandardov (vecinoma, nekje bo to neobhodno, npr. v primeru mailov ipd.) - dodatne forumske moznosti in chart analiza pa bosta za donatorje darilo. :palec:

Picasso

čak čak čaki zaj malo Marsa, ti krneki tu tak malo omeniš, če bi bila jaz na tvojem mestu bi en zvon že našla, da bi to gor obesla:

*--->chart analiza bo za donatorje darilo,

*-->nadstandard bo za donatorje brez plačila,

*->in še Tadej Pretner bo imel čez temo Kristalov

ja, kaj še hočemo več...

super, pohvaljena, treba bo še kje to napisat...hm, hmm

Stankaa

Jaz bi tole v dnevnik postnila, ker enostavno nekateri ne prebirajo tega dela foruma in sploh ne vidijo teh zadev. še jaz sem bila tok telebajsasta, da sem dolgo časa forum odpirala tako, da tega dela uredništva sploh ni bilo zraven. Pa kar naprej so kaki novi. Vsaj 1x mesečno bi lahko glavne novice, pa mogoče kak link v dnevnik postnila x;)x x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Stanka... ja saj - ampak nacrtov ne razlagam prevec, pa ne (samo) iz vrazevernosti... pac, se ni, bom povedala, ko bom lahko rekla - zdaj JE.

Saj stekckas? :8):

Oj, ne, v Dnevniku bi to bilo pritozevanje. V Sponzorjih oz. donatorjih je pobuda.

Imamo tudi moznost bannerjev, LN ima blazoten obisk, smiselno je oglasevanje tukaj - torej ne maramo nekega jamranja, kot tudi ne posiljevanja.

Poves, povabis, apeliras. Ko je frka, pa malo bolj zagnjavis.

V Dnevniku se je pa to sploh razvilo, zdaj imamo pa to pac v omenjeni temi.

Picasso

Ojla Marsa štekam, ko bo, kjer bo najbolj ustrezno, pa bo... x^x

fajn, samo v to smer naprej

Stanka

Janja, ja, saj... :8): :vio:

Stanka, sory ker sem zignorirala tale del, mi je potem ven vrglo vse in tko...

Tamle omenjas, zakaj ne recemo...

V zacetku je bilo tako, analiza bo za donatorje zastonj, bolj vidno in na udaru... potem smo zbrali za ta del (vendar nadgradnje se ne realizirali, to se stoji) in tega ne vec obesali na veliki zvon, nakar smo se vrgli v nadgradnjo celotnega LN... potem pa to postane delikatno, kaj kdo in vse oz. za kaj, pa sva se odlocila, da bo v glavnem za donatorje pac vse, ki sem prej omenila, zastonj, da ne delamo kaksnih razlik ali mi ne presojamo, kdo je dal vec in podobno - se pa v takem entuzijasticnem sistemu in nacinu vedno lahko pokaze kaksna luknjica, pa zato tega ne obesamo na veliki zvon oz. ne zelimo doseci tega kot nekaksne reklame - meni se zdi v bistvu jasno in logicno, ob nacinu delovanja LN, da nekaj pac lahko pricakujes v zahvalo. x:)x

Picasso

• 2 weeks later...

Že dolgo ni nihče nič pohvalil in spet bi sama želela izrazit pohvalo:

namreč opažam, da je tema Astrologija v zadnjem času dosti bolj polna postov, dobrih debat, razmišljanj in pohvalila bi

:) Mihelo, Berna, Lunco, Marso ...in še kateri... :)

da nas velikokrat kaj naučijo, svetujejo...

in tako širijo naša astrološka obzorja

Seveda tudi Vojko lepo skrbi za DZK!

Stanka

Ho, glej jo spet, Stanko! :palec:

Jaz pa sem te ravno zadnjic hotela pohvalit v eni temi, tvoje sklepanje in opazanje, kako si se 'razvila', kako si vedno boljsa, pa se mi je zdelo, da bo morda izpadlo prevec pokroviteljsko, pa sem se vzrdzala; a ko ravno omenjas in hvalis in tocno tole, pa -seveda poleg omenjenih in se koga- pohvalim se jaz tebe lepo kar tukajle, pa je ravno dbest! :palec:

Picasso

x:Xx x:Xx jst bi pa predvsem pohvalila tole spletno stran....... x:Xx x:Xx

pa se mojmu dediju k je tko pridno vse pospravu pa vse pocistu nameto mene. Ne morm se skoraj nic premikato k me tko bolijo noge. xsmx xsmx

[color=blue dolgujem ti uslugo moj dedi!!!!!Res ti jo.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...